טיולי יוקרה- יתרונות וחסרונות(אם יש)
-
-
-
אתה יודע שצריך לקחת בחשבון שאולי שמי בכלל לא משה .יכול להיות דני או שרון או מיכה או כל שם אחר.
-
פוסט זה נמחק! -
We are not feeding the trol anymore
-
@imeshy אמר:
ממליץ לכולם לקרוא את ההגדרה המילונית של טרול אינטרנטי
הנה תקציר קצר:
המונח טרול נפוץ בסלנג האינטרנט ומתאר גולש המפיק הנאה מפעולות שלהוב ברשת כגון פרסום תגובות סרק, שימוש עקבי בסרקזם, פיצוץ דיונים ענייניים, והשחתת תוכן.
עם זאת המונח טרול משמש גם כהטרלה- על ידי טרולים כנגד אדם שאינו טרול- וזה כדי להשפיל, להקטין ולהפוך את דבריו לחסרי משמעות בניסיון לגרום לכך שלא יקבל התייחסות הולמת או בגלל חוסר היכולת האינטלקטואלית להתמודד עם דבריו, למצב זה קוראים "הטרלה בהפוכה"[1][2]. מצב נוסף כאשמה באופן שגוי כי דבריו לא הובנו נכונה- אם בגלל צורת ביטוי, שגיאות כתיב, או טיעון חדש או שונה מהמקובל.
הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בבלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאויותיהם בדפי רשת, ואפשר להניח[דרוש מקור] ש"בחיים האמיתיים" - פנים אל מול פנים - לעולם לא היו מעזים ומסוגלים להתנהג כך. האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם, הסלנג הנפוץ באינטרנט הישראלי לאדם מסוג זה הוא "עבריין מקלדת".
חוקרים מאוניברסיטת מאניטובה ומאוניברסיטת ויניפג בקנדה מצאו כי "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים"[3] ומצאו שהם מציגים, הרבה יותר מאנשים אחרים באינטרנט, מאפיינים של נרקיסיזם, פסיכופתיה ומקיאווליאניזם.[4][5]
יש המתמודדים עם טרולים בכך שהם מתעלמים מהם. באופן זה תוכניתו של הטרול תיכשל, ובהיעדר תשומת לב יפנה אל מקומות אחרים בהם יוכל לזרוע הרס ולהשיג את מבוקשו.
ההתייחסות לטרול מכונה "האכלת טרול", ואילו הקריאה להתעלם ממנו היא: "נא לא להאכיל את הטרול" (באנגלית: "Please Do Not Feed The Troll" או PDNFTT).
-
מישהו פה אכל את הכובע ? חחחחחחח
אפשר לשחרר לכם את הרצועה ?
מקווה שלמדת לקח חשוב היום
-
טיפ ל מי שישכיר את הדגם הספציפי שצולם :
בביצוע האצה חזקה בהילוך ספורט + יש לעגן את הגוף טוב טוב למושב ולאחוז את ההגה בידיים נעולות כי אחרת כוח הג’י שיוצג בלוח השעונים יעביר לכם את המסר טוב טוב לגב התחתון.
ויומיים תלכו עם חגורת גב ומשחת וולטרן , מניסיון כואב ה”ביסטי” לימדה את הטרול לקח שלא ישכח , שלא מזלזלים ב”ביסטי” ובכוחות שלה.
אבל מי שלא אוהב לממש חלומות אז ינסה זאת בטיוטה פח המשפחתית, רק תיזהרו שהגלגלים לא יתנתקו מהגוף. פחחחחחח
-
לפי הבנתי טיולי יוקרה ההגדרה היא שזה משהו שמעבר לסטנדרט של הטיול הממוצע שלנו , אני אפרט קצת בכדי שהדברים יובנו נכון. אני אוהב טיולים של מקומות היסטוריים, מקומות שמעשירים ידע, וגם כמובן מקומות ציוריים עם נוף וטבע. אשתי אוהבת מקומות מודרניים קניונים שופינג ולהנות מהחופש עצמו, הילדים בגילאי 16-7 אוהבים טבע גני חיות ואטרקציות יותר חדשניות. שאני יוצא לטיול לבד זה עבור הדברים שציינתי אני אשתמש בתחבורה ציבורית כדי להרגיש את השטח ולהנות מהמקום ואין כמו תחבורה ציבורית לחוש את הוואי המקום אני גם לוקח מלון לא זול ולא יקר כדי שאוכל לישון היטב אבל עיקר החוויה זה הטיול בחוץ ולהספיק במינמום זמן מקסימום דברים יוקרה וכו’ לא מעניין אותי בזמן כזה אני במירוץ… כך לגבי טיסה אני בוחר טיסה נורמלית בשעות סבירות וזה המדד אצלי וזה גורם לי את ההנאה הכי גדולה בטיול. לעומת זאת שאני נוסע עם אשתי זה אחרת לגמרי שם אני אבחר מלון יותר ברמה וגם יעדים שמתאימים לאופי הטיול ,קניונים,אטרקציות שמתאימות לנו, וכמובן רכב, מסעדות ברמה אבל יש לנו הנאה גם שאנחנו עשינו טיול בכיף וחוזרים לבית בלי חובות מיותרים זה מרגיש לנו “יוקרה” אנחנו לא מנסים לחסוך בטיול והוא בהחלט מעבר לסטנדרט היומיומי שלנו אבל שומרים על שפיות כלכלית כי לדעתי איזה הנאה יש שאתה חוזר לארץ עם חובות ועוד שאתה מתמכר ליוקרה שלא תוכל לעמוד בה תמיד מה גם שנהנתנות יתר גורמת לרדיפה נהנתנית ולמטרה שמקדשת את האמצעים....
שאנחנו יוצאים עם הילדים זה לגמרי אחרת כל הטיול ממוקד בהם באטרקציות שלהם וכך גם אנחנו נהנים… כך אני ומשפחתי נהנים בכיף בכל סוג טיול יחד ולחוד…. ממליץ בחום..
-
@משה-22 אמר:
את מנסה להסביר לאדם בן 50 עוד רגע בפנסייה ?
קצת מאוחר אני כבר לא פנוי לשינוי.
להיפך טיולי היוקרה אצלי רק משתדרגים מפעם לפעם .
זה עיניין שלי וכנראה בפרק ב של החיים נראה לי שתחום ייעוץ טיולי היוקרה עדיין לא מפותח מספיק והשוק הישראלי צמא לנושא .
אז כנראה שאתמקד בתחום זה לאחר סיום לימודי התיירות.
משה היקר
אני מאחלת לך הצלחה רבה כיועץ בתחום טיולי יוקרה כשתצא בקרוב לפנסיה ותסיים את לימודי התיירות.
כאן בפורום הרבה מהמשתתפים מנסים להשיג טיסה הלוך ושוב בפחות ממאה דולר ולהעצים את החוויה במסלולי הטיול המיוחדים, במפגש אותנטי עם אוכלוסיה מקומית או בפסטיבלים עממיים. יתכן שיש פלח שוק בישראל שצמא לייעוץ בנושא טיולי יוקרה. לא נראה לי שיש כאן בפורום קהל לקוחות פוטנציאלי לעסק הייעוץ העתידי שלך.
כתבת שאתה לא מבין למה אתה מעורר אנטגוניזם ומכיוון שאני מאמינה שאתה באמת לא מבין ובאמת רוצה לדעת, אשיב בכנות.
אם תקרא הרבה שרשורים מהעבר בפורום תראה שהדיון הוא על איך לטייל בכיף ואם אפשר גם בזול, בגלל היכולות הכספיות או סדרי העדיפות של משתתפי הפורום. לתאר שוב ושוב בפרטי פרטים בשרשורים שונים סממני פאר בטיולים שלך זה דבר שמאוד מנוגד לאופי של הדיון שהיה בפורום עד כה ולכן מעורר באופן טבעי אנטגוניזם.
ואיך אומר הפתגם? “ברומא היה רומאי.”
-
בוקר טןב .
אשמח אם תציגי בפני חתך אוכולסייה בפורום ומחקר אשר מנמק את טיעונייך לגבי העדפות המשתמשים לטיול חסכוני .
-
בלי קשר אני לא חושב שטיולי היוקרה שאני מדבר עליהם מיועדים לעשירים.
ממש ממש לא עובגה אני לא עשיר ובהחלט ממוצע ובניתי את הטיולים לפי יכולות בסיסיות.
היוקרה היא לא נמדדת בכסף ובהון עתק .
ההבדלים בין הטיולים הם מאות ועד אלפים בודדים של יורו . נסבל בהחלט לטיול .
-
אפשר לסיים את ה”דיון “ המעגלי הזה?
מה שיש לי לאמר לך-כתבתי לך בפרטי
מה שיש לגולשים לאמר לך- הועלה כאן.
מספיק!
-
לקחת לי את המילים מהפה….

-
-
תודה רבה יונית
-
פוסט זה נמחק!