ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Nogit
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 8
    • פוסטים 30
    • הגבוה ביותר 4
    • קבוצות 0

Nogit

@Nogit

5
    מוניטין
    68
    צפיות בפרופיל
    30
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3828649 גיל 56

Nogit הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Nogit

• RE: המלצות לטיול לצפון יוון

@Hapoel77

1. אנחנו היינו בזגוריה ונורא נהננו מ:
        הכי ממליצה על Rogovos pools, תצפית על קניון ויקוס (תצפית Oxya והתצפית שבכפר Vicos). עשינו גם את את מסלול vicos וice age trail וגם את הגשרים סביב כפר קיפי. ואהבנו את הכל.
      2. בנוגע למזומן או אשראי – היינו עם מזומן ואשראי וחוץ מבכבישי אגרה בכל מקום יכולנו גם לשלם באשראי. לא עשו לנו בעיות.
      פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit
    • RE: יום בונציה

אנחנו היינו יום וחצי (הגענו בצהריים, ישנו לילה, וביום למחרת עזבנו בערב) – והספקנו את כל מה שאתה מתאר (עשינו רק את מוראנו, לא את בוראנו) והיה לנו סבבה.

מסעדה נחמדה לצמחונים (ולדתיים) היא מסעדת גאם-גאם ברובע היהודי. 

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit
    • RE: היכן ללון סביב פומפיי?

@אמא-שלהם

הייתי אומרת שאפשרויות הלינה בכללי הם:
      1. פומפיי

2.  נאפולי

3. ארקולנו 

4. סורנטו

5. הכפרים בחוף אמאלפי

ההחלטה כמובן תלויה אם אתם מעדיפים קרבה לעומת נסיעה. ובנוסף שיקולי אוטו וחנייה – הנהיגה בנאפולי מאוד לא נעימה בלשון המעטה, וגם ברצועת אמאלפי מאוד קשה למצוא חנייה.

בנוסף תלוי כמובן מה אתם מתכוונים לעשות עוד בטיול.

אני אישית – הייתי ממליצה על סורנטו, משם אפשר להגיע בקלות לפומפיי וווזוב, וכן לעשות יום הפלגה לקפארי הקסומה וכן לטייל קצת ברצועת אמאלפי.

תהנו 🙂

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit
    • RE: טרולי בנורבג'יאן-מקפידים על כל סנטימטר?

@daniel-0

זה עניין של מזל – יש טיסות בלאו קוסט שראיתי שלא בודקים בכלל. ויש טיסות, שממש מסתכלים, ומבקשים מאנשים להכניס את הטרולים ה”חשודים” לכלוב. הייתי בטיסה שדיילת עברה וביקשה מאנשים להכניס תיקים קטנים לתוך התיק גב\טרולי שלהם, כי לפי החוקים מותר תיק אחד. אז זה באמת תלוי.
      אני לרוב משתדלת להביא לטיסות לאו קוסט תיקי גב ולא טרולי, כי תיקי גב תמיד אפשר לדחוס לתוך הכלוב.
      בכל אופן – אם אתה מחליט לקחת 60 ס”מ במקום 55 – תדע שקיים סיכון שיאלצו אותך לשלם קנס. ראיתי הרבה אנשים שבאופן קבוע מביאים טרולים גדולים יותר ועוברים חלק. אני בשביל השקט הנפשי שלי מעדיפה תמיד לדעת שאני מכוסה. אז לשיקול דעתך 🙂

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Nogit

• החזר טיסות שבוטלו ע"י איזיג'ט

היי,

רציתי לשאול אם מישהו פה במקרה יודע – האם איזיג’ט החזירה כבר את הכסף עבור טיסות שבוטלו באפריל.

הסיבה שלשמה אני שואלת:

היתה לנו טיסה באפריל לצרפת (שנרכשה דרך דיזנהאוז בגלל תלוש שהיה לי מתנה מעבודה).

דיברתי עם דיזנהאוז והם אמרו שהם עוד לא קיבלו החזר מאיזיג’ט ועד שהם לא יקבלו החזר  הם לא יכולים להציע לי חופשה אלטרנטיבית עם הסכום הזה.

תמוה בעיני – שחברה כמו דיזנהאוז לא מצליחה לקבל החזר עבור טיסה שבוטלה, כשכבר עברה כמעט חצי שנה?

אשמח לעיצות בעניין.

תודה,

נגה.

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit
    • RE: טולוז-אלבי או טולוז- קרקסון

@גלית-הותיקה

היי.
      מקווה שנהנית בצרפת.
      אנחנו טסים לטולוז במאי – וגם מתלבטת אם להגיע לאלבי או לקרקסון מטולוז (ליום טיול מחוץ לטולוז).
      אשמח לשמוע איך היה לך 🙂

תודה,

נגה.

