קראתי שבאוגוסט הויה אלטה נראה כמו הכינרת בחופשת פסח, בלי הלכלוך אולי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Icarus1
-
RE: האם כדאי לנסוע לסלובניה בשבועות הקרובים?פורסם בפורום אירופה
-
מצויין! תודה. עוד סיבה לטייל עכשיו באיטליה ולא במדינה כמו בולגריה – הוודאות שבסדר.
-
השאלה שנשארה היא האם כדאי לדחות את הנסיעה לספטמבר בגלל שכל איטליה תעשה טרק בחופש…
נראה שזה טרק די קשה:
https://www.youtube.com/watch?v=StJNJ6ZdbgM
אני עדיין חושב על הסלובני כתחליף קל. -
ובישימון באהל בלילה בירח דק כמו פסטרמה להיתקל במכשפה על מטאטא בין שני הרים משוננים כניבים בדולומיטים.
-
@imeshy2 אמר:
לפני שאענה בהרחבה, בן כמה אתה?
והאם אתה מחוסן
מה זה משנה? אני עכשיו מתחיל להבין שבעצם השיקול הכי חשוב בבחירת הטרק זה עד כמה יש אופציה להפסיק באמצע אם קשה.
-
RE: איפה ריאלי לטייל בשבועות הקרובים לאזרחים ישראלים?פורסם בפורום אירופה
בקיצור… הטיול היחיד שאפשר לקחת הוא בדמיון.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Icarus1
-
עד כמה בטוח לטייל לבד בהרי ירושלים?פורסם בפורום טיולים בארץ
לא מדובר על להתקרב לקו הירוק יותר מ2 ק"מ. כבר היו מקרים מעולם אבל השאלה האם זה מסוכן הרבה יותר מלטייל באזורים אחרים. אני לא יודע גם כמה מטיילים יש עכשיו כשרק מתחילה העונה (הרבה זה רע אבל פחות בטוח).
-
RE: למישהו יש נסיון בפירנאים?פורסם בפורום אירופה
@יונית אמר:
וודאי שאפשר, אבל לא טרק מתמשך אלא מסלולים יומי וחזרה ללינה במלון באחד הכפרים בשולי השמורה.
בתוכה- אין מלונות.
אני מבין, אבל לא יהיה לנו רכב שכור, אז השאלה היא של נגישות בתחבורה ציבורית ומונית.
-
@drporat אמר:
נכון, ובאשכול מקביל הזכירו גם את cirque de Gavarnie.
מושלם לדעתי למי שלא בכושר על ומחפש טרק מעגלי של כמה שעות כדי לחזות בתופעת טבע מרהיבה.
בצד הספרדי אהבתי יותר (אגואסטורטס וכו'). בעיניי זה הכל פונקציה של טיסה ומזג אוויר
אגואסטורטס נראה מצויין והתחזית היא לכמה ימים יבשים בעוד שבוע… האם יש אפשרות למסלול במלונות ולא בבקתות משותפות?
-
@cillam אמר:
גם אני בשביל כל סביבה הררית … פירנאים דוקא יש להם מה להציע – ישנם אזורים שניתן עם אוהל – אין לי נסיון ; או טרק יומי … מה שכן עשיתי …
איזור לוז סאן סובר; קוטרט … איזור סרן לארי סולן … מי שלא רוצה בקתות כמוני וגם לא רוצה להיסחב עם תרמיל …
אין לי שרפה בפירנאים אבל אוויר הרים תמיד טוב…
איך כותבים את השמות האלה בספרדית?...
-
@imeshy2 אמר:
פתוח לטרקים באיזורים אחרים? אנגליה? וויילס? סקוטלנד?
כמובן. ממילא ההתלהבות שלי ירדה מהפירנאים אחרי שקראתי שזה לא משתווה לאלפים.
-
למישהו יש נסיון בפירנאים?פורסם בפורום אירופה
אני מעוניין לטוס בקרוב. יש למישהו נסיון בתקופה הזאת ובמזג אויר הזה בפירנאים? קשה להחליט אם זה לא שאפתני מדי בשביל טרק ראשון (שלי). מסתבר שהבקתות פתוחות כרגיל אבל זה כמובן לא אומר שזה רעיון טוב…
בהתחלה רציתי את האלטה ויה אבל אי אפשר לארגן את זה בהתרעה קצרה.
-
RE: פירנאים- התלבטותמה מצב הקורונה בספרד? כמה עולה טיול כזה? צריך בקתות? אפשר לצמצם את הסיכון לקורונה ככה? נשמע קצת מסוכן לחטוף קורונה בטרק.פורסם בפורום אירופה
-
RE: איפה ריאלי לטייל בשבועות הקרובים לאזרחים ישראלים?פורסם בפורום אירופה
בקיצור… הטיול היחיד שאפשר לקחת הוא בדמיון.