לקט עידכוני קורונה-טרי
-
נכון, עם קצת מזל אפשר להשתחרר מהבידוד גם אחרי 40 שעות – שהן שלושה ימים ל'ספירת המשרד'.
-
יש כאן הרבה התנבאות, על ידי מקבלי ההחלטות, ומכיוון שעוד בערך שבוע ממילא אמורים לעדכן את ההחלטות למי שלא אמור לטוס במשך השבוע הזה (רובנו) נראה שההתנבאות הזו די חסרת תועלת
-
לידיעת מי שטס לצרפת
או מי שטס לבאזל ועובר לצרפת
החל מ4.12 כל מי שמגיע לצרפת צריך להגיע עם PCR . מחוץ אירופה 48 שעות , משנגן 24 שעות תוקף
-
-
נדמה לי שנכון לרגע זה רק מחוסנים יכולים להכנס, עדיף לבדוק באתר הממשלתי(הזהר מ- Flash Floods).
-
העיקר שאמרו לנו להתחסן פעם שלישית רמאים
-
תודה
-
מי רימה אותך?
ברור לאין שיעור שמחוסנים פעם שנייה, שעברה חצי שנה או יותר מאז המנה האחרונה, חשופים להידבקות.
לכן התחסנת על מנת לא להיות חולה!
-
@sigal-levi אמר:
העיקר שאמרו לנו להתחסן פעם שלישית רמאים
קצת מצחיק להגיד את זה לאנשים בוגרים, אבל מטרת החיסון היתה למנוע הדבקות, לא לצרכי הנאה ונופש.
-
-
הצורך לטייל ולהתאוורר ברור לי ואני חולקת את התיסכול של כולם, אבל לצאת רק כי רוצים לצאת ולא יודעים לדחות רצונות ומאוויים לא ברור לי.האמינו לי קר באירופה ההגבלות בכל מקום מקשות ואין טוב מלהיות בבית .
אז סתם שתראו עוד קצת סתיו וחג שמייח ...

-
-
Elm=Orem וחיפשתי בעברית = בוקיציה …
-
חחח... מי שרוצה מוצא גם עצים כאלה בישראל.
מוסיף אפילו צילום מאתמול מכריסטמס בירושלים. לא נופל
מחו"ל.
יחד עם זאת הרצון לטוס מובן מאוד.

-
@cillam אמר:
הצורך לטייל ולהתאוורר ברור לי ואני חולקת את התיסכול של כולם, אבל לצאת רק כי רוצים לצאת ולא יודעים לדחות רצונות ומאוויים לא ברור לי.
לדחות עד מתי?
לא נראה שבשנים הקרובות הקורונה תיעלם או לפחות תהפוך לאנדמית,
מודה באשמה, משתדל לנהוג באחריות בהתאם לכל ההוראות וגם מוסיף עליהן מגבלות עצמיות שנראות לי כרלוונטיות, אבל אני לא מוכן לדחות רצונות ומאוויים ב 10-20 שנה (או לתמיד), כמובן שלא בא בתלונות למי שכן.
-
*אלם, מוכר מסרט האימה; גם הבוקיצה, אבל רק בצורה השטוחה שלו.
-
בריטניה הוציאה הנחיה חדשה(תכנס לתוקף ביום שלישי):
-
תתכונן גם לחיסון הרביעי והחמישי,אני בכלל כתבתי שהממשלה אמרה רק מי שעושה חיסון שלישי והוא טס לחוץ לארץ יכול לחזור ללא בידוד,ו עכשיו הם שינו את זה ,ברור שזה קשור לנופש,תקרא מה שכתבתי
-
תקרא טוב מה שכתבתי אחר כך תגיב,זה שאמרו לנו להתחסן פעם שלישית ושנחזור לארץ ללא בידוד,ועכשיו הם שינו את זה,זה לא רמאות? עובדים עליך בעיניים
-
ברור שזה לא רמאות. אני טסתי וחזרתי ללא בידוד. זה היה נכון לאז.
החיים הם דינאמיים. המצב כרגע משתנה מיום-ליום. עבר זמן והשתנו התנאים ובהתאם גם ההנחיות מתשתנות. וזה יקרה עוד המון פעמים!
זה המצב כבר כשמעט שנתיים! אני לא מאמינה שעדיין לא הבנת את זה.
מה גם שקשה לי להאמין שבשביל כן או לא בידוד בחזרה מחו״ל אנשים מתחסנים… יש לדעתי סיבות קצת יותר טובות