טיסות לאיסלנד
-
אשמח להתייעץ לגבי רכישת טיסה.
1 האם אתר skyscanner אמין?
- האם חברות תעופה czech airlines , icelandair ו KLM אמינות ומדייקות בלו”ז?
- כשאני מזמינה כרטיסי טיסה באתר של skyscanner למי אני פונה שייתן תמיכה אם יש בעיה?
תודה רבה!
-
סקייסקנר הוא רק מנוע חיפוש לטיסות. כמו גוגל של טיסות. לכן הוא לא אחראי על הטיסה שלך. האחריות היא על הגוף שממנו הזמנת את הטיסה, שזה חברת תעופה, אתר אינטרנט להזמנות או סוכנות נסיעות, תלוי בטיסה שבחרת. אם אין לך ניסיון עם הזמנות כאלו מומלץ לשבת עם מישהו שמכיר ומבין כדי לא ליפול. במיוחד בתקופה כזו עדיף לרכוש דרך מקור אמין.
-
- ככל שאני יודע אין אתר רשמי שמדרג את החברות, יש כל מיני אתרים שמדרגים חברות תעופה לפי כל מיני פרמטרים. לדעתי האתר הזה אחד היותר טובים. תכנסי לציונים של כל חברה מאלו שרשמת ותתרשמי.
- skyscanner הוא לוח מודעות, הוא לא מוכר לך את הכרטיס אלא מפנה אותך לחברת התעופה או הסוכן שהמודעה שלו מצאה חן בעינייך. מאותו רגע זה את מול אותה חברת תעופה או סוכן, ל skyscanner אין יותר קשר לעניין.
-
תודה רבה!
איך וואלה טורס?
-
-
תבדקי מול אתרים של חברות תעופה אל על , לופטהאנזה, בריטיש, אייר פראנס , דלתא וכד’. ולא מתווכים וכל מיני שאר ירקות -
@בתיה-פ אמר:
תודה רבה!
איך וואלה טורס?
ישנם כל מיני מנועי חיפוש, חלקם לא ממש טובים וחלקם עוד יותר גרועים

הניסיון שלי אומר ש google flights הוא ההכי פחות גרוע.
יעילות מנועי החיפוש מאוד מוגבלת:
הם לא מוצאים את כל העסקאות, ישנן טיסות שנעלמות מעיניהם
מה שהם מוצאים לא תמיד מתחשב בפרמטרים, הם יכולים להשוות טיסה שכוללת מטען לבטן המטוס לעומת כזו שלא כוללת – ולא תמיד ברור במנועי החיפוש ברור מה בדיוק העסקה כוללת.
וכו’.
היתרון של מנועי החיפוש שהם נותנים תשובה מהירה, החיסרון שלא תמיד הם עולים על התשובה הכי טובה (לפעמים כן), כדי להיות בטוחים שעולים על עסקה הכי מתאימה צריך לעשות עבודת נמלים מול אתרי האינטרנט של חברות התעופה הרלוונטיות.
זה כמו לשאול אם את רוצה לחפש מסעדה צמחונית בתל אביב מה יותר טוב, BING או GOOGLE. מנוע החיפוש לא אומר כלום על איכות המסעדה, הוא רק מוצא (את חלקן).
את יכולה לעשות חיפוש גם ב 4 מנועי חיפוש כדי לנסות למצוא את העסקה שהכי מתאימה לך.
-
תודה!
אכן נכנסתי לאתרי החברות של KLM, CZECH ואוסטריאן. האם אני לוקחת סיכון מחושב כשאני סוגרת עם כל חברת תעופה ,טיסה בכיוון אחד?
תודה!
-
-
את מתכננת לטוס עם חברה אחת ולחזור עם חברה אחרת?- לא ממליצה, ובוודאי לא בתקופה הנוכחית.
מספיק שחברה A תבטל את הטיסה הלוך , את מחויבת עדיין על הטיסה חזור של חברה B.
מעבר לכך אני ממליצה בתקופה הנוכחית להסתמך על חברות תעופה אמינות -והזמנה ישירה ולא דרך מתווכים מכל הסוגים והמינים.
-
-
איסלנד פתוחה לישראלים בלי הגבלות? -
-
-
-
דווקא איסלנד לדעתי מעולה כדי לטייל לבד. אני גם נוסע לבד. בשיקול שאינו כספי יש יתרונות לא מועטים בנסיעה לבד ובפרט באיסלנד שהיא מדינה עם אפס פשע
-