המשך ההתפתחויות באל על
-
הלכתי על 10 אחוז רק בשביל להראות את היחסיות. ברור שיש הרבה הרבה הרבה יותר בעשרות אלפים.
10 אחוז ממליון של לא עשרה אחוז מאלף.
ולא לשכוח שכמעט כל החצי שנה הם היו בחלת.
אז במצב כזה צריך לומר להם תודה על מה שהצליחו ולאחל להם בהצלחה למול האתגר שיש להם לרצות מאות אלפי ישראלים לא מרוצים . עצבנים . לא מנומסים ורק חושבים שמגיע להם מבוקר עד לילה הכל.
אני לא הייתי מסוגל לעבוד בתנאים כאלו ועוד בשביל המשכורות הזעומות באל על.
-
אבל גילוי נאות.
יכול להיות שכל הדיון הזה מיותר לחלוטין.
כי קראתי באיזו שהיא כתבה שמדובר סבהכ בכמה מאות לקוחות לא מרוצים שאו לא קיבלו עדיין החזר או לא מרוצים ממה שקיבלו.
אז זה ממש לא נורא ובטל בשישים.
כל השאר 99.9 אחוז קיבלו מענה והמשיכו הלאה.
אז בעצם הכל בא על מקומו בשלום.
תמיד יהיו כאלו שלא מרוצים גם מקניית טוסטר . וזה בסדר זה חלק מהחיים
-
אחד מכתבי התיירות (עמית קוטלר ) העלה פוסט בפייס בוק ואסף שמות של נוסעי אל על באפריל מאי
שטרם קיבלו את כספם.
האיסוף הפך למבול של פניות. בשלב כל שהוא הוא החליט שהוא לא ממשיך כי זה הפך להיות עיסוקו העיקרי ולא לכך הייתה כוונתו.
מהיכרות אישית ווירטואלית, אני גם יכולה להעיד על עשרות רבות, מאות , של לקוחות שכן יצרו איתם קשר אבל פרוטה לא ראו עד היום.
כל היתר לגבי העתיד -ספקולציות וניחושים.
-
“כל השאר 99.9 אחוז קיבלו מענה והמשיכו הלאה.
אז בעצם הכל בא על מקומו בשלום.
תמיד יהיו כאלו שלא מרוצים גם מקניית טוסטר . וזה בסדר זה חלק מהחיים”
גם טראמפ טוען שהוא ניצח בבחירות, מה לעשות, יש כאלה שלא מסוגלים להתמודד עם המציאות.
לא נורא, זה בסדר, זה חלק מהחיים.
-
אנחנו מסכימים .
צריך לדעת להתמודד עם המציאות.
לא יודע לגבי טראמפ לא מכיר אותו, שמעתי שהוא היה נשיא גדול וחבל שהלך, אבל גם זה חלק מהמציאות של חיינו.
-
פוסט זה נמחק! -
-
צודק, טעות שלי. לא יקרה שוב.
-
לידיעה הוגשה תלנוה רשמית בגין העלבה
-
תלונה
-
באשר לטייסי אל על לדעתי צודקים אבל לא עושים בחוכמה.
צודקים באשר לתנאי העסקתם, מדובר בעבודה קשה בעלת אחריות כבדה על חיים של מאות אנשים ובהתאם לגודל האחריות כך גם גובה השכר אמור להיות.
לא עושים בחוכמה – אסור, אסור, אסור ללכת נגד ההסתדרות שמגינה על כולנו באופן יוצא מהכלל וגם על צוותי האוויר של אלעל.
במערכת דמוקטית ישנם איזונים ובלמים כפי שנוהגים מנהיגי העולם החופשי להתבטא רבות.
-
גם אני טרם קיבלתי אף החזר מאעל והטיסה הראשונה הייתה באפריל ואחכ עוד 3 טיסות נוספות ועוד יש לי "קשרים" באעל ולא קיבלתי. התנהגותם שערורייתית.
מאלאיטליה פושטת הרגל קיבלתי כסף תוך שבועיים
מאייר אירופה הקטנה תוך חודשיים
חברה חסרת תוכלת לא מצליחה לקבל מהבנק הלוואה עם 75% ערבות מדינת ישראל.
-
-
נושא חשוב מאוד, אבל לא ניתן לפרט במסגרת זו.
לכלל התעופה הישראלית הבין לאומית בעיקר.
-
@משה-22 אמר:
אז במצב כזה צריך לומר להם תודה על מה שהצליחו ולאחל להם בהצלחה למול האתגר שיש להם לרצות מאות אלפי ישראלים לא מרוצים . עצבנים . לא מנומסים ורק חושבים שמגיע להם מבוקר עד לילה הכל.
באמת, איזה לקוחות חצופים, שחושבים שמגיע להם לקבל את הכסף שלהם בחזרה על טיסה שלא בוצעה ועוד בזמן הנקוב על פי החוק הישראלי! מה השלב הבא, שבפעם הבאה שהם ירכשו טיסה הם יצפו, תאמינו או לא, למטוס וטייס, ועוד להגיע מנתב”ג ליעד המבוקש ולא למקום אחר? בחיי שללקוחות הללו אין שום בושה ונימוס עם הדרישות המטורפות הללו.
-
בסוף מתברר שמדובר רק בקומץ של כמה מאות ישראלים חצופים ועושי רעש ולא במאות אלפים שאר הלקוחות אשר כבר קיבלו בחזרה את כספם או ממתינים בנימוס לתשובה.
סתם היתה תחושה של סערה ובסוף זה יותר דומה למכה קלה בכנף שאנשים ניסו למנף לצרכים אישיים.
עכשיו אפשר להמשיך הלאה לעוד איזה פרשה שעיתונאי ירצה להרשים או למכור.
-
@משה-22 אמר:
בסוף מתברר שמדובר רק בקומץ של כמה מאות ישראלים חצופים ועושי רעש ולא במאות אלפים שאר הלקוחות אשר כבר קיבלו בחזרה את כספם או ממתינים בנימוס לתשובה.
סתם היתה תחושה של סערה ובסוף זה יותר דומה למכה קלה בכנף שאנשים ניסו למנף לצרכים אישיים.
עכשיו אפשר להמשיך הלאה לעוד איזה פרשה שעיתונאי ירצה להרשים או למכור.
יונית הגיע הזמן להרחקה נוספת. אולי עד תום הקורונה
-
לידיעה הוגשה תלונה רשמית בגין הודעה פוגענית
-
-
לידיעה הוגשה תלונה נוספת בגין זלזול ופגיעה בכבוד אדם.