ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון - שלושה ימים באוקטובר

פורום אירופה
    לונדון
    11
    47
    793
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roco M
      Roco M נערך לאחרונה על ידי

כמו ש hil ציין, התכנון יותר לפי המדריכים למטייל בלונדון,פחות לפי הזרימה במציאות, קיבלתם ממנו הרבה טיפים טובים. לזרום במסלול. יש לזכור שתמיד עדיף לרכז אתרים באזור מסוים ואם ניתן לנוע ברגל או באוטובוס, ולהמנע ממעברים גדולים בין אזורים בטיוב בעיקר בין אטרקציה לאטרקציה, זה גוזל זמן. אם אפשר מעבר אחד או שניים בטיוב ביום בלבד מאזור לאזור. לונדון איי לוותר, מספיקה נקודת תצפית אחת, ודווקא למי שלא אוכל לא כשר, בתצפית למשל, תוכלו לעלות לרומה האחרונה במוזיאון הטייט מודרן על התמזה, לתצפית טובה, לבדוק שעות פתיחה. אבל בגדול תהנו בכל מה שתעשו עצם השהיה בלונדון מהנה, כי זו לא עיר שהאטרקציה מעניינת וכל מה שמסביב ישן לא יפה לא מעוצב וכו, לונדון היא בירתה של אימפריה וכל מקום בה בסטנדרט גבוה, לכן גם שוטטות זה טיול בלונדון, כל רגע זו חוויה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • AssafH
        AssafH @מוראל נערך לאחרונה על ידי

@מוראל

כפי שכבר נכתב הלו"ז שלכם צפוף ומתיש. היי אתם אמורים להיות בחופשה!!!

לטעמי אם מגיעים ללונדון לזמן קצר עדיף לבקר בשתי אטרקציות (מכסימום שלוש) ביום.

את שאר הזמן הייתי מנצל פשוט ליהנות מהעיר, מהאווירה שבה וכמובן מהפארקים הנפלאים שבה.

מציע להשאיר משהו לביקור נוסף.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מוראל
          מוראל @Roco M נערך לאחרונה על ידי

@roco-m

עדכנתי את הלו"ז עוד יותר , רק על האדומים ביום ד' ויום ו' יש לי ספק , מה דעתכם בנושא ?

יום שבת מה שבמרחק הליכה

• הצועד בנעליו
            הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

האדום של היום הראשון, בילוי ערב, אתם יכולים לקחת סיור ערב, למשל של ה London walks, יש להם סיורים לפי כל מיני נושאים, מג'ק המרטש ועד סיור פאבים. לחילופין אתם יכולים לעבור בבוקר בכיכר לסטר בביתן חצי המחיר לבדוק אם יש כרטיסים למחזמר נחמד לערב

לגבי גריניץ', תלוי מה מעניין אתכם. אותי הים מאוד מעניין כך שהקאתי סארק ומוזיאון עם ענייני ים כמו אביזרי ניווט מאוד עניינו אותי. אם אתם בעניין של כרונומטרים סקסטנט וקווי אורך - זה המקום. רוב האנשים שאני מכיר ימצאו אותם משעממים. כנײל אם מסחר ימי ומפרשנות מעניינים אתכם הקאתי סארק היא אחלה. אבל אם ספינות מעניינות אתכם אולי כדאי לכם לבקר בבלפסט ובגולדן היינד ותחסכו את זמן הנסיעה לגריניץ'. כשאני מביט עוד פעם על תוכנית יום שישי אני לא בטוח שיהיה לכם זמן לביקור בגריניץ', אולי רק זמן הפלגה הלוך ושוב (או הלוך בטיוב וחזרה בהפלגה). אם המטרה היא ההפלגה אז סבבה, אם לא אז בשביל מה

והערה: מוזיאון הטבע דורש תכנון, הוא מאוד גדול, בהחלט יכול להיות שיהיו מחלקות שמאוד יעניינו אתכם ומחלקות שישעממו ורק תחפשו את היציאה. מכיוון שאתם מתכננים את הטיול ברמה של דקות אני מאוד ממליץ לתכנן את הביקור.