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit
    • האם בטוח לטוס לאקוודור

היי,

אנחנן נמצאים בפרו עכשיו ותכננו להמשיך לאקוודור (גלאפגוס ואז באניוס וג'ונגלים ובסוף חזרה לארץ מקיטו) ןאני קוראת על המהומות שיש עכשיו באקןודור ותוהה איך זה משפיע על הטיול. האם שווה לחשב מסלול מחדש?

תודה

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Nogit
      Nogit
    • עזרה בחיפוש יעד בטן גב לחופשה של 4 ימים באוקטובר

היי,

שואלת בשביל חברה – יש לה אופציה לטייל רק 4 ימים אחרי החגים (סוף אוקטובר) והיא רוצה יעד של חופשה בטן גב.

כיוון שהזמן קצר היא רוצה לבזבז פחות זמן על טיסות, ולכן איזור אירופה נראה מתאים.
      יש לכם המלצות למקום טוב שבסוף אוקטובר יהיה מזג אוויר מתאים לבטן גב?

תודה,

נגה.

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit
    • מחפשת מקום ליד ברלין שבו אפשר לעשות טיולי טבע לכמה ימים

היי,

מחפשת מקום בו אפשר לעשות טיולי טבע ליד ברלין (לא יותר משעה-שעתיים)  וללא צורך ברכב.

הרעיון הוא להשתקע בעיירה חביבה שבה יש כל מיני מסלולי טיול שאפשר לעשות כך שאפשר להיות שם כמה ימים.

אשמח לשמוע רעיונות 🙂

תודה,

נגה.

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit
    • RE: טיול בדרום אמריקה בחגים

@chenchen1234

כן. באמת שהמליצו לי על האוסנגטה  וזה נראה נראה אופציה טובה.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Nogit
      Nogit

@dregev03

חבר שלי היה בדרום אמריקה, וטייל איתי, אז הוא מכיר את ההליכה שלי. ויודע שקשה לי בעליות בעיקר. ואמר ששם הכל עוד יותר קשה בגלל שמטיילים בגובה.

התחלתי השבוע לעשות הליכות בהליכון עם שיפוע כדי לנסות להשתפר ולהיות מוכנה יותר לעליות.

בגדול הוא רוצה שאני אהנה, ולא רוצה שאסבול בעליות...

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Nogit
      Nogit

@rmatarasso

הבנתי שאוקטובר הוא קצת בעייתי לארגנצ’ילה, לא?

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Nogit
      Nogit
    • טיול בדרום אמריקה בחגים

היי,

רציתי להתייעץ לגבי טיול גדול בחגים בדרום אמריקה.

אני בתחילת גיל ה-30 ואף פעם לא עשיתי טיול גדול, ולכן ביקשתי מבן זוגי שניסע בחגים לחודש לדרום אמריקה- הטבע שם נראה לי מדהים ואני ממש אוהבת טבע.

הבעייה היא שכאשר מתנים את מגבלות המזג אוויר ומסתכלים על הטרקים שיש, כל הטרקים המדהימים, למשל בפרו (הוואי וואש, סנטה קרוז,  ועוד) – בן זוגי טוען שהם קשים מידי לרמה שלי. והוא מנסה לתכנן טיול בפרו עם טיולים יותר קלים.

זה מתסכל אותי כי לרוב הם הרבה פחות יפים, וזה אפילו מוציא לי כבר את החשק לטייל.

יש לכם אולי רעיון למקום בדרום אמריקה עם טרקים יפים מאוד שאוקטובור זו עונה טובה בשבילם?

אשמח לשמוע עיצות וטיפים,

נגה.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Nogit
      Nogit
    • RE: טרולי בנורבג'יאן-מקפידים על כל סנטימטר?

@daniel-0

זה עניין של מזל – יש טיסות בלאו קוסט שראיתי שלא בודקים בכלל. ויש טיסות, שממש מסתכלים, ומבקשים מאנשים להכניס את הטרולים ה”חשודים” לכלוב. הייתי בטיסה שדיילת עברה וביקשה מאנשים להכניס תיקים קטנים לתוך התיק גב\טרולי שלהם, כי לפי החוקים מותר תיק אחד. אז זה באמת תלוי.
      אני לרוב משתדלת להביא לטיסות לאו קוסט תיקי גב ולא טרולי, כי תיקי גב תמיד אפשר לדחוס לתוך הכלוב.
      בכל אופן – אם אתה מחליט לקחת 60 ס”מ במקום 55 – תדע שקיים סיכון שיאלצו אותך לשלם קנס. ראיתי הרבה אנשים שבאופן קבוע מביאים טרולים גדולים יותר ועוברים חלק. אני בשביל השקט הנפשי שלי מעדיפה תמיד לדעת שאני מכוסה. אז לשיקול דעתך 🙂

פורסם בפורום אירופה
      Nogit
      Nogit