קרואטיה הונגריה אוסטריה יוון
-
שימו לב- המגמה המסתמנת-
מתוך המדינות שבעלי אזרחות ישראלית יכלו להגיע מהן לארץ ללא בידוד-הונגריה ואוסטריה ירדו מהרשימה, איסלנד נוספה.
מתוך המדינות האירופאיות שסגרו דיל כניסה לישראלים (בולגריה, קרואטיה ויוון)
קרואטיה הופכת לאדומה מבחינת ישראל- כלומר מי שחוזר ממנה עד 22.9 לא מחויב בידוד, אחר כך 14 ימי בידוד כמו כל מדינה אדומה- מי שרכש כרטיסים לחופשת סוכות כדאי שיבדוק את המשמעות.
יוון חוזרת להגביל את מספר הישראלים בשטחה בשבוע ל5000 נפש.
מה שטוב שיש יציבות וביטחון מלא בנושא.

-
ים של דמעות ב 2 עיני.... -
מהיכן המידע? איזה בלאגן

-
בהחלט בלאגן. מי שרוצה לנסוע בכל בכל מחיר צריך להבין שמה שאמור להיות חוויה כיפית יכול להפוך בקלות לחוויה לא נעימה בלשון המעטה. כל הסיפור הזה של לנסוע לחו”ל בתקופה הזו זה כמו מסלול מכשולים אחד ארוך. במקום לנסוע בשקט ,אתה כל הזמן בחששות. מה שמתסכל זה שלא מתחילים אפילו לראות את האור בקצה המנהרה.
-
הכתובת על קרואטיה (וכעת אני בודק את אוסטריה וזה נראה מאוד ברור) הייתה על הקיר.
מי שרוצה לראות את מגמת הנדבקים במדינה כלשהיא (והאם היא צועד לכדי גל שני) – הנתונים קיימים וקל להבין זאת. זה לא אמור להפתיע.
לכן, אם מישהו חושב על לנסוע לחו”ל לאחת המדינות הירוקות – הרי שעליו לעקוב אחרי טבלאות הנדבקים באותן מדינות
-
-
הודעות של כתבים בעיתונות הוירטואלית
N12 היה המקור הראשון-לי אברמוביץ בשעה 13.13 –
אני לא מצליחה להעתיק, אבל זה מצאט הכתבים.
-
לא פורסמה עדיין בפועל.
הויכוח שאני יודעת עליו (מאנשי תיירות ביוון)
האם מדובר על 3000 או 5000 (כלומר המספר עצמו)
והאם זה החלטה של יוון או על פי בקשה של ממשלת ישראל (כנראה).
-
נכון.
הכתובת על קרואטיה הייתה על הקיר -ולא פעם כתבנו על זה כאן ובמקומות אחרים על הסיכון.
בעיניי, ואני לא פרשנית תיירות- היעד היותר בטוח בעיתוי הנוכחי זו בולגריה.
-
תודה רבה.
אבל למה באתר זה כתוב בצורה החלטית כזאת?
“יוון, שרק בשבוע שעבר התירה לישראלים לטוס ליעדים שונים במדינה ללא הגבלה, הודיעה היום (15/9) כי היא מגבילה את מספר הישראלים שיוכלו מעתה להיכנס לשטחה - ל-5,000 ישראלים בשבוע.”
-
אין לי תשובה עבורך.
אולי יצא כבר מנשר בהתאם לכתבי תיירות ו...עוד לא פורסם באתרי מידע בארץ
אולי אחרי שהחליטו על 5000 החליטו להמשיך להתדיין
קטונתי מלהבין תהליכים.
-
תודה!
-
מה שהבאת בסוף בקטנה, נראה כבעיה הבאה המסתמנת לאותם אלה שבנו על כרטיסים להמשך הסגר ביוון .
הרבה טיסות אושרו מראש, הרבה מדי לפי הבנתי ביחס להגבלת ה5000 שציינת.
רשומות 351 טיסות ליוון, תעשו את החשבון.
כל המשחקי מספרים המשתנים, בעניין הכמות המותרת ביוון, רק ממישה למה הגישה מהרגע תהרגע ביציאה לחו"ל לפחות היא הרע במיעוטו, רואים - קונים - טסים.
לגבי החזרה, רק תפילות יעזרו.
ככל שעובר הזמן מהכרזת הסגר, הבריחה לחו"ל, מקבלת פרופורציות, אלא אם אתה יושב בפיסבוק ומדווח לארץ כמה כיף לך באתונה עכשיו....חחחח...תתפלאי יש הרבה כאלה.
נקווה שהסגר אכן יגמר ב11 באוקטובר ולא יוארך.רק חבל שהסגר נפל על התקופה הנעימה והטובה ביותר לבקר ביוון. ספטמבר ותחילת אוקטובר, בעיקר באיים.
אתונה באוקטובר מצוינת.
-
-
משום מה באתר משרד הבריאות קרואטיה אוסטריה והונגריה מוגדרות כירוקות , מעודכן ל-15.9
אז קרואטיה מדינה אדומה או לא?
-
לפי דיווח של יואב אבן ב- N12, משרד הבריאות הודיע, שמ-22/9/20:
קרואטיה , הונגריה, אוסטריה, סלובניה – יהפכו לאדומות
החל מהיום: איי סיישל, קובה, איסלנד, סרביה – הופכות לירוקות
-
אז בעצם נתנו שבוע התראה מראש כדי שיוכלו לחזור חזרה ללא בידוד...לפחות זה
-
גם אם הסגר ייגמר ב11 לאוקטובר, והסיכוי לכך נמוך לנוכח מצב התחלואה בארץ (אתמול נמצאו 5500 מאומתים ו10% מכלל הבדיקות חיוביים!) – ולהערכתי ייקח לפחות חודש וחצי להגיע לרמת תחלואה שתאפשר פתיחה לפחות חלקית של הסגר וההגבלות במשק, התקווה לפתיחה מהירה של השמיים עם טיסות חדשות לאותם יעדים מהמדינות הירוקות שמסכימות לקלוט את הישראלים לא ריאלית, ושוב להערכתי לא תתאפשר להרבה מאוד זמן...
מה שיהיה בודאות אלו טיסות חילוץ להרבה ישראלים שטסים עכשיו לברוח מהסגר וקנו כרטיס One Way ואין ברשותם כרגע כרטיס חזור...
-
יש מידע כזה? הרבה ישראלים שרכשו טיסות כיוון אחד?
-
כן. אמר את זה אורי סירקיס מנכ”ל ישראייר שמהרגע שהוכרז על סגר הרבה ישראלים רכשו כרטיס לכיוון אחד.