ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ונציה עם רכב שכור

פורום טיולי משפחות
    אגם גארדה ונציה
    14
    21
    3596
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • maykristal84
      maykristal84 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו נוסעים בסוף מאי ל10 ימים לאיזור אגם גרדה עם המראה ונחיתה בונציה (אין טיסות ישירות לורונה בתקופה הזו). מאחר ולא הייתי אף פעם בונציה רצינו לבלות שם שני לילות. הבעיה שאנחנו עם שני קטנטנים (חצי שנה ושנתיים וחצי) וכמות ציוד בהתאם. האם לכן כדאי לשכור אותו בשדה התעופה (בעיקר למטרת אחסון הציוד)? ואם שוכרים אוטו האם אפשרי ללון במרכז העיר (האם יש איפה לחנות שם) או שמומלץ ללון מחוץ לעיר ולנסוע לגיחות למרכז?.

אשמח לשמוע ממישהו שעשה זאת.

תודה רבה, מיטל. 

אוליב י rani-b ronitzaw 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אוליב י
        אוליב י @maykristal84 נערך לאחרונה על ידי

@maykristal84

בעיני רכב בונציה בעיר עצמה – מיותר. ולאחסן דברים ברכב זה לא הגיוני, אחסנו היכן שאתם לנים. 

אני הייתי שוכרת רכב רק ביום שבו אני יוצאת מהעיר וממשיכה הלאה. 

maykristal84 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • maykristal84
          maykristal84 @אוליב י נערך לאחרונה על ידי

@אוליב-י

אוקיי אני אחדד את השאלה 🙂 אם לא לוקחים רכב נהיה עם ערמות ציוד (שתי מזוודות גדולות, שני טיולונים ושני קטנטנים) ואז איפה כדאי להתאכסן?

האם מחוץ לונציה? במרכז העיר?

יש בכלל דרך פשוטה להגיע למלונות במרכז? זה יהיה בשבילנו בלתי אפשרי להתנייד עם הציוד הזה בין אמצעי תחבורה.

תודה שוב!

אוליב י פסגות מושלגות דוקטור דו ליטל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אוליב י
            אוליב י @maykristal84 נערך לאחרונה על ידי

@maykristal84

קודם כל, אפשר ללון מחוץ לעיר ולהכנס לעיר – אני לא ממליצה על זה, אם אתם רוצים לחוות את ונציה ויש לכם שני קטנטנים, הנסיעות האלו מאד מייגעות ומעייפות ובעיני מיותרות. עדיף ללון בעיר עצמה. 

שנית, אפשר להזמין מונית משדה התעופה למלון וחזרה. 

שלישית, לדעתי האישית לא צריך כל כך הרבה ציוד. הנסיעה האחרונה שלנו היתה לשבועיים וחצי, שבעה אנשים [הורים וחמישה ילדים] היה תיק גב קטן לכל ילד וטרולי עליה למטוס בשבילי, טיולון לתינוק ושתי מזוודות גדולות בשביל כולנו. אם לא היינו נוסעים לארוע משפחתי, היינו לוקחים רק מזוודה אחת [במזוודה השניה היו בגדים ונעליים לארוע לכולם]. הייתי ממליצה לכם לנסות לצמצם את כל הציוד הזה, בעיני לא צריך כל כך הרבה ציוד להורים עם שני ילדים. 

קחי בחשבון שגם לשכור ולהחזיר רכב זה זמן והתעסקות. ונציה עצמה מאד לא ידידותית לרכבים ובחלקים ממנה בכלל אי אפשר להכנס עם רכב, לגמרי הייתי מוותרת 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • פסגות מושלגות
              פסגות מושלגות @maykristal84 נערך לאחרונה על ידי

@maykristal84 

ונציה בכלל נגישה לעגלות ילדים? זה עלול להיות די סיפור שם. ואם לא נגישה - האם תטיילו בלי העגלות?

