הצעות לטיול זוגי בסוף נובמבר
-
היי,
מחפשת לאן לטוס כדי לחגוג יומולדת 50 לבעלי… רצוי שיהיה:
טיסה לא ארוכה מידיי, מזג אויר סתוי, השכרת רכב (רצוי שיהיה גיפ מגניב או איזה רכב מעניין אחר, לאדון שחוגג יומולדת ואוהב מאד רכבים), ליסוע באיזי לעצור במקומות יפים, מלון מפנק, מסעדות שוות, לטווח של שבוע.
מאד אשמח להמלצות .
-
בלי ורונה הייתי מציע תאילנד, עם קורונה אני לא בטוח אם אפשר ואם כדאי. -
בסוף נובמבר, במרבית אירופה כבר מדובר על חורף ממש ולא סתיו. יש לקחת זאת בחשבון.
האופציות שלך הן בעיקר בדרום אירופה וגם שם יש לציין, עלול לקבל את פניכם מזג אוויר חורפי
יוון - פלופונז
איטליה - טוסקנה, אומבריה, אמלפי, פוליה
ספרד - אנדלוסיה
פורטוגל
הריביירה הצרפתית
רכב מגניב אפשר לשכור בכל מקום כמובן
-
אילת..
-
אם תורידי את אלמנט מזג האוויר הסתוי-ותתגמשו למזג אוויר חורפי
אפשר בסוף נובמבר לתפוס את התחלת הקישוטים והאווירה של חג המולד.
רכב וכל היתר- אפשר בכל מקום כמעט.
-
בקשר לטיול עצמו:
אם המטרה היא לגרום לו לנחת רוח והמימוש דרך רכב מעניין ופינוקים כמו מסעדות גורמה נראה לי שכדאי לך לשקול משהו בסגנון הזה:
טיולי נהיגה עצמית - Drive Dream (drivedreamtravel.com)
או זה
טיולים ברכבי יוקרה | החברה הגיאוגרפית (geotours.co.il)
או זה
סיור רכבי יוקרה צפון איטליה כולל גורמה- 4 ימים - סולו איטליה (soloitalia.co.il)
זו לא המלצה על חברה מסוימת, לא ניסיתי אישית דרכם, סתם תוצאות חיפוש ראשונות שעלו בגוגל, דוגמאות כדי להבין את הקונספט, אני אישית הייתי בוחן ארגון טיול כזה לבד (שכירת רכב עצמאית, לינה עצמאית, תכנון מסלול...) ללא גורם מתווך, סיכוי גבוה לקבל עסקה הרבה יותר טובה.
אתם יכולים לקחת טיול רכוב במכוניות מעניינות למך כ 4 ימים, להוסיף עוד כמה ימים ללא רכב בעיר מרכזית מעניינת (לפי האזור הגאוגרפי שבחרת), והנה סגרתם שבוע.
מזג אוויר? כמו שאמרו בנובמבר יכול להפתיע לשני הכיוונים, במקרה הטוב יכול להאיר פנים, שלכת יפה וקרירות נעימה ויכול להיות שפתאום יהיה גל קור מקפיא ושלג – במיוחד במקומות הגבוהים.
לכן אם יש אופציה הייתי מתחייב כספית רק ברגע האחרון, תחזית מזג האוויר בד”כ די אמינה (תלוי כמובן באזור שתבחרו) בטווח של 4-5 ימים. הזמנות שניתן לבטל מזמין מראש, הזמנות שלא ניתן לבטל (ובמיוחד אם הן יקרות) מזמין זמן קצר לפני היציאה כשרואה שמזג האוויר לא הולך להיות קטסטרופה.
התחייבות ברגע האחרון טובה גם לתקופת הקורונה, נכון שכרגע נראה שיש איזושהי התייצבות באירופה אבל עד סוף נובמבר יכולים להיות שינויים.
-
הערונת קטנה – בסוף נובמבר כבר אין ממש שלכת בשום מקום.. לא כדאי לבנות עליה.
-
לפני שנים עשיתי טיול בלואר בסוף נובמבר – תחילת דצמבר והיתה שלכת.
אמרו לי שזה מקרה יוצא דופן וכנראה חיכו במיוחד בשבילי ;-).
כך שנכון, לא הייתי בונה על זה אבל אולי יהיה קצת מזל
-
עם כל שינויי האקלים שכולנו חווים לאחרונה, אולי גם תאריכי השלכת ישתנו.
אגב, בשנה שעברה, החורף “איחר” במרבית אירופה – והשלגים המשמעותיים התחילו רק באמצע ינואר ולא חודש קודם לכן
-
תודה רבה רבה
-
תודה רבה
-
הייתי נוסע לדרום ספרד.סיבוב שמתחיל ממלאגה, מרבלה, גיברלטר, קדיז, רונדה וסיביליה.
טיול סתווי נהדר בעיניי
-
תודה
-
כדי לחזק את ההמלצה של צחצח – הייתי בטיול הזה בדיוק, אנדלוסיה באמצע נובמבר, מזג האוויר היה מושלם!
האוכל בספרד מעולה, שלא לדבר על יין, תישנו בפאראדורים שממוקמים בארמונות/מנזרים, חלקם עם נופים נהדרים (פאראדור רונדה למשל), הכבישים מאוד נוחים ויש הכול – היסטוריה, טבע אומנות, תרבות. מאוד מומלץ לעונה הזו בדיוק.