תעודת COVID 19 דיגיטלית באירופה
-
קיבלתי פרסום מ Ryan, כנראה שהתעודות כבר בתוקף.
להבנתי התעודה תשמש באופן דומה לתו ירוק אצלנו, הבעלים יציב אותה מול סורק בכניסה לטרמינל, מסעדה, תחנת רכבת, אוטובוס או כל שירות ציבורי אחר ומיידית יוכל להכנס.
מקווה שישראל תצטרף למיזם ואז החיים הבירוקרטים לתייר הישראלי באירופה יהיו קלים יותר.
-
בכניסה לצרפת הראיתי את התעודה הישראלית בטלפון וזה הספיק -
כן בהחלט מכבדים את התעודה הישראלית
-
פועל מתחילת חודש יולי, חוץ מהבעיה הקטנה שהחליטו לאסור על נסיעת ישראלים לארבע מדינות נוספות: בריטניה, גיאורגיה, קפריסין וטורקיה, מה- 30 ביולי.
*יוון ביקשה שיוותרו לה, אז בינתיים אין בעיה לטוס לשם.
-
זה רק לאזרחים אירופאים, שבצעו חיסון באחת ממדינות האיחוד.
עם זאת,
אזרח אירופאי בעל אזרחות ישראלית ישראלית, שהתחסן בישראל, יכול לבקש במדינת האזרחות האירופאית שלו, לאשר את החיסון שבוצע בישראל תחת מדינת האזרחות שלו באירופה. ואז להרשם לאפליקציה.
לתעודת החיסון אין שום קשר לתחבורה ציבורית ורכבות, רק למעבר בין מדינות, ובמידה ותיהיה רגולציה אחידה בנושאים כמו טיסות כרגע, וכו'.
באפליקציה רשום שלכל מדינה נשמרת הזכות לתנאים והגבלות בתוך המדינה כפי שתמצא ונכון.
האפליקציה מנפיקה קוד, ב3 קטגוריות-ונועדה
בעיקר למעבר בין מדינות האיחוד על פי אישור:
תעודת החיסון
מחלים,
בעל בדיקת קורונה עדכנית ל72 שעות.
כאשר אחת מהקטגוריות בתוקף יש קוד תקין.
וגם,
ישראלים בנתיים אינם כלולים בהסדר.
כרגע אין שום בעיה להציג תעודת חיסון מישראל.
לי יש את האפליקציה, וחשוב לציין שיש בה מעבר לרישום תעודת החיסון,ריכוז מדהים ועדכני על כל אחת ממדינות האיחוד, בלדוניות קבועות שמתעדכנות, תנאי כניסה הגבלות ועוד ועוד.
-
המידע בדבר האפליקציה של האיחוד האירופאי כבר ידועה לבעלי דרכונים אירופאים ברגע שיצאה, במידה והם רשומים בקונסוליה באופן מסודר, בכל העולם.
זה כבר מידע ישן.
חשוב לציין,
שבעבר שמשהו העלה מידע על דרכון אירופאי -אזרחות אירופאית בכל נושא הקשור אליו, המשתתפים המגיבים פה בפורום 24/7 היו הראשונים להזעק שזה לא קשור לפורום, והפכו את נושא הדרכון האירופאי למוקצה ממש, תוך מחאות תקיפות נגד כל הודעה בעניין, וזאת מסיבות לא ברורות, תוך דרישות תקיפות למחוק אותן!!, למרות שרבים בפורום בעלי דרכון אירופאי וזה מעניין אותם.
מעניין שעכשיו, בעלי דרכון ישראלי מזדעקים ומיחלים לאפליקצית הדרכון באירופאי, עם קוד המעבר הכולל חיסונים, אז לידעתכם, כבר ברגע שזה יצא עודכנו על כך, ונמנענו מלפתוח שרשור בעניין שמא כל המקרקרים יקרקרו שוב נגד העניין, וידרשו למחוק את השרשור כמו בעבר.
והנה הגיעו ימות המשיח, המבקרים הקשים פותחים שרשור שכולו דרכונים אירופאים זכויות -קודים וחופש תנועה באירופה, בעצם.
ברוכים הבאים לאירופה, אבל כאמור, עם דרכון ישראלי צריך להמתין עדין להסכמת האיחוד להכליל את ישראל בהסדר, בנתיים בעלי דרכונים אירופאים, תהנו. ישראלים עם תעודת חיסון מתקבלים בכבוד הראוי באירופה גם בלי האפליקציה.
-
זאת אומרת שכדאי לי לקחת איתי את הדרכון האירופי והדיפלומטי כשאסע לטיול שלי ?
זה יתן לי יתרון בכניסות ובגבולות.
בלי כאב ראש ?
-
לא.
קרא את התמליל של שתי ההודעות למעלה שרוקו כתב.
דרכון זר בפני עצמו---לא משמעותי בהיבט תעודת מחוסן אירופאית.
-
לא הבנתי מה הכוונה שהעניין ידוע לבעלי דרכונים ארופאים.
לי יש דרכון פולני וחוץ מפעם בעשר שנים להגיע לחדש את הדרכון אני לא רשום שם ולא שולחים לי הודעות. ידוע לך איך אני בעצם מבקש להצטרף לאפליקציה?
-
תכנסי לאתר של הקונסוליה של המדינה שאת שייכת אליה. או תתקשרי.
אם התחסנת בארץ צריך להמיר את האישור מישראל למדינה האירופאית ולעדכן באפליקציה.
את יכולה להוריד את האפליקציה מהחנות של גוגל.
אציין, שכל מדינה אירופאית מעדכנת את נתינה במדינות השונות לפי רמת העניין והרצון שלה. זה לא אחיד, וגם על אזרח אירופאי שנמצא מחוץ למדינת האזרחות יש חשיבות להתעדכן כמו כל אזרח רגיל בנושאים האזרחיים שקשורים אליו.
בד"כ המדינות המערב אירופאית יותר קשורות לאזרחיהן במייל בטלפון ב-סמס, ויותר נמצאות בקשר דיגטלי. זה ספציפי לכל מגינה ומגינה.
בהצלחה.
-
זו בכלל לא שאלה, מי שנוסע לאירופה, כדאי שיהיה לו את הדרכון האירופאי איתו. וגם ת.ז. אירופאית, שאיתה ניתן לנוע במדינות האיחוד-שנגן. הערה: בד"כ על ת.ז. לא כתוב שאתה מישראל. בדרכון כן.
לגבי השימוש בו זה שאלה קשה בימי הקורונה, כי לפעמיים עדיף להציג את הדרכון הישראלי דווקא עכשיו שישראל עדין ירוקה, ולא של מדינה כמו ספרד למשל.
לגבי מחוסן, זה לא עניין כזה גדול להרשם באפליקציה, תעודה מישראל מספיקה בהחלט, ואולי כאץרגע עדיפה ולא בתוך האפליקציה שקושרת אותך למדינה אירופאית שאולי היא אדומה.
למרות שמה שקובע זה היעד ממנו הגעת לאירופה.
אחר כך, תבחר ותחליט מה עדיף לתנועה בתוך אירופה, לי יש עדין הרגשה, שתנועה עם דרכון ישראלי ותעודת חיסון בזמן הזה מנצחת.זה עניין של יחסי ציבור-ישראל עם מיתוג מדינה מוצלחת בעניין הרמלחמה בקורונה.
ולכן, בתוך אירופה זה סיפור שונה, צריך לשקול כל מקרה לגופו.
לגבי דרכון דיפלומטי, כנראה שיש לך כזה ישראלי, יש מדינות עם הגבלות שכן מאפשרות לדיפלומטים להכנס בלי בידוד, ומגבלות נוספות, למשל בריטניה, אבל אם זה לתיירות, מה יוצא מזה שאתה נכנס למדינה נגועה בקורונה?
דרכון דיפלומטי זה דרכון מקצועי, ונהוג להשתמש בו לצרכי המשימה שנשלחת אליה בד"כ.
-
עכשיו לי יותר ברור כשמסבירים לי לאט .

חשבתי שיהיה יתרון כלשהוא לדרכון זר בהיבטי קורונה, אבל גם זה לא בטוח כרגע.
לגבי הדרכון השלישי שציינת – אני מכיר את הנהלים, אבל הוא לא לוקח ממני אוכל ולא מבקש גלידה ותמיד טוב שיש כזה בהישג יד לחירום כמו תעודות נוספות מיוחדות ...
-
איפה עשית את השיניים האלה, גדולות ולבנות שאתה מחייך חיוך כזה רחב כזה???

-
אם תרצה יש לי רופא שיניים מומחה ליגת על המחיר בהתאם, אבל קוסם.
פרטים נוספים בפרטי. -
ד.א. אתה לא צריך להמנע מלאשר את החיסון במדינת האזרחות האירופאית, שתיהיה מאושרת וזמינה לך באפליקציה, ואז שאתה באירופה, אתה יכול לשקול אם להראות דרכון ישראלי ותעודת חיסון ישראלית. או את החיסון בתוך האפליקציה, זה לא סותר אחד את השני.
כבר אמרנו שלרוב מספר אופציות לבחירה זה תמיד טוב, החכמה לדעת מתי להשתמש במה!!!;,

וואי כבר רואים שזה כתרים מולבשים, החיוך רחב מדי,

-
-
וכמובן, במקרה שלך, גם......דרכון דיפלומטי.
אז אתה מכוסה ב3 אופציות.

רגע,
שכחתי ,
וגם חיוך עם שיניים לבנות של מיליון דולר.

-
מזמן הדיון גלש מתחומי התוכן של משמעות תעודת מחוסן אירופאי
ל…. דיון על רופאי שיניים ודרכון דיפלומטי.
-
-
כאן נמחקה הערה על מי שרוכש כרטיסים לאירופה או לשוק הכרמל.
לא רלוונטית לנושא השרשור
או בכלל לכלום.