ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חבילות סקי

פורום סקי וסנובורד
    לה פלאן סקי וסנובורד
    14
    73
    7517
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • כהן מיקי
      כהן מיקי @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto

אני בד”כ משתדל לא לדבר שטויות.

מכיוון שהפורום הוא פורום סקי ואין לי כח להתווכח על נושאים שלא קשורים לסקי. אני שוב אומר: אין קשר בין האוכלוסיה שנפגעה הכי קשה להיותה מקור הפצת הנגיף. ישראל החזירה ישראלים מכל העולם כולל סטודנטים מאיטליה (שיא המגיפה) ומטיילים מהמזרח ודרום אמריקה וכמובן גם חרדים מברוקלין. אך אין קשר בין הגל הראשון לשני שרובו קשור לפתיחת הכלכלה והתיירות ביולי אוגוסט.

לגבי סקי:

מדינות schengen: אין אפשרות כניסה לישראלים + חובת בידוד למי שנכנס (אזרחות כפולה)

• איטליה צרפת – כרגע סגור.
      • אוסטריה – רק למקומיים (בתי מלון סגורים) רק חלק מהמעליות עובדות.
      • שוויץ פתוח 

מזרח אירופה: אני לא יודע.

ארה”ב: נראה לי שאפשרי ואפילו אפשר לטוס, אך רחוק יקר.

המשמעות: סיכוי קלוש לחופשת סקי השנה מבחינתי. (והכל בגלל הסינים 😊)

ד”א: הימרתי על תחילת החורף וקניתי כרטיסים לתחילת דצמבר לג’נבה הטיסות בוטלו ודחיתי לתחילת מרץ. מה שכנראה יידחה לשנה הבאה למרות שכבר התחסנתי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענבל אין על סקי
        ענבל אין על סקי @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto אמר:

האמת שגם אותי, בידוד בישראל אחרי סקי לא מפחיד.

במילא יש סגר, אני עובד מהבית כבר כמעט שנה, הילדים לומדים בזום, אז לא נצא מהחצר כמה ימים, לא נורא, לא שככה מסתובבים או מטיילים יותר מידי.

זה לא מדויק מה שאתה אומר.נכון שיש סגראבל יש הבדל בין סגר לבידוד.בבידוד אסור לך לבוא במגע עם אנשים זה אומר שאפילו לצאת לקניות אתה לא יכול,אתה לא יכול להפגש עם חברים ובטח לא עם ההורים שלך.לגבי אישתך והילדים זה גם לא כדאי כי אז גם הם עלולים להדביק אחרים.וכל זה כמובן אם בבדיקה יצאת חיובי.

alto תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • alto
          alto @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@alto אמר:

האמת שגם אותי, בידוד בישראל אחרי סקי לא מפחיד.

במילא יש סגר, אני עובד מהבית כבר כמעט שנה, הילדים לומדים בזום, אז לא נצא מהחצר כמה ימים, לא נורא, לא שככה מסתובבים או מטיילים יותר מידי.

זה לא מדויק מה שאתה אומר.נכון שיש סגראבל יש הבדל בין סגר לבידוד.בבידוד אסור לך לבוא במגע עם אנשים זה אומר שאפילו לצאת לקניות אתה לא יכול,אתה לא יכול להפגש עם חברים ובטח לא עם ההורים שלך.לגבי אישתך והילדים זה גם לא כדאי כי אז גם הם עלולים להדביק אחרים.וכל זה כמובן אם בבדיקה יצאת חיובי.

לא טוען שזה אותו הדבר.

רק שבמיקרה שלי, אני מדבר על יציאה משפחתית לסקי וחזרה כולנו לבידוד.

אנחנו כולם עובדים ולומדים מהבית, המשפחה במרחק 250 ק”מ כך שבמילא לא רואים אותם הרבה.
          חברים לא רואים בגלל הסגר, קניות עושים ברשת…

בקיצור תשלום סביר בשביל סקי, רק שלא רלוונטי כי סוגרים את בן גוריון (אלק)

• ענבל אין על סקי
            ענבל אין על סקי @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto

לדעתי אי אפשר להאשים רקמגזר אחד במצב.יש גם את המגזר הערבי שעושים חתונות המוניות ויש גם את המגזר החילוני שגם עושים מסיבות עם ריבוי אנשים.או אנשים שנוסעים לדובאיי לחגוג בר מצווה לילד וחוזרים לארץ ומדביקים אחרים.

• Eliron
              Eliron נערך לאחרונה על ידי

מה נשמע היום?
              עזבו פוליטיקה מי אשם או לא אשם.

לדעתי אין סקי השנה חוץ מאלה שנוהרים לבנסקו ברגעים אלו כל עוד אפשר ועד ארה”ב.
              יסגרו את נתב”ג? אולי.
              אני מוטרד מענייני בריאות וביטוח בריאות, ואני מחוסן חוקית ע”פ זכאות ולא עודפים או הורדת גיל בגלל חוסר ביקוש.

• Eliron
                Eliron @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

קלאב מד לא בדקתי

חשבתי שיהיה נחמד להשיב לזה.
                קלאב מד ביטלו בעצמם את כל החופשות שלא ניתן לקיים – נתנו החזר כמעט מלא (חוץ מדמי חבר) או זיכוי + בונוס לשנה הבאה אי”ה.

• yohanand
                  yohanand @bambi19 נערך לאחרונה על ידי

@bambi19

ובמקביל מראים שני ישראלים שנמצאים ממש ברגע זה במיירהופן...

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • aljaje
                    aljaje @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

!hoffen wir das Beste

• ענבל אין על סקי
                      ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

פינגוין כבר משווקים אך כרגע רק לבנסקו.נחכה קצת אולי עוד מעט יישווקו לעוד יעדים.

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • דוקטור דו ליטל
                        דוקטור דו ליטל @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@ענבל-אין-על-סקי

נחמד מאוד שפינגווין משווקים, אם אני זוכר נכון שלחתי לינק שבו פינגווין מודיעים שמי שלא היה יכול לממש את החופשה בעונה הקודמת בגלל קורונה לא יקבל כסף חזרה, אין לי כרגע את האנרגיות לחפש את אותו לינק או באתר של פינגווין.

אם מדיניות פינגווין נותרה כמו שהיא אז אני לא מכיר את הבעלים של החברה ואין לי שום כוונה לתרום להם כסף, אם אני ארצה לתרום אני אמצא ארגון נזקק אחר.

@alto אמר:

@כהן-מיקי

אתה מדבר שטויות.

1. לא דיברתי על אתרי הסקי באירופה, להיפך לפחות אחד ספציפי באוסטריה אחראי כנראה להפצת הנגיף בטירוף באירופה.
                        2. לדרעי (נידמה לי שהוא חרדי לא?) ניפלט באחת ההזדמנויות ש 70% מהחולים באותו זמן היו חרדים, אז מי הדביק את מי?
                        3. בהזדמנות אחרת ניפלט ש 80% מהחולים בגל הראשון היו כאלו שהגיעו בטיסות מניו יורק או כאלו שבאו במגע איתם, מי בדיוק הגיע משם? כמה חילונים וכמה חרדים? באמצע המגיפה שהכל סגור הממשלה שלנו מחליטה להביא עוד 20 אלף תלמידי ישיבה ממוקד הקורונה מספר אחד בעולם.
                        4. כל הערים האדומות הקבועות הן חרדיות! פה ושם איזה כפר ערבי תורן נכנס לרשימה המכובדת, אאה נכון, יש חילונים אנטישמים שחזרו מחול ומסתובבים בבני ברק כדי להדביק, הם אפילו מסתערבים ונכנסים לישיבות שפועלות בניגוד לחוק כשהילדים שלי לא לומדים ומדביקים מאות תלמידי חכמים במכה.

לגבי השאלות שלך: לא בדקתי וגם אתה לא, ולא סתם, לשלטון שלנו יש אינטרס (יותר נכון לאלו שמחזיקים אותו באיברים רגישים) להסתיר את המידע, אבל די ברור מהמספרים שכן מפרסמים או נפלטים בטעות איפה בדיוק מוקדי המגיפה, מי יבא אותה לארץ ומי בצורה מאורגנת ממשיך להפר את הסגר שמוטל על כל האכלוסיה בגלל אותו מיעוט.

במקורות (תלמוד בבלי) רשום “לאו עכברא גנב אלא חורא גנב”

בתרגום מארמית: לא העכבר גנב אלא החור גנב

המשמעות שאין לתלות את הכֶּשֶל בפרט שכשל, אלא במערכת שלא מנעה את אפשרות הפעולה שהובילה לכשל. המשל לכך הוא שאין להאשים את העכבר שגונב חיטים מבעל הבית, אלא את החור שדרכו הוא נכנס למקום הגנבה.

לדעתי הביטוי נכון חלקית, כי החרדים אינם עכבר חסר דעת ולכן חלק מהאחריות נופלת עליהם, לדעתי חלקו של בעל הבית באחריות הרבה יותר גדול.

אבל (עדיין על דעתי) עיקר האחריות על האזרחים שבחרו את בעל הבית הזה. נשמע הגיוני לבוא בטענות ל 40% מהאזרחים? קצת חסר טעם

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • ענבל אין על סקי
                          ענבל אין על סקי @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

נזקקקים הם לא.לפי מה שקראתי הם החזירו ללקוחות את הכסף.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • ענבל אין על סקי
                            ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

סליחה החזירו עד כמה שהיה ניתן.

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • דוקטור דו ליטל
                              דוקטור דו ליטל @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@ענבל-אין-על-סקי

סליחה החזירו עד כמה שהיה ניתן.

אני מקווה שהם יהיו מוכנים לקבל תשלום עד כמה שניתן,

יענו אם למשל למישהו יש בעיה בהחזר משכנתא הם יהיו מוכנים לקבל נניח רק 60% מהתשלום על החופשה כי כרגע הלקוח בקשיים.

אני מקווה שאני טועה ופינגווין החזירו את כל הכספים, אני ממליץ לכל מי שחושב על רכישת חופשה דרכם לברר את העניין קודם ורק אז להחליט.

• 1
                              • 2
                              • 3
                              • 4
                              • 4 / 4
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון