בהמשך לשרשור של שבת של יונית
-
אז אולי אתה צודק ואולי הם צודקים ואולי המאמר שקראתי צודק ואולי אני צודק ואולי כולנו טועים .
מי יודע באמת ?
הכל נגוע באינטרסים ושיקולים זרים ויש עוד הרבה שאלות שישאלו בבוא הזמן כל לגבי ארגון הבריאות העולמי....
-
אכפת לך אישית לבזבז ימי מחלה. תצהיר על חולשה מעומס...הרי אתה כבר עם רגל אחת בפנסיה.
אנשים צעירים, במעמד הביניים, לא יכולים להרשות זאת לעצמם.
אין להם שפע ימי חופשה ב"קופה", גם לא חסכונות. בשבילם בטול טיול, ועוד ללא החזר. זה מכה מורלית וכלכלית.
לנגד עיניהם סכנת השרדות כלכלית אם יפוטרו.
ואיש אינו יודע מה צופן בחובו העתיד.
-
וירוס הסרס הוא כן ממשפחת הקורונה. אחוזי תמותה יותר גבוהים מהקו ביד העכשוויים, אבל כנראה ההדבקה הייתה רק מאנשים שסבלו כבר מסימפטומיים (מה שעדיין לא ניתן לומר בוודאות על הוירוס הנוכחי). התנאים אז היו שונים, אבל יש דימין רב בין 2 הארועים-המעבר מבעלי חיים לאדם, התחיל מסין ועוד.
ולמען האמת-נראה שהאנושות לא הפנימה את הלקח מהמגיפה ההיא...חבל.
-
בעקרון את צודקת אבל במהלך שנות עבודתי 30 שנה צברתי לזכותי 196 ימי חופשה וימי מחלה לא נוצלו למרות שמותר לי 30 יום בשנה מחלה .
זה סוג של שליחות ולא עבודה.
לא השכר הנמןך ולא כלום אלה הגמול בזה שאני בסוג של שליחות למען אזרחי המדינה ולמען בטחונה ועוצמתה הבטחונית חברתית וכלכלית של המדינה .. וכמובן שלי לאחר שאפרוש ...
-
-
כנראה שחלמתי חלום .
מסתבר שבגלל הקורונה מחירי השכרת רכבים ירד חזק.
עכשיו הזמנתי לאוקטובר רכב במינכן ברמת מרצדס אס או במוו 7 ל 14 יום במחיר רצפה ממש חינם 1000 יורו כולל הכל מהכל ביטוחים וסיפורים.
ועוד מדובר על חול המועד סוכות .
שווה עכשיו לנצל חלון הזדמנויות
-
טיול פסח ארוך למדי לאיטליה
– בוטל כמובן. כל המלונות והרכב היו עם אפשרות ביטול, אבל הטיסה עדיין לא בוטלה רשמית על ידי אלעל, למיטב ידיעתי.בכל אופן אני לא קיבלתי הודעה על כך, מניחה שאקבל בקרוב.
ביוני- אירלנד, הטיסה בקו חדש שאלעל אמורה לפתוח, אני חוששת שגם אם קווים רגילים יחזרו למתכונת טובה, לא נראה לי שיוכלו לפתוח קו חדש. המלונות והרכב ניתנים לביטול, אחכה כמעט עד לרגע האחרון. אולי...
מעבר לזה, אני חושבת שההתאוששות של התיירות העולמית דווקא תהיה די מהירה, מאמינה ומקווה שבקיץ כבר נוכל לסוע ויהיה גם לאן לסוע. זה לא שבאמת קרה משהו, לא הייתה מלחמה, אסון טבע או התפוצצות כור גרעיני – לא נגרם שום נזק לתשתיות, ואני מקווה שגם בסופו של דבר גם לא לאוכלוסיה (בינתיים אנחנו לגמרי בתחום של מוות שקורה כל שנה מתחלואה כמו שפעת).
כמו שאפשר כבר להבין – אני אופטימית

-
יש לנו (היו לנו) אותם יעדים השנה- אבל בלוח זמנים אחר קצת.
איטליה פסח- הכול בוטל חוץ מהטיסה, מחכה לביטול מטעם חברת התעופה (שיטת מי ימצמץ ראשון) בכל מקרה, גם אם לא יבטלו את הטיסה- אני...לא אהיה באיטליה בפסח.
ואירלנד- גם אני מחכה עם ההזמנות של הטיסה של הקו החדש – לראות אם יפתח בכלל?
הלוואי שעידן אי הוודאות הנוכחי היה רק לגבי טיסות וטיולים.
אבל--עברנו את פרעה….
-
לפני שבוע היינו אמורים לטוס לבנסקו, וביטלנו בצער רב.
ביוני מתוכנן טיול אחים לברלין לרגל יומולדת 70 לאמא. כנראה שנבטל גם את הטיול הזה.באוקטובר תיכננו בעלי ואני לטוס להופעה של אלטון ג’ון בברלין. קנינו כבר כרטיסים להופעה, אבל עדיין לא קנינו כרטיסי טיסה. אני בספק אם הטיסה הזאת תצא לפועל. אני מאמינה ששוק התיירות יהיה האחרון להשתקם וישותק לזמן ממושך.גם בגלל קריסת חברות תעופה, אבל בעיקר בגלל שמדינות לא ימהרו לפתוח גבולות עד שלא יהיו בטוחות שיש חיסון למחלה.
-
פוסט זה נמחק! -
מאי - זלצבורג פעם ראשונה
-
פוסט זה נמחק! -
"...עם כל הצער שבדבר אבל אם הברירה היא בין סיכון של 2 אחוז מאוכלוסית הקשישים לבין שיתוק הכלכלה העולמית לכמה חודשים,
העולם יסכן על הקשישים"
• היום נמצא תומך שני לניסוי הגדול בעולם שהצליח: "AKTION 4"!
חוץ מתחושת הקבס שדבריך גורמים לי, גם אם אתה בונה על הדירה של הסבתא, יש סיכוי גבוה שגם אתה תחטוף את הוירוס - אם רק היית קורא לעומק את המחקרים.
תהיה בריא!
-
בואו לא נכנס לפרשנויות נוראיות של אפליה על רקע של גיל, מוצא מין או מצב משפחתי. ברור שאנחנו לא רוצים שאף אחד ימות, בלי קשר אם הוא צעיר או זקן.בסופו של דבר למרות שאנחנו אומרים תמיד ש “אין מחיר לחיים או בריאות” בפועל אנחנו כל הזמן שמים תג מחיר. הן כללי והן אחר. הן הממשלה והן אנחנו כאנשים פרטיים.
אם נשאר עם הנישה של טיולים לחו”ל – אנחנו עושים ספורט אתגרי, סקי, מגלשות הרים וכדומה, למרות שאנחנו יודעים שהסיכוי להפצע מהם גבוה יותר מאשר מהליכה רגוע בטבע כי בלי מודע אנחנו עושים חישוב סטטיסטי של סיכון מול רווח (הנאה במקרה הזה). כשמדובר על מדינה החישוב הסטטיסטי מדוייק יותר, אבל כשמדובר על אנשים פרטיים החישוב הסטטיסטי מתמצא לרוב בביטוי “לי זה לא יקרה”.
אנשים לא מקפידים על כסאות בטיחות לילדים (בייחוד בחו”ל כי זה מסורבל יותר) מאותם שיקולים
אם נשאר בארץ אנחנו לא בהכרח קונים את הרכב הכי בטיחתי (כי הוא יקר יותר) וגם לא מקמצים בנסיעות כי זה מסוכן (השיקול שלנו לא לנסוע ברכב או עלויות ועייפות, לא הסיכוי לתאונת דרכים).
גם הממשלה בשוטף – יכלה לצמצם 100 הרוגים בשנה בתאונות דרכים אם היו משקיעים עוד 2 מיליארד שקל בשנה בביטחות והיא מחליטה שזה לא שווה את זה. אפשר להשקיע עוד במערכת הבריאות ולצמצם את הנפטרים החולים, או להשקיע בצמצום זיהום האויר ולתרום לבריאות של כולנו. ברור שכל אחד מאיתנו חושב שהיה צריך להשקיע יותר (בייחוד בנושאים שקרובים לליבו), אבל ברור גם שאי אפשר להשקיע 100 מיליארד שקל בשנה (רגילה) בבריאות, 100 מילארד בבטיחות בכבישים, 100 מיליארד בנקיום האויר וכו’. בסופו של דבר כמות הכסף מוגבלת וצריך לתעדף.
גם עם המשבר הנוכחי, בסופו של דבר גל ההיסטריה ירגע טיפה, אמצעי האיתור והבידוד ישתפרו, והעולם יחזור להתנהל בצורה כזו או אחרת.
אני מכיר אישית כבר אנשים שפוטרו בשבוע האחרון, וגם אנשים שהמשכורת שלהם נחתכה מהותית (באופן אקטיבי ע”י קיצוץ, או באופן פסיבי ע”י צמצום משמרות/שעות נוספות). אותם אנשים מוטרדים כרגע יותר מאיך לגמור את החודש כלכלית מאשר מהקורונה.
העולם לא יכול לסבול את השיתוק הנוכחי עוד זמן רב. שבוע – לא דרמטי. חודש – דרמטי אבל אפשרי. אבל ההערכות הן שהקורונה איתנו לחודשים רבים ואולי יותר משנה. ברור שבסופו של דבר החיים יצטרכו להכנס למסלול כזה או אחר. אז חלק מהדברים ישתנו וחלק לא.
עזבו טיולים לחו”ל – נסיעות עבודה זה דבר דרמטי. עם כל הכבוד לטלפון וודיאו, יש דברים שעדיין דורשים הרבה מאד מגע אישי. אם הטכנאי של פיליפס לא יכול להגיע לארץ לתקן את מכונת ה MRI זו בעיה. אז בסופו של דבר גם יחזרו לטוס. אולי חברות התעופה ישפרו את סינון האויר במטוסים (לא יודע אם צריך) או שיעשו שינויים במבנה התורים בשדות התעופה, אבל ימצאו את הדרך לחזור לטוס.
זה לא אומר שנחזור לטוס כאילו איו מחר, בין היתר כי יהיה לנו פחות כסף, אבל זה כן אומר שדברים יקרו. לא בהכרח ביוני, אבל נחזור לטוס.
-
אתה בטוח שהיית ערני מספיק כשכתבת את מה שכתבת? דבריך בהחלט מעוררים בחילה....
כתבת : " כמובן בראות של סיכון אישי" מהו סיכון אישי? רק גופך?
אתה כנאה שייך לאותה קבוצת אוכלוסיה שלא מקפידה על קיום הוראות השעה...וחוקים אחרים שנועדו להגן על הציבור הרחב.
בראות של סיכון אישי, לא שלי, כי אני כבר בין אלה שאתה מסכים להרוג, הייתי ממליצה לכל מי שחושבים על עתידם ועתיד בני משפחתם ולא רק על הנאות הרגע (כי החיים קצרים) לבטל טיול אלא אם כן אין להם בעיה לשפוך כסף.
המצב הכלכלי של מאות אלפי אנשים לא ברור, אז כל מי שקופת הפנסיה שלא לא גולשת..ובנוסף אין לו חסכונות למחיה ללא הכנסה חדשה לחצי שנה לפחות והזמינו טיול שיבטלו כל מה שניתן כל עוד אפשר לקבל את כל הכסף חזרה, .. זה לא מבטל אופטימיות, זה נקיטת אמצעי זהירות.
תמיד אפשר להזמין מחדש טיסה או מלון ואם לא גם אז ביטול טיול בחו"ל זה לא אסון.
אתה אפילו לא יודע אם מלון שהזמנת יהיה פתוח ביוני.
לא חשבת על זה שנכון להיום מתים מהמחלה בני גילאים שונים כך שלמעשה כל אחד לוקח סיכון של פגיעה בבן משפחה, בחבר לעבודה או שכן קרוב..
מאז ששמעתי שראש ממשלת בריטניה אמר שבכל משפחה יהיה קרבן, שאלתי את עצמי האם הוא חשב על "טוהר הגזע" . משפחות שלמות עשויות להמחק. האם זו הדרך לצמצם את האוכלוסיה? את הוצאות מערכת הבריאות בעתיד, הצורך בשיכון ומקומות פרנסה?
-
“מאז ששמעתי שראש ממשלת בריטניה אמר שבכל משפחה יהיה קרבן, שאלתי את עצמי האם הוא חשב על "טוהר הגזע" . משפחות שלמות עשויות להמחק.” הוא אמר שאנשים רבים יאבדו את היקרים להם, זה נכון מאוד, אבל איך זה מתקשר ל”טוהר הגזע”? כבר ראינו שכולם נפגעים בכל העולם, אז לפחות בזה לא הייתי חושדת בו.
