ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האם יש למישהו ניסיון עם חברת AUTOEUROPE בגרמניה?

פורום סקי וסנובורד
    השכרה
    7
    21
    5431
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yohanand
      yohanand נערך לאחרונה על ידי

במקרה שלי הם סוכנים של EUROPECAR.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ldude
        ldude נערך לאחרונה על ידי

יורפקאר במינכן ולא היו בעיות למיטב זכרוני.  זה היה אמנם לפני כמה שנים.  בזמנו אגב השרשראות היו ללא תוספת תשלום.  מה שכן, יכול להיות תור קצת ארוך לקבלת הרכב. מה שעשינו זה להתפצל- אחד רץ  מיד קדימה והאחר סחב את המזוודה שלו אחרי שהיא הגיעה . ישראלים. מה לעשות.
        yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yohanand
          yohanand @ldude נערך לאחרונה על ידי

@ldude

אני מעריך שבממינגן התור יהיה קצר יותר.

ldude תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ldude
            ldude @yohanand נערך לאחרונה על ידי ldude

@yohanand

זה לא קשור רק לגודל השדה. לא פעם חברות ההשכרה מאיישות שני דוכנים אבל אחד הוא לחברי מועדון בלבד. וככה אתה מוצא את עצמך בתור מייגע אצל פקיד או שניים כשליד יושב אחד אחר בחוסר מעש מופגן כי הוא “מחכה” שאולי יבוא חבר מועדון [ או מישהו שמשכיר רכב ברגע האחרון ואפשר לדחוף לו

שטרונגול במחיר...]

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • drporat
              drporat @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

מעולם לא יצא לי להשתמש בהם, חבר’ה שאני גולש איתם עשו זאת הרבה פעמים, כשהם צילמו בוידאו את הרכב בלקיחה והחזרה.  עם הביטוח הבסיסי בלבד, דאגו לביטו ח מורחב בכרטיס האשראי/ ספק ביטוח אחר. 

• yohanand
                yohanand @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

הם מציעים רכב מסוג גולף סטיישן לשבעה ימים עם ביטוח ללא השתתפות עצמית ב-210 יורו.

barishansky תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • barishansky
                  barishansky @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

אני כל הזמן משתמש בהם בכל אירופה. אני תמיד דואג לבחור באופציה של ביטוח ביטול השתתפות עצמית. מעולם לא עשו לי שום בעיה בהחזרת הרכב והכל עבד כמו שעון שוויצרי.

כמובן שגם תמיד החזרתי את הרכב נקי ומסודר.

שים לב שגם יש autoeurop.co.il, שזו חברה ישראלית שפעם היו מחוברים ל autoeurope העולמית אבל הם התפצלו מהם, שמרו על השם והיום אין כל קשר בניהם. גם מהם, מהחברה הישראלית, שכרתי לא מעט פעמים וגם הם בסדר גמור, רק שהיום הם בדכ יותר יקרים משמעותית ולכל אני סוגר מול האירופאים :

https://www.autoeurope.eu

yohanand רונימי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • yohanand
                    yohanand @barishansky נערך לאחרונה על ידי

@barishansky

תודה. 

המחיר של החברה הישראלית גבוה משמעותית.

• רונימי
                      רונימי @barishansky נערך לאחרונה על ידי

@barishansky

האם ידוע לכם באיטליה, ונציה\ברגמו חברה שמציעה השכרת רכב עם צמיגי שלג?

סתם מעניין, למה אינכם משתמשים ברנטל קאר+ ביטול השתתפות באמצעות כרטיס האשראי,

שכרתי בעבר בונציה דרכם ג’יפון אופל מוקה ב...288 ש’’ח שלישי -שלישי כולל שרשראות (לא כולל צמיגי שלג, אלא ALL SEASONS)?

ושאלה אחרונה במינכן ‘כולל ציוד חורף’ הכוונה לצמיגים או גם לשרשראות?

