סנוניות ראשונות של חזל"ש
-
אין שום שושו וסודיות .
אני אדם רגיל מן הישוב . מה לי ולסודות.
והלוואי שמה שכתבת יקרה .
אפילו חצי .
אני יהיה מאושר כי אולי המדינה תאשר לי לטוס גם.
כי תראה שאין איום קורונה בשערי הכניסה לארץ.
-
-
אני אדם פשוט מן היישוב כבר כתבתי זאת.
אני גם רוצה ללמוד מאחרים פה.
במיוחד מניסיון החיים והתנהגות אוכלוסייה במשבר.
וההיערכות מדינה למצבי חירום – תחום שאני ממש חלש ואשמח לקבל תובנות.
-
-
משום מה (רק תחושה כזאת, לא יודע למה) מבין היעדים בארה'ב,דווקא לניו יורק לא הייתי טס.
אחד המוקדים הכי קטלניים בעולם....
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
לתחושתי נראה שאם עוד מפנטזים על טיסה לחו”ל במהלך 2020, הרי שלא תהיה ברירה אלא לעשות זאת בצורה ספונטנית.
להגיע לשבועות שסביב זמן הטיסה הרצויה, לבדוק את היעדים הרלוונטיים ולראות מה טיבם:
- האם יש חובת בידוד ביעד
- מלונות שחזרו לפעילות ולא פשטו רגל
- שירותי תיירות שחזרו לפעילות ולא פשטו רגל
- שירותי תיירות פעילים מבחינה סטנדרטית (כתלות בעונה וכדומה)
אני לא מאמין שיהיה עומס על אמצעי התיירות (טיסות, מלונות) בשל הפחד הכלל עולמי ובשל העובדה שאוכלוסיות רבות (מבוגרים, מחלות רקע, מובטלים חדשים ואחרים) יימנעו מטיסות בשנה הקרובה לפחות. ולכן לא ממש צריך להזדרז ולהזמין מראש
-
אם יהיו טיסות נגיד באוקטובר בחגים אז תהיה נהירה מטורפת כמו שכבר קורה באל על שבדקתי לעצמי המחירים עלו ומגוון הטיסות ירד כנראה בגלל עומס ביקוש.
לדעתי כן שווה להזמין מראש אבל לבצע הזמנה עם אופציית ביטול מלאה או ידיעה שמקסימום נדחה את הטיסה למתי שהוא 2021.
-
אני לא בטוח לגבי ההנחה שלך בקשר לאלעל. יש מצב שהמחירים מותאמים למחירי החגים בדומה לשנים עברו. ושמגוון הטיסות נמוך יותר בגלל קורונה.
ויכול להיות שאתה צודק. הרי אלעל מעודדת החלפת הכרטיסים לטיסות שהתבטלו בחדשות, ורבים החליפו לטיסות בחגים (כיפור וסוכות השנה מארגנים סופש ארוך)
-
אני יודע שזה תעריף חג אבל ההיצע של הטיסות שאני מדבר עליו הוא שאין טיסה פתאום בבוקר כי כל הכרטיסים נמכרו .. וזה חצי שנה לפני .
מחיר הכרטיס הזול למינכן היה מעל 700 דולר ועדיין יש קונים והרבה
אני השגתי בולפהאנזה ב 500 דולר כולל שדרוג מושבים .
-
בלי קשר יש לי כרטיס לאקטובר מהטיול של יוני וללא הוספת כסף.
רציתי להוסיף את אשתי .
בסטף נגלגל את הכרטיסים של אל על ולופהאנזה הלאה לשנת 2021 ואולי 2022 מי יודע.
-
באיזו דרך תקשרת איתם כדי לדחות טיסה?
אני באותו מצב. יש לי טיסה לארהב לסוף יוני שלא תתממש. ניסיתי להשיג נציג במספר דרכים כדי לבדוק אפשרויות ויוק…
תודה
-
-
גם אם הם יתמהמהו לחזור יהיה לך אישור עם מספר שפנית אליהם ואז זה משמש אסמכתא כתובה.
-
סנונית נוספת מתחילת מאי- וויזאייר מתכננת טיסות וינה-תל אביב
-
גם טאפ מתחילה להחזיר טיסות בנוסף לקודמות
עוד חברת תעופה שמתכננת לשוב לטוס לישראל היא חברת טאפ, אייר פורטוגל (TAP).
החברה התעופה הלאומית של פורטוגל מתכננת לחזור ולהפעיל את הטיסות שלה לארץ כבר ב-3 ביוני. הטיסות המתוכננות יפעלו בתחילה במתכונת של 3 טיסות שבועיות והחל מחודש יולי, החברה צפויה להעלות ל-4 טיסות בשבוע.
למעשה, ישראל היא בין המדינות הראשונות שהפורטוגלים מתכננים להחזיר פעילות מסחרית אליהן.
חברת התעופה הפורטוגלית שהחלה לטוס לישראל בחודש מרץ 2019, הטיסה על הקו לישראל בשלושת החודשים הראשונים של השנה 12,544 נוסעים, והקו לליסבון זכה להצלחה גדולה.מוקדם יותר השבוע וכפי שפורסם לראשונה בפספורטניוז, הודיעו חברות אייר קנדה, בריטיש איירווייז, דלתא איירליינס ואליטליה כי תחדשנה את הטיסות לישראל.