ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קסדה של דקטלון?

פורום סקי וסנובורד
    סקי
    5
    8
    547
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ldude
      ldude נערך לאחרונה על ידי

למישהו יש נסיון עם הקסדות שלהם?  ראיתי  [און ליין ] שיש קסדה “פשוטה” בכ -70 ש”ח .

ואז עוד אחת ב 165 . האמת? לא הצלחתי להבין מה בדיוק ההבדל. 
      אני נוסע עם שניים מהבנים שלי. אנחנו גולשים רק על מסלולים ולא טסים במהירויות מטורפות. עשיתי חשבון שקניית קסדה מחזירה את עצמה אחרי שנתיים של השכרה.

אז אני רק רוצה לוודא שהקסדה “בסדר” ולא איזה חתיכת   …….  שתתפרק מעצמה אחרי חצי יום גלישה. שהיא נוחה ובטוחה. לא צריך יותר מזה. 
      מצרף קישור:
      https://www.decathlon.co.il/iw/%D7%A7%D7%A1%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A7%D7%99/166111-48072-adult-d-ski-helmet-h100-grey.html#/demodelsize-29656_59cm/demodelcolor-8399990?queryID=66f5db104aa15e4c770acc42f18b1963&objectID=2573838

היקרה: https://www.decathlon.co.il/iw/%D7%A7%D7%A1%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A7%D7%99/302055-48391-pst500-.html#/demodelcolor-8543286/demodelsize-296sslash52_55cm?queryID=36106fb5544579a48c8c980a72f6d46e&objectID=2744257

מ. פולני dudibecher yohanand 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מ. פולני
        מ. פולני @ldude נערך לאחרונה על ידי מ. פולני

@ldude

אתה יכול לגלוש על מגלשיים שלא ראו וקס עשור.

אתה יכול ללבוש את הספנדקס של יוחנן.

אתה יכול לנעול נורדיקה 725.

אבל אף פעם אל תחסוך בכסף על קסדה או תחשוב עליה במונחי עלות.

אם אתה רוצה שיקול כספי: תתמחר גם את התור לנוירולוג וכמה עולה CT ראש.

בדקתלון קונים רק ציוד שלא יכול לגרום נזק, כמו בגדי יוגה וריצה. לא ציוד בטיחות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • dudibecher
          dudibecher @ldude נערך לאחרונה על ידי

@ldude

בניגוד לקודמי, אני לא חושב שמוצרי דקתלון פסולים קטיגורית וזו הכללה לא הוגנת. יש מנעד גדול של מחירים ואיכויות שמתאימים לצרכנים שונים. 

אם תפתח את עמוד המוצר ותעיין בלשונית היתרונות, תיראה את ההבדלים (משקל, מנגנון כיוונון, שיכבה פנימית וכו'). 

לי יש כבר כמה שנים קסדה לא יקרה שלהם, ששרדה לא מעט התרסקויות סקי שלי, וכמו שרואים - גם אני שרדתי. 

בכל מקרה מומלץ לקנות בחנות פיזית ולחוש את המוצרים ואת ההתאמה, ולא אינטרנטית. 

אגב, עלות השכרת קסדה לשבוע היא כ20 ₪ (לפחות זה המחיר שאני קיבלתי באיטליה לחורף הקרוב) כך שהחשבון שלך לא מדויק, אבל זה בלי קשר לעצם השאלה ששאלת. 

ldude תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ldude
            ldude @dudibecher נערך לאחרונה על ידי

@dudibecher 

לגבי העלות,  זה מה שראיתי בשתיים שלוש חנויותשבדקתי מחירי השכרת ציוד. גם משנים קודמות זכור לי שזה היה לפחות 15-20 יורו לשבוע.   20 ש”ח לשבוע? נראה לי ממש ממש מעט
            לגבי הדקטךון- ברור שנבדוק פיזית . הבעייה שלא ממש הצלחתי להבין מקריאה מה ההבדלים בין הקסדות. [ מבחינת בטיחות ] . וזה אגב יהי רלוונטי גם אם אכחליט לשכור או לקנות בחו”ל….. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • מיכל ע
              מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

אני קניתי לעצמי לפני כמה שנים קסדה יקרה יחסית בדקטלון (של מותג ידוע) ולילדים קניתי קסדות זולות (של מותג הבית).

כל הקסדות משמשות אותנו ואנחנו מרוצים.

לדעתי זה בוודאי עדיף על קסדה מהשכרה: מעבר לעניין ההיגייני (מתנצלת ממי שקיבל כינים מהבן שלי לפני כמה שנים, לא היה לי מושג שהוא עם כינים עד שחזרנו...), אי אפשר לדעת אם הקסדה ספגה חבטות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • yohanand
                yohanand @ldude נערך לאחרונה על ידי

@ldude

אלדד. לי ולשני בני קניתי קסדות בדקטלון, אלה היקרות יותר. הן מאד נוחות ומאמין שגם בבטיחות הן לא נופלות מהמותגים היקרים יותר. יש בהן פתחי איוורור מתכוונים וכפתור הידוק אחורי.

ובעניין מכנסי הספנדקס. כן, מכנסי סקי אלסטיות צמודות, נוחות לאין ערוך ממכנסי שק"ש. למרות שהן דקות יותר הן שומרות טוב יותר מפני הקור ובדרך כלל מנדפות טוב יותר מרוב השקשים. 

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • מ. פולני
                  מ. פולני @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand אמר:

@ldude

אלדד. לי ולשני בני קניתי קסדות בדקטלון, אלה היקרות יותר. הן מאד נוחות ומאמין שגם בבטיחות הן לא נופלות מהמותגים היקרים יותר. יש בהן פתחי איוורור מתכוונים וכפתור הידוק אחורי.

ובעניין מכנסי הספנדקס. כן, מכנסי סקי אלסטיות צמודות, נוחות לאין ערוך ממכנסי שק"ש. למרות שהן דקות יותר הן שומרות טוב יותר מפני הקור ובדרך כלל מנדפות טוב יותר מרוב השקשים. 

יוחנן אל תיעלב.

הכל בהומור.

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • yohanand
                    yohanand @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

סהכ מנסה לעשות נפשות למכנסי הספנדקס.…

אגב, מציע למכירה במחיר סמלי מכנסי סנובורד כחדשות הן ההפך הגמור לספנדקס רחבות (loose) עם הרבה כיסים של חברת marker מידה 44-46 השתמשתי בהם פעם אחת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון