ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4105599
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 12
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_4105599

@מטייל_4105599

0
    מוניטין
    28
    צפיות בפרופיל
    12
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4105599 גיל 56

מטייל_4105599 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4105599

• RE: איך מתחילים והאם בכלל אפשרי לעשות טיול עצמאי

@IM אמר:

הי . לפני מספר שנים היתה בחורה בשם פזית שטיילה בתחב”צ במערב ארה”ב 

פירסמה כאן בפורום סיכום מפורט .

נסי לערוך חיפוש 

ואם לא – מוני בוודאי ימצא לך את השרשור 

תהני .

קראתי מחצית ממה שכתבה לצערי לא רלוונטי, היא ממש ניסתה לחסוך בלי להתפנק, טיול קשוח אחרי צבא אולי…

המטרה שלי היא להנות וכן להתפנק ופחות לעבור ממקום למקום...אבל אני לא יודעת עד כמה זה באמת אפשרי 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599

@צביקה אמר:

ראי טיול של פזית, שטיילה בגפה בתחבורה ציבורית:

הטיול של פזית - חלק ראשון

הטיול של פזית - חלק שני

תודה לכם, 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599
    • RE: הצעת מסלול ביפן ללא מקדשים

אוקיי, 

זה בינתיים מסלול התחלתי ולא מגובש

שקצת שיניתי מבחינת האופי והוספתי טבע ואגמים כי כן חשוב לי לראות גם את הנופים ואת המקומות הפחות עירוניים, ניסיתי כן לדלג על מקדשים, 

אין לי מושג כמה זה ייצא לפועל אבל נחכה לרגע האחרון, זה מה שיוצא: 

נחיתה באוסקה – 

יוצא לילה אחד באוסקה – פארק נמבה,  Kaiyūkan ורובע שינסקאי

אח”כ קיוטו – שוק האוכל נישיקי, והפארק מאריומה 

מצומוטו –  מצומוטו העתיקה 

טאקיאמה ושירקאווה-גו

אראשייאמה – יער הבמבוק ושייט על נהר ההוזו

Niigata –  מינאמיאונומה  בסימן שאלה

ומשם טוקיו שבוע שלם

וחזרה

אשמח לדעתכם, 

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599

@IO אמר:

@מטייל_4105599

״מאיפה להתחיל עם כל זה״? נראה שאת ממש בכיוון – בוחרים את היעדים שמושכים אותך ומתחילים לחבר אותם למסלול. בודקים טיסות, אוטובוסים, רכבות ומקומות לינה ואטרקציות – וככה מתחילים להבין גם עלויות. בודקים זמנים ומרחקים ולו״ז ועושים התאמות פה ושם. משאירים גם מקום לגמישות אם אפשר...

בלאס ווגאס לא הייתי.

בניו יורק אין שום בעיה להסתובב בלי רכב, יש תחבורה ציבורית.

כנ״ל לגבי סן פרנסיסקו.

את ל.א. אני אישית הרבה פחות אהבתי (אבל זה לגמרי עניין של טעם כמובן) וקשה שם יותר בלי רכב אבל גם שם אפשר להסתדר.

אין שום בעיה לבחורה לטייל לבד בארה״ב, עשיתי את זה גם בלי רכב. צריך להפעיל שיקול דעת (בעיקר בכל מה שנוגע לשוטטות בלילה לבד) אבל לא יותר ממה שצריך בכל מקום...

2 הערות על המסלול המתוכנן –

1. הוא כולל הרבה מעברים ארוכים (טיסות או נסיעות ארוכות). לא פוסלת – זה צריך להתאים לך, לא לי – רק מקווה שאת מודעת… 

2. 6 ימים זה ממש לא הרבה לטיול ראשון בניו יורק בעיני ו- 3 ימים לסן פרנסיסקו זה גם לטעמי מעט (שתי ערים שאני מאוד מאוד אוהבת). אם המעברים כלולים בספירת הימים הנ״ל אז שימי לב גם לזה. לעומת זאת אני הייתי מורידה ימים בל. א. אז נסי לחשוב מה את מחפשת / רוצה לעשות בכל אחת מהן ואולי תשני את החלוקה (אולי לא – כאמור זה לגמרי אישי).

בהצלחה!

תודה רבה על התגובה המפורטת! קצת הרגעת אותי ….חשבתי לחפש יעד אחר כבר , אני לא מוצאת כמעט שום מידע על נשים שמטיילות שם לבד יותר משבוע, 

ממש לא מתאים לי טיסות ביניים ארוכות, אני מחפשת יותר נוחות, וגם היה  נראה לי ש ל”א פחות מתאימה, 

אז אם יש לך איזה מסלול שעשית ממה שתיארת אשמח ליותר מידע על זה, מה היה המסלול שלך בד’יוק ואיזה מקומות ראית, תודה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599

@שירליץ

תודה אבל אני ממש לא בקטע של טיולים מאורגנים:(

אני רק צריכה לדעת שתהיה לי תחבורה ציבורית נורמלית ושלא אפחד להסתובב שם,

אני לא מוצאת יותר מידי מידע  על מטיילות עצמאיות בארצות הברית, וגם כולם רושמים שללא רכב קשה להתנייד כי כולם שם עם רכבים, 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599

