ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שרשור הגיגים נבואות רעיונות וכל מה ששופכים

פורום אירופה
    טיולים בשבילך טיול משפחתי טיסה
    22
    158
    29606
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונית
      יונית נערך לאחרונה על ידי

לא יתכן שכל שרשור אינפורמטיבי וכל שאלה יזכו למגוון היגדים, נבואות “הקיץ הלך פייפן” העדפות  אישיות, חוויות מכבישים,

הערות לממשלה (לא יושב פה נציג שלה) על הבדיקות ,עלותן, מצב הקורונה ביוהופיץ ולאן זה זורם משם -וכל היתר.

לשרשורים יש כותרת- יש הודעה ראשונית.

כל היתר--- לא רלוונטי.

נמאס לי מכל החורים להיות גננת הפורום.

אנחנו אנשים מבוגרים

יש חוקים וכללים

מספיק עם התכתובת הפנימיות

ההערות האישיות (למחיקה)

החוויות האישיות (למחיקה)

הדעות האישיות (למחיקה) 

עכשיו---פתחתי שוב שרשור לטובת כל מי שרוצה להגג על משהו שקשור בטיולים,טיסות או מתכוני עוגות גבינה.

אך ורק כאן.

שבת שלום.

צחצח המטייל פסגות מושלגות cillam שקד Roco 7 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
      • צחצח המטייל
        צחצח המטייל @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

הלוואי ויעבוד

יש כאן כמה "משוגעים" ומשועממים שמזהמים כל פוסט בעשרות קשקושים וחרטוטים עם מלא חחחחח והפניות, קישורים ותמונות מטומטמות שכבר לא בא לאף אחד לכתוב משהו ענייני. צריך להעיף כמה מהם אם לא יצייתו לחוקים. 

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
        • פסגות מושלגות
          פסגות מושלגות @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

אכן, קפצתי לביקור אחרי המון זמן, והפורום נראה כמו אחרי שואה גרעינית, עם כמה גידולי פרא משגשגים.

ואיך אפשר בלי לקט קיטור טכני: בגלל שיחות אינסופיות, השרשורים הופכים למרובי דפים, מה שמציף מיד את הבעיה שטרם נפתרה, שאין כפתור חזרה ישירה לעמוד הראשי של הפורום. כפתור החזרה סתם חוזר לעצוד הקודם, בדיוק כמו כפתור הדפדפן, כך שאין בו ערך.

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
          • IO.
            IO. @צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי IO.

@צחצח-המטייל

מבינה אותכם ממש צחצח ופסגות.

אבל אולי יש פתרון: אם יש מישהו שממש הורס לכם את החשק לבקר בפורום, אפשר פשוט לחסום אותו.

אני התחלתי להשתמש בשיטה הזו בחודשים האחרונים וזה שיפר את החוויה שלי בפורומים באופן קריטי.

הינה דוגמה על איך עושים את זה (בחרתי ביונית💙 כי היא באמת חופרת חחח סתאםםםם 😘 בחיים לא חוסמת את יונית, זו רק דוגמה):

נכנסים לפרופיל של הטרול ומהתפריט בוחרים ׳חסום משתמש׳.

חבל להתעצבן וחבל להגרר לויכוחים ודיונים חסרי כל טעם או ללכת לאיבוד בתוך הררי הפסולת. אז תחשבו על זה 😎 (מומלץ רק למיקרים חריגים)

אגב, מישהו כבר הציע את זה פה אם אני לא טועה, נדמה לי שסיילור (וסליחה אם אני טועה!).

שמחת הפרטים הקטנים cillam נוסע מתמיד 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
            • שמחת הפרטים הקטנים
              שמחת הפרטים הקטנים @IO. נערך לאחרונה על ידי

@IO

ואז התגובות שלו פשוט לא מופיעות?

IO. יונית 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • IO.
                IO. @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

בדיוק. הוא נעלם מהפורום עבורך. עדיין יופיעו תגובות של חברים אחרים לאותו משתשמש, אבל זה בקטנה לדעתי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • יונית
                  יונית @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

נכון מאד. הוא נעלם עבורך.

תורם לשלוות הנפש.

Sailor תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • יונית
                    יונית @פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

@פסגות-מושלגות

בנקודת הזמן הנוכחית- למטייל לא חזרו לעבודה מלאה -ואין לי שום יכולת לתווך בעניינים טכניים כלשהם (או אחרים גם) sorry נחכה לתום הקורונה (אולי)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                    • cillam
                      cillam @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

😂😂😂 I feel for you 🌺🤦‍♀️

• cillam
                        cillam @IO. נערך לאחרונה על ידי

@IO

אפשר גם להתעלם לגמרי ממש פשוט להתעלם האמיני לי  😝

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                        • IO.
                          IO. @cillam נערך לאחרונה על ידי

@cillam

כן, גם אני התחלתי ככה. אבל לפעמים האדם כותב כל כך הרבה שכל שרשור הופך לדפים ארוכים של דיוני סרק… לכן כתבתי: השיטה הנ״ל היא למיקרים הקיצוניים 😉

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                          • משה א
                            משה א נערך לאחרונה על ידי

אני חוזר להצעה שכבר הצעתי פעם, שנקבע לעצמנו אמנה פנימית של המשתתפים בפורום, שלפיה יש מגבלה של כתיבת לכל היותר שלוש או ארבע תגובות בלבד בכל שרשור נתון ולא יותר. אני לא רוצה להגיע למצב שאני חוסם מישהו גם בגלל האי נעימות וגם בגלל האפקט ש”גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום”. אבל אנחנו סתם סוחבים שרשורים עתיקים ולא רלוונטיים שהכול כבר נאמר בהם. נבקש מכולם להתחייב שכך ינהגו ונראה מה יקרה. על עצמי החלתי את המגבלה הזאת כבר מזמן...
                            משה 22 keves160 דוקטור דו ליטל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • משה 22
                              משה 22 נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לכל אמירה פה . כל מה שיעזור לצמצם מלל מוותר וחסימת השתתפות של חבר אחר והכי חשוב התנהגות מכובגת סבלנית ומתורבתת. 

יישר כוח !!! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • משה 22
                                משה 22 נערך לאחרונה על ידי

טוב. 

עברנו שבועיים קשים. 

לא מזמן . במהלך חודש מאי  כמעט בלי שינה.

עבודה בלי הרבה שעות שינה.

מהסוג של חייב נסיעה לחול דחוף למילוי מצברים.

אבל בשעות הקטנות של הלילות הלבנים היו הרבה מחשבות על העתיד הקרוב.

וזה מה שהולף להיות.

1 הזמנתי ורכשתי מחשב חזק עוצמתי.

2. במעמד הראשון שיתאפשר הרשמות לקורס סוכני נביעות ויועצי מסלולי טיולים באוניברסיטה.

3. תכנון 3 מסלולי טיול עם אםשריות של נסיעה למדינות בהתאם למגבלות הקורונה לדוגמא

16 יום טיול (אני לא יוצא מארץ פחות משבועיים. זה מיותר . לא מעניין אותי ולא נותן לי דום סיפוק . פחות מזה זה כמו טיול שנתי של בית ספר ).

המסלול המועדף גרמנהה אוסטריה איטליה ושוויץ ויזרה לגרמניה.

המטרה לבנות מסלולים שכל פעם אני מוריד מדינות שייתן ולא ייפתחו בגלל הקורונה ואז מוסיף ימים למדינות אחרות. זה התכנון לתחילת אוקטובר כי ההבנה שלפני זה חבל על הזמן מבחינת הנאה במדינות אלו מבחימת הקורונה וההגבלות. משקיע בטיול זה הון.. ולא רוצה הפתעות.

4. אוגוסט 2022 הוזמן קרוז לקאריביים 10 ימים במסגרת נסיעה לארהב ל28 יום. תיך מוכנות לביטול הקרוז האם לא ייצא בגלל הקורונה גם בקיץ 2022.

5 טיול של החיים וזה כבר לתכנון עתידי בעוד 10 שנים וזו הייתה משאת נפשי קרוז זוגי של חצי שנה עד שנה להקיף את העולם. לקחת פסק זמן מכל מה שאנחנו עושים בחיים לעלות על ספינת תענוגות ולבקר במקויות שאת שמם אפילו איני מכיר או שתמיד חשבתי שרק אחלום עליהם. אמנם חלום יקר אבל התחלתי להתעניין באינטרנט ומתברר שיש לא מעט חברות קרוז שעורכות שיט שכזה.

6. זהו כרגע התכמון המעשיים. זה לא אומר שבמידה והקורונה תרד מהוריד לא אשוב לשכון קבע במטוסים השונים . חחח

• Sailor
                                  Sailor @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

זה תורם גם לראות יותר תגובות עניניות במקום שהן יבךעו בין טרוליזמים. למרבה הצער רואים את התגובות לטרולים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                  • נוסע מתמיד
                                    נוסע מתמיד @IO. נערך לאחרונה על ידי נוסע מתמיד

@IO

כל הכבוד על ההצעה הנהדרת. יישמתי אותה וזה ממש מחיה נפשות.

חסמתי את שלושת הטרולים הראשיים וזה עובד מצויין!

עכשיו נותר רק שאחרים שטרם חסמו אותם, ימנעו מלהגיב להם, ובא לפורום גואל.

צחצח המטייל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                    • צחצח המטייל
                                      צחצח המטייל @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                      נוסע מתמיד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • נוסע מתמיד
                                        נוסע מתמיד @צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                        צחצח המטייל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                        • צחצח המטייל
                                          צחצח המטייל @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                          נוסע מתמיד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • נוסע מתמיד
                                            נוסע מתמיד @צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 1 / 8
                                            • פוסט ראשון