העמדה הבריטית היא לא “מרושעת” או נועדה ל”צמצום אוכלוסיה”. זו עמדה אפידימיולוגית קיימת, לאו דווקא לעניין הקורונה, שנקראת “חיסון העדר” (אפשר לקרוא על זה בגוגל). זו עמדה לגיטימית. לי באופן אישי אין את הכלים לדעת אם היא טובה יותר או פחות מן העמדה “סגר מוחלט בכל תנאי” שפוגעת אנושות בפרנסה של כולם כיום, אני לא בטוחה שכולם מודעים לנזקים הקשים מאוד שהשבתת הכלכלה גורמת, למשמעות של מיתון עולמי וכו’.
בינתיים בריטניה היא מעין “ניסוי” בתנאי אמת, נראה מה יקרה.
-
שמתי מרכאות "טוהר הגזע" = המין האנושי.
זה לא באמת חיסון העדר כי אין שימוש בתרופה ואף אחד כרגע לא יודע אם הגוף מפתח חיסון עמיד לאורך זמן.
חיסון טבעי של העדר משמעו שכל החלשים, בני כל הגילאים שידבקו במחלה ימותו.
כבר היום יש דיווחים על כך שחלק מהאנשים סובלים ויסבלו מנזק לריאות.
יש בזה "חוסן כלכלי" ?
כאן בכל מקרה החוסן הכלכלי הוא של העשירים בלבד.
בכמה מקומות עבודה יחסרו חולים לפחות 5 שבועות? איך העבודה תתנהל כשאין כוח עבודה חליפי.
איזה תוהו ובוהו יהיה בבתי הספר כד50 אחוז מהתלמידים והמורים יחלו?
כרגע נדמה לי שסין ודרום קוריאה הן דוגמא טובה לאכפתיות אנושית,
כמה סובלים ומתים היו היום בבין ללא ההחמרה בסגר?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אמא שלי ז”ל היתה שולחת אותך לשטוף את הפה בסבון.
אין לי מושג מי אתה ומה פרנסתך. תרבות שיחה אין לך !
צא ולמד זה מה שאני קראתי באתר ואלה. לא מדובר ב2 אחוז מאוכלוסית הקשישים!
"מרכז הסיני לבקרת ומניעת מחלות בדק 72,314 מקרים מאושרים, חשודים, מאובחנים קליניים ואסימפטומטיים של מחלת COVID-19 ברחבי סין החל מה -11 בפברואר. התוצאות הראו כי שיעור המתים הכולל של המקרים - אחוז החולים שמתו - היה 2.3 אחוזים בלבד. אולם כאשר בוחנים קשישים ואנשים עם מחלות רקע, המספרים עולים, כך על פי הממצאים בכתב העת הסיני לאפידמיולוגיה.
הסובלים ממחלות לב היו אלה שהושפעו בצורה החזקה ביותר - אחד מכל עשרה אנשים שנבדקו מת. אחריהם הגיעו חולי סוכרת, ששיעור מקרי המוות של הסובלים ממנה היה 7.3 אחוזים (אחד מכל 13.6 אנשים בממוצע) מבין הלוקים במחלות נשימה כרוניות, אחד מכל 15.8 אנשים מתו. שישה אחוז מהאנשים עם לחץ דם גבוה (אחד מכל 16.6 איש) מתו. בקבוצה עם כל סוג של סרטן היה שיעור התמותה של 5.6 אחוזים.
בקרב בני ה-80 פלוס אחוזי התמותה לחולים בקורונה עמדו על 14.8 אחוזים, ובגילאי 70-79 - 8 אחוזים. רק לשם השוואה, עד גיל 40 אחוזי המוות לחולים עומד על 0.2 אחוזים."
סתם להשוואה, כל העולם בוחר לנסוע במכוניות למרות שמספר ההרוגים גדול יותר מנפגעי הקורונה כרגע, זה הטרייד אוף.
לא רלוונטי לדבר על אחוז החולים המתים כרגע.
צא וחשב כמה עלולים למות לללא הטלת הגבלות לאור המחקר הסיני.
אחוז החולים המתים בארץ יעלה בעיקר בגלל אותם עבריינים שלא נשמעו ועדיין לא נשמעים להוראות כמו הנהגים העבריינים בדרכים.