אירלנד בפסח- סיכום טיול
-
שבת שלום
בחודש אפריל - טרום פסח, טיילנו 8 ימים באירלנד הנהדרת.
טיול קצר (מדי) שהתגבש סביב הופעה בדבלין.טיסות-
לופטהנזה. 430 דולר לאדם. בהלוך קונקשן שעה בציריך (עם סוויס) חזור קונקשן שעתיים וחצי במינכן.מסלול- 3 ימים בדבלין בהתחלה. נשארנו שלושה ימים בגלל תאריך ההופעה.
אחר כך יצאנו ל 5 ימי טיול מעגלי ברכב שכור. לקחנו רכב אוטומטי בהרץ בסניף בעיר. החזרנו בשדה התעופה.
סכמתי בפרוט את החלק של הטיול הרכוב בבלוג שלי.
מוזמנים לקרוא. מקווה שיעזור למתכנני הקיץ.https://adhatyul.com/2019/05/28/טיול-באירלנד-מסלול-טעימות-באי-הירוק/

על דבלין אכתוב בקרוב
מומלץ בחום להקדיש לאירלנד יותר זמן

-
מנסה להעלות עוד תמונות

-
-
היי איריס, אפשר להעלות כמה תמונות (בעיקרון אם הוא לא מחליט להשתגע...), אבל לא לבחור כמה תמונות בבת אחת אלא לאשר אחת ואז להכנס שוב ולבחור.
מחכה להמשך אירלנד שלך

אהה...יש קישור לבלוג אז נכנסת לקרוא!
-
איזה אומץ
אני לא הייתי טס ליעד עם שעה קונקשן, הסיכוי להגיע בלי חלק מהמטען גדול מדי.
בדרך הביתה בשיקולים אחרים, המטען יכול לרדוף אחרי עד הבית.
אבל כיף שהצליח לכם ונהניתם

-
צפנת
תודה רבה. אני לא מסתדרת עם מעקכת הפורומים החדשה ולכן כמעט לא כותבת כאן.
לסיילור- אתה צודק. קונקשן של שעה הוא בעייתי.
באותה נק זמן זה הכרטיס שהכי התאים מבחינת שעות יציאה ומחיר. לקחנו בחשבון שיתכן ומטען לא יגיע וארזנו בטרולי ציוד ליומיים ראשונים.
האמת שבהלוך היה ממש לחוץ כי הטיסה מהארץ יצאה ב40 דק אחור. למזלנו היתה תקלה טכנית והוחלף מטוס בטיסת ההמשך מציריך לדבלין, כך שגם היא התעכבה. אחרת איני יודעת אם היו מחכים לנו. השערים בציריך היו מאד קרובים אבל אם אפשר עדיף גם לדעתי קונקשן יותר ארוך.
בחזרה כמובן שלא היתה בעיה. בגלל עכוב חיכינו בפועל למעלה מ 3 שעות.אני מנסה עוד תמונה הפעם מאגם גלנדלוך היפה. כדי להתרשם מתמונות נוספות אשמח אם תכנסו לפוסט המלא בבלוג.
שבוע טוב

-
איריס יקרה,
תודה על השיתוף גם כאן.
בהחלט מעורר חשק עז לטייל שם……..אם אשכנע את הנהג המשפחתי לחזור לנהוג בצד שמאל או בתחבורה ציבורית -עוד לא סגורה אם זה אפשרי ומעשי...
המשך שבת נעימה ושבוע טוב.
-
-
היי איריס,
תודה עבור התמונה הנפלאה!

אקרא בכיף את סיפור הטיול שלך.
כעת אתם מוכנים לטייל גם בסקוטלנד….
מוזמנת לאשכול שלנו על מרוקו, יעד מפתיע בכול היבט שהוא.
נילי
-
לגבי הנהיגה בצד שמאל- לא היה קל לבן זוגי לנהוג בסקוטלנד.
לאחרונה היינו בקפריסין, ולא הייתה כלל בעיה בנהיגה, וגם בקפריסין הכבישים צרים.
אולי כי הכבישים דיי ריקים. אולי כי הפעם שכרנו רכב קטן מידות.
נילי
-
-
יופי של סיפור עם תמונות נהדרות, מחכה לקרוא את החלק על דבלין.
-
-
איזה יופי של טיול. תודה על התיאורים והתמונות היפות. -
איריס יקירתי
מקסים מקסים. כפי שכתבתי לך גם בפייסבוק – השלווה, היופי וההנאה שלכם, ניתן לחוש אותם היטב בכל תמונה ותמונה ובכל תיאור
נשיבוקים
לימור
-
איריס,
אני כל כך שמחה שאהבת את אירלנד והתמונות, גם כאן וגם בבלוג, פשוט יפיפיות. מצליחות להעביר את הקסם של אירלנד.
-
תודה רבה איריס על הבלוג הנהדר והתמונות הנפלאות. רואים עד כמה נהנית באירלנד וזה לגמרי מעורר חשק! זה יעד שאני חולמת עליו עוד מילדות וכנ"ל גם בן זוגי, אבל עדיין חוששים מהנסיעה בשמאל...
מקווה שבסופו של דבר נתגבר על החשש או אולי נאמץ קונספט של שילוב תחבורה ציבורית וימי טיול מאורגנים.
-
ערב טוב ותודה רבה לכל המגיבות היקרות ( התגעגעתי)
עדי, נירית, אוליב, זברה, טרמינלית, לימור, מיקוש, נילי, דפנה. ושוב צפנת
מקווה שלא פספסתי מישהי.
משמח אותי מאד אם הצלחתי להעביר מקצת מהיופי והקסם של אירלנד

. נילי מקווה להגיע בקרוב גם למרוקו שלכם. מסקרנת אותי מרוקו ויש לי בה אפילו שורשים.
צפנת ונירית לעניין הנהיגה בשמאל זה באמת לא נורא למרות שבאירלנד היה טיפה קשה מיעדים קודמים בהם אנגליה דרום אפריקה וקפריסין. מצטרפת להמלצה של נילי להתחיל מקפריסין. שם התנועה יחסית דלילה. אלה שעורי בית טובים.
אם בכל זאת נרתעים מנהיגה, טיולי יום או טיולים של מספר ימים מאד מקובלים באירלנד ובהחלט אפשר לשלב אותם בטיול עצמאי.
הנה עוד תמונה מאירלנד היפה והפעם דבלין בתקווה שאשב לכתוב בקרוב.

-
תודה רבה איריס!
קראתי כל מילה ומנסה לחשוב איך ומתי…
עד כה כמויות הגשם הרתיעו אותי מלחשוב על זה.
ממתינה לדבלין!
-
תודה פנינית
כידוע לנו יש מסורת מפוקפקת של טיולי גשם

דוקא באירלנד היה יחסית סביר. היו לנו יום וחצי גשם מתוך 8 ימים.
חודש שהוא סטטיסטית הכי פחות גשום הוא אפריל. דוקא בקיץ יורד שם המון גשם, אז אם לא חוששים מקצת קור אפריל- מאי זו אופציה טובה