ערים גדולות באירופה:Reלהערכתי אין הבדל משמעותי, יכול להיות שחלק מהאתרים נסגרים כבר באוקטובר לקראת החורף, אבל לרוב לא. ייתכן גם שבאוקטובר יש קצת פחות תיירים אבל עדיין יש הרבה. חברות התעופה מורידות את מחירי הטיסה רק בסוף אוקטובר. הבדל משמעותי יותר בין חודש ספטמבר לאוקטובר מורגש
תודה ללורי:Reלנסוע במיוחד בטח שלא!
אבל אם אני במצב של לעבור את הגבול ואני צריך לתדלק, אולי כדאי לסחוב את זה עוד קצת ולתדלק במקום זול יותר ...
אבל בטח שלא במקרה של 2 אג` לליטר
מעוניין לקבל מידע על קייב:Reנזכרתי! לרחוב הראשי קוראים קרישטיק והקניון עם כיפות הזכוכית נמצא בקצה שלו - ממש בכיכר העצמאות (שם התרחשה, אגב, המהפכה הכתומה של יושצ`נקו)
תודה לכולם! ושאלות נוספות..דבר ראשון, הרגעתם אותי לגמרי!
ציפיתי לעלות של 120 יורו ליום, בנוסף לעלויות המלון והדלק. עכשיו אני רגוע הרבה יותר... לא יקר כמו שחשבתי.
דבר שני, אני מעדיף רכב על תחבורה ציבורית גם בגלל שזה יותר נוח, וגם בגלל ששמעתי רבות על כבישי איטליה המצויינים. הנה
שאלות על טרקים באירלנד:Reאני מצטערת אבל ממש אין לי תשובה לשאלות שלך. מקווה שמישהו אחר יענה.
אם לא איכפת לך, אז 2 שאלות איליך...
גם אני מתכננת באוקטובר ליסוע - אבל אמרו לי שדי גשום בעונה זו באירלנד... אתה יודע משהו על כך?
ה''טרקים'' שדיברת עליהם - על כמה ק''מ ביום מדובר? כמה ימ
מלון אדוניס - אנטליה:Reבהחלט יש ... ראי בתמונה באתר .. יש מעלית היורדת למשטח במצוק ויש רחצה מסודרת ופעילה ( מקווה שזו עדיין העונה ) אני הייתי במרץ ולכן לא היה פעיל .