חזרתי! (יוטה-איידהו-וויומינג-מונטנה)
-
ענבר,
סליחה, מראש, אם אביך הפורום (ובכלל, קהילת הטרקרים של ישראל) זכו באחת כמוך!
הסיפורים שלך עושים שירות גדול וחשוב כל כך
- מכירים לנו מקומות שרובינו לא מכירים
- עושים כל כך הרבה חשק
- התמונות נהדרות
- רמת הפירוט נפלאה
- ויכולת הכתיבה שלך.
תודה רבה! כולי שמחה שיכולת להגשים חלומות, גם כשלא יכולת לעשות את הטרק שרצית. ומאחל (הנה, שנה חדשה) שבשנה הבאה, תמשיכי להגשים את החלומות באשר הם
-
אתה ממש לא מביך את הפורום
אני לא חושב שרק קהילת הטרקרים של ישראל זכו בה!
כל גולשות וגולשי הפורומים באשר הם ואופי טיוליהם, ושעדין לא נואשו ממצבם של הפורומים
כולם כאחד יודעים להעריך את אישיותה, את מה שהיא מייצגת בעולם הטיולים ,וכמובן את מה שהיא נוהגת לשתף.
איחולי בריאות לה, ולכולנו.
מוני
-
תודה רבה לכל המגיבים!
לגדליהו, מירב, דבורה, karnielr, פירו, imeshy וכמובן מוני.
התגובות שלכם מחממות את הלב ומקילות מעט על החזרה הקשוחה לארץ (קמתי סמרטוט... נזלת, פריחה, מתעטשת כל הזמן... אלרגיה לבית? מי שטבע את המשפט המעצבן ״לכל שבת יש מוצאי שבת״ - אולי הסמל צרפתי מהקורס שלי בצבא? - דייק).
מעריכה כל תגובה.
וזיכרו: hike your own hike! אני שמחה לגלות שגם מי שלא בהכרח שותף לדרך שלי - מוצא עניין בחוויות ובתמונות.
זה רק מראה שהתשוקה שלנו - היא בבסיסה אותה תשוקה. גם אם כל אחד.ת מוצא.ת דרך שונה לתת לה ביטוי.
מצרפת כמה תמונות:
פיקה (Pika) בשבילים של Park City

ההר המרשים Rendezvous מפסגת הגונדולה של Teton Village

נקבת מוס והצאצא (כבר די גדול) שלה, בפארק המדינה Henry's Lake
(עצירה מוצלחת בדרך מ- West Yellowstone בחזרה לג׳קסון)

עוד קצת גראפיטי מהעיר Boise

-
דרך אגב בויזי באמת עיר נחמדה. יש שם סימטה שלמה עם גרפיטי שכל שנה נדמה לי כמה מטוחלפים במסגרת של איזו תחרות גרפיטי וזה אתר תיירות.
-
לא יכולתי ולא אוכל לעשות את המסלולים שעשית, אבל קראתי בשקיקה ונהניתי מכל רגע,
כל הכבוד על היכולת, על הכתיבה ועל התמונות!
-
כן - freak alley. מהתמונה.
תודה רבה ׳נוסע מתמיד׳! אני מאוד שמחה שנהנת.
תודה רבה גם למי שקרא ולא הגיב
-
ענבר, איזה כיף!! תודה על השיתוף! נהניתי מאוד לקרוא ומהתמונות לפני השינה מהאוהל ביוסמיטי
נראה שאני צריך להכניס את אידהו לרשימת היעדים, ואיך גרמת לי להתגעגע ליוטה! עכשיו בא לי לשנות מסלול ולנסוע לשם לביקור נוסף.שנה טובה וטיולים מוצלחים!
-
וואו ענבר!!! מאיפה להתחיל.. מעריצה שבויה שלך!! מקנאה ומתפעלת מהיכולת לעשות מסלולים ארוכים…מחכה לרגע שאצליח גם.. דווקא ״לבד״ לא מפתיע אותי כי גם אני מאוד אוהבת להיות עם עצמי…וזה לא באמת לבד.
התמונות עוצרות נשימה..היערות,ההרים,האגמים, הדרכים..אושר צרוף! וראית עיט!!! כל הטיול שלנו חיפשתי עיט…
תמשיכי לכבוש את העולם..את אלופה!!
-
הופמנית יקרה, תודה על הפידבאק מרחיב הלב
הפסקתי באמצע סיפור הטיול שלכם (לא הצלחתי לעקוב כשטיילתי בעצמי) אבל לפחות הספקתי לראות שפיצי חזר לעצמו ... (אנחת רווחה)
אתם באמת משפחה מדוגמת!
אז... לאן בשנה הבאה??? (כזכור כבר שנתיים אני דקה וחצי אחריכם - וזה ממש מצליח לי מעולה)
אגב, אלו היו צמד עיטים:

תודה רבה גם לך ובהצלחה במסע שלך! אני מקווה שתתלהב לפחות כמוני מ desolation wilderness , איזה מסלול שלא תחליט ללכת שם.
-
תודה רבה על התמונות הנהדרות והסיפור היפה של הטיול. שתהיה לך ולכולנו שנת טיולים נפלאה
-
-
שבת שלום חברות.ים
במקום להתעסק במשימות דחופות יותר (כאלו שאופייניות למי שטיילה במשך 5 שבועות וחזרה לטירוף הרגיל בעבודה) בחרתי להתחיל במלכת כתיבת הבלוג
(כמה אופייני).אנסה לסיים בסופש הזה את כתיבת תאור מסלול ההליכה שלי ב- Sawtooth Mountains באיידהו (ורק אותו! מתחייבת פה לא להמשיך למסלול הבא, כרגע
). למרבה המזל בחרתי הפעם במסלולי הליכה קצרים...
מקווה שתהנו!
סביר להניח שהקישורים לא עובדים... אני מתנצלת, האתר קצת מציק! סליחה
-
וואי וואי, צריך לפנות זמן לזה עכשיו.... לא בסדר!

-
וואי וואי, צריך לפנות זמן לזה עכשיו.... לא בסדר!

חחחחח אתה כל כך צודק !!! מבטיחה להפסיק אחרי המסלול הזה.
-
לאאאאאא!!!!!!
-
תודה רבה מוני היקר!
דרך chrome אני משום מה לא מצליחה להוסיף כרגע היפר-קישור. דרך firefox כן אבל לא היה לי כח לתקן...
בפעם הבאה פשוט אכתוב דרך ה ff
-
-
הפרק השלישי
קישור -
-
תמונות מהממות וספור דרך נהדר תודה ששתפת