חופשה משפחתית - אביב 2020 - היכן?
-
שלום לכולם,
מתכננים חופשה משפחתית בהרכב של זוג הורים, שתי בנות (7 וחצי, 10 וחצי) סבא וסבתא.
העיתוי: חופשת פסח או סביב חג שבועות (אני מודע לכך שיש הבדל בין אפריל לסוף מאי). כרגע פסח בעדיפות על מנת לצמצם הפסד ימי לימודים.
הזמן: כשבוע
לא טיילנו עדיין בהרכב כזה
כמשפחה מצומצמת היינו ביער השחור, הולנד, סלובניה, אוסטריה וארה”ב (מזרח)
הסבא והסבתא טיילו בעבר במספר מדינות באירופה (בטיולים מאורגנים) ובטיול מתגלגל ברומניה בהרכב דומה לנ”ל (עם ילדים\נכדים אחרים).
מחפשים יעד אירופי שיכול להתאים, עם כוכב אחד עד שניים.
אשמח לכיוונים או המלצות
תודה מראש
-
מהטיולים שאנחנו עשינו, 2 יכולים להתאים לכם.
אגם גארדה – יש 2 פארקי שעשועים, נופים, עיירות יפות, אוכל טוב ומזג אוויר טוב.
שבוע בכפר נופש של סנטרפארקס – יש מה לעשות לילדים וגם להורים. אפשר לצאת לערים ועיירות מסביב. אנחנו היינו בפארק ERPERHEIDE בצפון בלגיה. מזג אוויר יכול להיות גרוע, אבל יש פארק מים מקורה.
-
אם חופשה עירונית באה בחשבון , ממליצה על שבוע בלונדון .
-
-
תודה, מעדיפים בעיקר טבע, או שילוב עיר וטבע.
-
בהמשך לשאלתי הראשונה, חשבנו על מספר אפשרויות נוספות לטיול סביב חופשת הפסח (מחצית ראשונה של אפריל
- קרינתיה
- איזור אנסי
- עמק אאוסטה
אשמח לדעת אם מישהו טייל בעבר באחד או יותר מהאיזורים הנ״ל התקופה דומה והאם יכול להתאים לטיול כוכב בהינתן העונה והאתרים הפעילים בתקופה זו.
תודה
-
העיתוי!!!!!
פחות מתאים.
אפשרי? ותלוי במזל- יצא לי להיות באזור אנסי ועמק אאוסטה באפרילים שונים-עם מזג אוויר שונה לחלוטין.
הבעיה אינה רק מה יהיה מזג האוויר בדיוק בשבוע בו אתם נוסעים---אלא מה כמות השלג שהצטברה קודם, עד כמה מסלולי הליכה בוציים,
חלק מהאתרים (קניונים,מפלים ) כאלו שיש להם שער כניסה- סגורים ברובם עד תחילת או מחצית יוני.
גם כאלו ש”פתוחים” עלולים להיות מושלגים בחלקם, או מפל קרח- והבעיה היא ההליכה בשלג או בעיסת שלג נמס .
בעיתוי זה של העונה- בלי קשר אפילו להרכב המשפחה הייתי בוחרת יעדים בדרום-איטליה או דרום צרפת, או בכלל באיטליה או צרפת ולא בהרים דווקא.
-
-
קחו בחשבון שיכול להיות שהמקומות ירגישו קצת “מתים” בטרום העונה.
כמה מקומות שאני יכול לחשוב עליהם (מחוץ לעיר בלבד):
איטליה: דרום (אמלפי, סורנטו, נפולי וכו’..)
איטליה מרכז: טוסקנה, אומבריה, וכו’..
איטליה צפון: איזור האגמים, מבלי לעלות גבוה.
סובב מדריד
פורטוגל
אנגליה
-
תודה, יש המלצות למסלול בפורטוגל ל-7-8 ימים?