ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסת איזיג'ט למילאנו 17.7 בוטלה

פורום אירופה
    מילאנו
    11
    29
    3563
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • royzor1972
      royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

היום קיבלנו הודעה שטיסת איזיג’ט למילאנו לעוד חודש וחצי בוטלה ע”י החברה.

מישהו יודע אם יש סיבה לביטול כאשר כמעט כל אירופה נפתחת אפילו לישראלים?

meravshe שמחת הפרטים הקטנים דוקטור דו ליטל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • meravshe
        meravshe @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

גם לי החברה ביטלה טיסה ביולי לבורדו  אבל כאן המקרה הוא שאין בכלל טיסות ליעדים כמו בורדו וטולוז עד השנה הבאה.. לגבי מילאנו – מוזר מאד ובהחלט מבאס. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שמחת הפרטים הקטנים
          שמחת הפרטים הקטנים @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

מלחיץ משהו..

איך אדע שטיסה שאזמין לא תבוטל?

עקרונית יכולים לבטל טיסה גם כמה ימים לפני? ואם כן, מי מפצה אם כבר חויבתי על מלונות למשל?

dinz keves160 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@royzor1972

נראה שיש דילול בטיסות (אין לי מושג למה),

אם חשובה לכם טיסה ביולי אז הם ממריאים בימי חמישי ה 15 22 וה 29,

הם מאפשרים להחליף לכל טיסה אחרת לאיטליה ללא עלות והם כבר פרסמו את לוח הטיסות עד 2022.

ומאפשרים ואוצ’ר או כסף בחזרה

@שמחת-הפרטים-הקטנים אמר:

@royzor1972

מלחיץ משהו..

איך אדע שטיסה שאזמין לא תבוטל?

עקרונית יכולים לבטל טיסה גם כמה ימים לפני? ואם כן, מי מפצה אם כבר חויבתי על מלונות למשל?

המצב שאת מתארת תאורטית יכול להתרחש, אבל נראה שהם מבטלים זמן רב מראש, לי ביטלו לאוגוסט

נראה לי שהתרופות להזמנת שירותים כמו לינה או השכרת רכב יכולות להיות הזמנה עם אופציית ביטול – או להזמין את כל החבילה דרך איזיג’ט.

אם רכשת כרטיסים למלך האריות בלונדון ב 100 פאונד לכרטיס ל 5 בני משפחה – באמת בעיה. אפשר לפנות לטוב ליבם של משרד הכרטיסים (אני פונה אל הלב שלכם….) או לנסות למכור כיד שניה.

dinz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • dinz
              dinz @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

בהחלט מלחיץ...זה היה החשש שלי לפני שהזמנתי

מעניין אם הטיסות בשישי או בראשון גם בוטלו

כרגע באופן כללי יש פחות ביקוש מהרגיל, ואולי בגלל שזו טיסה ביום שבת הביקוש אפילו מופחת עוד יותר ולא היה להם שווה להוציא את הטיסה?

מצד שני ייש עוד חודש וחצי עד אז...באמת מוזר שביטלו

• dinz
                dinz @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

איזי ג’ט למילאנו רק פעם בשבוע ביולי??  נשמע שהמצב באמת לא טוב, הייתי בטוחה שיהיה ביקוש מטורף עם הפתיחה של ארופה, אבל נשמע שזה לא כך.

משפחות עם ילדים כנראה נמנעות מליסוע בגלל כל הבדיקות והבידוד אחרי.

אולי גם אנשים מחכים לרגע האחרון כדי לקנות טיסות כי מפחדים לקבוע זמן רב לפני בגלל חוסר הוודאות, אבל החברה לא יודעת על כך ומבחינתה אין ביקוש לטיסה בזמן הזה, והיא מצמצמת טיסות.

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל @dinz נערך לאחרונה על ידי

@dinz אמר:

איזי ג’ט למילאנו רק פעם בשבוע ביולי??