תודה

yohanand barishansky 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • yohanand
                        yohanand @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

הכוונה לצמיגי חורף.

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • רונימי
                          רונימי @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand 

אולי אתה יודע האם מבחינה חוקית הם מספיקים לצפון איטליה, היכן שמסומן משולש עם צמיג+שרשרת?

האם במציאות מספיק הצמיגי חורף או שחייבים גם שרשראות?

• yohanand
                            yohanand @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

החוק בצפון איטליה מחייב בשרשראות ולא בצמיגי חורף. אם הרכב מצויד בצמיגי חורף, אין חובה בשרשראות.

ברוב המקרים, ניתן לסוע עם צמיגי חורף בדרכים עם כיסוי שלג קל, גם בעליות וירידות. בשרשראות, יש צורך במצבים קיצוניים של שלג עמוק/קרח.

צמיגי חורף מומלצים. זה ממש לא תענוג להתקין שרשראות בחושך ובקור מקפיא, במיוחד למי שלא מיומן בכך.

בחורף שעבר לא הייתי מצויד בצמיגי חורף ונאלצתי לסוע מפאסה לוונציה דרך ורונה ארבע שעות ולא דרך מעבר פלגרינו שהיה מקצר את זמן הנסיעה לשלוש שעות, בגלל התרעת קרח במעבר. גם בחניון המושלג (לופו ביאנקה) שמעל קנזי, “פירפרתי” לא מעט.

דוגמא נוספת, באחת מהחופשות בצילרטל, לנו בדירה על צלע ההר שהגישה אליה דרך כביש תלול. אנחנו היינו ללא צמיגי חורף (לפני שחייבו בצמיגי חורף בגרמניה ואוסטריה) ובימים מושלגים לא הצלחנו לעלות עם הרכב ונאלצנו להרכיב שרשראות. לעומתנו, מכוניות עם צמיגי חורף נסעו שם ללא כל בעיה.

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • מ. פולני
                              מ. פולני @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

בצילרטל אני לא מזמין בעיירות שבשמן יש berg…..
                              חשוב להצמד לתחתית העמק. גם בעליה לגרלוס פירפרתי פעם.

• drporat
                                drporat @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני אמר:

@yohanand

בצילרטל אני לא מזמין בעיירות שבשמן יש berg…..
                                חשוב להצמד לתחתית העמק. גם בעליה לגרלוס פירפרתי פעם.

יש לי שם אחד בשבילך (ע”ע rosebud 🙂 והוא Viehhofen

מאמין שיצא לך להחשף לזה

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • מ. פולני
                                  מ. פולני @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

רוזבאד אני מכיר (ומוקיר)

את פיהופן אני לא

• drporat
                                    drporat @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני אמר:

@drporat

רוזבאד אני מכיר (ומוקיר)

את פיהופן אני לא

כשתהיה סקרן ויהיה לך זמן, בדוק בgoogle maps

סומך עליך שתבין למה התלהבתי. כעת אני מנסה לפנות לזה זמן, ולא רק.

• barishansky
                                      barishansky @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי אמר:

@barishansky

האם ידוע לכם באיטליה, ונציה\ברגמו חברה שמציעה השכרת רכב עם צמיגי שלג?

סתם מעניין, למה אינכם משתמשים ברנטל קאר+ ביטול השתתפות באמצעות כרטיס האשראי,

שכרתי בעבר בונציה דרכם ג’יפון אופל מוקה ב...288 ש’’ח שלישי -שלישי כולל שרשראות (לא כולל צמיגי שלג, אלא ALL SEASONS)?

ושאלה אחרונה במינכן ‘כולל ציוד חורף’ הכוונה לצמיגים או גם לשרשראות?

תודה

לגבי Rentalcar, בזמנו כשבדקתי היו להם הרבה חוות דעת שליליות. מסתבר שגם כיום, ראה מצ”ב https://www.sitejabber.com/reviews/rentalcars.com.

לגבי צמיגי שלג, לדעתי, אין צורך כל עוד יש שרשראות שלג. ברור שאם יש צמיגי חורף אז זה מקל וחוסך בהרבה מקרים גבוליים. אבל מהו מקרה גבולי? לנו, הישראלים, אין ניסיון כמו לאירופאים ועדיף משנה זהירות ולהרכיב שרשראות כאשר יש קרח או שלג.

היום השרשראות מאוד קלות להרכבה אם עושים זאת נכון, כשתי דקות פלוס מינוס, ראה קישור https://www.youtube.com/watch?v=cbB_VRR0KVw. עשיתי זאת לא מעט פעמים וזה באמת קל. הרעיון העקרי זה לא לעשות זאת תוך כדי סופה ותנאים קשים אלא בהקדם אפשרי ועדיף בחניה מקורה.

במדינות שאין חובה לצמיגי חורף, כמו איטליה וצרפת, העלות מאוד יקרה…….במדינות שזה חובה זה כלול במחיר.

לשיקולך...

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • רונימי
                                        רונימי @barishansky נערך לאחרונה על ידי

@barishansky

תודה על תשובתך המפורטת.

אכן שמעתי חוו’’ד שליליות, אבל בסך הכל השירות ניתן ע’’י החברות, אוויס\מאג’ורה\סיצלי ביי קאר… (שאגב בוונציה בדוכן של אוויס נותנים שירות גם למאג’ורה למייטב זכרוני), בקבלת הרכב מעולם לא נתקלתי בבעיה, שכרתי מסיצלי ביי קאר קרוב לעשר פעמים, בוונציה, ותמיד שודרגתי חינם לאופל מוקה-עושה רושם שזה הרכב היחיד שלהם ;),  והמחירים לשבוע נעו בין 288 ל500 ש’’ח. מבטח את עצמי בהשתתפות עצמית 0 דרך ישראכרט\ויזה על כל צרה שלא תבוא בעוד כמה דולרים ליום.

בקשר לצמיגי שלג\שרשראות, שנה שעברה היה על זה נידון שלם אשכול ענק עם תגובות לכאן ולכאן. אני מנסיוני האישי, מספר פעמים, מצטרף לדעת

yohanand ,   שלוש פעמים נאלצתי לנסוע בתנאי שלג לא קלים שתיים מהם בלילה והחוויה מלאת אנדנלין ומטריפה, עד שאתה נבלם בתלולית שלג על פי תהום, מה שהופך את החוויה מאקסטרימית להתאבדותית… בסאן פלגרינו, עצרתי להרכיב את השרשראות, אבל נסיעה עם שרשראות לאורך זמן איננה פשוטה ונעימה כלל, עושה רושם ששרשראות נועדו לקחת את האוטו מהבית לסופר, מהמלון לחנין -אתר הסקי, אבל לא לנסיעות לאורך קילומטרים.

מצד שני אתה צודק שהמחיר באיטליה לצמיגי חורף הוא מטורף.

מי שיודע על פתרון, צמיגי חורף באיטליה  במחיר הסביר אשמח להתעדכן

• omer555
                                          omer555 נערך לאחרונה על ידי

מה זה ביטול השתתפות עצמית עם כרטיס האשראי?

בתודה

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • רונימי
                                            רונימי @omer555 נערך לאחרונה על ידי

@omer555

אפשר בפספורט קארד קצת יותר יקר, וגם בשאר חברות ביטוח שבהם עושים ביטוח נסיעות לחו’’ל.

וגם אם יש לך כרטיס אשראי של איזה מועדון טיפה יוקרתי (קורפורייט\אשמורת\חבר), אתה מזמין ביטוח נסיעות לחו’’ל יש לך אופציה להוסיף ביטוח השתתפות עצמית על רכב שכור טיפה יותר זול בד’’כ.

החסרון, שחברת ההשכרה גובה ממך ואתה צריך להגיש את החשבונית בארץ לחברת הביטוח. 

omer555 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון