ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הוא גולש ואני לא - יש באמת פתרון?

פורום סקי וסנובורד
    סקי
    12
    31
    2860
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • drporat
      drporat @bazzik נערך לאחרונה על ידי

@bazzik

אחי, באמת הפתעת אותי. לא חשבתי שמישהו ירצה לנסוע בכבישים הרריים של חורף  כ5 שעות הלוך חזור לשופינג חד יומי.

בחיי שהייה לי מזל בחיים

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yohanand
          yohanand @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

פורת, עכשיו שמתי לב להצעת בילוי לבת הזוג:"צלילה באגם קפוא".... הצעת להפטר בצורה כזו מבת הזוג?

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • drporat
            drporat @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

חחח. לא, ממש לא. 

אם בארלברג אני הולך להתמודד בכל פעם מחדש, טין זה המקום אליו אני הולך ליהנות. מכיר היטב את הסביבה, חודש הבא אני שוב שם. הוא המקום הכי ספורטיבי לבת זוג

https://en.tignes.net/activities/winter/ice-diving

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

נראה שפותחת השרשור כבר מזמן איבדה את העניין בו.

אם היא תחזור ותענה על שאלות שנשאלה יש סיכוי שיהיה אפשר לעזור לה בתשובות ממוקדות.

drporat מ. פולני 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • drporat
                drporat @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

האמת ששליש מהזוגות הצעירים מתגרשים.

בטח כשרק אחד מהם גולש. הגיוני לאבד עניין בו.

🙂

צודק, אגב

• מ. פולני
                  מ. פולני @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

חדי העין ישימו לב, שחלק נכבד מהשרשורים כאן מאבדים כיוון מהשאלה המקורית בשלב כזה או אחר.

אשתי ואני חיים בשלום מבחינת הסקי. אני גולש והיא לא. אולי זה בגלל שבהתחלה היא כמעט הכריחה אותי לנסות. ניסינו פעם אחת לצאת ביחד ולהיות מפוצלים – אני לסקי והיא ל snow shoes עם מדריך ולשבת במרפסת בשמש לצייר ולקרוא. היה די טוב. ננסה לחזור על הפורמט במרץ.

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • רונימי
                    רונימי נערך לאחרונה על ידי

הרשו לנו לחלוק, אנחנו זוג, נשואים מספר שנים לא מבוטל. אני גולש, והיא אחרי שנתיים של נסיון כושל שכלל נעילת נעלי סקי עליה על מדרון בית הספר, תוך כדי זעקות  תביא לי אפידורל😉. הגב’ החליטה להיגמל מהנסיונות ו...להצטרף אליי לחופשה שקטה מושלגת ומפנקת. 

אנחנו טסים בד”כ לאיטליה, מה שמאפשר ל’גנוב’ את חצי יום הנחיתה בונציה\מילאנו, אשתי באופן אישי אוהבת את ונציה…מבזבזים את יום הנחיתה וחצי יום למחרת, אז יוצאים לדרך לכיוון הדולומיטים מגיעים אחה”צ, מארגנים ציוד סקי באחד החנויות שפתוחות בד”כ עד 9 בערב, אנחנו דתיים מה שאומר שאפרה סקי קלאסי, מסעדות וכדו’ דיי מחוץ לתחום. לכן הולכים למלון כשר ומפנק ובמשך שבוע -5ימים אוכלים ארוחת בוקר זוגית, יוצאים יחד (לפעמים עם תינוק😊) לכיוון האתר, בימים קרים (שאין שמש) \או בימים שמחליט לעשות את הסלארונדה וכד’ הגב’ חוזרת למלון, קוראת\ישנה\יושבת מול הנוף\נכנסת לברכת המלון וכד’. בימים שיש שמש בוחרים לנו מסעדה עם מרפסת יפה, קונים בבוקר קולה ואני קופץ לביקור מידי שעתיים שלוש, יושבים יחד לצהריים (סנדוויץ\קורסון מהמלון😇) יוצא לעוד שעתיים וחוזרים יחד למלון. הגב’ אכן דואגת לספר טוב ולוויפיי ובין לבין נהנית מהאווירה שבאתר הסקי, צופה בגולשים, נהנית לראות סבא\סבתא שמלמדים נכדים לגלוש.…

יושבים לארוחת ערב זוגית ומפנקת, יורדים לברכה, אם מזג האוויר מאפשר יוצאים לסיבוב רגלי בעיירה והולכים לחדר……

אציין כי אני מגוון באתרי הגלישה ובוחר להתחיל מאתרים דיי מרכזיים בכל אופן שיהיה לה מעניין.

זה לא מתאים לירח דבש, לדעתנו זה מאוד מתאים לזוג אוהב ומפרגן, שיודע להתחשב בצרכי זולתו. זה אכן קצת מכביד על הגולש, מצמצם לו את זמן הגלישה אבל מה לא עושים בשבילה. מאידך זה גם דורש ממנה סבלנות, ויכולת ליהנות מהטבע, נוף וכו’ אנחנו עושים זאת כבר שנים ונהנים.

לפעמים גונב עוד יומיים שלושה עם חברים בשביל האנדרנלין…. 

• דוקטור דו ליטל
                      דוקטור דו ליטל @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@מ-פולני אמר:

אשתי ואני חיים בשלום מבחינת הסקי. אני גולש והיא לא. אולי זה בגלל שבהתחלה היא כמעט הכריחה אותי לנסות. ניסינו פעם אחת לצאת ביחד ולהיות מפוצלים – אני לסקי והיא ל snow shoes עם מדריך ולשבת במרפסת בשמש לצייר ולקרוא. היה די טוב. ננסה לחזור על הפורמט במרץ.

אני והזוגה חיים גם כן בשלום מבחינת סקי צלילה ועוד כל מיני תחביבים שלי שמבחינתה לא באים בחשבון. שולחת אותי עם ברכת הדרך והיא פנויה לעניינים שלה.

אני לא צריך לוותר על בילוי שאני אוהב בגלל שהוא לא כוס התה שלה, היא לא צריכה לסבול בילוי שהיא לא אוהבת כי אני נהנה ממנו.

לפני 3 ימים אני נסעתי לנתב”ג לאסוף אותה מבילוי שלה שלא מעניין אותי.

וכמובן שיש נסיעות שנחמד לנו ביחד וגם אותן אנחנו מאוד אוהבים ובחלק מהן אנחנו גם לא מבלים את כל הזמן ביחד.

בעבר כשהיו לי הרבה נסיעות עבודה לחו”ל אז בזמן שעבדתי היא בלתה ומעבר לשעות העבודה היינו יחד. אני התלוננתי לבוס על חוסר הצדק בחלוקה אבל זה לא עזר לי.

אנחנו לא בדעה שזוג צריך להיות מחובר כל הזמן ואסון נוראי אם אחד מבני הזוג מבלה בנפרד אבל אין נכון ולא נכון, כל זוג והפתרונות שמתאמים לו

@מ-פולני אמר:

@דוקטור-דו-ליטל

חדי העין ישימו לב, שחלק נכבד מהשרשורים כאן מאבדים כיוון מהשאלה המקורית בשלב כזה או אחר.

לא צריך להיות חד עין,

מישהו משאיר שאלה בפורום נעלם ושלושה שבועות אחרי כן ההתכתשויות בשרשור עדיין נמשכות.

יכול להיות שהשואלת פתרה לעצמה את הבעיה, יכול להיות שלא קיבלה את התשובות שקיוותה לקבל, יכול להיות כל מיני, בינתיים היא איננה וכולנו ממשיכים לפרוש הגיגנו בשרשור

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • jisaacs
                        jisaacs @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

@מ-פולני אמר:

אני והזוגה חיים גם כן בשלום מבחינת סקי צלילה ועוד כל מיני תחביבים שלי שמבחינתה לא באים בחשבון. שולחת אותי עם ברכת הדרך והיא פנויה לעניינים שלה.

אני לא צריך לוותר על בילוי שאני אוהב בגלל שהוא לא כוס התה שלה, היא לא צריכה לסבול בילוי שהיא לא אוהבת כי אני נהנה ממנו.

לפני 3 ימים אני נסעתי לנתב”ג לאסוף אותה מבילוי שלה שלא מעניין אותי.

וכמובן שיש נסיעות שנחמד לנו ביחד וגם אותן אנחנו מאוד אוהבים ובחלק מהן אנחנו גם לא מבלים את כל הזמן ביחד.

בעבר כשהיו לי הרבה נסיעות עבודה לחו”ל אז בזמן שעבדתי היא בלתה ומעבר לשעות העבודה היינו יחד. אני התלוננתי לבוס על חוסר הצדק בחלוקה אבל זה לא עזר לי.

אנחנו לא בדעה שזוג צריך להיות מחובר כל הזמן ואסון נוראי אם אחד מבני הזוג מבלה בנפרד אבל אין נכון ולא נכון, כל זוג והפתרונות שמתאמים לו

@מ-פולני אמר:

@דוקטור-דו-ליטל

לא צריך להיות חד עין,

מישהו משאיר שאלה בפורום נעלם ושלושה שבועות אחרי כן ההתכתשויות בשרשור עדיין נמשכות.

יכול להיות שהשואלת פתרה לעצמה את הבעיה, יכול להיות שלא קיבלה את התשובות שקיוותה לקבל, יכול להיות כל מיני, בינתיים היא איננה וכולנו ממשיכים לפרוש הגיגנו בשרשור

וזה העיקר – שמפיג את השעמום…..

ועכשיו זוגתי – מנסה לחשוב מה לעשות בשבוע באמצע דצמבר כאשר אני ושני בניי המבוגריןם “יתעופפו: למחוזות הלבנים (נקווה שיהיו...)

לפני הקורונה (לפני שנתיים)- אנחונ היינו בסולדן והיא בויטנאם…..

• מטיילבארץובעולם
                          מטיילבארץובעולם @GILI D נערך לאחרונה על ידי

@GILI-D

אנחנו יוצאים כמעט כל שנה לחופשות שלג ללא סקי. 

נוסעים לעיירות ציוריות, יש מלונות עם ספא טוב, מסלולי הליכה בשלג, כרכרות סוסים, רכבלים לבתי קפה עם נוף מהמם, יש מקומות עם תחרויות (פולו, מרוצי סוסים וכו).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • 1
                          • 2
                          • 2 / 2
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון