בקשה לעזרה במסלול טיול
-
שלום
בניתי שלד לטיול משפחתי בקרוואן, בתקווה לקיץ 2021
אשמח להערות / הארות
יום 1. נחיתה בסיאטל והתאוששות
יום 2. טיול בסיאטל
יום 3. לקיחת קרוואן, הצטיידות, נסיעה ולינה בפארק אולימפיק
ימים 4-6 מסלולים באולימפיק
יום 7. פארק רייניר
יום 8. סיינט היילנס
יום 9. פורטלנד
יום 10. קניות באאוטלט ונסיעה לנהר קרייטר
יום 11. בילוי בנהר קרייטר
ימים 12-13 פארק לאומי רדווד
יום 14. six flags
יום 15. החזרת הקרוואן ונסיעה לסן פרנסיסקו
ימים 16-18 בילוי בסן פרנסיסקו
תודות
-
יש נהר בשם קרייטר? יכול להיות שאתה מתכוון לקרייטר לייק? אם כן יש מצב שתסיימי שם יותר מוקדם. המקום מדהים, אבל אין שם כמעט אופציות להליכה ככה שיוצא שהרוב הוא נסיעה במסלול ההקפי. ותבדוק אם קראוון יכול לנבוע את כל הדרך מסביב.
מעבר לכך נראה לי שהמסלול ערוך בסדר טוב.
דרך אגב דרומית לאאוטלט ( שאני מניח שכוונתכם לזה שמדרום לפורטלנד) ישנו איזה פארק עם מפלים שנראה יפה ( נודע לי עליו מאוחר מדי ולא ביקרנו) ובכלל אפשר להתקדם מפורטלנד לקרייטר לייק דרך בנד ואז יהיו לכם עוד כמה רעיונות לעצירות כמו מערת הלבה וכ'ו.
-
תודה
-
מצרף קישור לסיכום הטיול שלי לאזור בקיץ 2012. חלקו דומה למסלול שלכם, וכן גם קישור לתמונות שצילמתי בטיול זה.
לגבי המסלול עצמו יש לי מספר הערות:
ימים 4-6: בפארק אולימפיק אני ממליץ בראש ובראשונה על עליה ל- Huricane Ridge (העליה מתחילה ב- Port Angeles). לדעתי הנוף שם מדהים. אחד המקומות היפים בהם ביקרתי. כל זאת בתנאי שמזג האויר בהיר. אין מה לעלות לשם במזג אויר מעונן. אני עליתי לשם פעמיים. בפעם הראשונה היה מעונן וקצת גשום ולמחרת היה בהיר. תוכלו לראות את ההבדל בתמונות. שנית, ממליץ על טיול מחוץ לפארק לאורך הכביש הצפוני (כביש 112). הוא מגיע ל- Neah Bay בשמורת האינדיאנים. שם ניתן לרכוש כרטיס לביקור ב- Cape Flattery,הנקודה המערבית ביותר בארה”ב הקונטיננטלית (לא כולל אלסקה והוואי).
שלישית, שוב, אם יש זמן, לבקר בעירה Port Tounsand בצד הצפון מזרחי של חצי האי אולימפיק. אני המשכתי משם במעבורת לאי וידבי, אבל זה לא נראה מתאים לתוכנית שלכם.
יום 7: צריך לקחת בחשבון זמן נסיעה מאולימפיק עד להר ריינייר. מדובר במספר שעות. כדאי אולי לתכנן את הביקור בחצי האי אולימפיק, כך שבסוף הביקור תהיו בנקודה הקרובה יותר להמשך לכוון הר רינייר.
יום 10: מצטרף להמלצה על ביקור באיזור Bend. תוכלו לקרוא בסיכום ולראות את התמונות מהאיזור.
ימים 12-13: אני לנתי בעירה הצפון מערבית ביותר בקליפורניה, Crescent City. ממליץ על ביקור בה.
להמשך, קחו בחשבון את המרחקים מצפון קליפורניה עד לסן פרנסיסקו. אני לא יודע היכן פארק סיקס פלגס, אבל אם הוא דרומי, אז המרחק עד אליו.
-
להוריקן רידג אי אפשר לעלות עם קרואן אם זוכרת נכון
-
ואם כבר הזכירו נקודות עניין באולימפיק פארק- אנחנו מאוד אהבנו את אזור קווינולט אפשר למצוא בו הליכות לא ארוכות, וגם הנסיעה סביב האגם יפה- מפלים, עצים עתיקים וכו’…. -
הי אבי,
מספר הערות:
- דרומית לפורטלנד,יש פארק נפלא בשם silverfalls, כדאי לכם לבקר שם, בעיירה woodburn שבאיזור יש גם אאוטלט.
- בדרך דרומה ל craterlake אפשר לחשוב על ביקור ב Toketee Falls
- ממליץ לשלב לפחות יום מנוחה אחד לרביצה, המסלול שלכם קצת אגרסיבי והשבוע הראשון בפארקים כשאתם בג’טלג יכול להשפיע על כל הטיול.
- פארק redwood – יש לכם תכנית ליומיים? לדעתי זה יותר מדי.
- .תחשוב על lassen national park , פארק מדהים עם תופעות גאולוגיות תרמיות ורוב השלגים מפשירים שם באמצע יולי, זה יחייב אתכם לשנות את המסלול ולוותר על משהו כי תצטרכו שם יומיים.
תהנו, אורגון מדינה מדהימה. בחירה יפה.
-
היי
מצרף פוסט שלי על הצעה למסלול מסיאטל לסן פרנסיסקו על סמך הטיול שלנו + פוסטים על החוויות שלנו באתרים השונים (חוץ מסיאטל עליה ויתרנו לטובת ונקובר)
בעיני יש כאן החמצה בויתור על חופי אורגון אבל בהתחשב בקוצר הזמן אולי אין ברירה
לגבי פארק הרדווד – זב בעצם יום אחד לפארק ויום שני מעבק דרך החלקים הדרומיים של הפארק ודרך הענקים אל כיוון סן פרנסיסקו כך שממש אין כאן זמן מיותר
-
תודה רבה לעונים
הוספנו המשך טיול מסן פרנסיסקו דרך כביש 1 ללוס אנג’לס
כאשר את הדרך הזו נעשה עם רכב –
אשמח על המלצות לשכירת רכב ל- 6 אנשים (עם ציוד)יום 1. נחיתה בסיאטל - התאוששות
יום 2. טיול בסיאטל
יום 3. לקיחת קרוואן, הצטיידות, נסיעה ולינה בפארק אולימפיק
ימים 4-6 מסלולים באולימפיק
יום 7 נסיעה לפארק רייניר , לינה ברייניר
יום 8. נסיעה לסיינט היילנס, לינה בסיינט היילנס
יום 9. נסיעה לפורטלנד, לינה בפורטלנד
יום 10. (קניות woodburn אאוטלט) נסיעה לקרייטר לייק, לינה בקרייטר לייק
יום 11. בילוי בנהר, נסיעה ולינה בפארק רדווד
יום 12 פארק לאומי רדווד, לינה ברדוודיום 13 נסיעה לסנטה רוזה, נסיעה ולינה ליד six flags דיסקברי קינגדום
יום 14 בילוי ב- six flags דיסקברי קינגדום
יום 15 החזרת הקרוואן ונסיעה לסן פרנסיסקו
ימים 16-18 בילוי בסן פרנסיסקו
יום 19 לקיחת רכב - נסיעה בכביש 1 דרך : מפרץ חצי ירח , סנטה קרוז , מיסטרי פוינט , האקווריום במונטריי- לינה במונטריייום 20 המשך נסיעה דרך 17 מייל: מסלול בפוינט לובוס, מסלול בשמורת ביג סור, מסלול בשמורת ג’וליה פייפר, נסיעה ולינה בסן סימיון
יום 21 המשך נסיעה לקמבריה, למורו ביי, נסיעה ולינה בלופז לייק
יום 22 בילוי פארק החבלים בלופז לייק, נסיעה לסולבנג, לסנטה ברברה, נסיעה ולינה בקרבת citadel outletsיום 23 יום קניות citadel outlets, נסיעה ולינה בקרבת יוניברסל סטודיו
יום 24 יום בילוי ביוניברסל סטודיו
יום 25 החזרת רכב בילוי בלוס אנג'לס
יום 26 לוס אנג'לס
יום 27 טיסה חזרה לארץ מלוס אנג'לס
-
בדוק מרחק מאולימפיק להר ריינייר. שוה להקדיש להר ריינייר יום שלם, כך שלדעתי כדאי לך להוסיף עוד יום לנסיעה להר ריינייר ולתחילת הביקור. למחרת, המשך הביקור ויציאה ללינה ליד סיינט הלנס. זה מה שאני עשיתי, אם כי אני לא הגעתי להר ריינייר מאולימפיק, אלא מאיזור סיאטל, שזה הרבה יותר קרוב.
-
בהמשך לקודמי, ואולי זה מה שממילא תכננתם- כל יום שכתבתם נסיעות צריך להיות ביקור בבוקר ואז נסיעה אחה”צ/ערב לקצר טווחים. ז”א אולימפיק אתם מתחילים ביום 4 בהוריקן רידג’ כדי שביום ה-6 תוכלו לקדם לינה מינימום לאברדין ורצוי לאולימפיה. ככה שתוכלו לנסוע לפרדייז במאונט רייניר בסביבות שעתיי-שלוש ואפילו לטייל קצת, ואז להספיק עוד משהו למחרת ואחה”צ-ערב להמשיך לסנט הלנס… אחרי הביקור שם ( ביום 9) לנסוע ללינה בפורטלנד, שהיא יותר עצירת לילה מביקור.. יש לכם שם קצת דחיסות של ימים בחלק של ימים 7-10 -
היי
אם הבנתי אותך נכון , זאת הכוונה שלנו
יום 7 הגעה להר רייניר לקראת הצהריים, לינה במקום
יום 8 מסלול בהר רייניר ויציאה ללינה בסביבות סיינט היילנס
יום 9 מסלול בסיינט היילנס ונסיעה ללינה בפורטלנד
האם זה מה שהתכוונת או שהיית מציע לרווח יותר או להוסיף?
גדליהו
תודה רבה על הטיפ ללינה לפני הנסיעה להר רייניר באולימפיה – זה אכן מקצר את הנסיעה.
הביקור בפורטלנד הוא גם לשם עצירת לילה וגם להנות מקניות באאוטלט woodburn
-
אפשר להניח שהטיסות לטיול עוד לא הוזמנו?
יש לי הרגשה שאתם רצים מהר מאוד על פני אזורים ענקיים מעניינים מאוד (אורגון, צפון קליפורניה) כדי להספיק להגיע לדרום ללוס אנג’לס. ההצעה שלי היא לא לנסות לתפוס גם את דרום קליפורניה באותו טיול. ממליץ להשקיע את הזמן הנוסף כדי לעבות את צפון קליפורניה, ולהשאיר את הדרום לטיול נפרד.
ועוד הערה קטנה: את הרכב אל תחזירו ביום 25. כדאי להישאר עם הרכב כדי להתנייד יותר בקלות בלוס אנג’לס, ולהחזיר את הרכב כבר בשדה התעופה ביום 27.
-
@Rachel999 אמר:
להוריקן רידג אי אפשר לעלות עם קרואן אם זוכרת נכון
מוסיפה את הטיפ שלי-
ניתן להעלות להוריקן רידג עם קרוואן, אנחנו עשינו את זה עם קרוואן של 33 פיט.
יש לנהוג בזהירות ולעלות רק ביום בהיר.
יש באתר הרשמי מצלמה בה רואים את מצב הראות ולפי כך להחליט -
היי עמיחי
לגבי הרכב : חשבתי שבלוס אנג’לס עדיף לא להתנייד עם רכב, תודה על הטיפ.
האם יש לך המלצה על רכב ל- 6 אנשים / סוכנות השכרה ?
לגבי הרצון להספיק גם את לוס אנג’לס – ברור לי החיסרון אבל בגלל שכנראה לא נעשה עוד טיול בהרכב הזה, ובגלל הרצון לשלב גם טבע וגם עיר – המסלול הזה נבחר.
-
תודה על הטיפ:)
-
לוס אנג’לס איננה לונדון או מנהטן, ואם תשים את הנקודות שמעניינות אתכם על מפה תראה שיהיה לכם די קשה להתנהל שם בלי רכב צמוד.
לגבי השכרה – בוא נראה איזה חברות השכרה ישרדו את המשבר. אני מאוד אוהב את אוויס (אבל יש כאן גם שיקול אישי של סטטוס). חברת אלאמו אהובה מאוד כאן בפורום (וגם יש לי איתן ניסיון אישי טוב) ואפשר להזמין את הרכב אצלם דרך כל מיני סוכנים.
רכב ל6 אנשים זה מאוד בעייתי. כי ברכב מיניוואן לא ישאר מקום לציוד (ולכם יהיה הרבה ציוד). כנראה תאלצו לשכור רכב גדול כמו סובארבן או רכב ל8 אחר.
-
מעולה. תודה
אתה יודע אם לשניהם יש נקודת החזרה בשדה תעופה? -
כן, בוודאי. השדה LAX הוא אחד הגדולים בארה”ב וכמובן שכל חברת השכרה לאומית וגם הרבה מקומיות נמצאות שם (בקירבת מקום, תביא בחשבון זמן הסעה בשאטל לטרמינל).
-
אנחנו לקחנו סאב אורבן, אחלה אחלה אוטו