מחפש מלון בקרבת אתר סן אנטון או אישגיל( שנה הבאה )
-
מלון / בית דירות או משהו בסגנון שיש מינימום ארוחת בוקר ( חצי פנסיון יותר טוב ) + ספא
עד 10/20 דקות גג נסיעה מהאתר
לאמצע ינואר
תודה לעוזרים -
ממליץ על מלון באזור בעיירה פלירש (10 ק"מ מסנט אנטון 20 דקות באוטובוס), 7 לילות חצי פנסיון כולל ספא מפנק (בעירום!), 350 יורו לאדם.
נסיעות: כל רבע שעה יוצא אוטובוס מהמלון לסנט אנטון בחינם עד 18:00. לאחר מכן כל חצי שעה ועולה כ-5 יורו עד סביבות 2 בלילה. מונית מסנט אנטון לפלירש עולה 30-45 יורו (תלוי בשעה).
-
יש בעיה לנסוע עם רכב ולהחנות ליד אחת המעליות ?
איך הולכת החניה שם?
הספא הוא בערום חובה ? ( יש מרכזים שזה חובה אבל במלון זה לא חובה ממה שאני יודע )
תודה רבה
-
שלום,
אין שום בעיה לנסוע עם רכב ולהחנות ליד אחת המעליות. חניה ליום עולה 7 אירו. בעיקר בימי סוף שבוע, אם מגיעים אפילו קצת מאוחר, יתכן והחניונים יהיו מלאים. הנסיעה באוטובוס נוחה מאוד וחינם. מומלץ !
לגבי הספא, אני ממליץ להתכתב עם המלון המארח…..
-
אני מבין שרק בסן אנטון לוקחים כסף על חניה ( עד היום כול אתר שגלשתי באוסטריה לא לוקחים על חניה )
-
במלונות זו חובה להיות ערומים בספא.אלא אם כן משהו השתנה בשנתיים האחרונות.
-
במרחב הגדול, לא בכל החניות גובים תשלום. בחניות במרכז St. Anton גובים תשלום.
-
אם ככה אז סבבה
לא חסר איפה לעלות שם ממה שאני רואה במפה -
יצא לי להיות הרבה באוסטריה
לא ראיתי מלון אחד שמחייב להיות ערום !
אנחנו ישנים כבר 5 שנים בלון מסויים באזור סקי אמדה והרבה אורחים כן נכנסים ערומים , אבל בחיים לא אמרו לנו שום דבר ( ובעלת הבית מכירה אותנו ממש טוב ) -
היינו ללא רכב אז אין לי מושג לגבי חניה. כמובן שבספא העירום לא חובה ואפשר להיכנס איך שאתה רוצה. פשוט אצלנו בחבר’ה זה היווה יתרון

-
-
גם בשלדמינג, לפחות באחד החניונים גבו כסף. מרגיז.
-
-
-
אין שום סיבה שאני אשלם על חניה .
במקרה של סן אנטון הבנתי שאני יכול לקחת רכבת ישירות לעיירה ולחסוך את כול עניין ההשכרה / דלק / כבישי אגרה / חניה -
אישית, אני טסתי לציריך ובאתי ברכבת. 52 יורו לכל כיון ללא שמירת מקום. הגעתי לצורס גם בסקי וגם עם אוטובוס. למי שיוצא בסקי, כדאי לצאת עם פתיחת הרכבלים כי נוצרים צווארי בקבוק גדולים בהמשך. אוטובוס על הבוקר פותר אותם ומקנה זמן גלישה פרטני איכותי.
יש חנית חינם בAlpe Rauz שהיא נקודת ביניים בעמדה אסטרטגית. סמוכה ל3 מעליות ל3 כיוונים שונים.
אגב, מוסיף לשיקולים בנוגע לרכב שכור:
אוטובוס סקי לכל כיון
ל Zurs: 4€
לLech: 5€
אוטובוס פנימי בסנט אנטון אחרי 18:00 הוא כבר 3.5€
כך שלמי שמגיע ברכב שכור לאזור, עדיף לשלם חניה יומית ולנוע ברכב עם צמיגי חורף מאתר לאתר -
@drporat
ואייי עשית לי טיפה סדר בבלגן
ממש תודה -
-
האם עדיין מחפש בעמק של אישגל? או שהחלטת על סן אנטון?
-
מצאנו וסגרנו מלון בסן אנטון
תודה רבה