שוויץ או צרפת
-
אם שתיהן ייפתחו לישראלים ללא בידוד, יש עדיפות לאחת מהן לדעתכם לעניין קורונה?
שירותי רפואה, הגבלות במדינה וכד'?
-
מאינטואיציה בלבד הייתי נותן עדיפות לצרפת שכן שוויץ מדינה שאינה שייכת לאיחוד האירופי ויכולה להחליט החלטות עצמאיות ולסגור עצמה בקלות
-
איפה שוויץ ואיפה צרפת?
פריז מול האלפים? ברור שהטבע עדיף
האלפים הצרפתיים מול השוויצרים-שווי ערך.
הרפואה- דומה.
מצטרפת לצחצח בעניין הסיכונים של מדיניות עצמאית של שוויץ שעלולה להיות לרעתנו.
-
סליחה, מדברת על האלפים הצרפתיים מול הברניים.
ואם כבר, איפה רואים אם הרכבלים במקומות האלו פתוחים או סגורים? הן מבחינת עצם השאלה אם עובדים, והן לשאלה אם מדובר על קרון סגור או פתוח?
-
-
מדינה באיחוד כפופה להחלטות האיחוד? מדינה באיחוד לא יכולה להכריז באופן עצמאי שעקב תחלואה עולה היא סוגרת את המדינה מיום כזה וכזה?
-
תאורטית יכולה אבל בעיקרון הם מנסים לאמץ מדיניות אחידה ככל הניתן כולל בחיסונים
-
לנו הייתה הזמנה לאלפים הצרפתיים והעדפתי בסוף לסגור בשוויץ בברניים.
מבחינת תחלואה אנחנו טסים עם ילדים ושוויץ במקום טוב הרבה יותר.
לא רואה חסרון בכך שהיא לא חלק מהאיחוד האירופאי.
היו הבדלים עצומים בין מדינות באיחוד..גרמניה,איטליה, צרפת כל אחת עשתה משהו אחר וגם בתוך אותה מדינה לפי המחוזות..
חסרון לשוויץ יותר יקר.
-
פוסט זה נמחק! -
שוויץ הודיעה שב24 החודש הזה היא תפתח את שעריה לתיירים -
עכשיו אני רק מקווה שבישראל יבטלו את הדרישה לבדיקות קורונה בחזור..לפחות למחוסנים.
כי העלות בשוויץ ממש גבוה יוצאת לנו למשפחה..
ראיתי בסביבות 150 פרנק ליחיד ..עלות לא מבוטלת.
-
מסתבר שעלות בדיקה ביעד הופכת לפרמטר, במיוחד לאתרים שטסים אליהם גם בגלל שיקול כלכלי.
צריך לבדוק עלות בדיקה כמו שצריך לבדוק עלות השכרת רכב או לינה לפני שרוכשים כרטיסי טיסה
-
נכון אבל גם זה יכול להשתנות..זאת אומרת אם ברור שלא מוכנים לספוג את ההוצאה הזאת אז כמובן שלהסתכל לפני.
אבל אחרי השנה וחצי האלה החלטנו שטסים לשם גם אם עושים בדיקה..בתקווה שיבטלו אותה לפחות למבוגרים..
או לחילופין שיעשו בדיקות בנתב”ג בהגעה בכפוף לבידוד של יום..
בקיצור עד אוגוסט דברים יכולים להשתנות ונקווה שלטובה .
-
הממונה מטעם משרד הבריאות אמרה שהתועלת בבדיקות 72 שעות לפני העליה למטוס נמוכה מאוד, גם כשמדובר בנוסעים שאינן מחוסנים,
ההבנה שלי אומרת שאם מדובר באדם מחוסן שהיה בחופשה קצרה, נניח שבוע, אכן התועלת הבריאותית אפסית,
כדי לחסוך למרבית הנוסעים ממון וטרחה מיותרים כל מה שצריך שממשלת ישראל תשקיע טיפה עבודה, ולכן אין לי ספק שללא לחץ ציבורי מאסיבי זה לא יקרה.
אי לכך אני לא רואה טעם בדחיית נסיעה, והלוואי ואני טועה.