קורונה
-
האם לממש את הנסיעה לתאילנד מהשבוע הבא? -
כן,
פינו כבר את רוב הסינים משם ואי להם כרגע כניסה
פשר להדבק גם בישראל..
במקוות סגורים כמו טיסות הייתי שמה מסיכה
-
לא ברור לי על מה את מסתמכת שאת אומרת שפינו את רובם משם..
ממה שאני מבין מלך התחילה לא היו כמויות כמו בשנים קודמות בעונה זו (הספרינג פסטיבל)
אבל לא שמעתי ולא קראתי בשום מקום על פינוי של סינים מתאילנד וגם לא על חסימת כינסה
לפני רגע שמעתי בחדשות שיש כיום בתאילנד כ20 נדבקים שזה אולי לא ממש סיבה להיסטריה אבל עדיין...בישראל כרגע אין
-
מישהו יודע עם בקוסמוי הכל רגיל או גם שם עם מסכות
-
תגיע לשם ותבדוק...
-
-
הרגע, יום רביעי, 5/2 בחדשות שמונה בערב, מסרו שמספר הנדבקים בתאילנד גבוה מהמדווח כי:
או שהתאילנדים לא יודעים לספור
או שהתאילנדים משחקים בנתונים.
בכל מקרה זה לא נראה טוב.
-
מה שמוזר שעד לרגע זה אין שום מדיניות מוצהרת של מניעת כניסה, הותרת כניסה, הגבלת כניסה, כלום.
ויותר מידי ערפל.. ובחיים כמו בחיים כשמסתירים כנראה שיש סיבה להסתיר
ממה שידוע לי עדיין יש לא מעט סינים בתאילנד אבל הרבה הרבה פחות ממה שהיה אמור להיות אם לא הסיפור הזה
-
לפי ה CDC בחורף שעבר בארה”ב בלבד נדבקו בשפעת 45,000,000 איש, מתוכם מתו 61,000 מסיבוכי השפעת.מישהו התרגש? סגרו שדות תעופה? הגבילו כניסה? כלום…..
-
אגב, גם בקורונה – יש בערך 2% תמותה עד כה. על פניו נשמע דיי מעט (לפי נתוני השפעת שצירפת – מדובר על 0.02% – פי 100 פחות).
מצד שני – פרסמו על נתוני החלמה מועטים.. כלומר אנשים חולים זמן רב ועוד לא החליטו אם להחלים או למות.
לא ממש ברור
-
אני מתכוון שלא צריך לחפש צרות, אני למשל במקום פותח השרשור אם הייתי יכול לדחות את הנסיעה הייתי דוחה.אבל מצד שני לא צריך להיות הסטרי
-
מה חדש? עכשיו -
התשובה מאוד פשוטה .
ברור שצריך לדחות !!!! חד משמעי.
למה לקחת סיכון מיותר כאשר הנתונים מצביעים על החמרה ועליה במספר הנדבקים התאילנד.
למה לחפש צרות במקום שאין בו צורך ?
-
@מטייל_4102087חכם לפי התקשורת להיום יש 32 חולים התגלו עוד מספר מיקרים מהדווח של אתמול ונקווה שהמספר נכון אישית אנו תכננו לנסוע לביקור של שבועיים לצערנו לא ניסע עד שיתבהרו מצב העינינים ההגיון אומר שרמת הסיכון גבוהה מאוד ולמה לקחת סיכון מיותר יגידו רבים שלרדת לכביש גם מסוכן נראה שהקורונה יותר.
-
מסכים אם תפיסתך באשר למידת הסיכון.
דרך אגב אין להשוות סיכון שלרדת לכביש מול אויב בלתי נראה.
ירידה לכביש אינה מסוכנת היות והסיכון ניתן לצפייה ולמניעה.
הקורונה זה אויב שאינך יודע היכן הוא ולא ניתן לעצרו או להתמודד מולו.
-
יש נהגים כמו הקורונה לא ניתנים לצפיה

-
תגובה כזו על תאונות דרכים, היא במקרה הטוב לא נכונה ובמקרה הגרוע חסרת רגישות במיוחד.
כמעט בכל תאונת דרכים יש לפחות נהג אחד שלא יכול היה לצפות או למנוע את הפגיעה בו.
בתאונות דרכים רבות הפגיעה מתרחשת עקב כשל טכני, בכביש, ברכב וכדומה.
תאונות דרכים הורגות / פוצעות באלפי אחוזים יותר מאשר כל מחלה / מגיפה אקזוטית (בתקווה שתיגמר בקרוב).
-
-
ושוב “ ההנחה היא אם כל הפאשלות ”. -