אז לאיזה קרחון ממליצים לטוס בעוד 8 יום ??
-
נצא מנקודת הנחה שעד 8 יום השמיים נפתחים - לאיזה קרחון עדיף לנסוע? -
הייתי מחכה עם קרחונים. ב 2013 הייתי בחודש מאי ב2 קרחונים לגלישה אביבית- הינטרטוקס ושטוביי באוסטריה, נחיתה באינסברוק. הבוקר היה בסדר גמור, שמש חזקה זרחה, כך שלקראת אחת הגלישה היתה בלתי נסבלת. לבשתי קל ממש ועדיין רתחתי מחום. אוגוסט זה חודש חם מדיי לדעתי. הייתי מחכה לסוף ספטמבר-אוקטובר, וגם אז צריך לקחת בחשבון את החסרונות הרבים של חופשה כזו. כמה שעות גלישה בלבד, הינטרטוקס כולו עם מעליות טי וכפתור, אפשר להשתגע מזה. שטוביי היה יותר טוב לדעתי. -
@rozmar אמר:
הייתי מחכה עם קרחונים. ב 2013 הייתי בחודש מאי ב2 קרחונים לגלישה אביבית- הינטרטוקס ושטוביי באוסטריה, נחיתה באינסברוק. הבוקר היה בסדר גמור, שמש חזקה זרחה, כך שלקראת אחת הגלישה היתה בלתי נסבלת. לבשתי קל ממש ועדיין רתחתי מחום. אוגוסט זה חודש חם מדיי לדעתי. הייתי מחכה לסוף ספטמבר-אוקטובר, וגם אז צריך לקחת בחשבון את החסרונות הרבים של חופשה כזו. כמה שעות גלישה בלבד, הינטרטוקס כולו עם מעליות טי וכפתור, אפשר להשתגע מזה. שטוביי היה יותר טוב לדעתי.אם כבר אז הינטרטוקס! יש שם פארק ממש ממש טוב! וברור לי מה ההשלכות של חופשת סקי על קרחון - גלישה של כמה שעות מקסימום והשאר פשוט להנות מהטבע של האלפים!
-
הייתי בודקת באתר שלהם האם הם פתוחים ופעילים כולל הפארק. אם כן- אחלה. בדרך כלל הם פתוחים לאורך כל השנה – כל האתר פתוח בחורף, בקיץ חלק ממנו לפי איכות השלג ומתאמנים שם הגולשים המקצועיים. גם אם היו אתרים שלמים פתוחים עכשיו לא הייתי טסה לחו”ל אם המשמעות היא בידוד נוסף (עברתי בידוד שני מתחילת ארוע קורונה
, ממש לא מתאים לי עוד אחד). -
האתר אכן פתוח .
לגבי הבידוד - הכיוון שאוסטריה תיהיה ברשימה שחוזרים ממנה לא הצטרכו בידוד בחזור - וזה בדיוק הכוונה של הפוסט הזה - לטוס למדינות שלא דורשות בידוד בחזור .
בסוף לא ניתן להשאיר את השמיים סגורים לאורך זמן ולא משנה איזה קרונה משקורנה בחוץ
הנזק הכלכלי חזק יותר מזה ויש יותר מדי נפגעים משמים סגורים !
-
העניין שישראל עדין מדינה אדומה! ואז אני חושבת שתצטרך להיות בבידוד שם.אם יש לך מספיק זמן גם שבוע גלישה וגם שבוע בידוד לך על זה.
המלצה שלי לחכות עוד קצת גם בהקשר שרוזמר אמרה וגם אולי עוד זמן מה ישראל גם תיהיה מדינה ירוקה.
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
העניין שישראל עדין מדינה אדומה! ואז אני חושבת שתצטרך להיות בבידוד שם.אם יש לך מספיק זמן גם שבוע גלישה וגם שבוע בידוד לך על זה.
המלצה שלי לחכות עוד קצת גם בהקשר שרוזמר אמרה וגם אולי עוד זמן מה ישראל גם תיהיה מדינה ירוקה.
ממליץ להקשיב לצפי של עניין פתיחת השמיים ב16.8 ולגבי הסגר…
-
יש כאן שרשור שמדבר בדיוק על זה
ה 16.8 זה ספין שאין לו שום סיכוי להתממש
- צריך לסיים את המכרז עבור החברה שתבצע בדיקות קורונה מהירות. תום המכרז הוא 31.8
- צריך להקים את מערך הבדיקות בנתב”ג – גם עניין של מספר שבועות
- צריך לחתום על הסכמים עם מדינות שיסכימו לקבל אותנו בעת היותנו מדינה אדומה
- צריך לוודא את סוגיות הביטוח בהקשר הקורונה
אין היתכנות אמיתית לפתיחת השמיים כל כך מהר !
במידה והכול יילך כשורה ובמהירות, ולא יהיה גל שלישי – אפשר אולי לפנטז על אוקטובר. לא דקה לפני
-
-
ולדעתי בכל מקרה כדי לחכות לפחות עד דצמבר וינואר שכמות השלג תיהיה גבוהה יותר.
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
ולדעתי בכל מקרה כדי לחכות לפחות עד דצמבר וינואר שכמות השלג תיהיה גבוהה יותר.
זה נרקרא סקי קיץ !
ברור שהתנאים לא כמו בחורף
-
@imeshy אמר:
יש כאן שרשור שמדבר בדיוק על זה
ה 16.8 זה ספין שאין לו שום סיכוי להתממש
- צריך לסיים את המכרז עבור החברה שתבצע בדיקות קורונה מהירות. תום המכרז הוא 31.8
- צריך להקים את מערך הבדיקות בנתב”ג – גם עניין של מספר שבועות
- צריך לחתום על הסכמים עם מדינות שיסכימו לקבל אותנו בעת היותנו מדינה אדומה
- צריך לוודא את סוגיות הביטוח בהקשר הקורונה
אין היתכנות אמיתית לפתיחת השמיים כל כך מהר !
במידה והכול יילך כשורה ובמהירות, ולא יהיה גל שלישי – אפשר אולי לפנטז על אוקטובר. לא דקה לפני
שכחת בנקודות את השביתה של עובדי רש”ת שתתחיל ביום שהשמיים יפתחו בדרישה לתוספות שכר
-
Cervinia Zermatt
יש גם פארק.
הכל זול יותר בגישה מהצד האיטלקי. השכרה, לינה, אוכל וסקיפס.
מרחב גלישה גדול יותר ומגוון יותר מהאתרים האוסטרים שצוינו כאן.
ביום בלי רוח, שווה לרדת לצרמאט ולטייל בעיירה/לקחת את רכבת גלגלי השיניים לGornergrat.
נושא הרוח קריטי כי עלולים לסגור את הרכבלים המקשרים ואז נאלצים להשאר ללון בשוויץ/לקחת מונית חזרה$$$
-
לא צריך לדאוג.
עד שיגמרו
- לרדת מ 2000 מאובחנים ליום לכמות ירוקה
- שתהיה מעבדת קורונה בנתבג
כבר נתקרב לחורף עצמו .…
בינתיים, נמשיך להיות מיואשים ומתגעגעים לחול