טיול בנות, טיול שלכת-אוקטובר 19
-
שלום לחברי הפורום היקרים
אחרי ניסיון כושל להתחיל בלוג מסודר (טעות בבחירת המפה גרמה למחיקת כל מה שעשיתי עד לאותו רגע), החלטתי לכתוב כאן את רשמינו העיקריים מטיולנו, ואת הבלוג אינשאללה אכתוב כשאגיע הביתה.
אז ככה: אנחנו 3 נשים,אנוכי אמתכם, ביתי וחברה יקרה. אני וחברתי בנות 60 פלוס והבת בת 30. טיול רכוב של 6 ימים באזור ניו אינגלנד.
יצאנו ביום שישי בצהריים 4.10 מקווינס, לכיוון נורת'האמפטון, מסצ'וסטס. ביום הזה הכוונה בעיקר להתקדם צפונה.
עצירה קלה בהרטפורד ליד ביתו של מארק טווין, ויתרנו (לצערי) על הסיור המודרך.
סיבוב על הקרוסלה המקסימה שבה 48 סוסים מגולפים ביד.
ארוחת ערב במסעדה מקסימה מומלצת ע"י המדריך "ניו אינגלנד" בסדרת לונלי פלנט בשם Eastside Grill בנורת'האמפטון.
ככל שמצפינים, נופי השלכת נעשים צבעוניים ומעניינים יותר, אמנם הרוב ירוק עדיין אבל פה ושם העצים אדומים, צהובים וכתומים - מרמזים מה עומד לקרות בהמשך.
סוף היום הראשון!

-
היום המשכנו את מסענו צפונה לכיוון ההרים הלבנים. ככל שמצפינים על כביש 91
הנוף נהיה הרבה יותר מעניין ודרמטי. העצים חוגגים בצבעים מרהיבים: מוורוד עדין עד לארגמן בוהק, צהוב, כתום, חום…
תחנה ראשונה- גשר הפרחים.
אחר כך ארוחת צהריים וביקור ב- Retreat Farm. לצערנו מתברר שהעיכוב שלנו בבוקר (יצאנו ב 10) והזמן שלקחה הארוחה עולים לנו ביוקר, ולא נספיק להגיע לאגם המוזהב באור יום. זה אכזב אותי מאד.
לא מוותרות על הגשר המקורה -תאמינו לי, אפשר לוותר…במקום מתקיים פסטיבל ירח הסתיו, אנחנו מוותרות כדי לא לנהוג בחשכה.
לפנינו כשעתיים נסיעה למלון בלינקולן, ההרים הלבנים. הדרך מהממת ביופיה, ואנחנו שמחות שעדיין אור יום. אם כי מהר מאד מחשיך ולמלון כבר הגענו בחושך.

-
@dafna589spbv
דפנה שלום
ראשית תודה על הדיווח הישיר, חשוב לבאים אחריכם!!!
באמת חבל שבכמות מזערית של ימים וכשאור יום מתקצר
מתחילים ב-10:00 או שלמעשה כפי שרשמת אחרי השבירה
לגשר הפרחים והארוחה בחווה מתחילים למעשה בצהריים.
טוב אני לא בא חס וחלילה לבקר

על איזה גשר מקורה מדובר?
המשך הנאה ומזג אויר כפי שנראה בתמונות.
מוני
-
תודה על הדיווח. אנחנו נגיע שבוע מהיום . מחזיקה אצבעות שלא נגיע אחרי.
מהו גשר הפרחים?.
רותי
-
היי מוני
הביקורת לגמרי מוצדקת... לא משנה כרגע מה ולמה, התחלנו מאוחר מדי…
הגשר נקרא Cornish-Windsor Covered Bridge
(הוא מופיע במיפוי שלך)- נבנה ב 1866 וזהו גשר העץ הארוך ביותר בארה"ב.

-
תודה אבדוק.
תמשיכי להנות ושיהיה לך מזג אויר נפלא
-
הי רותי, מקווה שתספיקו!
להלן ציטוט מכתבה באתר המטייל:
סעו לעיירה שלבורן פולס (Shelburne Falls) שם תמצאו את גשר הפרחים העתיק, גשר ישן של רכבת שהוסב לגן פרחים הניצב מעל הנהר. במרכז העיירה תמצאו את צמד המפלים שהעניקו את שמם לעיירה הנעימה, ותוכלו לאכול ארוחת צהריים/ערב ב-West End Pub. מקום פופולארי בקרב המקומיים, המוקם במבנה יפהפה ומשוחזר, ממש מעל לגשר הפורח. כתובת: 16 State St, Shelburne Falls, MA.
מומלץ ביותר!
תהנו
-
תודה על הדיווחים, רשמתי לי את המלצתךעל גשר הפרחים!
-
תודה איוט, גשר הפרחים מהמם, תהנו
-
וואווו נראה מקסים
תהנו בננות
️ -
תודה מיטל
-
שלום חברים מההרים הלבנים
למישהו יש רעיון איך אפשר להעביר יום גשום? מחר צפוי גשם כל היום. אז נבלה קצת זמן באאוטלט של נורת' קונווי. מה עוד אפשר לעשות? תודה מראש!
-
ואוו דפנה הכל נראה מקסים!
לפי דיווחי שלכת של מטיילים בפייסבוק ההרים הלבנים צבועים בשלל צבעים ואני ממש מחכה לתמונות שתעלי!
אני תמיד מעדיפה לכתוב כאן בפורום ולא בבלוג-משהו בתגובות,בעצות,במילים החמות עושה את זה כיף
.מבחינת התחזית-צאו לדרך גם בתחזית גשומה.כשהיו לנו כאלה ימים הגשם פסק במהלך היום ולפעמים אפילו יצאה השמש,שצובעת הכל בעוצמה רבה.
מחכה לשמוע ולראות את המשך קורותיכם המרתקות
סיגל
-
תודה סיגל, אני מסכימה איתך בעניין התגובות כאן בפורום
זה באמת מחמם את הלב
אני מקווה שנצליח לעשות משהו היום- אספר בהמשך
-
כיף של דיווח וכיף של תמונות, תודה!
תבדקו אם יש אתרים/אפליקציות שנותנים תחזית שעתית, כי באמת אם פתאום יוצאת השמש אחרי הגשם זה מעצים את היופי. אם בכל זאת יורד גשם כל היום, הייתי מחפשת אולי מוזיאונים וגלריות (אין לי המלצה ספציפית). תיהנו!
-
תודה גליה, כך עשינו והיה נפלא, דיווח מלא בקרוב!
-
פוסט זה נמחק! -
-
-