לטוס או לא לטוס לקרואטיה זו השאלה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
כאן נמחקו שלל תגובות העוסקות בסוכן 007, צ’אק נוריס, כתבים
תקשורת, אלונקה, בטחון בממשל, פרמטרים של תברואה, אובדן שליטה
ועוד ועוד.
השאלה הייתה לטוס או לא לטוס לקרואטיה בסתיו 2020.
-
פוסט זה נמחק! -
כמובן שבזמן סגר עדיף להיות בחו”ל, הבעיה היא שעל פי הלו”ז שלי ייתכן שטיסה שאקבע לא תתאפשר בגלל הסגר.
-
עד להודעה חדשה אני מתייחס לאופציות שקיימות עכשיו והן מאוד מוגבלות כידוע. קרואטיה אינה היעד הראשון במעלה עבורי במצב רגיל, אבל כידוע אנחנו לא במצב רגיל.
-
מבין האופציות המוגבלות ממילא, אני חושב שבולגריה הוא יעד שהסיכוי שיתממש גדול מאשר שני היעדים האחרים… ust saying
ואם אתה מחפש טיול טבע – בולגריה עושה רושם נהדר בתחום זה
-
הלוואי שזה היה נכון. בארץ אני מקיים בחודשים האחרונים אורח חיים מאוד מוגן ומגעי עם הזולת ומרחבים ציבוריים מצומצם מאוד.
השהייה בחו”ל מצריכה כמובן טיסה, שימוש באמצעי תחבורה ציבוריים נוספים, שהייה במרחבים כגון מוזיאונים, עמידה בתורים שונים וכמובן לינה במלונות.
נראה לי שבחשבון אחרון קרואטיה פחות מוגנת עבורי.
-
@איציק-ק אמר:
כמובן שבזמן סגר עדיף להיות בחו”ל, הבעיה היא שעל פי הלו”ז שלי ייתכן שטיסה שאקבע לא תתאפשר בגלל הסגר.
יש איזשהו מתאם בין סגר ומגבלות טיסה אבל המתאם איננו 1:1.
יכול להיות שמדינת ישראל תמנע טיסה, יכול להיות שקרואטיה תחליט שהיא לא מקבלת ישראלים,
יכול להיות שיקרה לך משהו אישי כמו הדבקות בנגיף
יש הרבה גורמים שיכולים למנוע ממך טיסה, יש הרבה אי ודאות.
לא חושב שיש מישהו שיכול לפתור לך אותה.
אתה יכול להוריד חלק מהסיכון עם תעשה ביטוח אבל גם לביטוח יש מגבלה, כי אם לא תוכל לטוס מאיזושהי סיבה במקרה הטוב הביטוח יחזיר לך את הכסף אבל הביטוח לא יטיס אותך לחופשה חליפית
@איציק-ק אמר:
הלוואי שזה היה נכון. בארץ אני מקיים בחודשים האחרונים אורח חיים מאוד מוגן ומגעי עם הזולת ומרחבים ציבוריים מצומצם מאוד.
השהייה בחו”ל מצריכה כמובן טיסה, שימוש באמצעי תחבורה ציבוריים נוספים, שהייה במרחבים כגון מוזיאונים, עמידה בתורים שונים וכמובן לינה במלונות.
נראה לי שבחשבון אחרון קרואטיה פחות מוגנת עבורי.
בקרואטיה יש הרבה אתרי טבע יפים, אם אתה תנוע ברכב שכור ותטייל בטבע תצמצם מאוד את רמת הסיכון.
כמובן שלא תצמצם את הסיכון לאפס, אבל תכנון מתאים יכול מאוד להקטין אותו
-
@שמחת-הפרטים-הקטנים אמר:
הסיכוי להידבק שם נמוך ( בארץ יש הרבה יותר סיכוי עם כמות החולים..), ואם אתה יכול למזער את הסיכוי לתוצאת קורונה חיובית- תעשה לעצמך בידוד מרצון שבועיים לפני הטיסה
בחיי היום יום בארץ אפשר להפחית למינימום את סיכויי המפגש עם חולים: מזמינים אוכל הביתה במקום לצאת, עובדים מהבית, כשיוצאים עושים זאת למקומות פתוחים בלבד, לא משתמשים בתחבורה ציבורית וכו’. בטיול בכל זאת המטרה היא לצאת, לבלות, וצריך סוג מסוים של תחבורה ציבורית (המטוס למשל, שאטל בשדה וכו’) אז גם אם הטיול פחות עירוני עדיין יהיה יותר מגע עם אנשים מאשר ביום יום זהיר בארץ. והרי ברור שלא צריך לפגוש 300 חולי קורונה כדי להידבק, מספיק רק אחד שידביק.
-
מישהו יודע היכן אני יכול לברר לגבי האם ובאילו תנאים אוכל לטוס או לנסוע מקרואטיה לבולגריה?