פחות מפעם בשבוע, בסך הכל 3 ימי חמישי בתוך כל יולי.

אין לי מושג מה הסיבה.

@dinz אמר:

אולי גם אנשים מחכים לרגע האחרון כדי לקנות טיסות כי מפחדים לקבוע זמן רב לפני בגלל חוסר הוודאות

לא עושה לאנשים את החשבונות שלהם אבל לא נראה לי שיקול נכון,

אם מחיר הכרטיס מאוד זול לדעתי כדאי לרכוש מראש, מקסימום משנים מועד או מקבלים כסף בחזרה. הרקורד של איזיג’ט בעניין לא רע.

royzor1972 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • royzor1972
                    royzor1972 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

דיברנו עם איזי ג'ט ולטענתם הסיבה לביטול היא בגלל שבשדה התעופה אין מספיק סלוטים לכל חברות התעופה כתוצאה מההגבלות על הטיסות אז הם נאלצו לבטל טיסות . אני מניח שהם התכוונו לשדה התעופה בארץ. 

בכל מקרה שינינו ל 22.7. 

נקווה שזה יהיה השינוי האחרון 

תודה לכולם על התגובות 

שמחת הפרטים הקטנים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                    • שמחת הפרטים הקטנים
                      שמחת הפרטים הקטנים @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי שמחת הפרטים הקטנים

@royzor1972

איך מדברים עם איזיג'ט? יש לך טלפון שעונים או במייל?

royzor1972 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • keves160
                        keves160 @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים אמר:

איך אדע שטיסה שאזמין לא תבוטל? עקרונית יכולים לבטל טיסה גם כמה ימים לפני? ואם כן, מי מפצה אם כבר חויבתי על מלונות למשל?

בתקופה הזו עדיף לא להזמין שום דבר שאי אפשר לבטל או לדחות כי במהלך הקורונה כבר למדנו שטיסות מבוטלות או מוזזות על ימין ועל שמאל. בעיני במלונות לא כדאי להמר אלא להזמין רק כאלו עם אופציית ביטול חינם עד יום-יומיים לפני ההגעה. 

Jenny2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • Jenny2
                          Jenny2 @keves160 נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט היא חברה בריטית וכ50% מן הנסיעות בקווים שלה יוצאות מבריטניה. לכן החברה מושפעת מאוד מהמצב בבריטניה ומהאפשרויות של אזרחי המדינה לנסוע, שנכון לעכשיו אינו רבות. יש כרגע מעט מאוד מדינות -שישראל כידוע אחת מהן- שבריטים יכולים  לנסוע אליהן בלי חובת בידוד בחזרה (שבניגוד אלינו אין מזלזלים בה בממלכה), ולפני מספר שעות ממשלת בריטניה אף הסירה את פורטוגל , שנחשבה עד כה ל"ירוקה" מן הרשימה והחזירה אותה לסטטוס של "כתומה" ומחייבת בידוד.

המשמעות המיידית היא ניטרול מה שהסתמן כיעד החם של הקיץ עבור תיירים בריטים וכמובן צמצום הטיסות, לרבות של איזיג'ט, אליו.

קראתי הערכה כי במצב הזה החברה פשוט תעדיף  להשבית מטוסים ולהוציא טייסים ואחרים לחל"ט מאשר להעסיק אותם באופן חלקי בלוח טיסות מדולל.  כלומר, למה שקורה ברחבי אירופה ובבריטניה בפרט יש ככל הנראה השפעה גם על הסיכוי לבטיול/שינוי טיסות החברה לארץ ועדיין במצב כל כך נזיל צריך בכל רגע נתון לצפות לבלתי צפוי.

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • ורדה ש
                            ורדה ש נערך לאחרונה על ידי ורדה ש

לי היתה טיסה למילאנו ב1.7 וחזרה ב17.7 , היום קיבלתי הודעה שהכל בוטל, ללא הסבר. הנסיעה הזו הוזמנה על וואוצ’ר שהתקבל לאחר שביטלנו נסיעה ללונדון שהיתה אמורה להיות ב1.6 ובעקבות שינוי שעות ביטלתי אותה, גם טיסה ההיא הוזמנה על וואוצ’ר שהתקבל לאחר שבשנה שעברה בוטלה לנו הטיסה ללונדון ליוני 2020.

לאחר 3 פעמים נגמר לי והיום ביקשתי לקבל את הכסף שלי בחזרה ורכשתי כרטיסים באוסטריאן לוינה בתקווה שאת הנסיעה הזו נוכל להוציא אל הפועל. 

את כל הטיול בצפון איטליה תכננתי והזמנתי רכב ולינות עם אפשרות ביטול, וכך היום יכולתי לבטל מבלי לשלם  קנסות.

נראה שבתקופה זו צריך להיות מאוד גמישים ולקחת בחשבון שינוי תוכניות בהתרעה קצרה , כולל שינוי יעד , כי הכל מאוד לא יציב   . 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • aljaje
                              aljaje @Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

@Jenny2

אמנם איזיג׳ט ביטלה הרבה טיסות מאנגליה ליוון וספרד שהיו אמורות להתבצע ביולי, אבל אין קשר בין ההחלטות הנוגעות לבריטניה, לשם כך החברה הקימה חברות בנות בשוויץ אוסטריה עם בסיסים במספר רב של ערים אירופאיות, ייתכן שהסיבה היא מה שנכתב כאן קודם: הם לא קיבלו את הסלוטים שחשבו שיקבלו- אליטליה מתחילה לפעול מיום ראשון(טיסות לארץ) ואין ביקוש גבוה של תיירים להגיע לכאן(השאלה למי מותר להכנס לארץ), הם לא יפעילו טיסות שאינן מלאות. 

שמחת הפרטים הקטנים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • שמחת הפרטים הקטנים
                                שמחת הפרטים הקטנים @aljaje נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

לפי זה אם אני מתלבטת אם להזמין כרטיס טיסה לג'נבה עם איזיג'ט או אלעל- אלעל נשמע יותר בטוח?

dinz aljaje שקד דוקטור דו ליטל 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • dinz
                                  dinz @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

לאל על יש טיסות לז’נבה רק בשני ורביעי, אם מתאים לך

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • aljaje
                                    aljaje @dinz נערך לאחרונה על ידי

@dinz

באוגוסט אמורות להיות יותר טיסות בשבוע, אולי בונים על ביקוש גבוה יותר בחופשת בתי הספר(?). 

• aljaje
                                      aljaje @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

אין לי מושג מה אל על תחליט. 

• שקד
                                        שקד @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

אם לסמוך על מה שהיה עד עכשיו – בשתי החברות יש סיכויים לא מבוטלים לשינויים וביטולים. חברה אחת תחזיר לך את הכסף בקלות, ואילו על החברה השניה נראה שתצטרכי להגיש תביעה כדי לקבל את הכסף בחזרה. אם כבר להזמין מראש, אני הייתי מזמינה עם איזיג׳ט. הם לפחות מחזירים כסף כשמבטלים את הטיסה.

שמחת הפרטים הקטנים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • royzor1972
                                          royzor1972 @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

00443303655454 הם עונים ואפשר בהחלט לדבר אם כי לא תמיד להבין מה הם אומרים

• שמחת הפרטים הקטנים
                                            שמחת הפרטים הקטנים @שקד נערך לאחרונה על ידי שמחת הפרטים הקטנים

@שקד

איך אפשר שלא להזמין מראש? מחירים יכולים לזנק פתאום בצורה שלא יהיה כבר הגיוני לקנות את הכרטיס, לא? כבר עכשיו הכרטיסים בשתי החברות ליולי זה סביב 300 יורו /350 דולר( בלי מזוודה אפילו), מן הסתם בהמשך יעלה עוד..

royzor1972 keves160 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון