ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האם יש ביטוח נסיעות לארה"ב

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית ארהב מערב ארהב
    15
    44
    5728
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שירליץ
      שירליץ @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

@שירליץ

אם מעניין מישהו, זה המתווה של קליפורניה, לפי מחוזות והסבר על המדדים (אחוז בדיקות חיוביות, מספר חולים ל מאה אלף תושבים). 

https://covid19.ca.gov/safer-economy/

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ביטוח_נסיעות_ארהב
        ביטוח_נסיעות_ארהב @איריס צ.ר נערך לאחרונה על ידי

@איריס-צ-ר

האתר insurance4trip.com מוכר פוליסות ביטוח נסיעות לארה”ב (ולמדינות אחרות) כולל קורונה. מופעל על ידי סוכן דובר עברית (שעות פעילות המשרד הן שעות העבודה בניו-יורק).

יש באתר הרבה אינפורמציה על פוליסות ביטוח נסיעות לארה”ב כולל כיסוי על קורונה.

אחת המעלות ברכישת ביטוח נסיעות בנסיעה לארה”ב מחברות אמריקאיות היא שרובן עובדות עם רשתות של רופאים (בדומה לקופ”ח בארץ) ואם משתמשים ברופאים מקושרים מקבלים שירות/טיפול בלי להוציא כסף מהכיס וצורך למלאות תביעה להחזר אח”כ.

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dhz
          dhz @ביטוח_נסיעות_ארהב נערך לאחרונה על ידי

@ביטוח_נסיעות_ארהב

הנסיעה תהיה באמצע אוקטובר שנה הבאה.  אני מניח שעד אז, כולם יתחסנו.  האם עדין יהיה צורך ברכישת פוליסות ביטוח נסיעות “מיוחדות”?  האם החברות בארץ לא יחזרו עד אז למכור את פוליסות ביטוחי הנסיעות הסטנדרטיות?

צביקה דוקטור דו ליטל ביטוח_נסיעות_ארהב 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • צביקה
            צביקה @dhz נערך לאחרונה על ידי צביקה

@dhz

לשאלתך: ״האם החברות בארץ לא יחזרו עד אז למכור את פוליסות ביטוחי הנסיעות הסטנדרטיות?״

יש מספר שאלות שבשלב זה אין להן מענה כמו:

לכמה זמן החיסון תקף?

האם בינתיים תוכח יעילות החיסון גם לילדים ונוער והאם יספיקו לחסן גם אותם?

האם בגלל שהאוכלוסייה בארה״ב כנראה עדין לא תהיה מחוסנת לפחות בחלקה, יהיה צורך בבידוד בכניסה לארה״ב או הגבלות אחרות, גם אם התייר עצמו כבר מחוסן?

האם לא עלולה לצוץ מוטציה שעמידה לחיסון הנוכחי?

כל אלה ועוד עלולים להשפיע על סוגי הביטוח שיהיה בהם צורך ועל סוג הסיכון שהתייר צריך לקחת על עצמו בהיעדר ביטוח מתאים.

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz אמר:

@ביטוח_נסיעות_ארהב

הנסיעה תהיה באמצע אוקטובר שנה הבאה.  אני מניח שעד אז, כולם יתחסנו.  האם עדין יהיה צורך ברכישת פוליסות ביטוח נסיעות “מיוחדות”?  האם החברות בארץ לא יחזרו עד אז למכור את פוליסות ביטוחי הנסיעות הסטנדרטיות?

הכל ניחושים ואני יכול לתת נימוקים לכאן ולכאן,

בהיבט הפסימי אם בארה”ב התחלואה עדיין תחגוג חברת הביטוח יכולה להגיד לעצמה (יענו לעשות חשבון אקטוארי) שהחיסון לא יעיל ב 100% ולכן יש סיכוי ראלי שהנוסע ידבק.

אם פוליסת הביטוח היא לקבוצת נוסעים, נניח משפחה, אז מספיק שאחד מהנוסעים ידבק כדי שהחברה תצטרך להוציא כספים על כל בני המשפחה, קרי הסיכון גדל ככל שיש יותר נוסעים באותה פוליסת ביטוח.

זאת אומרת שעדיין יכול להיות סיכון משמעותי גבוה יותר מאשר טרום תקופת הקורונה והפוליסה תתחשב בכך אם בפרמיה כללית גבוהה יותר או כל מיני סעיפים מיוחדים לקורונה.

יכול להיות שגם תהיה שונות בפוליסות לפי מדינות היעד, כשהביטוח יהיה טוב פחות למדינות יעד עם תחלואה גבוהה.

אין לי שום מידע שלא מפורסם בכלי התקשורת ואני לא סוכן ביטוח, כך אני רואה את הדברים כאדם מין הישוב

ayeletback תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ביטוח_נסיעות_ארהב
                ביטוח_נסיעות_ארהב @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz אמר:

@ביטוח_נסיעות_ארהב

כל מי שמנבא משהו לגבי העתיד (במיוחד בכל הקשור לקורונה ולהתנהלות המדינות השונות בעניין) הוא שקרן או טיפש.

לפי דעתי אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה בעתיד, אפשר לדעת מה המצב הנוכחי. במצב הנוכחי חברות ביטוח אמריקאיות ואירופאיות מוכרות ביטוח נסיעות כמעט לכל מקום בעולם (בדרך-כלל מותנה בכניסה חוקית למדינת היעד בהתאם להנחיות) כולל כיסוי הוצאות רפואיות על קורונה. באתר insurance4trip.com נמכרות פוליסות של כמה וכמה חברות אמריקאיות. האתר די נוח לשימוש ורכישה עצמית עם אינפורמציה על הפוליסות. הסוכנות שעומדת מאחורי האתר בקיאה בפוליסות השונות. יש גם פוליסות נוספות שהם מוכרים שאינן נמצאות באתר http://insurance4trip.com

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • ayeletback
                  ayeletback @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

ם פוליסת הביטוח היא לקבוצת נוסעים, נניח משפחה, אז מספיק שאחד מהנוסעים ידבק כדי שהחברה תצטרך להוציא כספים על כל בני המשפחה, קרי הסיכון גדל ככל שיש יותר נוסעים באותה פוליסת ביטוח.   זאת אומרת שעדיין יכול להיות סיכון משמעותי גבוה יותר מאשר טרום תקופת הקורונה והפוליסה תתחשב בכך אם בפרמיה כללית גבוהה יותר או כל מיני סעיפים מיוחדים לקורונה. יכול להיות שגם תהיה שונות בפוליסות לפי מדינות היעד, כשהביטוח יהיה טוב פחות למדינות יעד עם תחלואה גבוהה.   אין לי שום מידע שלא מפורסם בכלי התקשורת ואני לא סוכן ביטוח, כך אני רואה את הדברים כאדם מין הישוב

הראל עבר מוכרת ביטוחים לארה”ב למי שחוסן.
                  רק אומרת

רוני סופר keves160 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • רוני סופר
                    רוני סופר @ayeletback נערך לאחרונה על ידי רוני סופר

@a

עם מגבלות:

1. יציאה תוך 60 יום מהיום וחזרה לאחר 60 יום מהיציאה
                    2. לבני 60- לכל התקופה, לבני 60-70 רק ל 30 יום ולבני 70 ומעלה רק ל 15 יום.

מגבלות אלה חלות כנראה על כל היעדים ולא רק על ארה”ב

dregev03 reuben13 ביטוח_נסיעות_ארהב 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • dregev03
                      dregev03 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

אני אוטוטו נכנס ל”מגבלות”…………...

• reuben13
                        reuben13 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

אני בדקתי כעת באתר הראל לתקופה של 23 יום בחודש פברואר(אני 70 +) ויש אפשרות לעשות את הביטוח למשך התקופה זאת, כמובן אחרי השלמת החיסון (השבוע יש לי את המנה השנייה)

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • רוני סופר
                          רוני סופר @reuben13 נערך לאחרונה על ידי רוני סופר

@reuben13

לא יודע היכן עובר הגבול אבל אני בן 72+ ויש לי הגבלת 15 ימים.

אז שכל אחד יבדוק לעצמו.

לך יש ודאי מגבלת 30 ימים. אבל שוב, לא יכול להגיד בוודאות היכן קו המעבר מקטגוריה לקטגוריה.

ביטוח_נסיעות_ארהב תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • ביטוח_נסיעות_ארהב
                            ביטוח_נסיעות_ארהב @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר אמר:

@a

עם מגבלות:

1. יציאה תוך 60 יום מהיום וחזרה לאחר 60 יום מהיציאה
                            2. לבני 60- לכל התקופה, לבני 60-70 רק ל 30 יום ולבני 70 ומעלה רק ל 15 יום.

מגבלות אלה חלות כנראה על כל היעדים ולא רק על ארה”ב

הפוליסות האמריקאיות שנמכרות באתר http://insurance4trip.com נותנות ביטוח רפואי לחו”ל ובדרך-כלל אפשר לרכוש כיסוי שתקף עד 364 יום (יש פוליסות שניתן גם להאריך). באתר הפוליסות שנמכרות מגיל 70 ומעלה מוגבלות בסכום הביטוח, אך לסוכנות יש פוליסה שעדיין לא נמצאת באתר שמכסה עד גיל 74, ללא תקרת ביטוח וללא השתתפות עצמית. כמובן שכל הפוליסות מחריגות מצבים רפואיים קיימים. יש פוליסות (שאינן נמצאות באתר לרכישה עצמית, משום שהמצב מצריך בירור לגבי התאמה) שמכסות גם החמרה של מצבים רפואיים קיימים (רוב הפוליסות שמכסות החמרה של מצבים קיימים, מכסות רק החמרה של מצבים הקשורים בתאונה, ולא מצבים רפואיים כרוניים כגון סכרת, לחץ דם גבוה, וכדו’. יש מענה ביטוחי גם לאלה אבל מצריך ידע וטיפול אישי).

• ביטוח_נסיעות_ארהב
                              ביטוח_נסיעות_ארהב @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

אם אתה רוצה ביטוח רפואי לנסיעה לארה”ב או לכל מקום אחר, אתה לא צריך להגביל את עצמך למה שהחברות בארץ מציעות.

באתר http://insurance4trip.com ניתן לרכוש פוליסות ביטוח נסיעות לחו”ל ללא המגבלות של החברות הישראליות.

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • keves160
                                keves160 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי מוני

@ayeletback אמר:

הראל עבר מוכרת ביטוחים לארה”ב למי שחוסן.

גם עם חיסון לא הייתי רוצה להיכנס לארה”ב כרגע. בכל זאת החיסונים לא מחסנים את כל המאה אחוזים מתחסנים, . אז למה לצאת לחופשה דווקא עכשיו במדגרת הקורונה העולמית, שגם ככה חלק מהמקומות בה סגורים ובמקומות מסוימים מערכת הבריאות קורסת. עדיף יעד יותר סימפטי.

רוני סופר ayeletback 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • רוני סופר
                                  רוני סופר @keves160 נערך לאחרונה על ידי

@keves160

לעיתים יש צורך. מה לעשות.

אפשר גם לעשות בדיקה סרולוגית (150-290 ש”ח) ולדעת את רמת הנוגדנים בגוף גם אחרי החיסון.

ולבסוף להמשיך ולהישמר בעזרת מסכה, שמירת מרחק והגיינה.

בלינק, הסבר של “אסותא”  

keves160 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • keves160
                                    keves160 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

לא דיברתי על צורך (יש שנוסעים לעסקים או משפחה וכו’ שזה משהו אחר). דיברתי על סתם חופשה ממש כרגע, שלזה יש אלטרנטיבות טובות יותר מארה”ב. מעבר להדבקה, מי רוצה לנסוע לבירת הקורונה של העולם ולהיזהר כל הזמן או שחלק מהאטרקציות סגורות? לי אישית זה לא היה מתאים בשביל סתם חופשה שאפשר לעשות במקום יותר סימפטי עכשיו. 

• שירליץ
                                      שירליץ נערך לאחרונה על ידי

קחו בחשבון שבקליפורניה לפחות, בתי החולים בעומס מאד גבוה, אמבולנסים מחכים שעות כדי להוריד מטופלים. 

גם אם לא תחלו בקורונה, קחו בחשבון שגם דברים בנאלים לא עלינו כמו התקף לב או תאונת דרכים עלולים לא לקבל טיפול מיטבי כרגע. 

dhz ayeletback 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • dhz
                                        dhz @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

@שירליץ

מדובר על הקיץ ולא על נסיעה עכשיו.  עד הקיץ הרבה דברים יכולים לקרות.  גם חיסון כמות גבוהה של אמריקנים, תחת הממשל של ביידן, שאיננו מתעלם מהקורונה כמו טראמפ.  כמובן שיתכן גם שהמחלה תמשיך או שתבוא קטסטרופה אחרת.  אי אפשר לדעת כלום בודאות.  לכן, אני מציע להמתין בינתיים.

• דוקטור דו ליטל
                                          דוקטור דו ליטל @ביטוח_נסיעות_ארהב נערך לאחרונה על ידי

@ביטוח_נסיעות_ארהב אמר:

@רוני-סופר

אם אתה רוצה ביטוח רפואי לנסיעה לארה”ב או לכל מקום אחר, אתה לא צריך להגביל את עצמך למה שהחברות בארץ מציעות.

באתר http://insurance4trip.com ניתן לרכוש פוליסות ביטוח נסיעות לחו”ל ללא המגבלות של החברות הישראליות.

חברות ביטוח נוטות לא לשלם, במיוחד לא לשלם סכומים גדולים והתופעה הזו ממש לא יחודית למדינת ישראל.

יש הרבה מאוד תביעות בבתי משפט נגד חברות ביטוח שמנסות להתחמק בתשלום.

האתר ששמת אליו לינק (כמה פעמים) נראה כמו אתר ללא אבא או אמא, לא ראיתי פרטים של מי האתר, לא מספר טלפון וכו’. 

מה יעשה ישראלי אם חברת ביטוח אמריקאית תנפנף אותו? יגיש תביעה בארה”ב?

• ayeletback
                                            ayeletback @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

@שירליץ

אני מפנטזת על טיול קייץ לארה”ב.
                                            ברור שלא אסע לאיזור מוכה שנמצא בסגר ומערכת האשפוז זו על סף התרסקות ( כמו קליפורניה היום ).
                                            לא בגלל קורונה ולא בגלל שום סיבה אחרת.
                                            אסע בקייץ אם יהיה אפשר לנסוע למקום שהמצב בו תקין ( קליפורניה בכל מקרה לא על הפרק אלא אלסקה והוואי . אבל אם הם יהיו במצב לא טוב לא אסע )

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון