ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Via di Francesco - איטליה

פורום אירופה
    יומן מסע איטליה
    9
    43
    709
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • IO.
      IO. @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io

מי שעדיין פה, או מי שרק עכשיו מצטרף, מוזמן לקרוא על יום ההליכה הלפני-אחרון שלי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
      • הצועד בנעליו
        הצועד בנעליו @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io

אני כרגע בטיול משלי,

איך שחוזר צולל לבלוג שלך

נשמע מבטיח

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • IO.
          IO. @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

תהנה הטיול !!! השביל שלי יחכה לך 😉

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • יונה וקשת
            יונה וקשת @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io עקב עומס בעבודה לא הספקתי לקרוא החל מהיום השלישי, אבל זה חדשות טובות בשבילי, כי בשבוע הבא אני טסה (בענייני עבודה) ויהיה לי המון מהעונג הזה לקרוא במטוס! (אני אוריד לטלפון מראש).

רק קפצתי לההגיד שוב תודה לענבר על הבלוג המקסים ומעורר ההשראה🌷

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • הצועד בנעליו

@io

אכן חיכה לי,

אני ביום השלישי של השביל "שלך",

מרגיש כמו מישהו שצופה בסדרה בנטפליקס אחרי כולם,

יודע מה כנראה יהיה הסוף (הטוב) אבל בכל זאת מחזיק אצבעות במתח לבריאות הגב של הגיבורה של הסיפור, כאילו אני בשידור חי 🤠

כשביקרתי במקדשים ביפן לכולם סביבי היה גושווין (או איך שקוראים לזה) כדי לתעד את העליה לרגל,

לא שמתי לב שנפוץ גם באירופה.

• IO.
                IO. @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי IO.

חברות וחברים: הפרק בו הגעתי לבזיליקה של סיינט פרנסיס באסיסי - סוף המסע.

תודה לכל מי שעוקב, קרא, יקרא, הגיב... 😊

(תודה לכל מי שטורח לסמן ׳לייק׳, גם השקטים שבניכם ;-))

@הצועד-בנעליו חחח הדימוי הצחיק אותי מאוד

@יונה-וקשת את בחברה טובה! כמו ׳הצועד׳ ״תצפי בסדרה״ אחרי שכבר הסתיימה 😁

תודה לשניכם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                • IO.
                  IO. נערך לאחרונה על ידי

אני מתכננת פוסט סיכום (אכתוב בסופש) עם עוד אינפורמציה, מסקנות, טיפים. ואם יש שאלות - אתם מוזמנים/ות. בבלוג, בהודעה פרטית, או פה בפורום. תודה

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • הצועד בנעליו
                    הצועד בנעליו @IO. נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@io

"בלעתי" את הבלוג, יום אחרי יום.

עכשיו נזקק להתאוששות מהמסע הוירטואלי.

אבל יש לי יתרון, וירטואלית אני יכול לטייל מחדש בקצב איטי יותר.

התיאור בתחתית כל תמונה מבחינתי היה מעולה, מסייע בקריאה רציפה. פשוט ונוח.

ראיתי שיש לך עוד בלוגים, אני מקווה שגיבית אותם. אתר "למטייל" לא בדיוק בשיאו ובכל פעם שאני פותח אותו אני שמח שהוא לא נעלם ללא התרעה כמו ישראבלוג ומודע לאפשרות שהתסריט יתרחש.

אם יש למישהו דרך להוריד בלוגים כאלה למחשב המקומי (או לענן) אשמח להוראות.

עד כאן החלק הטכני.

אני חושב שאני אמתין עם השאלות, יכול להיות שבפוסט הסיכום יהיו תשובות וחבל להעמיס לחינם.

בינתיים, כל הכבוד, התיאור שלך למרות שסיפרת על הקשיים (גשם, בוץ, כפות רגליים פגועות/דואבות) ממש עושה חשק.

• IO.
                      IO. @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי IO.

@הצועד-בנעליו

תודה רבה! אני ממש מעריכה את הפידבאק.

ספציפית, לגבי הכיתוב תחת לתמונות: לא עשיתי את זה בעבר, אני ממש מודה לך על ההערה, אמשיך בדרך זו.

כן, אני מגבה את הפוסטים שלי. בצורה הכי פרימיטיבית: copy/paste של כל התוכן לתוך מסמך ב- drive שלי. אני לא זקוקה לפירמוט, רק לתוכן, אז זה מספיק לי. תודה גם על תזכורת חשובה זו!

אני חייבת לציין שהקשיים היו זניחים בשביל הזה. עבורי הוא היה לרוב כמעט קליל (בהשוואה למסלולים אחרים שעשיתי). בעקבות זאת גם הרשתי לעצמי מקטעים ארוכים, אחרי הימים הראשונים (היו לי ימים ספייר).

זה לא אומר שלא היו רגעי קושי!

מנסיוני, בכל מסע יש קשיים (לא רק טרק, אגב). אני מקפידה לציין אותם בעיקר מכיוון שאני חושבת שהם מלמדים יותר.

כולנו יוצאים למסע כזה בשביל להנות. 90% זה נטו הנאה - אבל זה ה״צפוי״. כדי שהמסע יהיה באמת מוצלח, צריך לדעת להתמודד דווקא עם הרגעים בהם לא הכל הולך חלק או שיש קושי כלשהו (אגב, מיותר לציין - הקושי הוא סובייקטיבי).

לפי הפידבאק שלך, נראה לי שהצלחתי להשיג איזון - בין תאור הקשיים לבין העברת ההנאה שלי מהדרך. אני תמיד מתלבטת לגבי זה, כי הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להפחיד ולגרום למישהו לוותר!!! בדיוק - להפך.

IO. הצועד בנעליו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • IO.
                        IO. @IO. נערך לאחרונה על ידי

החלטתי לא להמתין לסופ״ש וכתבתי את הפרק האחרון של הבלוג - סיכום.
                        תם ונשלם - עד לשביל הבא !

תודה לכולכם.ן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                        • dregev03
                          dregev03 נערך לאחרונה על ידי

התחלתי לקרוא ענבר ואת כותבת ממש יפה. ניכר בך שגילית ״משהו חדש״ במסע הזה שאינו טרק. ממש מזדהה איתך ולגמרי מסכים שזה טיול ממש כייפי בפני עצמו גם אם הנופים פחות דרמטיים והמאמצים הפיזיים פחות תובעניים. סיימתי נדמה לי 4 ימים ונראה מתי אמשיך כי יש לי המון נסיעות החל ממחר בערב ועד לחגים (צרות של עשירים שגם לא מפחדים לטוס). תעשי טובה בעיקר לעצמך ואל תיתפסי לדיבורים על מבוגרים. אשתי יצאה בגילך לטיול ראשון בלדאק אחרי ששנתיים לפני זה התחילה בנפאל ואף פעם לא הייתה ספורטאית כמוך. היא כן עברה ניתוח בגב בחוליות תחתונות לפני 15 שנה ומאז עושה פילאטיס באדיקות ומידי פעם הכאבים חוזרים לה וגם בברכיים וגם כאבים שמיוחדים לה בכפות הרגליים אבל היא ״למדה לחיות עם הכאב״ . גם אצלי יש פה ושם בעיות כאלו ואחרות אבל מוצאים פיתרונות. שמח שהרופא שהגיב לך המליץ על פיזיותרפיה כי הבן הקטן שלי מסיים עכשיו שנה שלישית.

• IO.
                            IO. @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

תודה דרור! שתהיה נסיעה מוצלחת.

אל תדאג, אחרי המסע הזה אני כמו חדשה 🙂

פזיותראפיה זה החיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • שמחת הפרטים הקטנים
                              שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

ענבר, תודה רבה על התיאור המקסים ומפורט כהרגלך! נהניתי מאוד לקרוא, נופים ירוקים הם תמיד תרפיה לנשמה! והיכולת שלך ללכת כל כך הרבה ולהינות מזה ממש מעוררת השראה!

דרור, מחזק לשמוע שלמרות הכאבים לא מוותרים על האהבה לטיולים, אני בדיוק כמה ימים אחרי ירידה יחסית תמימה שלא חשבתי שתהיה קשה לי ממצפה הילה לנחל כזיב, במטרים האחרונים של הירידה הברכים פשוט סירבו לשתף פעולה, ואיכשהו קיפצתי את הסוף בעזרת מקלות ההליכה. אבל כל כך מבינה את האהבה הזאת לטבע שמקווה שלא אצטרך לוותר עליה! שנמשיך לטייל, לשאוף מראות של נופים יפים ולהינות!

• IO.
                                IO. @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

תודה רבה!

אני מקווה שהברכיים חזרו למצב תקין... 💪 טוב שהיו איתך מקלות הליכה

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • יונה וקשת
                                  יונה וקשת @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io ענבר, אני כבר מחכה בקוצר רוח לרגע בו אוכל לקרוא את סיפור הדרך שלך במטוס בקרוב... מורידה לי כעת את הפרקים לוורד כי לקרוא אותם בלמטייל זה בלתי נסבל.

IO. הצועד בנעליו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • IO.
                                    IO. @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

שתהיה טיסה קלה... 😊

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • הצועד בנעליו

@io

שתהיה טיסה....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • הצועד בנעליו
                                        הצועד בנעליו @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

איך מורידים ל word?

שאלתי מוקדם יותר בשרשור אם מישהו מכיר אופציה לגיבוי, מצאתי אחת די פשוטה, דפדפן edge (אני עובד עם תפריט באנגלית):

בסרגל העליון, בתפריט, בשלוש נקודות, לוחצים ונפתח תפריט drop down,

בוחרים more tools

בתפריט הבא בוחרים save page as

נותנים לדף שם ומיקום (או נשארים עם ברירת המחדל) והנה מסודרים עם דף זהה על המחשב המקומי.

• הצועד בנעליו

@io

שאלה לגבי יום אפס ויום גשם.

לעדינים ביננו שמעדיפים לא להרטב, כמה מסובך לסנכרן את יום האפס עם תחזית מזג האוויר?

אילו אילוצים אחרים חוץ מיום טיסה או הקפצות ציוד צריך לקחת בחשבון?

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • IO.
                                            IO. @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

אני פשוט מסמנת את כל התוכן ועושה copy ( ctrl+ c) ואז paste ( ctrl + d) לתוך מסמך google doc שאני פותחת לכל פוסט.

כששומרים כפי שתארת נדמה לי שהפורמט הוא html אם אני זוכרת נכון התחלתי ככה ואז עברתי לשמירת הטקסט בגוגל דוק עם קופי - פייסט פשוט.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון