@IO אמר:
@מטייל_4105599
״מאיפה להתחיל עם כל זה״? נראה שאת ממש בכיוון – בוחרים את היעדים שמושכים אותך ומתחילים לחבר אותם למסלול. בודקים טיסות, אוטובוסים, רכבות ומקומות לינה ואטרקציות – וככה מתחילים להבין גם עלויות. בודקים זמנים ומרחקים ולו״ז ועושים התאמות פה ושם. משאירים גם מקום לגמישות אם אפשר...
בלאס ווגאס לא הייתי.
בניו יורק אין שום בעיה להסתובב בלי רכב, יש תחבורה ציבורית.
כנ״ל לגבי סן פרנסיסקו.
את ל.א. אני אישית הרבה פחות אהבתי (אבל זה לגמרי עניין של טעם כמובן) וקשה שם יותר בלי רכב אבל גם שם אפשר להסתדר.
אין שום בעיה לבחורה לטייל לבד בארה״ב, עשיתי את זה גם בלי רכב. צריך להפעיל שיקול דעת (בעיקר בכל מה שנוגע לשוטטות בלילה לבד) אבל לא יותר ממה שצריך בכל מקום...
2 הערות על המסלול המתוכנן –
1. הוא כולל הרבה מעברים ארוכים (טיסות או נסיעות ארוכות). לא פוסלת – זה צריך להתאים לך, לא לי – רק מקווה שאת מודעת…
2. 6 ימים זה ממש לא הרבה לטיול ראשון בניו יורק בעיני ו- 3 ימים לסן פרנסיסקו זה גם לטעמי מעט (שתי ערים שאני מאוד מאוד אוהבת). אם המעברים כלולים בספירת הימים הנ״ל אז שימי לב גם לזה. לעומת זאת אני הייתי מורידה ימים בל. א. אז נסי לחשוב מה את מחפשת / רוצה לעשות בכל אחת מהן ואולי תשני את החלוקה (אולי לא – כאמור זה לגמרי אישי).
בהצלחה!
תודה רבה על התגובה המפורטת! קצת הרגעת אותי ….חשבתי לחפש יעד אחר כבר , אני לא מוצאת כמעט שום מידע על נשים שמטיילות שם לבד יותר משבוע,
ממש לא מתאים לי טיסות ביניים ארוכות, אני מחפשת יותר נוחות, וגם היה נראה לי ש ל”א פחות מתאימה,
אז אם יש לך איזה מסלול שעשית ממה שתיארת אשמח ליותר מידע על זה, מה היה המסלול שלך בד’יוק ואיזה מקומות ראית, תודה!