• rani-b
                rani-b @maykristal84 נערך לאחרונה על ידי

@maykristal84

אי אפשר להיכנס לוונציה עם רכב. אפשר ללון מחוץ לעיר במסטרה ולהגיע לונציה בתחבורה ציבורית או ללון בתוך ונציה אבל זה אומר שצריך סירה-מונית עד למלון בתוך העיר וזה יקר (לדעתי מעל מאה יורו בקלות) או להיסחב עם כל הציוד בתחבורה ציבורית. מה לעשות זה עניין שלכם. ברור שהרבה יותר כיף ללון בתוך העיר אבל גם יותר יקר ומאוד מסורבל. אנחנו לנו במסטרה וזה היה בסוף הטיול.

אפשר להסתובב עם עגלות לא הכי נוח כי יש מרצפות לא שטוחות והרבה גשרים שבכלל לא נגישים לעגלות, אבל בעיני זה עדיף על פני האלטרנטיבה.

פה יש מלא מידע (כולל כמה גשרים צריך לעבור בכדי להגיע לכל מלון)

• דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל @maykristal84 נערך לאחרונה על ידי

@maykristal84 אמר:

@אוליב-י

אוקיי אני אחדד את השאלה 🙂 אם לא לוקחים רכב נהיה עם ערמות ציוד (שתי מזוודות גדולות, שני טיולונים ושני קטנטנים) ואז איפה כדאי להתאכסן?

האם מחוץ לונציה? במרכז העיר?

יש בכלל דרך פשוטה להגיע למלונות במרכז? זה יהיה בשבילנו בלתי אפשרי להתנייד עם הציוד הזה בין אמצעי תחבורה.

תודה שוב!

אי אפשר להיכנס עם רכב לונציה.

אני רואה כמה אפשרויות לפתרון הדילמה שלכם

א. להחנות את הרכב ולישון במסטרה, כל בוקר להגיע ממסטרה לונציה. המינוס שלא גרים בונציה אבל זהו פתרון מקובל אצל תיירים רבים שמבקשים לחסוך כסף

ב. האופציה שאתם הצעתם אפשרית להשאיר חלק ניכר מהציוד ברכב ולהיכנס לונציה עם ציוד ל 3 ימים.

אני לא ממליץ להשאיר רכב באיזשהו חניון לכמה ימים עמוס בהרבה ציוד. לא יודע איך תאכסנו את הציוד אבל אם הוא יהיה בולט לעין אני עוד יותר לא ממליץ.

ג. להתחיל את הטיול בצפון איטליה , ללון במלון שיש בו גם אופציה לשמירת חפצים.

אחרי שממצים את אפשרויות הטיול בסביבת המלון הזה אפשר להפקיד בו חלק מהציוד שלא נזקקים לו בזמן הביקור בונציה, לבקר בונציה ואחרי כן לחזור למלון לקחת את הציוד.

אם מאותו מלון אפשר להגיע בקלות לרכבת לונציה – עדיף.

מכל האפשרויות אופציה א’ נראית לי הישימה ביותר

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • אנשיםטובים
                    אנשיםטובים @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

מסכים מאד עם הדרקון. לישון מחוץ לונציה זה פתרון נוח.

הרי בכל מקרה עם ילדים קטנים לא תבלו לתוך הלילה, ובנינו – לא באמת תחזרו בצהריים לשנ”צ נכון?

אז כן, תשקיעו חצי שעה בכל כיוון בתחבורה ציבורית, אבל זה לא סוף העולם.

לעומת זאת תשנו במלון נורמאלי, עם חניה מסודרת לאוטו, ובלי הבלגן של מונית סירה יקרה.

שווה לשקול לשכור את העיר אחרי הביקור בונציה (אבל אז צריך הסעה למלון) זה עניין פשוט של חישוב עלויות

• dmitrys
                      dmitrys נערך לאחרונה על ידי

יש גם בעיה בלישון מחוץ לונציה. האוטובוס או הרכבת מגיעים רק לכניסה לעיר, ומשם צריך לקחת ואפורטו (אוטובוס מים כזה) לאיזורים המעניינים.

זה מייגע, יכול להיות עמוס, ובהחלט לא נוח עם שתי עגלות. אני חושב שלהגיע ממסטרה לכיכר מרקו ייקח לפחות שעה.

מה גם שבמאי יכול להיות חם מאוד.

גם לישון בתוך העיר זאת בעיה, אם יש לכם כל כך הרבה ציוד ואתם בסה”כ מגיעים רק ליומיים. יש כמובן מונית מים משדה התעופה למלונות בעיר, אבל למיטב זכרוני זה די יקר.

איריס1611 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • איריס1611
                        איריס1611 @dmitrys נערך לאחרונה על ידי

@dmitrys

אני גם ממליצה לקחת רכב שכור משדה התעופה ולמצוא מלון במסטרה עם חניה. אנחנו עשינו זאת- טיילנו שני ימים בונציה ,החננו את הרכב בחניון של המלון ונסענו עם אוטובוס לונציה וכל יום טיילנו כל היום עד הערב. קנינו במלון כרטיס נסיעה חופשי יומי בעלות של 20 יורו שכולל את כל האוטובסים והסירות- אוטובוסים . במילא גם כשאתם עם רכב אתם צריכים בכל מקום טיולון אז מה ההבדל? אם תרצו אעביר לכם את שם המלון שהיינו ,הוא אמנם פשוט אבל היה במרכז מסטרה במיקום נוח ונגיש הרבה יותר זול מהלינה בונציה ,ליד מרכז חנויות וקניון ואפילו נהנו מלעשות שופינג במסטרה שהרבה יותר זולה מונציה. כשסיימנו עם ונציה המשכנו ולקחנו לינה  של שבוע בצפון אגם גארדה בעיירה פסקיארה ומשם עשינו כוכב לכל האטרקטציות מסביב לאגם גרדה ואפילו יום אחד היינו במילאנו .

• ronitzaw
                          ronitzaw @maykristal84 נערך לאחרונה על ידי

@maykristal84

האמת שבהרכב שלכם הייתי שוקלת לוותר על ונציה, היא מלאה במדרגות, לא נגישה בכלל לעגלות. 

בכל מקרה כדאי לקחת לקטן מנשא כדי שתוכלו להסתובב רק עם עגלה אחת. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • יוסי ל
                            יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו באביב האחרון בונציה. אמנם לא עם ילדים אבל עם מבוגר מוגבל הליכה.

החזרנו את הרכב בשדה התעופה ומשם ופורטו ציבורי  עד לדירה ששכרנו. את הדירה בחרנו כך שתהיה קרובה לתחנת הופורטו לשדה התעופה כ-200 מטר מהתחנה.

בסיום יצאנו מהדירה לתחנת הופורטו וישר לשדה התעופה.

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • רונימי
                              רונימי @יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

@יוסי-ל

יש אוטבוס מים ממרקו פולו ישיר לונציה? אם כן היכן?

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • ?
                                משתמש שנמחק @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

כן, כאן (נמה"ת-איך להגיע לואפורטו...) החברה alilaguna, עוד הסבר.

ולשואל הראשון איך לבחור את מיקום המלון.

• רונימי
                                  רונימי נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולכם, אשמח להצטרף לשאלת פותח האשכול.

אני בקרואטיה בסוף אפריל, והטיסה הלוך ושוב ממרקו פולו.

וכמוהו מעוניין לעשות אחה’’צ + בוקר-צהריים בוונציה.

מנסיון העבר דווקא הייתי מעוניין ללון בוונציה עצמה, בכ’’א מוסיף לאוטנתיות של החוויה. אני עם שלושה ילדים 5-11-12.

