שרשור הגיגים נבואות וזבל- כל מה שממש חייבים לשחרר כאן
-
זו הייתה ה והדרך מטרה לבלימת חופשות העד 72 שעו. במקום ליצור מערך שיאפשר טיסות מצד אחד אך ניתור תחלואה מצאו איך להשתמש בו לבלימת "התנועה בנתב"ג" שיבלמו מצעדי ענק, פסטיבלים ואיצטדיונים מלאים -
רק אני חושבת על המסכן שיחפש על "בלטוניבוב - מגלשות הרים ופארק חבלים" וימצא את השרשור הזה?

-
אולי הוא יושב על כוס וויסקי ב"אללטאוז פאב” כדי להחזיק מעמד אחרי הקריאה.
-
או מתצפת על שטוקהולם ממונטה ליאוסוואגן
-
הרבה יותר שווה!
-
למה אנחנו כל הזמן רוצים שהמדינה תבוא אלינו . תעשה בשבילנו . תיתן לנו ? למה ?
אני מבין שהניגוד לשאר מדינות העולם המילים אחריות אישית זאת קללה אצלנו. בעוד שהעולם מתחנך רק על זה ומבין שחיוו בידו בלבד ואין לו מלבדו.
זאת הדרל לשרוד ולהצליח ולנצח קורונה או כל אתגר אחר.
כדאי שננסה זה לא מזיק.
קודם כל אני ....
-
https://www.ynet.co.il/news/article/sykvofqp00#autoplay
הישראלים ממשיכים לטוס למרות אזהרות המסע
תירוצים לנסוע יש מלא ואצל הישראלי עוד יותר –
מה לא ברור ? לא נוסעים לחו”ל !!!!
כתבה מייצגת בynet
מדהים לקרוא בכתבה את התשובות של הטסים לחו”ל : קניתי כבר כרטיסים ,מה נעשה ? ראינו שיש ירידה בתחלואה באבו דאבי ,
שלמרות שיש חשש מסוים, הוא לא מצדיק את ביטול הנסיעה: "הילדים מחוסנים ואנחנו די בטוחים שם, כי מאוד מקפידים שם על מסכות. נכון, תמיד יש חששות אבל אנחנו מאוד מקפידים".
עוד כמה פנינים :
מה לא לנסוע? לשבת בבית?", הוא תוהה. "למה להיכנס לבידוד אם אני מחוסן? וגם אם כן, נשב בבידוד. חייבים לצאת לבלות".
ופנינה לאלו הטסים לאוסטריה : טס לווינה, בירת אוסטריה, אמר כי הוא טס עבור מפגש משפחתי - וכי היה נמנע מהטיסה אם מטרתה הייתה נופש. "אוסטריה עוד לא אדומה ויש אישור לצאת ולחזור, מה גם שאני מחוסן"
הקיצר מה נגיד ? אנחנו לא לומדים, לא לומדים נקודה, אמרו כבר עם קשה עורף , אבל חוכמה בינה ודעת איפה ?
-
-
שנה וחצי אני מחפשת מילים רלוונטיות -נצמדתי לטיול-טיסה- טיולים- וכל מה שבא ב”ט” ולא אומר כלום בעצם.
אתמול, מודה על האמת, התעייפתי- אז שתהיה מגלשת ההרים העלומה הזו .

-
ממש לא רק לעשירים -
סוף סוף משהו התייחס לתגיות.
שנראו בעיני כמו לשלוח משהו לאיזה אתר בקולחוז רחוק ברוסיה, כדי לטייל בקיץ בזול.
-
מה לעשות החיים ממשיכים ..גם אנחנו טסים.
וניבדק פה ..וניבדק שם..ושוב פה (פעמיים? שלוש? ) וניכנס לבידוד..
ואם זה לא מספיק אז כלום לא יעזור.
לעומת זאת המדינה יכולה למנוע טיסות למדינות אדומות במקום קנס או בידוד למחוסנים.
אם המדינה אדומה שלא יהיה אישור טיסה ואם היא ירוקה כמונו מה הבעיה?
-
ברור שטסים, כי זה חלון הזדמנויות, למהירי החלטה בין תקופת מגבלות לתקופת הגבלות חדשה שאולי בפתח.
אנשים מתחילים לחיות בחווית אי וודאות-חטוף ככל יכולתך-כי איבדו אמון, חישבו סיכון ומוכנים לחוות ולתת חופש לדחף לטייל מול תחושת סיכון לא גדולה שהם חשים עם החיסון.
זה תלוי סביבה, אנשים שעובדים מסודר בארגונים יותר ממוסדים ושמרנים, נוטים יותר חקבל אזהרות, האומנים הסלבס ההרפקתנים נוטים יותר להכנע לכיף לחוויה וזה התפוצץ בקיץ הזה לאחר שנה של סגרים.
ברגע שהודיעו לא לסוע, כי יהיו עוד מגבלות בקרוב, בדיוק זה מה שדחף אנשים לסוע לפני כניסת המגבלות, בדיוק זה שהפעיל את הקבוצה בשניה.
-
אמנם ניתן למנוע טיסה למדינה אדומה, אבל הבעיה היא ההצהרה של מי שחזר והיה במדינה אדומה ב10 ימים לפני הכניסה לארץ. זה העיקר.
יכולים לטוס למדינות עם קונקשין, מה זה יעזור.
בקצור
הכל מתחיל ונגמר באחריות אישית, שקשורה לאמון שיש לאזרח בממשלה, ורשויות המדינה.
-
אתה אומר שצריך היה לסגור את נתב”ג ללא אזהרות והודעות מקדימות ? יכול להיות שאתה צודק .
אם אנשים לא מבינים ולא קוראים את תמונת מצב בבגרות אז צריך להקשיח את הכללים והנהלים.
אין חלון הזדמניות, זאת בדיוק הבעיה כי אסור להסתכל על התקופה הזאת כאילו עכשיו יש מבצע למהירי החלטה לטוס לחול, ראש הממשלה וכל הממשלה והרופאים והמומחים כבר אמרו את זה 2589 פעם לא לטוס .
-
-
מגיע לנו סגר נוסף. אם זאת הגישה לחומרת המצב אז בהחלט צריך לסגור את נתב”ג עכשיו כולל לאסור חזרה לארץ של אלו שיצאו או להכניסם לבידוד בכפיה במתקני משרד הבריאות.
ובהחלט סגר חזק ונוקשה והפעם ללא סבלנות וזכויות אזרח, חופש להפגין ולצעוד ולרקוד וכל מיני קשקושים.
-
משה, צריך להבין, יש כאן הרבה עניין פסיכולוגי, מי שעבר את המחסום הפנימי, של לקיחת החלטה לאור סך כל הסיכונים והרצונות יחד, וטס ונהנה ולא קרה לו כלום, ונפתח לו התאבון וזהו, אין מה לעשות, זה כמו נקודת מפנה חוויתית, עברת חווית" אקסטרים" נפתחה התחושה לעוד.
לא ניתן לשפוט או לבקר אף אדם על ההחלטה שלו להשאר או לטוס.
זה הקו שכנראה יוביל את העולם בעידן המדינות המחוסנות מעל 60 אחוז.
בסוף כל אחד מגן על עצמו ברמה שהוא מבין.
-
אני מציע גם לגייס את כל החילונים לצבא האימפריה ולכפות על הנשים יילודה להגדלת האומה הנשגבת.
למיטב זכרוני מדינה נוצרה למען האדם ולא האדם למען המדינה. זה ההבדלים בין דמוקרטיה לפאשיזם.
-
@Vadim3238398 אמר:
למיטב זכרוני מדינה נוצרה למען האדם ולא האדם למען המדינה. זה ההבדלים בין דמוקרטיה לפאשיזם.
ובתנאי שהאזרח יפעל בהתאם לחוקי המדינה וכלליה.
אצלנו זה הפוך לאזרח אין חובות רק זכויות, כך לפחות יש כאן קו חשיבה מוזר.
כשאני פועל למען המדינה אני לא מצפה ממנה להכרת תודה, לי זה ברור שזו חובתי עד כדי הקרבת החיים.
זה הדי אן איי שלי – כנראה חריג.