לונדון-היעד המחוסן -קיץ 2021-הבירה האירופאיית נפתחת-עדכונים !
-
זה ממש מדהים אם יסירו את המגבלות.
בעיני זה כמעט ארוע היסטורי, אני ממש סקרן לדעת מה יקרה. לדעתי תיהיה לכך השפעה בנהול הקורונה, ברמה גלובלית.
-
יש מצב.. זה כמובן תלוי בשינוי שיתבצע או לא בבריטניה חודש לפחות אחרי.
למעשה בריטניה תהפוך למגרש הנסיונות של העולם כולו.
-
מכיוון שרוב ההחלטות מושפעות משיקולים פסיכולוגיים בעיקר אני חושב שלא משנה מה תהיה התוצאה לא כולם ילכו בעקבותיו. גם אם לא תהיה עליה משמעותית במתים ויהיו אפילו מיליון נדבקים ביום עדיין אנשים יגידו שיש השפעות לטווח ארוך שאנחנו עדיין לא מבינים וצריך לחכות עשר שנים לראות מה קורה. מצד שני אם תהיה עליה משמעותית במתים יהיו כאלה שיגידו שזה פיקציה.
-
נתעלם מה"פלסוף” וניגש לנתונים האמיתיים!
(לא צירפתי את נתוני ה’לונג קוביד' במבוגרים שהם די דומים):

-
ההודעה על מגבלות עתידיות, ואל תצאו לחו"ל, בטיימינג הזה, לאחר שנה ללא טיסות, ומצב קורונה טוב בארץ, וההסבר כי אם תעלה התחלואה אז.....פועלת הפוך מבחינה פסיכולוכגית .
קיץ חופשה, מחוסנים, לא יודעים מה יהיה, אולי מגבלות, אז טסים. כי אולי יתקעו עוד שנה בגל חדש. ככה זה כנראה עובד. וכמובן מחירי נמלונות בארץ והצפיפות בהן. כשבחול ריק יחסית ומחירים טובים יותר.
בקצור מי שרצה לסוע זה בשבילו כנראה הטימינג הטוב ביותר.
מצבי אי וודאות מובילים חלק מהאנשים לקפיאה תפקדוית עצירה והמתנה, ולחלק קבלת החלטות רגעיות, עם סיכון מחושב תחושתי שזה לא קטסטרופה, ומכאן ההחלטה לטוס מהירה.
נתב"ג מפוצץ.
-
מעניין אותי עכשיו היה כתוב שבוריס גונסון הזמין את בנט לביקור בבריטניה. בנט יסע על אף שהמליץ לא לנסוע או יסרב בנימוס? במיוחד עם כל התחלואה בבריטניה.
בבחינת אחד בפה ואחד בלב.
-
-
לא שייך לבריטניה
אבל הולנד , החזירה חלק מהמגבלות ממחר.
אז בנתוני תחלואה גדלה (גם אצלם) הם בוחרים בטקטיקה אחרת מבריטניה.
הסיבוב הראשון של בריטניה של חיסון עדר- הוביל לגל גדול של תחלואה (כולל ג’ונסון עצמו) ותמותה- די מהר הם ויתרו על המדיניות הזו.
אח”כ בחרו לתת חיסון ראשון להרבה אזרחים במקום 2 חיסונים לפחות אזרחים- גם פה כנראה המדיניות לא הוכיחה את עצמה(לא מוחלט למיטב ידיעתי)
ועכשיו מדיניות “חזרנו לחיים”
רק ימים יגידו איזו מהטקטיקות צדקו במבחן הזמן.
-
לדעתי כל העולם מחכה לראות מה יקרה בבריטניה במובן של "אבן בוחן" .
או "צל"ש או טר"ש".
האמת מדיניות של משחקים בחיי אדם ועשים נסיונות זה מטריד אבל הבריטים הוכיחו לאורך ההסטוריה את נחישותם לנצח תוך כדי הקרבה של מאות אלפי אזרחים למען הנצחון . ההיסטוריה חוזרת...
-
בריטניה היא בהחלט מקרה מבחן כרגע. - זו באמת סוגיה בעלת משמעות קרדינלית, בניהול הקורונה.
במעבר לשלב ההמדינחות במדינות מחוסנות מעל 60 אחוז.אבל זה יקח לפחות 40 יום להבין מה בדיוק המגמה.
לראשונה מאז המגיפה, ישראל לא מהווה אבן בוחן בנושא ההתנהלות החיסונים.
-
מתי הבריטים הקריבו את האוכלוסיה כדי לנצח?
במלחמת העולם השנייה הבריטחם נלחמו בקרבות אין ברירה בגרמנים. לא הוקרבה האוכלוסיה בשום צ6רה.
לו היית נותן כדוגמא את הרוסים (הדוגמא הטובה ביותק, לכל אורך ההיסטוריה המודרנית, סטלינגרד למשל או כל מדיניות אדמה חרוכה) ואת הגרמנים (בעיקר לאחר שלב המפנה במלחמה) הייתי יכול להבין
אבל גם כאן, אינך מכיר את ההיסטוריה.
פרט למלחמת העולם השנייה, לא היו קרבות רב לאומיים בשטחה הפיזי של בריטניה. מעולם לא הוקרבה האוכלוסיה.
-
*רק הקלטים.

-
-
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!