סרטון לא ערוך ראשון מהחופשה- הפעם השתדלתי להרים את
-
המצלמה שתוכלו להתרשם מיופיו של ההר- המסלול יונדר ב
sun up bowlיונדר
-
-
סחטיין- מסלול פרטי- כמו מליונרית

-
אז ככה- המסלולים בוייל, במהלך השבוע, בד”כ יחסית שוממים. במיוחד ב back bowls ובמיוחד בתחילת עונה או בסופה. מסלולים כמו forever, או אפילו מסלולי הבלו סקיי באזין, נראים ריקים בצילומים, אבל בפועל תמיד יש מישהו שגולש איתך או קבוצת נערים שדוהרת בשלג.
ברור שלא מדובר בתור הכניסה לבנסקו בבוקר, בכל זאת, אנחנו מדברים על אתר ענק עם כמה כניסות אליו.
אבל אני חושבת שדי ברור מהצילומים למה אני כ”כ אוהבת את וייל. איזה אתר מדהים.
-
ועוד 2 סרטונים- אחד הוא נפילה (מקטע שני בצילום הגלישה שלי במסלול forever)- הנפילה היחידה שלי בכל החופשה, שזה בכלל נס חנוכה אמיתי.והשני הוא בעצם הקצה התחתון של אותו המסלול. ניתן לראות כל מיני גולשים שנפלו בצידי הדרך. אגב, אם הנופל הוא גולש בודד אני שואלת אם אפשר לעזור. ברגע שיש איתו מישהו, ואני רואה שהכל בסדר, אני ממשיכה לגלוש.
-
ברשותך טיפ:
לפני הסרטון רואים שאת פונה – כל הגוף שלך פונה
תשתדלי שפלג גוף העליון תמיד ישאר ישר ויפנה כלפי המדרון ורק החלק התחתון של בגוף יעשה את הסיבובים.
( ככה לפחות מומלץ ונכון לגלוש ) -
אם התכוונת לסרטון הנפילה- אין לי מושג עדיין למה נפלתי. אם לגבי הגלישה שלי בכללי, אני חושבת שבתחילת סרטונים אני פונה כי אני עוצרת ודואגת להפעיל את המצלמה. כדי לעצור בבטחה אני נוטה עם הגוף. אם הייתי פונה במהלך הגלישה הייתי נופלת כל הזמן, וודאי בterrain כפי שאני גולשת בו. -
@rozmar
לפי הסרטון הראשון שאת לבד על המסלול ..
כל פניה שלך – כל הגוף פונה
אני לא בא ללמד אותך לגלוש או לתת הערות על סגנון גלישה … אבל אני יכול להגיד שגלישה יותר נכונה ויציבה יותר , זה כאשר פלג גוף העליון נשאר יציב ולא פונה לכיון המגלשים.
ועד טיפ- את לא חייבת להשתמש כל הזמן באפליקציה
ברגע שמיקמת את המצלמה על הקסדה וראית שהזווית טובה
אפשר להתחיל לצלם ולהפסיק לצלם בעזר תכפתור הצילום – בלי צורך להשתמש באפליקציה כל הזמן -
-
דוגמא טובה?? לפני שאתה מחלק טיפים אולי אתה יכול להוריד מהירות ולא לדרוס ילדים. לדעתי היה מוצדק לקחת ממך את הסקי פס על התנהגות כזאת!
-
לא יודע איזה סמים אתה לוקח - ואיפה ראית שדרסתי מישהו ... אבל אם קשה לך להתייחס לגופו של עניין - תשאיר את החזיונות שלך לעצמך
-
מייקי הערה מצוינת לגבי הטכניקה.אני מנסה גם לבצע את זה שאני גולשת.יש לי עד הרבה מה ללמוד.
הכוונה להשאיר את פלג גוף העליון פונה לירידה.
-
לטעמי – הערה לא מדוייקת.
הכתפיים לכיוון המדרון נכון לסיבובים קצרים. לא לבינוניים וארוכים.
-
יש הבדל מהותי גם בין גלישת אוף פיסט לגלישה על מסלול מוחלק. בסרטון הראשון שלי, מסלול יונדר, כל הגוף נוטה קדימה כנדרש by the book, הסיבובים קצרים, והגלישה שונה לחלוטין מהגלישה ב forever, שם מדובר באוף פיסט קלאסי. אני ברמה 8, מה שאומר שאני צריכה לעבוד על issues של רמה 8, שבמקרה שלי עכשיו זה התמודדות עם שלג עמוק, עוד עבודה על מוגולי לארג’, ותחושה של נוחות על מוגולי xl, כשאני עדיין לא שם. וכמובן, לשמר ולשפר את הטכניקה הבסיסית שלי, כולל אחיזת המקל (אני נוטה להתעצל בנושא הזה, וצריכה להזכיר לעצמי כל הזמן להושיט ידיים קדימה, ולפתוח את הגוף למדרון).במסלול מוחלק הרבה יותר קל לגלוש כפי שהמלצת, מקסים, ואגב, גם הדוגמא שלך היא ממסלול כזה, אבל אני לא מעלה סרטונים כאלה כי לתפיסתי האישית זה פחות מעניין. אני נהנית יותר מבחינת סרטוני מוגולים ואוף פיסט ולשבת בבית ולנתח אחרי כן את הגלישה ומה יכולתי לעשות אחרת.
כמובן, כולנו צריכים לעבוד על הטכניקה שלנו כל הזמן, אני לא מכירה מישהו שאין לו רגרסיה קלה בתחילת עונה, או issues שנדרש לעבוד עליהם.
ולעניין האפליקציה, אני חייבת לעבוד עם הטלפון כי המצלמה והטלפון שלי נוטים להגמר מהר. וזה גם מאד לא נוח לי לעבוד ישירות עם המצלמה. דרך האפליקציה אני מצליחה להשאיר את המצלמה פעילה לפעמים כל היום, ממסלול ראשון ועד אחרון.
-
לא הבנתי איך בעזרת האפליקציה המצלמה מחזיקה יותר זמן ?
אם המצלמה משדרת wifi
הסוללה נגמרת יותר מהר !
אני לא אדבר על נוחות , כי זה משהו אישי…
אבל צילום בעזרת כפתור אחד חוסך גם חיי סוללה וגם התעסקות עם האפליקציה - דוגמא קלאסית בשלב שנפלת והייתי צריכה לכבות את המצלמה בעזרת הטלפון .
לגבי כל ההגדרות של רמת גלישה מושגים - אין לי מושג מה זה כל המילים שאמרת ... רמה 8 ..xl וכולי…
הפעם היחידה שהשתתפתי בשיעור עם קלאב מד - זאת הייתי הערה של המדריך אלי - לא משנה מתי - חלק גוף העליון - תמיד כלפי המדרון ...
אם את אומרת שבסרטון הראשון איפה שהמסלול זה ככה והגלישה לפי הספר - אנחנו כנראה לא רואים את אותו הסרטון
-
הי אני בטוחה שאת גולשת ברמה גבוהה.אבל אני חושבת שהעניין הוא ופה אני מתחברת עם דבריו של מייקי.אם את מדי פעם עוצרת לסדר את המצלמה אז גם את עוצרת מן הסתם את הגלישה ואז המוח שלך צריך שוב להתחיל לחשוב מחדש כי מהמוח הפעולה עוברת לרגליים.אני חושבת שאם תיהיה לך גלישה רציפה הכל יסתדר. -
לפחות כך זה אצלי.גם באתרי הסקי וגם בסקימלטור כל העצירות האלה קצת מפריעות לי.אז בסקימלטור למשל אני מבקשת לגלוש 15 דקות ברצף עם כמובן הקשבה למדריך. -
0:55 כשיש זרימה של גולשים מצד ימין הייתי צריך להעט.
1:00 אתה נכנס בפול גז לתוך קבוצה אבא עם 2 ילדים כאשר הילד פונה שמאלה לתוך המסלול שלך אתם כמעט מתנגשים. זו גלישה שמסכנת את החיים של גולשים אחרים...לצערי יש הרבה תאונות כאלה. מצער שאתה לא מודע לסכנה. ד”א יש קוד התנהגות גלישה כתוב עם כללים- גם למצב כזה. מציע לקרוא אותו. היה לך הרבה מקום לעקוף את הקבוצה בצד השמאלי של הפיסט.
תשמע, אני בד”כ אוהב לראות את הסרטונים שלך ...אני זוכר לפני כמה חודשים פרסמת אותו סרטון (כניסיון לשיא מהירות אישי באם אם זכור לי נכון) וקפצתי גם אז כשראיתי את הקטע אבל התאפקתי מלהגיב. אבל לפרסם עכשיו עוד פעם ועוד כדוגמא טובה...מזל שלא היה בסביבה מדריך סקי או גולש מקומי ראיתי אותם נותנים מכות על פחות במיוחד כשמדובר בסיכון לילדים. מאחל לך גלישה מהנה ובטוחה (עם קצת יותר מודעות לסביבה).
-
אני מסכים עם מרקוס, בחיבור עם המסלול מימין, במהירות שבה היית, לא הייתה לך שום סיבה לא להיצמד לשמאל הפנוי במקום לחתוך לאמצע… והקטע עם הילד מאוד מסוכן, אם הייתי האבא הייתי רותח מעצבים. במיוחד שאין באמת סיבה, המסלול לא עמוס, יכולת להישאר בצד שמאל.
-