ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שכירת ציוד במאיירהופן

פורום סקי וסנובורד
    השכרת ציוד
    7
    31
    3610
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tadasa
      tadasa נערך לאחרונה על ידי

אשמח לקבל המלצה על חנות טובה להשכרת ציוד במאיירהופן.  
      yohanand הראל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yohanand
        yohanand @tadasa נערך לאחרונה על ידי

@tadasa

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.mietski.com/en/mayrhofen/&ved=2ahUKEwi9qsrxntXnAhUMsKQKHaRNDb8QFjALegQIARAB&usg=AOvVaw3Qve3mVg5p-8sAO70FokQ6&cshid=1581827788187

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yohanand
          yohanand @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

Mietski. אתה מקבל בדיוק את הדגם שאתה מזמין. אם מזמינים מספיק זמן מראש, ממש זול ביחס לאחרים.

tadasa תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • tadasa
            tadasa @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

יש אפשרות לשכור דרכם לוקרים באתר למעלה  ליד המעלית ? 

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ענבל אין על סקי
              ענבל אין על סקי @tadasa נערך לאחרונה על ידי

@tadasa

לדעתי אפשר להשכיר לוקר למעלה היכן שחנות האינטר ספורט ליד המעלית ללא קשר היכן שכרת ציוד.

tadasa תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • tadasa
                tadasa @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

ענבל תודה

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • jisaacs
                  jisaacs @tadasa נערך לאחרונה על ידי

@tadasa

מה ההגיון לשכור למעלה (למעט אם אתם מתחילים או עם ניסיון מועט). 

כבר היה שרשור מלא על מאירהופן וסביבתה. 

הבעיה הינה שאם אתה משאיר ציוד למעלה, אתה לא מנצל את האתרים האחרים בסקי פס (לדוגמה – הארנה)

• ענבל אין על סקי
                    ענבל אין על סקי @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

זה לא מחייב זה פשוט יותר נוח.אתה פשוט מאחסן את הציוד בלוקר ובתום יום הגלישה אתה יכול להסתובב בעיירה לאכול משהו לעשות קניות במקום להיסחב עם הציוד חזרה למלון.ואם רוצים לצאת לגלוש במקום אחר אין בעיה מוצאים מהלוקר וגולשים במקום אחר.אפשר לעשות את זה ביום האחרון אחרי שכבר מיצינו את האתר. ואז כבר מחזירים את הציוד לחנות.

סתם יותר נוח ממש לא מחייב.

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • yohanand
                      yohanand @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

מאחר ולצילרטל אני מגיע רק עם רכב, המגלשיים מאוחסנים ברכב, תמיד לאחר סיום יום הסקי.

הפעם שכרתי בחנות של mietski בעיירה שיטלס. למיטב ידיעתי, אין להם סידורי איכסון. יש להם חנות גם במיירהופן.

• ענבל אין על סקי
                        ענבל אין על סקי @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

זה רק מחזק את מה שהוא שאל.בהנחה שהוא מגיע ללא רכב.

ldude תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • ldude
                          ldude @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אני מוכן להתערב שלא גלשת במיירהופן.

ענבל אין על סקי tadasa 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • ענבל אין על סקי
                            ענבל אין על סקי @ldude נערך לאחרונה על ידי

@ldude

דווקא כן שנתיים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • tadasa
                              tadasa @ldude נערך לאחרונה על ידי

@ldude

יש לך איזו המלצה נחמדה על מאיירהופן ? 

מ. פולני ldude 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • מ. פולני
                                מ. פולני @tadasa נערך לאחרונה על ידי מ. פולני

@tadasa

יש לי כמה המלצות על מיירהופן:

• לגלוש שם לא יותר מיום ואת שאר הזמן להקדיש לאתרים האחרים בצילרטל.
                                • אם כבר מיירהופן האזור החביב עלי הוא הורברג. יש שם שני אדומים ושחור אחד נחמד. האוזר השני בחביבותו של המעדנייה של גסר ליד הגונדולה. אל תוותר על הצלעות. גם הבראטן ראוי לציון.
                                • בצילרטל ארנה יש בצד “הקדמי” 3-4 מסלולים אדומים “בצד הימני” ושני שחורים שיורדים לעיירה (פעם היית חייב לרדת בגונדולה – שיפור משמעותי). החלק התחתון די תלול – כיף אמיתי.
                                • כדי לגלוש בגרלוס – הייתי ממליץ לעלות עם המכונית ולא לעשות את הסיבוב משמאל בארנה. בזבוז זמן ומעליות כסא חשופות. עדיף לנסוע לגרלוס. חניון מודרני ומסודר. לעלות “שמאלה” לארנה סנטר, לרדת בשחור לכיוון קניגסלייטן ולבלות שם את מרבית היום.
                                • השוס הכי גדול זה קלטנבך. אל תוותר על לרדת את מסלול שטפן אברהרטר.
                                • בצד השני לכיוון הוכפוגן – עדיף לחזור בשחור ולא באדום. הוא שחור רק למראית עין ומפה, ובסוף היום חלק כמו טוסיק של תינוק בהשוואה לאדום.
                                tadasa תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • tadasa
                                  tadasa @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

עשית לי חשק להקדים את הנסיעה 😎

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • ldude
                                    ldude @tadasa נערך לאחרונה על ידי ldude

@tadasa

אני “מת” על מאירהופן/מיירהופן.  

אתייחס לכמה דברי- אין טעם לשכור לוקר “למעלה” כי הרי האתר מורכב למעשה מכמה איזורים- לא מחוברים פיזית, שעוברים ביניהם. אז מה תעשה? תחפש חנייה- תעמוד בתורים של הבוקר [ אין מקום ללא תור] תעלה למעלה לקחת את הציוד ותרד בחזרה בשביל לנסוע לאתר שאתה מתכונן לבקר בו?

ביחס להמלצות של מ. פולני. [ מעולות אגב]    אישית אני הכי אוהב את הצילרטל ארנה. בעיקר כי קלטנבך – בעיקר בחלק הקדמי שלו[ זה שקרוב לכביש הראשי] נוטה להיות עמוס מאוד במתחילים. מסלול שטפן אברהרטר הוא אכן נהדר אבל עדיף לעשות אותו באמצע היום. ככל שהיום מתקדם הוא נעשה ממוגל וקשה יותר. לטעמי החלק התחתון שלו[ מהמיטל] קצת פחות כיפי. אולי כדאי לגלוש עד למיטל ומשם לרדת ברכבל. זה עניין של העדפה וכמובן יכולת טכנית

לגבי גרלוס/ גרלוש. אכן קיימת אפשרות לגלוש אליה מהארנה. זה דווקא מסלול נחמד לאללה. ברם אולם כמו שהפולני ציין. החזרה היא ברכבל פתוח[ למעשה שניים] די איטי אם לא שדרגו אותו. בימים קרים עם רוח זה הופך לסבל. מצד שני – תביא בחשבון שהנסיעה לגרלוס אורכת כ – 45 דק’ . בכביש מפותל.  לשיקולך. [ זה גם תלוי ברמת הגלישה שלך כמובן.

אגב, מהצילרטל ארינה יש מסלול חדש , שחור, שמאפשר ירידה למטה [ בסוף יש פיצול שמביא אותך לגונדולה המתאימה מבין השתיים שעלית בה בבוקר] . גם פה, תצטרך לשקול אם כן או לא לעשות אותו בהתאם לרמתך.

שלא תעז לוותר על הקרחון – בעיני הוא פשוט נפלא . ממש כיפי. א-ב-ל. לבקר רק ביום “חמים”יחסית בלי רוח וכו’. כי אחרת תקפא למעלה למוות. בגלל הגובה. ותביא בחשבון נסיעה קצת ארוכה. חוצים את העיר [ פקקים] ואז כביש ארוך ומפותל. גם בחזרה . בעיני. שווה!!     וכן- יש גם את החרקירי.[מיירהופן-]  רק מלראות אותו הלב צונח לתחתונים.  רק לבעלי טכניקה טובה. אחרת ממש לא שווה סיכון.  וגם אני מעדיף את ההורברג על פני החלק של מיירהופן שפחות מוצלח בעיני.  זהו- תהנה!

• jisaacs
                                      jisaacs @tadasa נערך לאחרונה על ידי

@tadasa

אתם מוציאים לי את הנשמה…………..😰😬

הופיעה לפני כארבע חודשיים כאב משונה בברך שמאל – בהתחלה אובחן כמתיחה – וגלשתי בדצמבר בסולדן – 5 ימים בזהירות😍.

לאחר מכן – החמיר🤢 והברך כואבת ממש, ומחכה כרגע להזרקת PRP (האם מישהו שמע על מישהו שעשה)….

כך שהתוכניות לשלדמינג – קרסו…..

וסביר ששלג אראה … רק בדצמבר…..

ldude ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • ldude
                                        ldude @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

פאק- איזו באסה.  תשמע גם לי זה קרה לפני כמה שנים- בסוף הסתבר שהיה לי קרע חלקי במיניסקוס. [רק  ב -MRI עלו על זה] זה התחיל אחרי חופשת סקי אבל את הנזק עשיתי כנראה בכך שברוב טיפשותי בשביל לחזק את הרגליים עשיתי כמויות מטורפות של סקווטים רק מה, את הסקווטים עשיתי ממש, אבל ממש לא נכון…...[ מה שכן- הרגליים היו בטון- בחיים לא גלשתי ככה בלי להתעייף!!! 😂]

• ענבל אין על סקי
                                          ענבל אין על סקי @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

אני ממליצה לכם לעשות טיפולים דרך פיזיגרופ הרופא מישפחה שלי המליץ לי לעשות דיקור בדקתי באינטרנט ונתקלתי בהם.עובדים שם פיזיתרפיסטים מעולים! טופלתי כבר פעמיים שם מאד עזר לי (יש לי כאבים בירך שמקרינים גם למטה) הוא מטפל בי בעיסוי עמוק בשילוב עם דיקור ופולסיים חשמליים.

אני יוצאת משם כמו חדשה. והם עובדים בכל הארץ. חפשו פיזיגרופ באינטרנט.

מעבר לזה כפי שהמלצתי בעבר כדאי להקשיב לגוף ולתת לו מנוחה שהוא זקוק לה.

• ענבל אין על סקי
                                            ענבל אין על סקי @ldude נערך לאחרונה על ידי

@ldude

אני חושבת שזה מאד תלוי מה אדם רוצה מחופשת הסקי שלו.אנו למשל אוהבים לגלוש מהבוקר עד 16.00 ואח”כ לטייל לאכול לעשות קניות.להנות ממה שיש לעיירה להציע.תלוי בגולש אם הוא מתחיל או מתקדם אם הוא מתחיל לדעתי אין לו מה לבזבז זמן על נסיעות ממקום למקום בפרט אם הן מאד ארוכות.

אני לא יודעת אם פותח השירשור זה פעם ראשונה שלו במאיירופן או לא לדעתי זו פעם ראשונה שלו אחרת הוא לא היה שואל את השאלות ששאל.

ובשביל פעם ראשונה אני חושבת שהאתר מספיק והכי הרבה אפשר גם להגיע לארון בנד שזה קרוב.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון