הי לכולם טיול לדיסלילנד
-
נוסעים לדיסלילנד חודש הבא
בעלי מאז ומתמיד נורא חששן
בגוגל כתוב שנמצאו 6 חולים בקורונה בצרפת
בעלי לוחץ לבטל הילדים מבואסים
עד כמה זה מסוכן לצאת לטיול לאירופה איפה שנמצאו נגועים בנגיף .
ממה שהבנתי בישראל אין אזהרה חשש לנסוע לצרפת.
האם כדאי לבטל את החופשה ?
האם יש סיכון בכלל לאירופה ?
-
קודם כל, כדאי לדייק בשם – דיסנילנד ולא דיסלילנד
שנית – יש סיכון. מאוד נמוך אבל הוא קיים.
אם להסתמך על משרד החוץ ועל המשרד לביטחון לאומי – לא פורסמה אזהרת מסע לשום מקום באירופה בשל סיבה זו.
בינתיים, מתו בארץ משפעת הרבה יותר מאשר חולי קורונה בצרפת.
-
אם לשפוט לפי ההתנהגות של כלל האוכלוסיה בישראל – אין ירידה בכמות הנוסעים מישראל ליעדים באירופה. כלומר רוב הנוסעים מאמינים שרמת הסיכון נמוכה מספיק (כלומר מאוד) בשביל שלא לשנות תוכניות בנסיעה לאירופה.
-
טוב שהנוסעים מאמינים שאין חשש.
לא בטוח שהייתי בונה על הנוסעים.
ממממ...נכון לעכשיו אף אחד לא יודע בוודאות לאן פני המגיפה ... נסתפק בזה.
אני הייתי ממשיך עם תכנון הטיול אבל עושה ביטוח שנותן לי את אופציית הביטול המלאה ביותר שניתן כולל הזמנת מלונות עם ביטול חינם וכד.
-
תודה לכולם
עדיין לא החלטתי מבחינתי אני כן לנסוע בעלי טוען שהוא ממש מעדיף להישאר בבית ואם יראה אחד עם מסיכה בשדה התעופה הוא לוקח את הילדים וחוזר הביתה
מקווה שימצאו חיסון או ידווחו שהסיוט הזה מסתיים
תודהה לכל העונים
ערב נפלא לכולם
-
אנשים עם מסיכות זה לא בהכרח חולים. במזרח לובשים מסיכות אנשים בריאים שלא רוצים שידביקו אותם.
תרגיעי את בעלך.
רק אתמול הראו אידיוט בטלויזיה שחזר מסין , יושב בבית קפה ואומר שאם בארץ לא אוכפים את החוק אז מותר לו לא להיות בהסגר. אז מה, בעלך לא ייצא מהבית עכשיו?
-
עד היום לא פורסמה אזהרת מסע של משרד החוץ,בריאות או אחר- ליעדים כלשהם למעט סין עצמה.
גם נוסעים שנכנסים לארץ מכל יעד אחר- לא נבדקים ולא מקבלים הוראות מיוחדות.
נכון להיום הבדיקות ,הבידוד וכו- חלות רק על מי ששהה בסין ב-14 הימים האחרונים.
אגב- במטוסים יש לא מעט אנשים עם מסיכות פנים (לא ממש אפקטיביות,אבל זה סיפור אחר)
אנשים שחוששים להבדק בהצטננות סתמית, או חולים במחלות שונות(סרטן למשל) שסיכון ההדבקות שלהם מסוכן יותר.
ללא שום קשר לקורונה.
בכלל במזרח הרחוק אנשים נוטים ללכת עם מסיכות פנים- בגלל זיהום אוויר (ולא מחלות) כשגרה.
לא חושבת שצריך להיות בפאניקה במקום שאין צורך.
באותה מידה הוא יכול לחשוש מהתור בקופת חולים ברעננה והסופרמרקט בהרצליה.
-
אנשים במזרח הולכים עם 'נשמיות" זה השם אגב בגלל הזיהום אויר הקיצוני ששם ולא דוקא בגלל המגיפה.
עכשיו נוספה גם הקורונה.
דרך אגב כאשר נתחיל ללכת בארץ עם נשמיות ברגע שמשרד הבריאות יכריז אז זה כבר לא נראה הרבה אנשים ברחוב. אם בכלל.
-
כן, לדעתי כדאי לבטל,כי לדיסני נוסעים כדי ליהנות ולפי התיאור שלך את בעלך אין מצב בעולם שהוא יהנה,
וכנראה הלך הרוח שלו ישפיע גם עליכם וגם אתם לא תיהנו.
בלי קשר לסיכויי ההדבקות שלכם בצרפת לעומת נניח ישראל, את חושבת שחופשה כזו תתאים לכם?
לגבי השאלות הרפואיות אני מציע לפנות לפורום בריאות, מרפאת מטיילים או כל גורם מקצועי אחר ואם לדעתם אין בעיה לנסוע, ואם קביעתם תניח את דעתו של בעלך, אז כנראה יהיה כדאי לנסוע
-
זה לא נכון, הקביעה הגורפת שבמזרח הולכים עם מסכות בגלל זיהום אוויר. כן במקומות שיש בהם זיהום אוויר, אבל יש מקומות עם אוויר נפלא במזרח, ושם זה מסיבות אחרות לגמרי (למשל, אדם שמרגיש קצת לא טוב ביפן ישים מסכה מתוך נימוס, כדי לא להדביק וכדי לא להשתעל ליד אנשים). בכל מקרה, בהרבה מדינות באסיה אנשים משתמשים במסכות ביום-יום, בלי קשר לקורונה.
-
אין קביעה גורפת היות שלא השתמשתי במילה כולם או כלל האנשים .
אפילו לא כתבתי מרהית האנשים.
כתבתי שאנשים במזרח הולכים עם .. בגלל .. אהל זה לא אומר שכולם.
-
פוסט זה נמחק! -
בבקשה לא להכנס לדיונים על משמעות המסיכות, תועלתן, אפקט האבולה,ניסוחי עברית, או הרגלי החיים במזרח הרחוק.
מזכירה-
הנושא- חשש מנסיעה לדיסנילנד פאריז בעוד שבועיים.
-
-
-
תודה לכולם
וכן נראה לי שנוותר לגמרי לבינתיים לא ביטלתי .
אני חיה עם היפוכונדר וזה באמת מלחיץ עד דלא תצא הודעה מסודרת ברורה
לפני שבועיים חזרנו מלונדון שעדיין לא היה כזה בלאגן עם הקורונה היה מאוד קשה להרגיע אותו בשדה . עדיף שאחכה להודעה מסודרת ממשרד הבריאות .
תודה ענקית לאתר המטייל אתם אלופים !
ולכל הגולשים שעניתם תודה רבה
️