ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה למבינים בטיסות

פורום אירופה
    16
    101
    6895
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roco
      Roco @meravshe נערך לאחרונה על ידי Roco

@meravshe

לונדון זה לא אירופה, זו כמעט כמו טיסה לניו יורק. 5 ורבע שעות בהלוך. 

ליעדים קצרים לא שווה להשקיע, ללונדון כן. 

זו הטיסה שאני כן משקיעה בה, ליעדים קרובים, הכל בסדר. 

meravshe תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • meravshe
        meravshe @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

אני מסכימה שאם הכוונה לטייל בלונדון עצמה אז הכי נוח זה היתרו – אני תמיד לוקחת את ההיתרו אקספרס – שווה כל אגורה וגם הטיסות בשעות נוחות. אני רוצה לנסוע צפונה ולכן לוטון עדיף לי.

Roco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • meravshe
          meravshe @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

כל אחד מה מתאים לו..

שמחת הפרטים הקטנים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • Roco
            Roco @meravshe נערך לאחרונה על ידי Roco

@meravshe

אם כך, לוטון מתאים לך. ציינת מי שבא לבקר בלונדון, היתרו מתאים. תלוי ביעד .

בטרום קורונה, ובכלל, גם נסיעה בפיקדלי מהיתרו שאין עומס, זה גם בסדר גמור. מוציאים oyster מהמכונה בשדה, מטעינים, וזהו אתה בלונדון. 

לונדון קלה נוחה מהנה, כייפית חוץ מים חופים ושמש, יש בה הכל. כמובן עדיף בקיץ....שבישראל חם ולח, 35 פלוס לונדון בקיץ זה 24 על14, תחילת האביב שלנו. מה צריך יותר.

עיר הבירה מספר אחת באירופה אם לא בעולם, לטעמי. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • שמחת הפרטים הקטנים
              שמחת הפרטים הקטנים @meravshe נערך לאחרונה על ידי

@meravshe

נכון , רק שפה נכנסת גם שאלה אל על במצבה- כן או לא..

• דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל @Roco נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@Roco

לטיול בלונדון עצמה לא רואה יתרון להיתרו על גטוויק, במיוחד למשפחות.

נכון שלהיתרו יש טיוב אבל אני ממש לא ממליץ למשפחות עם ילדים צעירים לקחת טיוב וכמו שלהיתרו יש את האקספרס למרכז לונדון לגטויק יש אקספרס דומה.

למבוגר או קבוצת מבוגרים הייתי שוקל את השימוש בטיוב לפי השעה והמטען, אם לא בשעת עומס ואני עם טרולי בלבד הטיוב יכול להיות בסדר. עם מזוודה גם אם אני לא עם ילדים אני אעדיף את האוטובוס או את האקספרס.

לאיזיג’ט יש טיסות לגטוויק, אפשר להגיע לעלות במחיר בסיס של 250 יורו, להוסיף 33 יורו (לכיוון) למקום מועדף עם מרווח גדול לרגליים (יותר מאשר הסטנדרט בבריטיש או אל על) + טרולי + עליה מועדפת למטוס  = בערך 310 יורו לכרטיס, מזוודה של 23 ק”ג בבערך 80 יורו שלהערכתי בטוח תספיק לזוג והנה יש יופי של כרטיסים ב 350 יורו לשדה תעופה נוח למרכז לונדון.

את הפרש העלות, נניח 400 יורו לזוג והרבה יותר למשפחה, נראה לי הרבה יותר יעיל להשקיע בלינה.

לטיול באנגליה ולא בלונדון לוטון יכול להיות הרבה יותר נוח מאשר היתרו או גטוויק..

שמחת הפרטים הקטנים keves160 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • מטייל_3937334
                  מטייל_3937334 @Roco נערך לאחרונה על ידי מטייל_3937334

@Roco

אל על באקונומי אוכל מזוויע.פשוט כך.

בבוקר סנדביץ חביתה,נו לפחות אין ריח נורא

אבל טיסת חזור מהיתרו 

סנדביץ פסטרמה ממלא בריח את כל המטוס.

אני אישית אמנם ממש אבל ממש לא סובל פסטרמה,

אבל נראה לי שכולם יסכימו איתי שזה פשוט לא מכבד.

ביזנס ובפרימיום המצב שונה לחלוטין ואני בהחלט הייתי 

טס שוב במחלקות הנל,מקרדט לאלסקה

אז זה קצת מחזיר את עצמו במיילים.

Roco 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • שמחת הפרטים הקטנים
                    שמחת הפרטים הקטנים @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

אם אני רוצה להגיע לצפון אנגליה/ ווילס, לאן יש טיסות ישירות? למנצסטר אין משהו מתאים...

דוקטור דו ליטל Roco סמדרולה 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • Roco
                      Roco @מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי Roco

@מטייל_3937334

כן, לכן אנחנו טסים בבריטיש ללונדון בד"כ. 

אבל זכור לי שארקיע היתה טסה לפני הקורונה לגטוויק.

יתכן שלמשפחות זה הפרש כספי משמעותי, ולכן זה כבר שיקול משפחתי במה ואיך מחלקים ומשקיעים את הכסף, בטיסה או בבילויים וכו'

בבריטיש הכל כמעט פנטסטי, האוכל מצוין, גם הצמחוני טוב, גם הבשרי טוב, הערה, לא להזמין כשר מלונדון לתל אביב בבריטיש, זה מגיע אמנם עטוף וסגור עוף עם תפוחי אדמה, אבל לא מצליחים לחמם את זה במטוס, והאוכל מהקהילה כנראה מאוד שומני ברמה שאחר כך יומיים בחילות. 

האורז ועוף, הרגילים של בריטיש,מנת היום הרגילה, הכי פשוט וממש בסדר, יש מבחר סגנונות נוספים לבחירה בטרום טיסה באפליקציה. הרוב טעים. 

בטיסות לפני הקורונה כמובן,

היתרון בהזמנת מנות מיוחדות, זה שמקבלים אותן בהתחלה, וזה יתרון במטוסים גדולים, בעיקר אם קניתם אקונומי, כי אם תמתינו לחלוקה של המנות הרגילות, יתכן שתגיעו ללונדון 30 דקות אחרי הארוחה ששאר המטוס כבר אחרי פעמיים קפה...חחחח.

חוץ מקצת אנגלים צעירים שמקבלים אקסטרה אלכהול ומשתוללים מדי פעם....חחח.

לסכום, זו טיסה ארוכה יחסית, צריך להתארגן אליה, ביגוד חם לראש לצוואר כרית, בגדים נוחים, והעיקר לונדון מחכה לכם......ושוב כנראה בפעם המי יודע כמה שאני מציין, למי שטס בבריטיש, לטעמי כדאי לבחור בטיסה בבואינג, שהיא נוחה מרווחת ועדיפה מאיירבס. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • דוקטור דו ליטל
                        דוקטור דו ליטל @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

מצטער, ישירות מישראל מכיר רק למנצ’סטר 😟

• Roco
                          Roco @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי Roco

@שמחת-הפרטים-הקטנים

הכי קל, תכנס לאתר רשות שדות התעופה, תסמן טיסות יוצאות, יעד-בריטניה, בין התאריכים המבוקשים, ותוכל לראות בתוצאות, לפי סדר תאריכים עולה, את כל הטיסות לבריטניה, על פי תאריך חברה ועיר-היעד בבריטניה, הכל מרוכז.

ואז תזמין באתר חברת התעופה את הטיסה בתאריך ולעיר, שמתאים לך. 

יש לפעמים טיסות שלא תמיד מתפרסמות, למשל טיסות ליעד למועדים קצובים, שחברת תירות רוכשת אותן למכירת חבילות טיסה ומלון.לפעמיים ניתן להזמין רק טיסה. ככה הגעתי לטיסות לקורפו, עם חברת שכר שטסה לשם רק מספר שבועות בקיץ עם ספק  חבילות נופש ישראלי. אצלו באתר ניתן היה לרכוש גם רק טיסה לחוד. לא תמיד הטיסות האלה מתפרסמות סכל מנועי החיפוש הגדולים. 

כאמור, החיפוש המרוכז לפי עעד ותאריכים, באתר רשות שדות התעופה מאוד יעיל לעניין זה. 

בהצלחה.

הכי קל.

• סמדרולה
                            סמדרולה @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

איזיג’ט טסים למנצ’סטר
                            טיסת ערב, נוחתים בלילה , ישנים במלון בשדה התעופה.

בבוקר שוכרים רכב ושעתיים נסיעה מגיעים לצפון ווילס

• Roco
                              Roco @סמדרולה נערך לאחרונה על ידי

@סמדרולה

שימו לב, שיש הבדלים בעניין מגבלות ודרישות הקורונה, בין אנגליה, סקוטלנד ווילס. ניתן לקרוא, באתר רשות הבריטית.

כי רב הדיון היה על לונדון-אנגליה.

שמחת הפרטים הקטנים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • Roco
                                Roco @מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3937334

ישראלי מתים על נקניקים, פסטרמות עם חמוצים וחריף. חחחחח.

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • משה 22
                                  משה 22 @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

חשבתי לעצמי היום לאחר 3 ביטולי טיולים ודחייה לאוקטובר שגם זה כבר לא בטוח יתרחש.

ואמרתי לעצמי שאני שהייתי מוכן לשלם כל מחיר שייגש רק בשביל שאוכל לטןס ולטייל כמו פעם.

לא מעניין אןתי שטיסה למינכן תעלה 1000 יורו אפילו. זה ממש הבעייה הקטנה .. נתמודד איתה באומץ. 

היום במצב הקיים המשוואה התהפכה .. היציאה לטיול לחול לא נקבעת לפי עלות אלה בהתאם למגבלות.

עולם הפוך....🤣

• keves160
                                    keves160 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

לטיול בלונדון עצמה לא רואה יתרון להיתרו על גטוויק, במיוחד למשפחות. נכון שלהיתרו יש טיוב אבל אני ממש לא ממליץ למשפחות עם ילדים צעירים לקחת טיוב וכמו שלהיתרו יש את האקספרס למרכז לונדון לגטויק יש אקספרס דומה.

לא רק למשפחות. בנסיעות האחרונות לבריטניה ההיצע לגטוויק היה זול בהרבה והתחבורה משם סופר נוחה וזולה. כשנסעתי לדרום אנגליה בכלל יותר נוח. נכון שהטיסה יותר ארוכה מלקפריסין או אפילו לפריז, אבל טיסה ללונדון זה בסך הכל 5 שעות ו-15-30 דקות. אין מה להשוות לניו יורק שזה בערך כפול מזה. והאמת שבאל על לא הרגשתי איזה יתרון נוחות על איזיג’ט, להיפך. בטיסות ארוכות באמת, 8 שעות ומעלה, אשקיע יותר בנוחות. 

• שמחת הפרטים הקטנים
                                      שמחת הפרטים הקטנים @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

לא הצלחתי להבין את ההבדלים. אשמח שתאיר את עיניי

• dinz
                                        dinz נערך לאחרונה על ידי dinz

מישהו פה מבין מהאתר של KLM האם בטיסה לאמסטרדם ישראלים צריכים להציג בדיקת PCR שלילית או לא?

כתוב שם בצורה מאד מבלבלת:

Important information about your trip

All passengers travelling to the Netherlands that depart from a high-risk country have to show a negative COVID-19 test result. You can choose from the 2 following options. Option 1 is 1 NAAT (PCR) test result that’s taken within 24 hours before boarding. Option 2 is 1 NAAT (PCR) test result that's taken within 72 hours before arrival in Amsterdam AND 1 rapid antigen test that’s taken within 24 hours before boarding. If you have a transfer in Amsterdam, you only need 1 NAAT (PCR) test result that's taken within 72 hours before arrival in Amsterdam. If you're departing from outside the EU or Schengen area, you also need to show a printed, signed negative declaration upon arrival. If you depart from a high-risk country, you'll have to go into a 10-day quarantine upon arrival in Amsterdam. View where you can get a COVID-19 NAAT or rapid test per country.

ישראל לא נחשבת מדינה בסיכון גבוה, היא נמצאת ברשימת המדינות הבטוחות, מצד שני כתוב פה שנוסעים שמגיעים מחוץ לארופה ואזור השנגן צריכים להציג בדיקה…

ניסיתי לדבר עם נציג מKLM שהפנה אותי לשגרירות כדי שאשאל...אני לא מבינה לשם מה הרי באתר הממשלתי שלהם כתוב במפורש שאזרחים ישראלים לא צריכים הציג בדיקת קורונה או להיכנס לבידוד. ניתן לראות פה:

https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/eu-list-of-safe-countries

אשמח לשמוע את דעתו של מי שהצליח להבין את הכתוב באתר של KLM...

keves160 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • יונית
                                          יונית @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

דווקא בעניין צרפת את יכולה לגלות אופטימיות

ציפור קטנה מקומית לחשה לי ש….

הנחיית 7 ימי בידוד כנראה תתבטל.

אבל--- יש מגבלות אחרות,כמובן.

בכל מקרה נקודת החלטה נוספת בתחילת יוני-נראה מה יהיה אז.

שמחת הפרטים הקטנים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • שמחת הפרטים הקטנים
                                            שמחת הפרטים הקטנים @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

כן, רק שבגלל קצב החיסונים שם מאוד יכול להיות שאחרי חודש יעשו אחורה פנה.. 

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 2 / 6
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון