ראיין מבצע 5€ לאירופה
-
כל הודעה שלא תעסוק בנושא המבצע של רייאנאייר -תמחק כמו קודמותיה.
-
@שמחת-הפרטים-הקטנים אמר:
איזה מנוע חיפוש עוזר למצוא את זה?
במקרה הזה חבר פשוט סיפר לי ואני כמובן באתי לספר לכם.
הצצתי ב google flights, דגמתי כמה טיסות, ראיתי שמופיעות גם אצלם, מהניסיון שלי מכל מנועי החיפוש שניסיתי google flights נותן את המידע המדוייק ביותר, בכל זאת אני בד”כ מעדיף חיפוש ישירות באתר חברת התעופה.
-
-
-
גם אם מוסיפים מזוודה והמחיר עולה, עדיין זה משתלם, וגם מאפשר לחשוב על גיחות קטנות לאירופה, במחיר נסיעה לאילת. כמובן כמו כל המציאות, צריך לתפוס אותן בזמן...
-
לקחת בחשבון שלכל גיחה בעידן הקורונה, מתווספות עלויות של בדיקות קורונה, ביציאה ובכניסה.
-
@רימון1963 אמר:
גם אם מוסיפים מזוודה והמחיר עולה, עדיין זה משתלם, וגם מאפשר לחשוב על גיחות קטנות לאירופה, במחיר נסיעה לאילת. כמובן כמו כל המציאות, צריך לתפוס אותן בזמן...
אני חושב שהמחירים יכולים להיות גם הרבה יותר זולים מגיחה לאילת,
כמובן שעלויות הן לא השיקול היחיד, אבל מבחינת עלות אירופה בהחלט תחרותית לאילת.
@Roco אמר:
לקחת בחשבון שלכל גיחה בעידן הקורונה, מתווספות עלויות של בדיקות קורונה, ביציאה ובכניסה.
לא תמיד ביציאה, יש מדינות שלא דורשות ממחוסנים לעבור בדיקה בהגעה אליהן, למשל קפריסין,
גם למדינות שכן דורשות בדיקה בנתב”ג עולה פחות מ 50 שקלים, כך שלמי שמבחינתו הגעה לנתב”ג איננה מאתגרת מידי (נניח תושבי גוש דן שוהם מודיעין רחובות וכו’) לא מדובר בעלות גבוהה, פחות מחבילה סלולרית.
לי נראה שעידן הקורונה ישאר איתנו לא מעט זמן, הרבה מאוד חודשים ואולי שנים (תלוי ביעד) ואיתו הדרישה המכבידה ביותר, בדיקת PCR 72 שעות לפני ההגעה לישראל, לכן אני בוחר לא לדחות אלא להינות מהמחירים הטובים כבר עכשיו
-
כל הבדיקות בארץ ו-או נתב"ג בכלל לא מדאיגות כמעט אף אחד.
כנארה ממה שהמשתתפים מעלים, ניתן להבין שמציאה של בדיקה בחזרה, אמין זול יחסית ונגיש, זה הנושא שהכי מדאיג, לא להתקע בחו*ל.
אם בהעדר יכולת לבצע בדיקה, או יותר גרוע בדיקה לא אמינה, שתציג אותך בטעות כחיובי, ושתקרקע אותך ל14 יום במדינה זרה- דהיינו בחו"ל.
ראה סיפור הישראלים באיי הסיישל.
הארה, זו הסיבה המרכזית שםתחתי שרשור לצבירה מידע על מקמות לבצוע בדיקה לפני החזרה לארץ, במדינות היעד, ניסיון אישי של מי שטס וחזר, כמו מידע נוסף בתהליך. נושא האמינות הוא העיקר.
השרשור לא זכה להענות וחבל, אני עדין חושב שזו הדרך הטובה ללמוד נושא חדש ולא מוכר, דרך איסוף מידע ממי שכבר נסע וחזר.
-
@Roco אמר:
ראה סיפור הישראלים באיי הסיישל
נראה לי שמדובר בסיפור חד פעמי שגם במקרה החד פעמי ההיקף שלו לא היה ברור.
מעבר לכך לא שמעתי איזשהן טענות על אמינות.
-
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
"אני חושב שהמחירים יכולים להיות גם הרבה יותר זולים מגיחה לאילת..."
כן, בעיקר מחיר חיי בני אדם.
.
*כנראה כמו החבר שלך.