וייל- האתר הטוב בעולם ?
-
ומה האשה אומרת?
מתוכננת לי נסיעת עבודה באיזור מילאנו. נסיעה שהיא קריטית עבור החברה. במצב הנוכחי, אשתי לא מוכנה שאחזור לבית, אם אני נוסע…
-
-
-
אנחנו חברה בת שלושה אנשים. אני חייב להיות נוכח בייצור ראשוני בחברה שנמצאת באיזור מילאנו. אם אני לא נוסע, אין ייצור ולקוח הקצה עובר לספק אחר....
-
ומכיוון שזה הלקוח היחיד כרגע, החברה שלנו נסגרת...
-
אז נראה שאין אין ברירה וכנראה תאלץ לקחת את הסיכון.
תשיג מסיכה N95 ואולי משקפי-מגן(כמו של הסקי?).
ייתכן שעד שתשוב תאלץ באמת לשהות בבידוד - תלוי מה משרד הבריאות יחליט.
* אני לא מומחית בנושאי-רפואה וכו'.
בהצלחה עם הפרוייקט!
ותהיה בריא.
-
לא הייתי נוסע אם זה לא מביא אותי לפת לחם.
יש המון פתרונות יצירתיים, אפשר למצוא אנשים מקומיים שיעשו זאת עם שידור ישיר, יש אפילו רובוטים שאפשר להשכיר, אולי אפשר להגיע עם הלקוח להסכמה, או שDHL יטיסו לך דוגמיות על בסיס יומי.
אני גם עובד בחברה שמייצרת, בסין, ולראשונה מזה תשע שנים אין שם אף ישראלי כבר חודש. אנחנו גדולים ויציבים ולא כמו אצלכם אבל בכל זאת מצאו פתרונות לבעיות.
אם אין שוםםםם פתרון אחר (לא הגיוני ב2020) הייתי טס למינכן או גנבה ונוסע באוטו למילאנו, לא יוצא מהמפעל וחוזר חזרה.
תקח בחשבון שעל פי ההנחיות המתעדכנות כשתחזור אולי תיאלץ להיכנס לבידוד.
יש כבר כ150 חולים בצפון איטליה, ובניגוד לישראל (שבה אין חולים כרגע), אין להם מושג מי הנדבקים הראשונים ומקור המחלה, כך שאי הודאות גדולה מאוד.
-
יש לי הרגשה- שההחלטה (מלבד אם הנסיעה תוך מספר מועט של ימים) – לא תהיה שלך.
איטליה תצטרך לנסות להגן על עצמה, וחלק מזה יהיה בשיטות “סיניות” (כבר אתמול בחדשות בישראל – התחילו לרמוס -שיצטרכו להפעיל צבא….)
הרי, אנחנו נמצאים בסצנריו הוליוודי מלא……. והעולם מנסה להתגונן לפי סרטים (מלחמת העולם Z …. רק איפה הזומבים….)
בכל מקרה תנסו לעבוד מרחוק, ומהר..
-
לי זה יותר מזכיר את ׳על העיוורון׳. בעל מקרה דיי ברור שכל חופשות הסקי לאיטליה בטלות ומבוטלות
-
בכל מקרה, מי שכן נמצא כרגע בחופשת סקי- אשמח לדעת באיזו מדינה והאם חשתם בהשלכות הקורונה בעת היציאה והחזרה לארץ. -
מידע מאחות של קולגה שלי, שגרה במילאנו, יש שם די היסטריה. המדפים בסופר ריקים...

-
-
נאחל לכולם שבאוקטובר שהפורום יחזור “לחיים” – כולם יהיו בסביבה ויוכלו לחלום על השלג……..
ועל קורונה – הבירה…...
-
למה באוקטובר? -
טוב
אולי- ספטמבר …….
בקיץ, מאחר ואף אחד לא הולך לגלוש בני-זילנד או דרום אמריקה, הפורום שקט….
-
זה אף פעם לא פשוט ליעץ כשמדובר בפרנסה. אם אין שום אפשרות טכנולוגית אחרת, אתה חייב לטוס כמובן. בדוק האם הכיסוי הביטוחי תקף לאחר המלצת משרד החוץ. תהיה מוכן לבידוד למשך 14 יום עם החזרה, אבל היכן? בבית לבטח לא, אולי בעבודה?
-
-
-
@drporat אמר:
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
למה באוקטובר?כי בנובמבר כבר אפשר לגלוש על הקרחון בזולדן (לאוהבי כחולים בלבד)
בשבוע הראשון של נובמבר אפשר לגלוש גם בקיצשטיינהורן ובשטובאי.
שם לא שותים (לשמחתי) קורונה.דרך אגב: למי שמתכנן לנסוע השנה לשטובאי: מאמצע מאי לאמצע יוני פעילות הרכבלים מוגבלת לצרכי תחזוקה ואין פעילות בין 15.6-3.7.
ונקודה נוספת: זה אחד האתרים היחידים שמפרסם גם אורך מסלולים לפי קו הנפילה וגם לפי גלישה אפקטיבית.
-
@מ. פולני
בחודש מאי 2013 הייתי בשטוביי, והתפלאתי כמה איכותיים יחסית היו המסלולים לתקופה זו בשנה. בישראל היה חמסין, ובאוסטריה גולשים בטירוף.
שטוביי זכור לי כטוב יותר מההינטרטוקס, גם בגלל פריסת המעליות בניגוד לשפע הטי ברים, וגם בגלל איכות השלג.
מכל מקום, העמק היה ירוק ולא לבן.
לי אישית אין שום עניין בבירה מכל סוג, אז אין לי מה להוסיף לסוגיה.