ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנה ללא כרטיס אשראי

פורום אירופה
    הולנד
    7
    20
    2112
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Mohammed Watted_4001659
      Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

היי אני בדקתי מחירים באתר agoda לכפר נופש וצורך זה הכנסתי שם שלי תאריך כניסה ויציאה ומייל אבל לא הכנסתי פרטי כרטיס אשראי עכשיו היום שלחו לי או שאני משלם חלק מהזמנה או שאני משלם דמי ביטול שאלה האם הם יכולים לתבוע דבר כזה  
      דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659

מה היה כתוב בתנאי ההזמנה?

אם זה מה שהיה כתוב ברור שזכותם לתבוע

Mohammed Watted_4001659 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          Mohammed Watted_4001659 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

תודה אבל איך  הם יכולים לחייב אותי אין להם פרטי כרטיס אשראי אין להם כלום חוץ מהשם שלי

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • יונית
            יונית @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659

תעתיק את תנאי ההזמנה שלך

ואת מה שקיבלת מהם במייל

ונוכל ,אולי, לסייע לך.

Mohammed Watted_4001659 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              Mohammed Watted_4001659 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

איך אני יכול לשלוח את המסמכים

? gauntlet 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ?
                משתמש שנמחק @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659

קיבלת מס' אישור הזמנה מאתר אגודה?

אם לא נתת את פרטי כרטיסי אשראי, אין להם אפשרות לחייב את הכרטיס, אלא אם תזמין מקום לינה אחר מהאתר או הזמנת מהם בעבר ויש להם במאגר את הפרטים שלך.

* ברגע שלא תופיע, המלון יאלץ לשלם עמלה לאתר אגודה, גם זו בעיה. 

* אפשר לצרף צילום של ההזמנה או לסמן 'העתק' של הטקסט שמופיע במייל ששלחו אליך וללחוץ על 'הדבק' כאן בתגובה.

*אתה יכול להסתיר את המייל שלך אם אינך מעוניין שפרטיך האישיים יופיעו כאן.   

• gauntlet
                  gauntlet @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659

הם פשוט יבטלו לך את ההזמנה,
                  כשאני מזמין על שמי, לרוב יש מספר אשראי לכ מקרה או לדמי ביטול, 

אבל היום הרבה אתרים מאפשרים להזמין ללא שם משתמש או פרטים ואם אתה מחליט לא להגיע הם פשוט צריכים לסבול בשקט

Mohammed Watted_4001659 @gauntlet נערך לאחרונה על ידי

@gauntlet

הפחד שלי שלא יתבעו אותי אחר כך אין לי כרטיס אשראי אצלם אף פעם לא הזמנתי דרכם

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      Mohammed Watted_4001659 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

לא הזמנתי מהם אף פעם ואין לי כרטיס אשראי אצלם באתר agoda

עמיחי13 ? 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • עמיחי13
                        עמיחי13 @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659

כדאי רק לזכור שאתר “אגודה” ואתר “בוקינג” שייכים לאותה חברת אם (קבוצת פרייסליין). 

Mohammed Watted_4001659 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

---------- הודעה מועברת ----------
                          מאת: מוחמד ותד <[email protected]>
                          אל: wattedm <[email protected]>
                          עותק: 
                          תאריך: מרץ 3, 2020 18:18
                          נושא: FWD: Booking confirmation Landal Heihaas 811703945

---------- הודעה מועברת ----------
                          מאת: Property <[email protected]>
                          אל: <[email protected]>
                          עותק: 
                          תאריך: פבר׳ 4, 2020 15:25
                          נושא: Booking confirmation Landal Heihaas 811703945
                          ##- Please type your reply above this line -## The accommodation provider takes full responsibility for the content of this message, sent via Agoda.com  
                          My Booking  Park information      Contact   

Booking confirmation 
                          Date: 04/02/2020

http://www.landal.com/heihaas                 
                          Dear Mr./Mrs. Wattad, 
                          Thank you very much for your reservation. Your booking number is: 811703945. Are you looking forward to your stay at Landal Heihaas? You can find the details of your booking below. Please take a moment to check that they are correct.    To make the process of checking in as straightforward as possible, we have filled in the available information on the registration form for you. Please print out the form at home, complete it in full and hand in at reception on arrival at the park.   
                          Do you have any other questions about your reservation? Visit our contact page for frequently asked questions. Can’t find the answer to your question here? We’ll be happy to help you.   
                          With kind regards,
                            Landal Heihaas  Wijnand van de Steeg  General Manager     
                          ___________________________________________________________ 
                          Payment information
                          Total amount for your stay: € 1,045.70.

A summary of your current payment status is shown below. You can always find up-to-date details in your online environment.

Payable date  20 Amount invoice €  Payment method  Outstanding balance € 
                          18/02/2020  313.71  Pay online  313.71 
                          01/06/2020  731.99  Pay online  731.99 

Alternatively, you can make a bank transfer using the IBAN code: NL77 RABO 0192 3320 15, Rabobank Utrecht (BIC: RABONL2U) in the name of Landal GreenParks B.V. Please mention your reservation number when making your payment.    Your booking number is: 811703945.

The General conditions of Landal GreenParks apply to your booking.    ___________________________________________________________   
                          http://get.adobe.com/ To open the attachment you need Adobe Reader.
                          Click on the button to download the program.

___________________________________________________________  On www.landal.com you will find more information about the park, for example the most recent route description. 
                          ___________________________________________________________ =  Landal GreenParks B.V., P.O. Box 95991, 2509 CZ The Hague, the Netherlands  Chamber of Commerce (The Hague) number: 27052417. VAT number: NL8023.66.739.B.01  www.landal.com +31-(0)70 300 35 06     

Online hotel reservations 
                          עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            Mohammed Watted_4001659 @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

לא אז הזמנתי מבוקינג 

gauntlet תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • ?
                              משתמש שנמחק @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי משתמש שנמחק

@Mohammed-Watted_4001659 אמר:

@aljaje

לא הזמנתי מהם אף פעם ואין לי כרטיס אשראי אצלם באתר agoda

אז אין להם דרך לחייב אותך.

ואם gauntlet סיפר שהוא עושה את זה כל הזמן, אז אין לך מה לדאוג.

gauntlet תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • דוקטור דו ליטל
                                דוקטור דו ליטל @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659 אמר:

@gauntlet

הפחד שלי שלא יתבעו אותי אחר כך אין לי כרטיס אשראי אצלם אף פעם לא הזמנתי דרכם

לפי הפרטים שאתה מוסר כאן אני מבין שאתה רוצה לנצל את האמון שנתנו בך ולא לקחו פרטי אשראי כדי להפר את החוזה ולא לשלם את מה שמגיע להם.

אם זהו המצב יש להם עילה לנסות לגבות ממך את מה שמגיע להם באמצעים אחרים כולל תביעה משפטית, אני בספק אם הם יתבעו אבל לא יכול להבטיח לך שזה לא יקרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • gauntlet
                                  gauntlet @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

ההיפך, אמרתי שאני כל הזמן מזמין מהחשבון שלי,
                                  ואז מתבאס כשאני אוחרים שמזמינים מחשבון עלום מבטלים ללא כל התחייבות

אם בעל מלון יחליט לתבוע אישית לקוח ממדינה אחרת על דמי ביטול ללא התראה בשביל לילה או שניים במלון –  אני חושב שזה יתבצע 

כיוזמה אישית שלו רק עם אסמכתא מבוקינג/אגודה, ללא השתתפות פעילה שלהם
                                  לדעתי, לא יטרחו

• עמיחי13
                                    עמיחי13 @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659

לפי הטופס שצירפת כאן אתה ביצעת הזמנה. אם לא הכנסת פרטי כרטיס אשראי אז אין דרך קלה לגבות ממך את התשלום (אלא אם כאמור הזמנת באתר בוקינג עם כרטיס אשראי, מדובר בחברות-אחיות).

כבר היו מקרים בעבר שחברות בינ”ל הגישו תביעות נגד לקוחות מישראל באמצעות עורכי דין מקומיים. זה יכול לקרות גם כאן, אם כי לא זכור לי דיווח כזה כאן בפורום.

• gauntlet

@Mohammed-Watted_4001659

אה, זה לא סכום קטן
                                      בכל מקרה, המקדמה של 300 יורו היא הדרך של המקום לשמור לך את ההזמנה

מן הסתם, אם לא תשלם מקדמה הם לא ישמרו לך את המקום
                                      כיוון שעברו פחות משבועיים לתשלום המקדמה ויש עד הקיץ לביצוע הזמנה, לא מדובר פה בתרמית המאה
                                      לדעתי תענה להם יפה שתנאי המקדמה לא מקובלים עלייך, שלא אתה ביצעת את ההזמנה, ששלחת הודעת ביטול לאגודה או כל תירוץ אחר שיסבך להם את הסיפור

חומזה, לגבות תשלום ממדינה אחרת מאדם שהשאיר רק מייל ושם זה כמעט בלתי אפשרי, אחרת אנשים היו יכולים להזמין מקומות בשם אחרים ללא הגבלה.

אין לך חשבון באגודה, אין להם תעודה מזהה, אין פרטי אשראי

Mohammed Watted_4001659 @gauntlet נערך לאחרונה על ידי

@gauntlet

בדיוק כל אחד עם סתם שם פרטי ושם משפחה ומייל יכול להזמין ללא צורך בכרטיס אשראי היום פניתי למועצה להגנת הצרכן נראה מה יגידו 

gauntlet יוסי ל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • gauntlet

@Mohammed-Watted_4001659

להבנתי, אין תשלום – אין מוצר

אף אחד לא יכול לחייב אותך לשלם על מוצר שלא צרכת או שאין ברצונך לצרוך

יכולים להיות 1001 תירוצים למדוע הזמנת את האתר באגודה – לחצת בטעות, לא ראית שיש דמי ביטול, לא מתאים לך תנאי התשלום המקדים…
                                          חבל שאתה סתם מקדם את זה לגורמים לא קשורים, תשתדל כמה שפחות לחשוף את השם שלך לנושא וזה יעבור מעצמו (כל עוד ביטלת הזמנה, כן?)

• יוסי ל
                                            יוסי ל @Mohammed Watted_4001659 נערך לאחרונה על ידי

@Mohammed-Watted_4001659

היה לי מקרה דומה. שכחתי מהזמנה מסויימת שבין התנאים היה: במקרה של ביטול יום לפני יחול תשלום של לילה אחד.

יום לפני קיבלתי תזכורת מבוקינג לגבי ההזמנה למחר.

הודעתי להם שאני מתנצל ומבקש לבטל את ההזמנה.

ענו לי שיפנו למלון ויבקשו לבטל ללא קנס.

לא חזרו אלי יותר.

לדעתי, הסר דאגה מליבך ותמשיך הלאה. לא יפתחו לך כרטיס עם הערת אזהרה לעתיד.

• 1 / 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון