תחילת אוגוסט לפי ביבי?
-
ביבי הצהיר שבתחילת אוגוסט יפתח את השמיים לטיסות.
האם התכוון רק ליוון וקפריסין או גם למדינות אחרות?
-
השאלה היא האם אתה שמעת וראיתי אישית את ביבי אומר ומתחייב ? או שהתקשורת אומרת כך ?
ויש הבדל עצום בין השניים.
וגם אם ביבי אמר אז זה היה נכון ליום האמירה בהתחשב בתמונת המצב המקומית והדיפלומטית ומאז הדברים השתנו ללא היכר וישתנו שוב הרבה מאוד פעמים ...
-
מדובר על יוון וקפריסין אבל צריך לקחת בחשבון שהכל “על הקרח”. הדברים נזילים ודינמיים וכשרואים את העלייה בנתוני התחלואה אז אין מקום לאופטימיות בתקופה הקרובה. הקיץ הזה די אבוד, נקווה שנוכל לטוס בחודשי הסתיו.
-
@royzor1972 אמר:
ביבי הצהיר שבתחילת אוגוסט יפתח את השמיים לטיסות.
האם התכוון רק ליוון וקפריסין או גם למדינות אחרות?
לא ברור מה התכוון אבל ממילא כל הזמן מזגזגים עם ההחלטות אז לא הייתי בונה על כלום.
-
יותר חשוב מהאמירות הוא נושא הביטוח ... שטרם הוסדר .. גם אם יפתחו את השמיים מה יקרה לתייר שיחלה או ימצא עם תסמינים בחול ?
עלויות הטיפול והאשפוז הם מטורפות ויכולות לעלות מליוני דולרים.
-
כמו כל מחלה אחרת שלוקים בה בחו'ל
-
הנה קישור להצהרה של נתניהו
בהצהרה הוא אמר:
“אנו בוחנים אפשרות להביא לפתיחת תיירות ויון וקפריסין יהיו היעד הראשון. היעד שלנו הוא 1 באוגוסט. אם נהיה מרוצים מנתוני התחלואה - 1 באוגוסט יהיה תאריך פתיחת השמיים.”
נתניהו ממש לא הצהיר שיפתחו את השמים לטיסות, נתניהו אמר שבוחנים...אם נהיה מרוצים...יעד….
-
@תומר אמר:
"כמו כל מחלה אחרת שלוקים בה בחו'ל"
"קצת" הרבה יותר טיפול(נמרץ), אלא אם יש לך רק חום ונזלת.
-
אני לא בטוח שחברות הביטוח יכמיסו את הקורונה לפוליסה הקיימת כיום .
זה בכלל יגמור את ענף הביטוחים.
-
לא מזמן פורסם על אדם שאושפז שבועיים או שלושה בטיפול נמרץ קורונה וקיבל חשבון של מיליון יורו .. נדמה לי בבריטניה.
-
-
לחלק את עורו של הדוב שעוד לא ניצוד.
ישראל הפכה למדינת קורונה והמצב הולך ומתדרדר, מה הסיכוי שאיזושהי מדינה תרצה תיירות ממדינה כמו שלנו?
בישראל עוד לא נלקחה ההחלטה לפתוח את השמים לתיירות סטנדרטית, לא נראה שזה יקרה בקרוב.
כרגע לא נראה שיש מה לדון בביטוח
-
זה יותר עניין של פוליטיקה וכסף, ממשלת ספרד אישרה בשבוע שעבר הגעת תיירים מהממלכה-המאוחדת, המצב שם לא יותר טוב מהמצב בארץ.
-
צריך להבין שכאשר תתקבל ההחלטה הנכספת לפתוח את השמיים , רק אז יתחילו לדון בנושאי הביטוח וזה ייקח עוד זמן רב ובירוקרטייה
שבהם אף אחד לא יעז לחשוב על נסיעה לחו”ל.
גם להסדרת פוליסות הביטוח החדשות תידרש הרתמות/התערבות ממשלתית או העלאת הפרמיה באופן משמעותי ביותר.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@משה-22 אמר:
צריך להבין שכאשר תתקבל ההחלטה הנכספת לפתוח את השמיים , רק אז יתחילו לדון בנושאי הביטוח וזה ייקח עוד זמן רב ובירוקרטייה
שבהם אף אחד לא יעז לחשוב על נסיעה לחו”ל.
חברות הביטוח מבטחות נוסעים ליעדים שונים באירופה בחודשים הבאים. מחיר הביטוח נע בין 2.5$ ל3$ ליום . יש תוספת למצב רפואי מוקדם. הביטוח כולל קורונה (לא מחריג אותה) בהיבט האשפוז בחו”ל. לא מכסה התפשטות קורונה בארץ בין עיתוי הזמנת הביטוח לבין הטיסה- ומכאן חברות הביטוח מוכנות לבטח ממש במועד סמוך מאד לטיסה. הנ”ל על פי בדיקה מדגמית ב-3 חברות ביטוח שונות .
האזהרה שלך שעד אז אף אחד לא יעז לחשוב על נסיעה לחו”ל- לא מתבססת על ידע, פרשנות אישית שלך.
גם להסדרת פוליסות הביטוח החדשות תידרש הרתמות/התערבות ממשלתית או העלאת הפרמיה באופן משמעותי ביותר.
גם לא מתבסס על נתונים.
לך תבדוק.
האמור מתייחס לגבי טיסות לאירופה
לא עוסקת בארה”ב או המזרח הרחוק- לגבי ארה”ב אני מבינה שיש סוגיה לא פתורה. לגבי אירופה--בבל”ת.
-
לשאלתך---
הוא לא אמר שיפתחו ב1.8 אלא שלא יפתחו לפני 1.8
וכן מדובר רק על יוון (ואולי קפריסין? )
יחד עם זאת לאור העובדה שההסכם עם רשות שדות התעופה לפיצוי העובדים נחתם עד 1.9
אנ י מניחה שזהו איזשהו סמן אדום---לעיתוי תיאורטי
בכפוף ל….
לא הייתי בונה על אוגוסט 2020.
-
@יונית אמר:
לשאלתך---
יחד עם זאת לאור העובדה שההסכם עם רשות שדות התעופה לפיצוי העובדים נחתם עד 1.9
אנ י מניחה שזהו איזשהו סמן אדום---לעיתוי תיאורטי
בכפוף ל….
לא הייתי בונה על אוגוסט 2020.
מסכים, ההסכם עם עובדי רש”ת מהווה יותר מרמז ברור לגבי הכוונות האמיתיות
-
בנוסף, גם אמרו שהרכבת תיפתח כבר לפני כמה שבועות. וששנת הלימודים תתארך. אומרים בממשלה הרבה דברים. על חלקם מוציאים הודעת ביטול שעתיים אחרי. לא כדאי להתייחס לשום הצהרה כמשהו שחקוק באבן.