• אודי_763
              אודי_763 נערך לאחרונה על ידי

אישית מאוד לא נהניתי ממוזיאון הטבע - מפוצץ באנשים וספציפים בילדים קטנים - וגם לא הייתי מוותר בשישי על ריג'נט פארק לטובת גריניץ', אבל אני מבין שגריניץ' קריטית.. חוץ מזה, גם מצודת לונדון מצריכה כרטיסים, לא? למה ציינת את זה ספציפית לגבי ה-Tower Bridge?

מוראל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • מוראל
                מוראל @אודי_763 נערך לאחרונה על ידי

@אודי_763

ניסיתי לדייק את המסלול עוד יותר כאשר ההגיון המסדר מאחוריו הוא:

1. החלפת המשמרות מסתדרת רק בשישי בתקופה הזו
                2. ריווח יותר זמן לקניות בחמישי ושישי
                3. יום רביעי מה שמספיקים מספיקים ומה שלא נחזור אליו בהמשך הימים

עכשיו ללבטים:

1. שייט בין ונציה הקטנה לשוק קמדן - מגניב ?
                2. לא הבנתי איך הולכים בתעלה לכיוון שורדיץ' ? מה המרחק ומה מיוחד בזה? רק ראיתי תמונות ואמרתי שאכניס
                3. האם שווה להזמין מראש כניסה לגשר מגדל לונדון בכדי לעלות עליו?
                4. כמה זמן להקדיש לחילופי משמרות?
                5. המוזיאון להיסטוריה של הטבע ביום שישי כאופציה - להתאבד עליה או לא?

אותו כנ"ל לנוטינג היל, אני פשוט רואה אותנו מטיילים עד שעה לפני שבת ותו לא.. והזמן קצר ומאוד אוהבים לשוטט ברחובות המרכזיים וכדומה'

יונה וקשת שקד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • יונה וקשת
                  יונה וקשת @מוראל נערך לאחרונה על ידי

@מוראל הייתי בלונדון כבר 7-8 פעמים (הפסקתי לספור), ביקרתי כמעט בכל המקומות שבחרת, ואני חייבת לציין שהתוכנית שלך בעיני עמוסה בצורה לא ריאלית ממש. נראה שלא לקחת בחשבון שלוקח זמן לעבור ממקום למקום, שלפעמים רוצים לעצור כדי לנוח רגע, לתפוס שלווה על ספסל בפארק, שלא לדבר על לאכול ארוחה או סתם לשתות קפה.

כמו כן, כשאת מתכננת אטרקציה, לפעמים היא כרוכה בהמתנה. אתן לך כדוגמא משהו ששאלת עליו (וכך נתפוס שתי ציפורים במכה אחת..):

האם שיט בונציה הקטנה לקמדן שווה?

שווה מאוד!

אבל צריך להגיע לנקודת היציאה של השיט, צריך לחכות לסירה הבאה שתצא (אנחנו חיכינו חצי שעה), בתקווה שהיא לא תהיה כבר מלאה ותצטרכו לחכות לסירה הבאה אחריה. ואז שטים לשוק קמדן, אני כבר לא זוכרת בדיוק כמה זמן השיט אבל בטח לא פחות מ-30-40 דקות. בשוק תרצו להסתובב, בטח שעה לפחות ואולי גם יותר. ממנו מומלץ להגיע לריג'נט פארק, ושוב - ההגעה לוקחת קצת זמן, הפארק עצמו עצום ויפה ומגוון, כדאי להנות ממנו וזה דורש זמן (בלי כניסה לגן החיות). מתישהו תהיו רעבים, צמאים, תחפשו משהו מתאים לאכול, שירותים... רק הסיפור הזה יכול לקחת 2/3 יום בקלות. וזה אפילו לא שליש ממה שתכננת לאותו יום!

עוד משהו שצד את עיני: לונדון איי וסקיי גארדן אלה שני אתרים שמטרתם להעלות אותכם למעלה כדי לראות את העיר ממעוף הציפור. וגם הרכבל של האמירויות ליד ה-O2, אגב. אין שום סיבה, בטח לא בביקור כזה קצר, לדחוס לתוכו יותר מאתר אחד מבין שלושתם (אני הייתי בוחרת בסקיי גארדן).

מעבר לעומס הרב שבתוכנית שלך, היא גם לא הגיונית מבחינת פריסה גיאוגרפית, ותגרום לכם להתרוצץ מקצה אחד של העיר לקצה אחר עם נסיעות מיותרות. נכון שהטיוב נותן תחושה שאפשר להגיע לכל מקום בקלות, אבל עדיין - 20 דקות פה, 30 דקות שם - והופס היום נגמר (וגם הכוחות). אני ממליצה לך בחום להעלות את כל המקומות שסימנת על מפת גוגל כדי לסדר את הימים בצורה יותר יעילה - לרכז את האתרים שנמצאים באותו תא-שטח לאותו יום, לבדוק כמה זמן (בערך) תרצו להקדיש לכל מקום וכמה זמן לוקח להגיע ממקום למקום.

• אודי_763
                    אודי_763 נערך לאחרונה על ידי אודי_763

אין לי נסיון עם שיט ואני בקושי זוכר משהו מחילופי המשמר. התשובה היחידה שאני יכול לספק מרשימת השאלות היא לא להתאבד על המוזיאון של ההיסטוריה של הטבע כי בעיני הוא לא שווה את זה. כמוזיאון נהניתי יותר ממוזיאון המדע, אבל בשלושה ימים לדעתי אין סיבה להתאבד על אף מוזיאון. לא שם החוזקה של לונדון לטעמי.

עריכה: אם כבר להתאבד על אתר דמוי-מוזיאון אז בעיני מצודת לונדון בהחלט ראוייה.

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לא מבין גדול בלונדון (גם לא מבין קטן) אז אני לא אתייחס בכלל לאתרים. אני כן אתייחס ללוחות זמנים. אין לי מושד מי אתם, מה הגילאים, ומה אתם עושים ביום יום. ברור שלכל הדברים האלה יש השפעה (למשל מה מצב הכושר ללכת קילומטרים ביום)

נתחיל בטיסה - אם הטיסה נוחתת ב-12, אז כנראה שהיא המריאה קצת אחרי 8, מה שאומר שהגעתם בשדה בן 5 ל-5 בבוקר. כתלות במקום המגורים שלכם ובדרך ההגעה לשדה, כנראה שהתעוררתם בין 2 ל-4 לפנות בוקר. לא לילה לבן, אבל בהחלט השכמה מוקדמת למדי לרובנו. ומדובר על יום רביעי ובהחלט יתכן שבימים ראשון, שני ושלישי עבדתם רגיל, ואולי אפילו יותר מרגיל כדי לנקות שולחן לפני החופש (ואולי לא). כך שבהחלט יתכן שתהיו עייפים אחה"צ. אז בילוי ערב עשוי בהחלט להיות קשה. לא חייב להיות, אבל עשוי להיות. אתם מכירים את עצמכם ויודעים איך אתם עם השעות האלה.

אני לא יודע אם ללונדון איי הכוונה להזמין שעה מראש (כאמור לא מבין בלונדון), אבל בגדול אני משתדל שלא לסנדל את עצמי עם התחייבות לשעה מסויימץ באמצע היום. ברור שלא תמיד זה מצליח, אבל משתדל. אם צריך להתחייב על שעה אני אעדיף לעשות את זה דבר ראשון בבוקר, או לחילופין כפעילות של סוף היום. במקרה שלכם שיבצתם את זה איפשהו באמצע היום שלכם (שמתחיל רק ב 14:00)

כמו שכבר הזכירו לכם, אטרקציות וגם שוטטות לוקחים הרבה יותר זמן ממה שזה נראה. למשל חילופי המשמר - הטקס הוא אולי קצר (ואם לא אולי הוא מצחיל לשעמם) אבל ככל שאני יודע ההמלצה היא להגיע לאיזור כשעה לפני כדי לתפוס מקום טוב, או חצי שעה לפני כדי לתפוס מקום סביר. אם תגיעו 10 דקות לפני אתם עשויים לא למצוא בכלל מקום שרואים ממנו. לפחות זה מה ששמעתי (לא מנסיון). וגם בסוף הטקס יש תנועה של המון, וההליכה טיפה יותר איטית מאשר סתם ככה (כמו בסוף הופעה).

מוזיאון, קתדרלה, או כל אטרקציה אחרת - יש לה זמן תקורה. זה לא רק זמני הגעה (הליכה/אוטובוס). לפעמים לוקח רגע להגיע לכניסה הנכונה, בדיקות בטחוניות, אולי יש תור קצר או שמכניסים במנות של אנשים, אולי מלתחה להשאיר את הציוד (לא תמיד בחירה שלכם, לפעמים מכריחים להשאיר תיק וכדומה).אם בחרתם במדריך קולי אז אולי יש תור קצר, ולוקח לפעמים רגע להתאפס עליו. וכשנכנסים לפעמים מסתכלים במפה ושוב לוקח רגע להחליט באיזה מסלול הולכים (אם יש בחירה). גם ביציאה לפעמים היציאה היא לא מאיפה שנכנסים, ואז צריך ללכת כמה צעדים. אולי צריך לעבור שוב במלתחה לאיסוף הציוד. וכמובן לא לשכוח לעבור מדי פעם בשירותים (עשויים להיות תורים).

בעיניי חלק מהכיף בעיר (כל עיר) זה לשוטט ברחוב. לעצור מול חלון ראווה של חנות גם אם היא לחלוטין לא הייתה התוכנית שלנו, ואולי להיכנס פנימה. אם מדובר על איזור תיירותי, אז יש חנויות מעניינות (סתם דוגמה, חנות עם תמונות מעניינות שכיף להסתכל, חנות מוצרי נייר שפתאום נדלקנו, או כל דבר אחר). לפעמים יש חנויות פופ אפ וקונספט. סתם דוגמה לפני שנה נתקלנו באמצע ברלין באולם תצוגה של פולקסווגן ונהננו לבלות 20 דקות בלראות מכוניות עתיקות. לחלוטין לא משהו שהיה בתוכנית משום בחינה, אבל היה כיף. אם זה איזור תיירותי יתכן שיהיו הופעות רחוב. חלקן נחמדות ותעצרו לדקה, וחלקן ממש טובות ותעצרו להרבה יותר מדקה.

וכמובן צריך להשאיר זמן פשוט להנות. לשבת על ספסל וללקק גלידה או לשתות קפה (כפוך לדרישות הכשרות שלכם), לקנות איזה מזכרת שיהיה לכם בבית, או איזה מתנה לילדים/אחיינים/בני דודים, להאכיל יונים, לבהות במקומיים שמשחקים ששבש/שחמט/פטנק בכיכר/ספסל ועוד.

• אנשיםטובים
                        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

הצגה בערב - הייתי מנסה להגיע לא עם הלשון בחוץ. אם יש אפשרות לעבור במלון קודם, להתקלח ולהחליף בגדים - הכי טוב. אם לא, תנסו להגיע לאיזור הצגה שעה לפני שהיא מתחילה. לשבת בבית קפה סמוך ולהרגע, ולהיכנס לאווירה של בילוי ולא לטרפת של להספיק. הצגה כזו עולה מן הסתם הון קטן, חבל לא לנצל אותו טוב.

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • שקד
                          שקד @מוראל נערך לאחרונה על ידי

@מוראל

• נשמע לי שיותר הגיוני ללכת מקמדן לקינגס קרוס לאורך התעלה מאשר מקינגס קרוס מזרחה. קודם כל, זה אזור שאתם גם ככה נמצאים בו, ולא תצטרכו לנסוע במיוחד. ההתמצאות לוקחת קצת זמן, וקינגס קרוס תחנה גדולה שיכולה להיות מבלבלת, לכן נשמע לי שחבל לנסוע מקמדן לשם רק בשביל ללכת משם ברגל לאורך תעלה, שבין כה מחברת את האזורים האלה. מה גם שאני לא בטוחה כמה התכנית ההיא בכלל ישימה. התעלה לא מגיעה לשורדיץ׳, אלא צפונית משם, להאגרסטון (לא הייתי שם אף פעם, לא יודעת כמה זה מעניין לבקר). בנוסף, מהסתכלות במפה זה נראה כאילו שהרבה מהתעלה היא חפורה מתחת לכבישים, ככה שזה לא בהכרח נעים ללכת שם, כי זה לא ממש פתוח. התעלה נפתחת שוב באזור אנג׳ל, דרך האגרסטון, לבת׳נל גרין ועוד מזרחה. לא שורדיץ׳.
                          • בשוק קמדן יש דוכן ישראלי כשר חדש ששמו מזל. אולי יתאים לארוחת צהריים שם.
                          • אני חושבת שיותר מתאים לנסוע לגריניץ׳ ביום הזה (אם גריניץ׳ בכלל חשובה לכם), ומקסימום ללכת לאזור הטאוור ביום שישי בבוקר. איסוף של אוכל מגולדרס גרין יקח לכם בערך שעתיים, אולי אפילו יותר. הנסיעה מאזור הולבורן לוקחת כ-40-50 דקות לכיוון, בלי התברברויות בדרך, ואחרי זה גם תצטרכו להגיע למקום בשכונה שממנו תקחו את האוכל. לדעתי אתם לא מסיימים את הסיפור הזה לפני 10-11 בבוקר, בהנחה שתצאו די מוקדם. אם אתם רוצים להגיע לחילופי המשמרות בארמון באקינגהם, ועוד אחרי ששמתם אוכל בחדר, אתם תצטרכו לצאת ממש מוקדם, ולקוות שהמקום של האוכל בכלל פתוח. עכשיו אתם רוצים להספיק גם נוטינג היל, גם מוזאון, גם גריניץ׳ וגם להיות בחזרה במלון באזור 5? אולי אפילו 4? אני חושבת שאי אפשר להספיק את זה, במיוחד ששוב מדובר על קרוב ל-40 דקות נסיעה לכיוון מהמלון שלכם, וזה בלי שיט לשם. מנוטינג היל זה בערך שעה עד לגריניץ׳. ככה או ככה, לדעתי זה או גריניץ׳ במקום הדברים האחרים, או גריניץ׳ ביום אחר, וביום שישי, אם ישאר זמן, אז משהו יותר מרכזי כמו גשר המצודה.
                          • אתם יכולים לנסות להזמין את הסקאיי גארדן בתור פעילות לערב הראשון שלכם.
                          • אני דווקא כן אוהבת את מוזאון הטבע, אבל צריך להיות ממוקדים על מה בדיוק רוצים לראות בו. המוזאון ענק והרבה פעמים הוא באמת עמוס. כדאי להיות ממוקדים.
                          מוראל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • יונה וקשת
                            יונה וקשת @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים התגובה של אנשיםטובים על המחזמר הזכירה לי עוד נקודה חשובה: ראינו את "מלך האריות", זה נמצא בלב הווסט-אנד, באיזור עמוס בתיאטראות שמחזות הזמר המוצגים בהם מתחילים באותה שעה. המשמעות: תורי *ענק* בטיוב שמגיע לתחנה הרלוונטית, בכניסה וגם ביציאה. ההמלצה המצויינת שאנחנו יישמנו היא להגיע לאיזור כשעה קודם כדי להמנע מהתור ומהצפיפות הבלתי-נסבלים (שהרגשנו אותם היטב ביציאה מההצגה), ולשרוף זמן באיזור - כיף להסתובב שם, אפשר גם לאכול (בכפוף לאילוצי הכשרות שלכם) אבל שוב - זה גוזל עוד זמן....

• שקד
                              שקד נערך לאחרונה על ידי

אם הם באים מהמלון שלהם הם יכולים ללכת ברגל, זה לא מאוד רחוק.

• הצועד בנעליו

הורדת גריניץ' ו O2 נראית לי נכונה. לגבי העין של לונדון, מצד אחד יש אזהרות שאם לא מזמינים מראש עלולים להיות תורים, מצד שני הייתי פעמיים/שלוש ולא הזמנתי מראש (אי אפשר היה ב 2for1) ולא היו תורים כך שיצא לי טוב שהכריחו אותי להיות גמיש, לשיקולכם. שיט על התמזה: יש שיט שהוא כמו אוטובוס או tube בקו נוסעים סטנדרטי, קונים כרטיס עולים ושטים. לדעתי כדאי לכם לבדוק שיט מאזור ווסמינסטר עד קצת אחרי גשר הטאואר. ככה סגרתם את הפינה של התצפיות על ווסמינסטר, המצודה, והגשר וגם עשיתם v לשיט על התמזה. סיום הנסיעה תוכלו לעשות את הביקור שרציתם על הגשר ולהמשיך משם. כמובן שגם הכיוון ההפוך מצויין. לא ברורה לי הכוונה בײחיי לילהײ, אני מבין שהחלטתם לא להצטרף לסיורים כדוגמת london walks ובהגדרה כל כך כללית ובמגבלת הכשרות אין לי רעיונות נוספים. לחילופי המשמר, אם אתם לא גבוהים (מאוד) צריך להגיע הרבה זמן מראש, אחרת רק תראו את מי שניצב לפניכם. יש לאטרקציה אתר אינטרנט רשמי של הארמון (לפחות פעם היה אז אני מניח שעדיין קיים), יש שם המלצה לצפיה צפופה פחות מבבקינגהם עם זמנים מדויקים ומפה. השתדלתי להתייחס בעיקר לנושאים במירקור האדום

• מוראל
                                  מוראל @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

הקשבתי להמלצותייך, כמה דברים על קניית אוכל בשישי נוותר ונזמין הסעדה ללילה ולצהריים שווה את המחיר המשולש.

לגבי גריניץ' - לא רואה את עצמי מכניס את זה כאן למעט ויתור בשישי על המוזיאון ונוטינג היל - השאלה אם שווה? אנחנו לא אנשים המוזיאונים..

לונדון איי ביום הראשון מגביל אותי אבל לא רואה איפה הוא נכנס ביום אחר בתצורה הגיונית

סקיי גארדן בלילה הראשון יעייף אותנו ונראלי שהוא נכנס בול ביום חמישי

מה את חושבת ואתם ?

מה צריך להוריד/ להוסיף / לשנות ?

שקד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • מוראל
                                    מוראל @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו תודה רבה היכן אני יכול לראות את האופציות של השייט ?