ומבדיקה שעשיתי ישנו חניון במאסטרה, בסמיכות לרכבת  שעלותו 4.5יורו ליממה, +1.5יורו נסיעה ברכבת לוונציה, יוצא הרבה יותר חסכוני מהאוטובוס משדה’’ת שעלותו 15 יורו לכ’’א.

וכך אני מרוויח ‘שמירת חפצים’ ברכב שעלות יום נוסף בו בסה’’כ דיי זניחה (9במקום 8). כמובן כוונתי לחניון סגור ובתשלום.

מרוב הכותבים משתמע הסתייגות מהשארת מזוודות ברכב, למה? כמובן מדובר על מזוודה מלאה בגדים….לא כסף וכדו’

תודה לכולכם

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • דוקטור דו ליטל
                                    דוקטור דו ליטל @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

כשגנב מחליט לפרוץ רכב כי הוא נוכח לדעת שיש בו מטען הוא לא יודע אם המטען הוא כביסה מלוכלכת בעלת ערך מועט או שיש במזוודה מכל טוב, את זה הוא רק ידע אחרי הפריצה.

פריצת רכב היא אירוע של כאב ראש לא קטן לשוכר, בזבוז זמן יקר בדיווח למשטרה והחלפת רכב בחברת ההשכרה, ופוטנציאל לעלות כספית לא קטנה כי רוב פוליסות הביטוח לא מכסות זכוכיות שבורות ניקיון מיוחד (שברי זכוכית) ונזק לפנים הרכב.

כך שגם אם נזק הגניבה עצמה קטן או לא קיים לפריצה עצמה יש פוטנציאל נזק משמעותי לטיול.

• רונימי
                                      רונימי @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

כמובן.

אסביר את שאלתי, לדוגמא בארץ אם הייתי זקוק לחנות ברידינג\רכבת מרכז\עזריאלי\חניון רכבת קלה ירושלים\שפירים \מרכז העיר טבריה\….הייתי מחנה עם מזוודה בין הכיסאות\בבאגז ללא חשש כמובן שגם שם לא הייתי משאיר את הדרכון. לעוומת זאת אם הייתי מחנה בכניסה למסלול הליכה בדרום הארץ הייתי לוקח את מה שאפשר כולל כיסאות תינוק😉😉.

התכוונתי לשאול האם באופן כללי בוונציה\מאסטרה יש פריצות לרכבים. והאם בחניון סגור יש חשש כזה?? 

ציינתי שמדובר במזוודה ללא ערך רב מידיי ומבוטחת ורכב אם ביטול השתתפות כולל הכל. כדי להגדיר את רמת הסיכון.

תודה!

דוקטור דו ליטל יונית 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • דוקטור דו ליטל
                                        דוקטור דו ליטל @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

מצטער, אין לי מידע ספציפי לגבי ונציה או מאסטרה, בטח לא לגבי חניון פתוח או סגור.

אני רק יכול להניח שאם יגיע פורץ הוא יבחר ברכב שנראה שיש סיכוי למצוא בו דברי ערך.

• יונית
                                          יונית @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

בעיקרון כל חניון כותב באזהרות שלו (חניון סגור כמובן) שאין אחריות על מה שנמצא במכונית.

מאידך חניתי בPiazzale Roma  בוונציה-השארתי מזוודות בתא המטען והן חיכו לנו בשקט ונימוס עד שובנו.

לא שמעתי גם על פריצות /גניבות שם ממכוניות חונות (חניון מאובטח )

ב- Tronchetto  עד כמה שאני יודעת יש חניון VIP והוא מאובטח עם אחריות (ולדעתי עולה גם דומה לפיאצלה רומא, רק מרוחק יותר כמובן)

אבל------ זו אינה אחריות לכך.

אלא, שלא נתקלתי.

כל אופציות החניה והדרכים להגיע לעיר

• רונימי
                                            רונימי @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

תודה!!!

שגיתרון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון