ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המשך ההתפתחויות באל על

פורום אירופה
    טיסה
    38
    750
    422438
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meravshe
      meravshe נערך לאחרונה על ידי

ממש מתחילה להבריא ולהתאושש😡. אני לא מבינה איך הם מוכרים כרטיסים בלי שיש אפשרות לאיזשהוא מענה אנושי. אין אף כתובת שאפשר לפנות אליה.

ולמי שלקח שוברים במקום לבקש החזר כספי – הזהרו: החלטתי לרכוש 3 כרטיסי טיסה ליוון ליולי ולהשתמש בשוברים שיש לנו על ביטול טיסה למנצ’סטר מאוגוסט שעבר. ביצעתי את הרכישה, השתמשתי באחד השוברים ועוד הוספתי עליו סכום קטן מאד. קיבלתי אישור לעסקה ואת  מספר ההזמנה. היתה לי הרגשה רעה אז כתבתי לעצמי את המספר. בדקתי במייל – לא הגיע שום אישור אוטומטי להזמנה וכמובן לא הגיעו הכרטיסים. כאשר ניסיתי לבדוק מה עם ההזמנה והזנתי את המספר שהם עצמם נתנו, קיבלתי הודעה שאין הזמנה כזו😡. בדקתי את המצב בשוברים שלי – אמרתי לעצמי שאולי באמת העסקה לא בוצעה מסיבה כלשהיא ואז אין בעיה. לא, מה פתאום. הכסף ירד כולו מהשובר – היתרה הראתה 0, . כלאמר גם שילמתי וגם אין לי כרטיסים והאתר טוען שאין כזו הזמנה. ממש מייאש – אין דרך לברר מה קורה, אין שום מענה והאתר מפנה לשרות הווצאפ המטופש שלהם שכולו בנוי על תשובות אוטומטיות. פשוט נבזות שאין כדוגמתה

דוקטור דו ליטל K.Amit 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל @meravshe נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@meravshe

@meravshe אמר:

ממש מתחילה להבריא ולהתאושש😡

ליהושע רבינוביץ' מיוחס המשפט "לפני שנה עמדנו על פי התהום ומאז לקחנו צעד גדול קדימה" שהיווה התייחסות לצעדים הכושלים של הממשלה להתמודד עם המצב הכלכלי, נראה שגם אל על צעדה צעד גדול קדימה.

מצטער שאין לי איך לנחם אותך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • K.Amit
          K.Amit @meravshe נערך לאחרונה על ידי

@meravshe

אוי ואבוי. 

אני חוששת שזה די אבוד, התנהגות של רמאים נוכלים המאפיינת את אלעל. 

• נוסע מתמיד
            נוסע מתמיד @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-מתמיד

סוג של התקדמות, אבל החלק העיקרי עדיין חסר - החלטת ממשלה, ומי יודע מתי יתפנו לזה.

דוקטור דו ליטל נוסע מתמיד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-מתמיד

יש להם הרבה סבלנות,

לא מקנא בעובדים, באלו שמחכים להחזר על כרטיסים שלא כובדו, בספקים שלא זכו לראות את כספם….

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • משה 22
                משה 22 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

לפי מה שכתוב אלעל מחזירה עןבדים מחלת אז ככה שאין כבר מה לדאוג לעובדים. 

להזכיר שיש הרבה עובדים שחוגגים על החלת.

1. ואם אתה דואג לגבי הנוסעים המסכנים לפחות לגבי אתה יכול להירגע כי אני לא מוטרד לגבי ההחזר.
                2. בטוחני גם ששיבעים אחוז ויותר קיבלו פיצוי.
                3. נשאר לדאוג לכמה עשרות או אולי מאות שיקבלו בקרוב את מבוקשם.
                4. כל הסאגה הזו לקראת סיום טוב.
                דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

1. כל אחד מדבר על הסביבה שלו ומה שהוא מכיר, אני מכיר בעיקר עובדים שרוצים לעבוד תמורת השכר שלהם
                  2. לא אתה הדרת שינה מעל עיני, העולם שלי לא סובב סביבך
                  3. אנשים לא ביקשו פיצוי, הם דורשים את הכסף שלהם.
                  4. לפי מנכ”ל אל על החברה חייבת מאות מליונים לרוכשי הכרטיסים, כמה אתה חושב שעולה כרטיס טיסה אם מדובר בכמה עשרות כרטיסים? כל כרטיס עולה 10,000,000?
                  5. זכותך להאמין לכל אגדה. לפני הרבה שנים האמנתי שפעם היו 3 דובים שילדה בלונדינית פרצה להם לבית ואכלה לגור הקטן את כל הדייסה, לא התווכחו איתי אז ואני לא אתווכח איתך עכשיו.
                  משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • משה 22

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

@משה-22

1. כל אחד מדבר על הסביבה שלו ומה שהוא מכיר, אני מכיר בעיקר עובדים שרוצים לעבוד תמורת השכר שלהם
                    2. לא אתה הדרת שינה מעל עיני, העולם שלי לא סובב סביבך
                    3. אנשים לא ביקשו פיצוי, הם דורשים את הכסף שלהם.
                    4. לפי מנכ”ל אל על החברה חייבת מאות מליונים לרוכשי הכרטיסים, כמה אתה חושב שעולה כרטיס טיסה אם מדובר בכמה עשרות כרטיסים? כל כרטיס עולה 10,000,000?
                    5. זכותך להאמין לכל אגדה. לפני הרבה שנים האמנתי שפעם היו 3 דובים שילדה בלונדינית פרצה להם לבית ואכלה לגור הקטן את כל הדייסה, לא התווכחו איתי אז ואני לא אתווכח איתך עכשיו.

1. אני גם לא מכיר אנשים בחל”ת , אבל אפשר לשמוע על כך ברחבי הארץ בכל עיר ועיר, בעצם היום פחות כי הם בדובאי מבזבזים את החל”ת על אלכוהול ומסיבות חוף.
                    2. אני באמת שמח שלא הדרתי שינך ממך.
                    3. אנשים גם רוצים להמיר את הכרטיסים לתאריך אחר – ראה דוגמא – “ הנני “.
                    4. אם מנכ”ל אל על אומר אז אני שותק.
                    5. אני מעולם לא האמנתי שפעם היו 3 דובים שילדה בלונדינית פרצה להם בבית, בעצם אני חיי את מרבית חיי בעולם האמיתי , “בלי דובים ובלי יער”, אבל אני מאמין, בעצם אין פה עניין של אמונה, יש פה עניין של ידע שעוד כמה חודשים אף אחד לא יזכור את החוב של אלעל.
                    דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • דוקטור דו ליטל
                      דוקטור דו ליטל @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

בגלל (5) אני לא אתווכח, את שלי אמרתי

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • משה 22

@דוקטור-דו-ליטל

מקובל

• נוסע מתמיד
                          נוסע מתמיד @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-מתמיד

זיכרון קצר

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • משה 22
                            משה 22 נערך לאחרונה על ידי

זה היה כל כך ברור ומתבקש.

הציבור הישראלי הצביע ואמר את דברו.

גם אם היו 200000 כרטיסים הם היו נחטפים ונקטפים כמו פטריות לאחר הגשם.

הישראלים נותנים קרדיט לחברת הכחול לבן וזה ממש לא מעניין אותם מהנקרה לפני שנה או פחות.

ולדעתי אני הייחידי פה שכתב והתעקש שאלו יהיו פני הדברים. וזו ממש לא הייתה נבואה זה היה כל

כך ברור. 

אני מאחל לכל חברות התעופה והספנות בארץ ובעולם שיצאו מהמשבר ומי יודע אולי בסטף חלקם גם ילמדו מאל על .. מי יודע גם ככה לומדים מאיתנו הרבה מודלים בעולם.

• יונית
                              יונית @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-מתמיד

לא תמיד צריך להאמין למה שכתוב בתקשורת.

חברות תיירות (ואחרים) מוציאים ברושורים עם מידע אמיתי/פייק כדי שישרת את הצרכים שלהם.

היות וכתבים ועיתונאים מכל הסוגים לא טורחים לבדוק את המידע

אלא מעתיקים את הדף שקיבלו, לעיתים אפילו כלשונו (ואז רואים בכל העיתונים והמדורים את אותה ההודעה)

אז… 

הקורא הנבון יחשוב פעמיים אם המידע בדוק, או מיועד למטרה.

(מחברים סוכני נסיעות שעובדים  -כנראה שזה לא מדויק, וזה בלשון המעטה).

נוסע מתמיד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • נוסע מתמיד
                                נוסע מתמיד @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

מזמן איבדתי את תמימותי, בודאי במתן אמון בתקשורת.

רק רציתי “להרים להנחתה” ל...

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                • עמיחי13
                                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

המשפט הבא מתוך הכתבה דווקא נשמע לי אמין: “הציבור הישראלי משתוקק לצאת כבר לחופשה מעבר לים, וארה”ב תחזור בקרוב להיות היעד המוביל של התייר הישראלי”
                                  • meravshe
                                    meravshe נערך לאחרונה על ידי

לא תאמינו חבר’ה

זוכרים את סיפור ההזמנה שלא היתה?

ובכן, המשכתי לחפור בווצאפ של אל על לראות אם יש אפשרות לקבל מענה אנושי ומצאתי כזו אפשרות! שלחתי אתמול הודעה ומיד קיבלתי הודעה גנרית שכשיתפנו יחזור אלי נציג ובינתיים להמשיך בשגרת חיי 🙄. אמרתי לעצמי “ בטח”  – כשחזירים יתחילו לעוף… אחרי כמה שעות שלחתי שוב הודעה שבה אמרתי שאין בעיה – אפנה למועצה לצרכנות, תביעות קטנות וכו. לא יודעת אם זה קשור אבל בלילה קיבלתי פתאום הודעה מבחורה שמבקשת לשמוע את כל הפרטים על מנת שתוכל לעזור. לא האמנתי. מיד עזבתי את כל עיסוקי שמא תברח לי הבחורה ואחמיץ הזדמנות פז..

בקיצר, קיבלתי שירות VIP – נפלתי על מישהיא ממש נחמדה שלא עזבה אותי לרגע, ביררה את המקרה, מצאה את ההזמנה, ביצעה עבורי הזמנה חדשה, שלחה לי מייל אישור (כזכור בהזמנה המקורית לא קיבלתי שום מייל ושום כלום) , כך עד אחרי 11 בלילה. 

כמובן הודיתי לה על השירות המסור.

מחיטוט בפייסבוק של אל על מתברר שזה קרה לעוד אנשים – עשו הזמנה אך לא קיבלו שום כלום במייל והאתר לא מזהה את ההזמנה. תקלה שלא ברור מדוע אינה מתוקנת. אנשים זועמים שם…

אז יש ניסים לפעמים 😀

Sailor תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • Sailor
                                      Sailor @meravshe נערך לאחרונה על ידי

@meravshe

ואת/ה מאמין/ה שתהיה טיסה בחברה כזאת? ואם כן תהיה, שיעלו אותך לטיסה?

לדידי, עד שהם לא יוכיחו אמינות במשך תקופה לא קצרה, לא אחשוב עליהם כלל כחלופה, אפילו אם כל החלופות יהיו יקרות/מסורבלות/ממושכות יותר מטיסת אל על.

meravshe תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • משה 22
                                        משה 22 נערך לאחרונה על ידי

נו ? 

בסוף חלומות מתגשמים.

רק צריך להסתכל על הסביבה באופן חיובי.

אני בכלל חטשב שאל על לא חייבת להוכיח שום דבר לאף אחד.

היא לא עשתה עדיין שום דבר שחברה אחרת לא עדתה.

לא הוכחה שום אשמה בשום בית משפט למרות המיליונים שכביכול נפגעו עד עומקי נשמתם והחסירו מזון משולחנם . כך לפחות הייתה כאן התבטאות שכזו . בטח הם כרגע נופשים בדובאי ... ולכן אל על לא באמת זקוקה להחזרת האמון . כי לא היתה פה שום פגיעה שכזו. 

הכל בדמיון או במחשבות של חלק מאנשים . מזכיר "כל עוד לא הוכח אחרת בבית משפט ולא מסיפורי אלף לילה ולילה ".

אל דאגה יהיו מספיק נוסעים ברגע שיפתחו השמיים וכל חברות התעופה ישברו את הראש איך לארגן עוד צוותים ועוד מטוסים .

• משה 22
                                          משה 22 @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-מתמיד

אם הרמת לי להנחתה אז זה התלבש לי בול על הנעל לפנדל .

תודה.

• meravshe
                                            meravshe @Sailor נערך לאחרונה על ידי

@Sailor

מי יודע.. כבר לא מתרגשת מכלום, חוץ ממצבים של חוסר אונים שאתה מרגיש שאין עם מי לדבר. היו לי שוברים – ניצלתי אחד. לא ניסע – אתבאס אבל אחרי שנה כזאת כבר התרגלנו. יש עוד 3 חודשים אז הכל יכול לקרות. אני אדם אופטימי.

• 1
                                            • 2
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 34 / 38
                                            • פוסט ראשון