@karnielr אמר:

@מטייל_4105599

המסלול בגדול בסדר, אני אישית הייתי מוסיפה יום ללאס וגאס ויום לסן פרנסיסקו ומורידה אותם מלוס אנג’לס אבל זה באמת עניין של העדפות אישיות.  בכל מקרה, העלויות לא יהיו צנועות גם אם תחיי בצניעות. הוצאה מרכזית תהיה התחבורה מיעד ליעד, מניו יורק למערב את חייבת טיסה ומיעד ליעד במערב את צריכה לבדוק אוטובוס מול טיסות.  כשמתניידים בתחב”צ, הלינה בדרך כלל במרכז ולא בפרברים הזולים וזה גם כמובן משפיע על העלויות. 

תודה

לגבי לאס וגאס זה יותר לשעות העערב נכון?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599

@karnielr אמר:

@מטייל_4105599

המסלול בטוקיו היה מאוד פשוט...פתחתי את japan guide וגם את לונלי פלאנט, יש שם פירוט של מוקדי העניין בכל רובע, סימנתי מה שמעניין אותנו ואת זה בצענו. היו 10 ימים מרתקים. בטיול השני הקדשנו שבוע לקיוטו, יום לאוסקה, יום במיאג’ימה, בוקר בהימג’י, יום בפארק יוניברסל באוסקה. נראה לי שאוסקה התוססת יכולה להיות לך בסיס נחמד לכל מה שציינתי. 

תודה רבה, 

קנית את לונלי פלאנט המעודכן? כי נראה לי שזה רק באנגלית כרגע…

התחלתי קצת לחשוש מהקטע של הוירוס, לדעתך אפשר לחכות לרגע האחרון נגיד לאמצע מרץ ואז להזמין הכל לסוף מרץ? או שזה יכול להיות מאוחר מידי ?

מטייל_4105599
      מטייל_4105599

@karnielr אמר:

@מטייל_4105599 אמר:

היי, 

האם בחורה יכולה לטייל עצמאית בארצות הברית,  כן

וכמה זמן לוקח בכלל לחדש ויזה אם הייתה בעבר ללא שימוש, אי אפשר לחדש ויזה, צריך לעשות את כל התהליך מחדש. 

3 שבועות בארה”ב מה אפשר לעשות כדי למצות את המקום ולא להשתגע,.אולי ניו יורק או להתמקד במדינה אחת. אי אפשר למצות את כל ארה”ב בשלושה שבועות. צריך להחליט על אזור. תלוי גם איך הטיול מתוכנן – אם זה טיול ברכב אפשר לשלב טבע וערים, מגוון האפשרויות בערך אינסופי.  אם מתוכנן טיול בתחבורה ציבורית, יותר קל לארגן טיול עירוני. בשלושה שבועות אפשר לשלב כמה ערים בנוסף לניו יורק, תלוי אם את יכולה/מעוניינת להשתמש בטיסות פנים. 

אודה לכם להמלצות איך ומאיפה להתחיל עם כל זה, חודש: אפריל להתחיל עם ויזה, אחר כך להחליט על אמצעי תחבורה ובהתאם לכך לבחור כיוון כללי. 

תודה

תחבורה ציבורית זאת האופציה היחידה כרגע, 

אם יש לך המלצות למסלול והשערה על עלויות גם בהשוואה למדינות אחרות,ואם מצמצמים בהוצאות ולא משתגעים יותר מידי

זה מסלול כללי שמצאתי שיכול להתאים: 6 ימים ניו יורק, 3 ימים לאס וגאס, 3 ימים סן פרנסיסקו ו5 ימים לוס אנג’לס 

בעיקר לראות אתרים תיירותיים, מקומות שקל להתמצא בהם ובטוח להסתובב לבד...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599
    • איך מתחילים והאם בכלל אפשרי לעשות טיול עצמאי

היי, 

האם בחורה יכולה לטייל עצמאית בארצות הברית,  

וכמה זמן לוקח בכלל לחדש ויזה אם הייתה בעבר ללא שימוש, 

3 שבועות בארה”ב מה אפשר לעשות כדי למצות את המקום ולא להשתגע, אולי ניו יורק או להתמקד במדינה אחת

אודה לכם להמלצות איך ומאיפה להתחיל עם כל זה, חודש: אפריל

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4105599
      מטייל_4105599

@karnielr אמר:

@מטייל_4105599

אם בטיול אורבני הכוונה לבניינים, רחובות, חנויות, מסעדות אז כמובן שבטוקיו אפשר וגם כדאי לראות הרבה יותר מאשר שיבויה. בטיולנו הראשון שהינו 10 ימים בטוקיו, כל יום הקדשנו לרובע אחר ובכל אחד מהם היה המון מה לראות בסגנון שציינתי, כולל מבנים אדריכליים חדשניים. בטוקיו יש כמובן מגוון ענק של מסעדות בכל הסגנונות ובכל רמות המחירים. בטיול שמוגדר אורבני הייתי מקדישה לפחות שבוע לטוקיו. 

תודה

מה המסלול שעשיתם ? אשמח לדעת

מטייל_4105599
      מטייל_4105599