בדיקה 72 לפני חזרה לארץ
-
חברים בעוד שבועיים מהיום בדיוק טס לברלין הבנתי שדרישת הטופס האלקטרוני בכניסה לברלין בוטלה עכשיו אני שומע יותר ויותר
על אנשים שביצעו את בדיקת הקורונה של 72 שעות לפני החזרה ואף אחד לא בדק בשדה ולא בעלייה למטוס בחזרה ארצה האם באמת ביצעו את הבדיקה
שאלתי היא להבנתכם האם מדובר בבדיקה מדגמית שבו בודקים באקראי מי ביצע בדיקת PCR? או שלא באמת בודקים ?או שהחברה המבצעת את הבדיקה מעבירה את המידע באופן אוטומטי לרשויות?
תודה לעונים
-
בכל הטיסות שהייתי/שמעתי הנל נבדק בקפדנות. לא מציע לך לזלזל בזה
-
נתחיל בכך שזו דרישה של מדינת ישראל ועלינו לכבד את החוק.. אני לא הייתי לוקחת צ’אנס וחוץ מזה בכל זאת אתה חוזר מעיר צפופה..
אני אמורה לטוס לברלין בתחילת דצמבר. אשמח להתעדכן האם באמת בוטל טופס הכניסה לגרמניה.
-
עירא – תוך כמה זמן קיבלת את תוצאת הבדיקה משדה התעופה כאשר חזרת? איזיג’ט הזיזו לי את הטיסה חזרה במספר שעות ופתאום קלטתי שאנו מחויבים בבידוד עד לתוצאת הבדיקה. אני אמורה לחזור ללמד למחרת...
-
נראה שהעובדים של(כמה?) חברות תעופה אין חשק לבדוק את הטפסים.
- את יכולה להכנס לאתר ולראות שאין צורך(בינתיים).
-
תודה!
-
!Bitte
-
היו כאלה שקיבלו תוך 5 שעות ואפילו פחות. אנחנו טסנו בקיץ וקיבלנו תוך 20 שעות מהבדיקה..
בעקרון מתחייבים תוך 24
-
גם בכל הטיסות שאני הייתי זה נבדק בקפדנות, כולל מועד ביצוע הבדיקה.
האחיינית שלי לא עלתה על טיסה חזרה מברצלונה כי לא עשתה בדיקה.
נראה לי הימור ממש גדול לא לעשות את הבדיקה.
מי שאמור לבדוק את זה אלה דיילי הקרקע בצ'ק אין. חברות התעופה משלמות קנסות מאוד גבוהים אם הן מאפשרות למישהו שלא עומד בתנאים לעלות לטיסה.
-
פעם אחת תוך 20 שעות, ופעם שנייה תוך 12 שעות
-
-
Check 2Fly- של אומגה, החברה שמבצעת את הבדיקות *לפני* הטיסה, עוזבת את נתב”ג(פותחים בעזריאלי), מחליפה אותה חברה חדשה “פאנגיה"(כרגיל,המחירים יעלו).
-
את רואה, זכרתי ששמעתי/קראתי את זה איפושהו.
אבל ממה שכתוב כאן בסוף לא כתוב שפנגיה החברה הזוכה- “מרש"ת נמסר, "בהתאם להחלטת ביהמ"ש השרות לא יפגע. ועדת המכרזים תתכנס תקבל חוות דעת משפטיות ותצטרך להחליט מה היא עושה”.
אוף (בכל מקרה!)
-
*הבאתי קישור לכתבה מינואר(החלטת ביה”מ העליון בנוגע לחברה הזוכה).
- חברת "פאנגיה” זכתה בעירעור ומהיום היא אמורה להחליף את חברת “אומגה”(Check 2Fly),שעדיין תמשיך לבצע בדיקות עד ה- 21.11 וכמובן מחיר הבדיקות יעלה יותר.
-
הלכתי לחפש אתונות ולא מצאתי מלוכה
ולא ברור לי מה לגבי האוכלוסיה הנכנסת
-
ההחלטה לא קשורה לחברה(פמי) שמבצעת בדיקות *בכניסה* לאה”ק, רק לבדיקות הנעשות לפני הטיסה - החליפו את החברה (והשם): "צ׳ק2פליי" ב-"טסט2פליי”(פאנגיה).
*בכתבה כתבו באריכות את מה שכתבתי(מהיום תפעל חברה שונה, מחירים עולים).
ולפי מה שקראתי החברה הישנה(אומגה), עדיין תמשיך לפעול בטרמינל 1 עד ה-21.11(תפתח סניפים בעזריאלי ובדיזנגוף סנטר).
-
השאלה היתה על החזרה, ולא יציאה...
-
-
חזרנו לפני כשבועיים מלונדון, ביצענו את בדיקת ה- 72 שעות, בהחלט נבדק בהית’רו, ביקשו לראות את מספר הדרכון בטופס ה- PCR, בלי זה לא היו מאפשרים לעלותעל טיסה חזרה -
תודה