ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רק אצלי יש מישהו בשם pilu897 שכל הפורום מלא הודעות שלו?

פורום אירופה
    נופש ביטוח
    16
    30
    491
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הצועד בנעליו
      הצועד בנעליו @hil נערך לאחרונה על ידי

@hil

להערכתי רשימת החסומים שלי מאוד ארוכה, כמעט כולם הם המפרסם/ים האלה.

מידי פעם מגיע איזה מסכן חדש מ"למטייל" שמבטיח הרים וגבעות ורק מבקש שנרכז לו רשימות על מה לא בסדר (כאילו אין כאלה ארוכות ומפורטות),

אני כבר לא מגיב, יודע שגם אם יש לו כוונות טובות מהר מאוד יקצצו לו את הכנפיים.

וגם התופעה הזו הולכת ומתדלדלת.

הלך המחשבה שלי כאילו האתר הזה כבר נסגר, על כל המידע הנרחב שיש בו (היותר והפחות העדכני),

רק שבהנהלת "למטייל" מישהו שכח לבטל את החיוב הקבוע לשמירת המידע על איזשהו שרת,

מתישהו יזכרו ואז פתאום החלק הזה בדומיין יעלם, ישאר רק החלק של המכירות, ביטוחים לינה וכו'.

אז בינתיים אני עוד כאן ויודע שתלונות לא יקדמו שום דבר לשום מקום

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
      • IO.
        IO. @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי IO.

@הצועד-בנעליו

מתחברת.

ובאותו הקשר: ממליצה בחום לכל מי שמשקיע בכתיבה של תוכן באתר לשמור גיבוי של התוכן הזה אצלו... כי מתישהו התוכן הזה ייעלם.

בינתיים אני כאן ונהנת מאוד (!!) לגלוש איתכם חברות/ים. אתם.ן הסיבה שאני כאן 😳

נשארנו אולי מעטים - אבל איכותיים ! (אחרי חסימה ודילול של טרולים למיניהם כמובן).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
        • karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

מסכימה, עדיין נהנית מאוד ממה שנשאר מהפורום, נעזרת ומנסה לעזור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
          • anisham12
            anisham12 נערך לאחרונה על ידי

מבלי להיכנס לניתוחי כדאיות כלכלית וכו', מקווה שהאתר הזה ימשיך לפעול. בעבר נעזרתי בו וגם עזרתי לאחרים. אבל אם נהיה כנים, הוא די איבד את הרלוונטיות שלו בשנים האחרונות. את מרב המידע אפשר להשיג דרך קבוצות פייסבוק ועוד אינסוף אתרים בחו"ל. העיקר שיהיה שקט ורגוע במדינה ובריאות לכולם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • יונה וקשת
              יונה וקשת @hil נערך לאחרונה על ידי

@hil יש לי ידע לגבי כמה עולה לתחזק פורום בשל, בשלבים בהם לא נדרש להחזיק מודרטור במשרה מלאה ואפילו לא בחצי משרה כי הפורום כבר פועל בצורה איכותית ושוקקת (לפני שהרגו אותו) בצורה עצמאית. עלויות שיווק? זה בדיוק הקטע (שאולי לא הבנת) - לא נדרש לשווק את הפורום הזה כי הוא כבר משווק את עצמו! וכן יש לי הרבה יותר ממושג כמה עולה לקדם פורומים צעירים ולא מבוססים (ובכלל לקדם עסקים) בצורה אפקטיבית בפלטפורמות כמו גוגל, פייסבוק, אינסטגרם, טיקטוק וכו' כדי שמישהו ידע בכלל למצוא אותו וירצה להכנס אליו - זו העלות האלטרנטיבית שאליה כמובן צריך להוסיף עלויות נוספות של יצרני תוכן (לפורום צעיר עדיין אין כותבי תוכן חינמיים כמונו), מודרטור שישקיע שעות רבות בניהול הפורום ביום ובלילה כדי לשמור על הרמה שלו עד שיתבסס, ועוד.

עלות אחזקת הפורום של "למטייל" כפי שהיה בשיאו עד כמה שנים לפני הקורונה (שעוד לפניה "למטייל" התחילו כבר לחפף , לעצבן ולהרחיק כותבים איכותיים ונאמנים שהיו להם פה) היתה מינימלית כי הדבר הכי יקר בשיווק הוא תוכן, ועל הפלטפורמה הם עדיין משלמים גם עכשיו.

• סמדרולה
                סמדרולה @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io

תודה רבה ענבר!

לא ידעתי על האפשרות הזו.

סוף סוף אוכל לראות הודעות אמיתיות של חברי פורום, בלי הרקע המטריד הזה...

• רוני סופר
                  רוני סופר @תומר נערך לאחרונה על ידי

@תומר

הדיון קצת עקר, לא?

• karnielr
                    karnielr נערך לאחרונה על ידי

לגמרי דיון עקר אבל כן חשוב לי להגיד שכמטיילת די מעמיקה, קבוצות פייסבוק ווואטסאפ לא מהוות תחליף אמיתי. דווקא הזמינות כנראה גורמת להמון תשובות שבמקרה הטוב הן חפיף ובמקרה הגרוע פשוט מטעות

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                    • רוני סופר
                      רוני סופר @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

אכן. זה למה אני דבק בפורום. אמנם מיעוט משתתפים אבל כשצריך - יש תשובות וגם מאגר בלתי נדלה של חומר.

בואו נהייה אופטימיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                      • יונית
                        יונית נערך לאחרונה על ידי

יש עדיין שרידים של צוות טכני (איש אחד) שלא בדיוק עוסק בתחומי האתר- אבל אם נתקלים במפרסם או ספאמר- בבקשה לשלוח לי הודעה ואני מנדנדת לו לחסום את הנ"ל. הבעיה שהם פותחים כל שעתיים יוזר חדש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                        • הוזכר על-ידי  IO. IO. 
                        • 1
                        • 2
                        • 2 / 2
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון