מצאתי בעיירה סרפהאוס בוטפיטר שיש עליו כמה חוות דעת חיוביות. אני מנסה לאסוף עוד כמה חיזוקים...
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי elinem2008
-
RE: המלצה לבוטפיטר מומלץ באזורפורסם בפורום סקי וסנובורד
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי elinem2008
-
RE: רטיבות נעליים סקיפורסם בפורום סקי וסנובורד
אני אהיה בשלאדמינג עוד שבועיים. אני אקרא שוב בשקיקה את כל הטיפים…
תודה על העזרה.
-
בשבועיים האחרונים יצא לי להיות במזג אוויר חמים, ואתמול בסופה ועדיין הרטיבות זהה.
אולי באמת זאת בעיה של זיעה יתר. תמיד היתה לי הבעיה הזאת. יש ימים שגם החולצה, והמכנס טרמיים בסוף היום רטוב.
עובי הגרביים 2 מילימטר אני מעריך. גרביים סקי מרינו איכותיות.
-
אני חושב שהבנתי מה הבעיה. הייתי שבוע שעבר בסרפאוס. הסקי רום של המלון היה מחמם חשמלי. לא זכור לי שהגרביים היו רטובות כמו בימים אלו. עכשיו אני בליביניו. הסקי רום של המלון הוא מחמם בעזרת אוויר חם. נראה לי שהלחות במשך הלילה גורמת לנעל להיות רטובה. אני אשים את הליינר בחדר הלילה ונראה…
בכל מקרה תודה על העזרה.
-
הנעליים במידה שלי. אני מרגיש לחץ באצבעות כאשר אני עומד רגיל. אף חזרתי לחנות שוב כי הם ממש לחצו בגלישה.
-
קניתי tecnica mach 1 mv 120.
לגבי הליינר אין לי מושג איך בודקים.
בחנות הסבירו לי את שני הסוגרים התחתוניים לסגור בלחץ רופף. ואת העליוניים לפי התחושה.
הגרב רטובה בעיקר בחלק התחתון
-
רטיבות נעליים סקיפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום.
קניתי נעליים לפני כשבוע. כאשר אני גולש קר לי באצבעות הרגליים, ואני מרגיש שהגרביים רטובות. בסוף יום הגרביים כמובן רטובות מאוד. יש לציין שיש לי בעיה זיעה. חשבתי שאולי הזוג גרביים לא טובות אז החלפתי אבל שתי הזוגות עשויות ממרינו. אני גם שם טלק בתחילת היום.
יש איזה פתרון אולי מידרס לנעל או פתרון אחר?
-
מבחינת מחירי הטיסות אין חדש תחת השמש. נחיתה במינכן..
המלון das marent נמצא בעיירה לאדיס( חלק משלושת עיירות הסקי).
גודל האתר 198 קמ. הוא נחשב לאחד הטובים באוסטריה הן מבחינת המסלולים והן מבחינת התמורה.
-
מצאתי בעיירה סרפהאוס בוטפיטר שיש עליו כמה חוות דעת חיוביות. אני מנסה לאסוף עוד כמה חיזוקים...