• הצועד בנעליו

https://booking.thamesclippers.com/thames-clippers-tickets/single-and-return.html

• שקד

@מוראל

• לגבי אוכל, תבדוק גם את https://reubensrestaurant.com/, זו מסעדה כשרה במרכז לונדון. יש להם משלוחים וגם איסוף עצמי. אני לא יודעת אם הם יותר זולים / יקרים ממשלוחים ממסעדות בצפון העיר. אני חושבת כמוך, שבטיול כל כך קצר עדיף לשלם קצת יותר על משלוח מאשר להשקיע שעתיים-שלוש באיסוף. אגב, לפעמים במאפיות של Gail’s יש חלות, אבל אני לא יודעת אם בכל הסניפים ולא יודעת אם צריך להזמין מראש. אני גם לא יודעת אם כשר. החנויות בטוח לא כשרות, אבל אני לא יודעת על המוצרים עצמם ואם זה משנה לכם.
                                        • אם אני מבינה נכון, העניין העיקרי שלכם עם גריניץ׳ זה הקניון והטיפוס על ה-O2? נראה לי שאתם צריכים להחליט אם אתם מעדיפים ביקור בשוק בנוטינג היל או ביקור בקניון. אם מעדיפים את הקניון, אולי תתחילו משם, ואחרי שתסיימו תדעו כמה זמן נשאר לכם ואם מתאים להגיע לשוק. אם אתם לא חושבים שתתעניינו במוזאון הטבע אז אתם יכולים לוותר עליו. לכל היותר אתם יכולים להשאיר את זה כתכנית גיבוי למקרה שהימים האחרים יהיו מאוד גשומים ולא יהיה נעים להעביר אותם בטיול בחוץ.
                                        • דווקא בעיני הסקאיי גארדן מתאים בתור פעילות יחסית רגועה. בסופו של דבר, נמצאים שם, מצלמים הרבה תמונות, מי שרוצה קונה משהו לשתות / לאכול, אבל בעיקר מתרשמים מהנוף ומצלמים הרבה. באמצע אוקטובר השקיעה היא ב-18 ומשהו, אם תצליחו לתזמן לשקיעה זה בכלל שווה. תהיו שם כמה שתהיו, וב-19:00-19:30 תראו אם יש לכם עדיין כוח לעוד משהו או לא. באופן אישי, ביום של טיסה ועם הצעדה הארוכה שתכננתם, לי לא יהיה כוח לערב ארוך בסוף יום כזה. אני לגמרי הייתי חותמת את הערב ב-19:00-20:00, ארוחת ערב ומוקדם למיטה ליום מלא פעילות למחרת. זו דעתי.
                                        • מוראל
                                          מוראל @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד סבבה תודה רבה, נשמע לי גריניץ' כמו אופציה בזרימה..

שאר הלו"ז לדעתך סביר והגיוני? לא היית מורידה או מוסיפה?

שקד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • שקד

@מוראל

אני חושבת שזה בסדר, כבר נראה הרבה יותר בר השגה מאשר בהתחלה. הרבה מהמקומות הם כאלה שעוברים בהם ולא הרבה מעבר לזה, אז אולי הרשימה ארוכה אבל זה לא בהכרח המון זמן. אני כן הייתי חושבת על רשימה של מקומות סגורים שאני רוצה ללכת אליהם למקרה שמזג האוויר גרוע. יש פעמים שאפשר לטייל בחוץ גם אם קצת מטפטף, אבל אם יש כמה ימי גשם רצופים, ובנוסף יש רוח וגם הכל בוצי אז זה יכול להיות פחות כיף.

אני לא יודעת למה אתם מתכוונים ב״חיי לילה״, אתם מחפשים מקום לרקוד בו? הופעות מוזיקה? קחו בחשבון שהמחזמר יגמר בין 22 ל-22:30. מסעדות וכאלה כבר יהיו סגורות, ותכלס גם רוב הפאבים כבר יהיו בסוף הערב.

לא לגמרי בטוחה עד כמה ארמון סנט ג׳יימס מעניין מבחוץ, אבל הוא כמה דקות הליכה מבאקינגהם בכל מקרה אז לא נראה לי קריטי להוסיף אותו. בשבת הייתי מעדיפה את פארק סנט ג׳יימס על פני הייד פארק (אם צריך לבחור), לטעמי הוא הפארק הכי יפה מהפארקים במרכז (ואחריו ריג׳נטס פארק).

מוראל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון