אלזס בגשם - רעיונות?:Reאם יורד גשם אמיתי ומטריד, כדאי לבחור יותר מקומות ''סגורים'' מאשר עיירות ושוטטות בדרכים.
החל משטרסבורג שיש בה כמה מוזיאונים, מרכזי קניות ,כנסיות ומתאימה לגשם.
קולמר גם (בלי השיט,אותו כדאי לעשות במזג אוויר נאה) מולוז בדרום אלזאס ובה מקבץ של מוזיאוני תחבור
זה משנה אבל קצת ....כדאי לקחת יורו בגלל שמחירי המלונות הפנסיונים והשכרת הרכב מתומחרים ביורו כמו שאצלנו בדולר, עכשיו יהיו מקומות שישמחו לקבל יורו אז לשם מה לקחת דולרים ולאחר מכן לעשות חישובים כמה דולר זה יורו ....
קחו יורו והחליפו לליי כל זמן שיש צורך.
דודו
davidlayba@
מסלול מפריז לדורדון:Reבכניסתך לאתר יש למעלה סרגל עם חלונות מחפשים שותפים, פורומים, 1001 טיפים - הקליקי 1001 טיפים, היבשת שאת רוצה לדוגמה - אירופה - ולאחר מכן הארץ שאת רוצה, הולנד, צרפת, איטליה וכו` ובהמשך הסברים
נהיגה מלובליאנה לדוברובניקשלום אלון
המרחק בין דוברובניק ללובליאנה הוא כ-645 ק''מ. אומנם רוב הדרכים הם ''בסדר'' אבל כמעו ואין אוטוסטרדות וקשה לתת זמן של נהיגה ישירה מלובליאנה לדוברובניק וגם לא כדאי לעשות את הדרך בבת אחת - יכול לקחת יום ארוך שלם (הדרכים איטיות), לכן כדאי לעשות טיול
רכבת מאמסטרדם לפרנקפורט:Reאתר שירות הרכבות הגרמני יתן לך תשובה:
http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en
מבדיקה מהירה שעשיתי, זמן הנסיעה הוא 4-6 שעות. המחיר הוא 86-95 אירו, ללא הנחה. יתכן שאם את זכאית להנחה, המחיר נמוך יותר (לא מתמצאת בהנחות, אין לי נסיון עם רכבות בגרמניה
טרקים בסלובניה באוקטובר:Reכפי שכבר עניתי לשאלה דומה - הטרקים בסלובניה ברובם מבוצעים באלפים היוליים - בשמורת הטריגלב. באזורים הגבוהים של ההר הטרקים נעשים עד ספטמבר וחלק מאוקטובר ובמקומות הנמוכים עד לסוף אוקטובר. כדאי מאד לברר באגודה האלפינית את הפרטים המדוייקים מכיוון שגם בקייץ נית
ורנה - כמה כסף?:Reעינת שלום,
לבה 1=3 שקלים, כוס קפה נע בין 2-3 לבות תלוי היכן תשבי
מחיר ארוחה לזוג במסעדה ממוצעת 30 לבה.
לא ציינת אם את בטיול מאורגן או תקחי טיולים באזור
בכל אופן מחירי הטיולים היומיים שנרשמים במלונות
נעים סביב 35 לבות.
אם יש לך שאלות נוספות אשמ
אנטישמיות בקרואטיה-סלובניה?:Reלצערי, במערב אירופה אוהבים אותנו פחות ופחות (דוגמא כואבת: הנורבגים פעם היו מאוהבים בנו. עכשיו כשנודע להם שאנחנו מישראל, נדמה שהם שמעו גסות) . דווקא במזרח אירופה יש סיכוי לגלות ידידותיות. בקרואטיה היה לי רושם, שהמקומיים אוהדים ישראלים.
לסבר לך את האוזן במחירים:Reוואו!!!
זה היה בהחלט ממקד!
תודה על העצה עם המים, לא הייתי מעלה בדעתי.
אגב, מדובר באותו מלון ואם נהנת אז נראה לי שסבבה לחלוטין.
סופש נעים