אשמח להמלצות למקומות לינה בטיול מושינגטון למפלי ניאגרה ודרך ניו יורק אגמי האצבעות ורמונט ניו המפשיר ועד אכדיה ובוסטון
-
הי
מחפשת המלצות למקומות לינה מומלצים במסלול שלנו ...
(לא מלון דרכים פשוט ומכוער שלוקחים ללילה כי הוא הכי זול)
אלא מקומות שעושים כייף בטיול, מקומות שזוכרים גם כמה שנים אחרי הטיול, מקומות יפים/מיוחדים/B&B/ עם נוף יפה/על שפת אגם/ מארחים נהדרים/חוות עם בעלי חיים שהילדים יתלהבו מהם/AirBnB/ או משהו אחר שמיוחד בהם…
בשבילי זה חלק מהכייף בטיול, חוץ מהנופים והאוכל גם מקומות הלינה המיוחדים…
מצרפת את תיכנון המסלול שלנו / מקומות הלינה:
אם יש למישהו המלצה ללינה במקומות האלו או קרוב להם אשמח שתכתבו.
7 לילות מנהטן ניו יורק
2 לילות ליד פארק six flags ניו גרזי
3 לילות ושינגטון הבירה
1 לילה ליד הרשי או יותר קרוב לקורנינג
2 לילות איטקה
2 לילות מפלי ניאגרה
1 לילה אגם ג'ורג' או עיירה אולד פורג'
1 לילה אגם פלסיד
1 לילה עיירה סטו
2 לילות עיירה לינקולן או קונווי
3 לילות פארק אכדיה
1 לילה בדרך לבוסטון בעיירה על החוף, אולי פריפורט
1 לילה בוסטון
תודה!
-
למתי מתוכנן הטיול?
-
-
בנוסף שאלות נוספות לגבי הלינה
בהגעה ממפלי הניאגרה ברכב לאזור ההרים הלבנים והאדריאניק היכן כדאי לישון ללילה אחד- באגם ג'ורג' או באזור עיירת אולד פורג', אם למחרת ממשיכים ללייק פלסיד ללילה הבא?
האם אגם ג'ורג שווה את הזמן הנוסף בנסיעה וטיול באזורו חצי יום לפני שממשיכים ללייק פלסיד או שיותר מעניין חצי יום טיול ליד אולד פורג'?
שאלה נוספת- בדרך מפארק אכדיה לבוסטון היכן מומלץ לעצור ללילה אחד, בערך בחצי הדרך, באלו עיירות?
תודה רבה
נילי
-
הי,
עשינו מסלול דומה לפני שנתיים.
בניאגרה ישנו ב B&B חמוד בשם Butterfly Manor. הוא מחוץ לעיירה עצמה (שהיא ממש לא לטעמי), יש להם חדר משפחתי (שני חדרים מחוברים) חמוד מאד, וארוחת בוקר מפנקת.
באיטקה ישנו בHomewood Suites by Hilton Ithaca. לא משהו מדהים, אבל לילדים היה כיף שיש בריכה ומגרש כדורסל, ושוב – ארוחת בוקר כיפית.
בלינקולן ישנו בדירה מקסימה, אבל היא כנראה לא בשוק יותר, כי אני לא מוצאת אותה.
הטיול שלך מאד מתגלגל עם המון מעברים. המון מקומות של לילה אחד. בד”כ לא הכי קל עם ילדים (אני מסיקה שהם קטנים כי דיברת על חוות)
מציעה לצמצם את הלילות האלה, ולעשות יותר כוכבים קטנים מאותו מקום. לדוגמא:
לוותר על אולד פורג
שני לילות בלייק פלסיד, ו/או שלושה בלינקולן ולוותר על סטו (אנחנו היינו 4 לילות בלינקולן ו 2 בלייק פלסיד , ולא היה חסר מה לעשות).
דבר נוסף: את מכירה את הילדים, אבל 7 ימים מנהטן (אלא אם יש משפחה), זה מאד אינטנסיבי לילדים.
הכי חשוב – תהנו
-
הי
תודה רבה על המידע!
הילדים בני 12 + 15, כבר לא כלכך קטנים...
כבר נסענו איתם לטיולים מתגלגלים באירופה, והיה בסדר.
לגבי ניו יורק נראה לי שגם 3 שבועות לא יספיקו… יש כל כך הרבה מה לעשות ולראות שממש קשה לי לצמצם…
-
להערכתי אם לא נותנים פרמטרים ללינה הרצויה הסיכוי לקבל המלצות טובות לא גבוה.
פרמטרים משמעם עלות שנראית לכם סבירה, מיקום לינה מועדף (מרכז עיר או פרברים), סוג הלינה כמו חדר לארבעה? סוויטה? 2 חדרים? מקושרים או לא מקושרים?
דוגמה כדי לסבר את האוזן:
בבוסטון כשאני לבד או בזוג אני מעדיף לינה במלון טוב בכיכר קופלי.
עם הילדים אני מעדיף סוויטה רחוק מהמרכז, למשל בניוטון קרוב לתחנה של ה T.
-
בלי קשר ללינה:
הילדים שלי (היו באותו הגיל + קטן יותר) נהנו מאד כאן (זה על הדרך שלכם):
יקר (פארקי חבלים הרבה יותר יקרים בארה”ב מאשר באירופה), אבל זה שונה וממש שווה. ה”ראפטינג” הוא משפחתי אבל חביב, לא יותר. כיף ביום חם.
-
הי
אנחנו משפחה של 5 איש (כולל 2 בני נוער)
לכן נעדיף לינה בדירות 2-3 חדרי שינה כמו AIRBNB
או מלון דירות/סוויטות עם 2-3 חדרי שינה ומטבח וסלון
או B&B
רשמתי שהמיקום לא מאד משנה אם עיר או מחוץ לעיר כי יש לנו רכב. בעיר גדולה כמו ושינגטון או בוסטון נעדיף את המרכז העיר, בעיירות קטנות על המסלול ללילה אחד או שניים נעדיף מקום יפה , טבע גם אם קצת מחוץ לעיירות
-
שמח לשתף את המלונות בהם לנתי בחלק המקומות שהזכרת. אני נוהג ללון במלונות של 3 כוכבים, והם כבר לא זולים (אם גם לא מאד יקרים).באיזור קורנינג לנתי במלון Hampton Inn בעירה בשם Horsehead ליד Elmira.
במפלי הניאגרה לנתי במלון המפטון אין בצד האמריקני. בצד הקנדי יש מספר מלונות מאד קרובים למפלים, כמו Embassy Suites, ששקלתי להזמין בו חדר (אלא שכבר ננעלתי על התאריך הוא הפך להיות יקר בגלל חג ההודיה הקנדי שחל באותו סוף שבוע).
לאחר המעבר לקנדה לנתי במלון Hilton Garden Inn ליד Niagra On The Lake.
ב- North Conway לנתי ב- mariott residence Inn, שאז היה מלון חדש (אולי בהרצה) והמחיר היה טוב. מאד מומלץ, אבל כנראה שהוא יקר.
בביקור בפארק אכדיה לנתי בעירה bar Harbor. הלינה שם יקרה. ישנתי ב- Bar Motel, על כביש 3 בכניסה לעירה.
העירה freeport איננה על החוף, עד כמה שאני זוכר. היא ידועה בזכות החנויות הגדולות שבה. אני ממליץ להמשיך עד פורטלנד, שהיא העיר הגדולה של מיין. לנתי שם במלון הווארד ג’ונסון, שהיה די סביר (זה מלון בדרגה יותר נמוכה, של 2 כוכבים).
-
@dhz אמר:
North Conway לנתי ב- mariott residence Inn
תודה רבה על הפירוט!!
האמת שאני מחפשת למצוא מקומות לינה קצת יותר מיוחדים מרשתות ההילטון והמריוט למינהן...
את אלו אוכל לחפש בבוקינג.
אני מחפשת משהו קצת אחר, מיוחד, בוטיקי, מקום עם נוף יפה, ארוחת בוקר מיוחדת, משהו מושקע ולא רגיל…
וגם לא חדר מלון רגיל, אלא שיהיה גם מטבח וסלון ושרצוי שכולנו נוכל לישון יחד, לכן צריך מקום גדול כמו סוויטה, דירה, B&B ולא רשתות מלונות כמו שתיארת שברובם חדרים סטנדרטיים.
אבל תודה בכל מקרה על המאמץ! מעריכה זאת מאד!
-
למלונות ללילה בודד אני לא רואה הרבה טעם במקום לינה “עם נשמה”. הרי מגיעים בערב מאוחר ויוצאים בבוקר מוקדם יחסית. אז קשה להרגיש משהו מעניין וכו’.
בכל מקרה – באופן אישי אני חסיד של מלונות רשת כי אני אוהב אנונימיות. אבל בטיול שלנו באיזור לפני 4 שנים היה מלון אחד בקורנינג שהיה קצת שונה Staybridge Suites Corning, an IHG Hotel.
עדיין היינו בו לילה אחד, הגענו קרוב ל-10 בלילה ויצאנו בבוקר. אבל הוא כן השאיר לי זכרון חיובי.
קודם כל – הוא הציע את הסוויטות הכי גדולות בטיול שלנו. אבל בעיקר כי הוא הרגיש לי שונה. זה מלון שככלל מיועד לשהות ארוכה יותר (למשל אין שירותי חדרנית כל יום). הוא חד קומתי ובנוי בצורת ח, אבל החצר הפנימית וגם מסביב מאד ירוק, יש, מגרש כדורסל, איזור לפיקניק, כמובן בריכה וכדומה. הייתה שם ספרייה קטנה לשירות האורחים, ונדמה לי שגם ספריית DVD (היום זה כנראה לא רלוונטי), ונדמה לי שהיה גם שקיות פופקורן למיקרו חינם. ארוחת הבוקר הייתה טיפה יותר מושקעת, אם אני זוכר נכון מכונת הכביסה הייתה אפילו בחינם. ובכלל, הייתה תחושה של מקום קטן יחסית ולא של מלון רשת אנונימי.
-
בד”כ מלונות מחוץ לעיר גדולה נותנים פתרונות כאלה, כולל כאלה ששייכים לרשת כמו הילטון.
רבים מהמלונות נותנים סוויטה מרווחת כולל מטבח מלא, איזושהי ארוחת בוקר (לטעמי די רעל, אבל יש משהו) ומשהו דומה לחטוף בערב, בחלקם מכונות כביסה וייבוש מופעלי מטבעות רבע (אתם צריכים להביא אבקת כביסה ומרכך), בריכת שחיה, חניה כמובן וכו’.
מחוץ לערים גדולות יש אופציות כאלה במחיר סביר, במרכז עיר כמו בוסטון באזור ככר קופלי יש אבל במחיר אסטרונומי (אולי בתקופת קורונה במחיר סביר יותר – לא בדקתי),
המחיר של לינה מלון מחוץ לעיר הוא הצורך להגיע למרכז העיר, עולה זמן וכסף ואם רוצים בילוי ערב-לילה בעיר גם די מייגע.
-
אני מסתכל על המסלול שלכם ואני תוהה על כמה דבריםלמה לפצל לינה גם ליד קורנינג וגם באיתקה. דווקא אם אתם רוצים מקומות לינה עם ערך מוסף נראה לי שעדיף להשקיע את השעה נסיעה הנוספת בערב הראשון ולהתמקם במקום אחד ל-2 לילות
ואולי עדיף בכלל לשלב את אגמי האצבעות בדרך מהניאגרה לאדינרונדק? כלומר מוושינגטון לנסוע ישר לכיוון הניאגרה (עם או בלי עצירה בהרשי, עם או בלי לינה בדרך), ואז מהניאגרה לרדת לאצבעות ומשם להמשיך לאדינרונדק. זה לא משפיע על זמן הנסיעה הכולל, אבל יכול לשפר זמנים ולפצל נסיעות קשות
הרשי – נראה לי פחות מעניין להרכב שלכם. אלא אם כן הכוונה לא להרשי אלא לאיימיש ואז אולי (רק אולי) זה כן מעניין.
ואם לוותר על הרשי – אולי לטוס לבאפולו? למרות שזה נראה מאד יקר, זה לא בהכרח. תלוי בתאריכים ובמזל אבל אפשר לטוס ב 100-150 דולר לאדם. כן, זה הרבה מאות דולרים. אבל מנגד טיסה שחוסכת יום שלם של נסיעה משעממת חוסכת את העלות של היום הזה. יום של נסיעה עולה לכם הרבה מאות דולרים. עלות המלון, האוטו, הדלק והאוכל. שלא לדבר על עלויות עקיפות יותר כמו חלק יחסי בעלויות הטיסה, השווי של ימי החופש וכו’. לא עדיף לנצל את היום הזה על טיול? לפעמים אפשר לתפוס טיסה בשעה מוזרה יחסית, אבל דווקא שמתאימה לכם. למשל טיסה ב-9 בערב משתלב נהדר עם וושינגטון. גם ככה רוב אתרי העניין בעיר נסגרים מוקדם יחסית. ב-11 בלילה אתם במלון בשדה התעופה בבאפולו (לא שעה בעייתית בכלל אם לא צריך לנהוג). על הבוקר נסעתם לניאגרה, ואז צריך רק לילה אחד בניאגרה. ברור שצריך לעשות חישוב פיננסי מדוייק יותר, כולל עלויות רכב שכור ודמי החזר בכל מקום. אבל זו אפשרות שעשויה להיות מעניינת, ולא בהכרח מאד יקרה.
האם הביקור בסיקס פלגס הוא בשביל כולם? וכולם יהנו? או שרק בשביל הילדים? אם הוא רק בשביל הילדים אז הייתי שוקל פיצול. למשל שהילדים ואחד ההורים יעשו גיחת יום מניו יורק (ברכב שכור או בתחבורה ציבורית). אתם בפועל משקיעים 2-3 ימים בסיקס פלגס כולל הנסיעות, ואפשר היה לעשות את זה יעיל יותר. כי אני למשל לא אוהב לשכור רכב בניו יורק בשעות הערב (עם הלוגיסטיקה של המזוודות, והעומס של התנועה) כדי לנסוע לסיקס פלגס. בפועל זה יכול לגרום ליום הזה בניו יורק להיות לא מנוצל טוב, ושתצאו כבר בשעות מוקדמות יותר. ברור שיש מקומות מעניינים בניו ג’רסי לעצור בהם, אבל לא התרשמתי שהם על הכוונת שלכם.
-
אגב בעניין טיסהעדיף בהרבה לטוס מDCA שבתוך וושינגטון. אבל אפשר גם לנסוע לבולטימור (שעה נסיעה בלי פקקים). לסאות ווסט יש טיסה יומית משם לבאפולו בשעה 21:45 במחיר של 80 דולר כולל מזוודות באמצע שבוע ו-100 בסוף שבוע. אם אתם עם אוטו זו לא בעיה לנסוע לשם להחזיר את הרכב. ואם לא, תמורת 150 דולר יקח אתכם ואן פרטי לשם. 80 דולר לאדם כפול 6 זה 480 דולר ויחד עם הואן זה 630 דולר. מנגד תחסכו 2-3 ימי רכב (כי החזרתם בוושינגטון שבא לא צריך רכב) שזה גם כסף. וזה כבר סכום שבהחלט אפשר להשוות לשווי היום שחסכתם
לחילופין יש גם טיסה ב 11 בבוקר. מה שאומר השכמה רגילה ונסיעה לשדה. נוחתים ב 12:20 ולפני 2 בצהריים אתם כבר בניאגרה, רעננים ומוכנים לבילוי עד הלילה
-
Spruce Moose Lodge and Cottages
B&B נפלא בנורט קונווי.
אומנם היינו כזוג לפני שנתיים אבל אפשר לקחת שני חדרים אם הילדים עצמאים
הייתי חוזר לשם הרגע לחודש
-
-
הי
לא תיכננתי לפצל לינה בקורנינג. רצינו רק לבקר במפעל ובמוזיאון שלהם.
אנו נוסעים מושינגטון עד לאיתקה, שם נישן יומיים ונטייל באזור. נראה לי יותר מידי נסיעה ליום אחד לנסוע ישר ולכן חשבתי לישון באמצע הדרך, שזה יוצא בערך בהרשי ואם כבר נהיה שם אז לבקר במפעל שוקולד. האם הוא עד כדי כך לא מוצלח?
מה יכול להיות רע בשוקולד? ממש לא שווה עד כדי כך שעדיף לטוס לבאפלו ולוותר על כל הנסיעה הזו?
האמיש פחות מעניין אותנו בגדול, לא כל כך מבינה מה יש לעשות שם חוץ מלראות איך הם חיים, שזה כמו לפני 200 שנה בערך, בלי טכנולוגיה… לא נראה לי כלכך מעניין וגם יש לי סלידה מכל היחס לנשים ממה שהבנתי על הדת וההתנהגות הכללית (בעיקר ממה שראיתי עליהם בטלויזיה) אולי אני טועה וזה ממש שווה עצירה?
מה עוד יש לראות בדרך מושינגטון לאיתקה
האם בדרך יש נוף יפה? אטרקציות מעניינות? עיירות יפות? מסעדות טעימות ומיוחדות? קניות שווה?
אם אין משהו מיוחד ששווה לעצור בדרך, אולי באמת נשקול טיסה אם המחיר לא יהיה גבוה מידי.. כרגע ראיתי כרטיסים ב 105$ לבאפלו מושינגטון ב 10 בבוקר. ואז צריך להכפיל ב 5 איש...
החזרת רכב ולקיחה מחדש מוסיף למחיר, אז לא בטוחה שזה יותר זול מלנסוע מושינגטון לאיטקה עם לינה בדרך...
באזור איתקה רצינו לטייל ב Watkins Glen. ואז בדרך למפלי ניאגרה לעצור לכמה שעות ב Letchworth State Park- האם הפארק שווה עצירה
תודה
נילי
-
לגבי סיקס פלאגס וניו גרזי, אנו עוצרים בדרך לשם אצל המשפחה בניו גרזי שמצטרפת אלינו למחרת לסיקס פלאגס ולכן לא מתפצלים ולא נוכל לוותר על הלינה באיזור ולא לעשות גיחה מניו יורק. תיכננו כך בכוונה כדי לבקר את המשפחה.
עוד לא יודעת האם נישן אצלם או במלון/B&B ליד סיקס פלאגס...
-
נשמע נחמד אבל חבל שהוא לא באיתקה, שם תיכננו לישון 2 לילות
במסלול שלנו אין לינה בקורנינג...