טיול בהפתעה ליום נישואים
-
לדלות את "החלום" אפשר בשיחה כאילו אקראית בנושא חו"ל.
ומאוד ייתכן שכבר נעשתה בעבר.
מתוך נסיון, אני מסכימה עם יונית , לא להגיד יאללה, ארזתי לך מזוודה.ולא רק מהסיבות שיונית צינה…אלא גם חשוב ביותר שאתה יודע בדיוק מה לקחת ויש לך פנאי לארוז..
-
זה לא רק עניין של גיל אלא גם של אופי – אני לא אוהבת הפתעות ואף פעם לא אהבתי .. יש אנשים שאוהבים ספונטניות ויש כאלה שצריכים להיות מתוכננים… מכירה זוג צעיר שהבעל הצליח לשמור על טיסה בהפתעה עד לרגע בו העיר אותה ואמר יאללה נוסעים לבודפשט.. הם נסעו אבל לא זוכרת מה הייתה התגובה של בת הזוג

-
קח הצעה שהתבצעה בפועל והצליחה.
חבר רצה להתפתיע את אשתו ולקחת אותה לחול .
ביקש עזרא מהאדם הכי לא צפוי בעולם .. אני.
בניתי לו סיפור כיסוי שאנחנו 2 זוגות טסים לאילת.
בשדה התעופה ביצעתי תאום מול הבטחון ומול אלעל שמדובר בהפתעה והכל נבנה סביב אילת.
גם הטיסה וזמן הטיסה נשען על הסבר שעקב אימונים של חיל האוויר המטוס משנה נתיב .
כשנחתנו בסוף בבירה אירופית כל שהיא הכל נחשף והיתה הפתעה כזו שגרמה לחבר שלי שאשתו ביקשה ממנו כל שנה הפתעה דומה.
קח את הסיפור והתאם למציאות שלך.
טיסה נעימה
-
והאישה של החבר הייתה כל כך נאיבית שקנתה את הסיפור כולו- כולל הבידוק הבטחוני, כולל הטרמינל, כולל שינוי תוואי הטיסה, כולל המזוודה המלאה בביגוד חורפי-סתוי, כולל אורך הטיסה, כולל חברת התעופה הזרה וסוג המטוס ורק כאשר נחתה אי שם באירופה הבינה שזו “הפתעה”?
כשמדובר בטיול ראשוני, וזוגיות מן הראוי,לדעתי, בפן הזוגי ל”שאוב” מהגברת את השאיפות והרצונות שלה קודם כל כדי לכבד את ההעדפות שלה “אם יש יעד אחד בעולם שאני רוצה להיות בו זו שיט גונדולה בוונציה” ואז לא לקחת אותה למשחק כדורגל בברצלונה למשל.
ובפן הפרקטי- ובלי להתנשא על גברים חלילה,רובם לא יודעים מה אישה צריכה בטיול בחו”ל (חלקם גם לא יודעים מה לארוז לעצמם,אבל זה סיפור אחר).
-
כשיודעים לבנות סיפור כיסוי אז גם המציאות היא לא מה שרואים .
מה עוד שזה היה קל.
פעם ראשונה בחול, יכולת תיאום ושיתוף פעולה מלא עם הבטחון ואל על וכמובן חבר שמקנה אמינות מעל לכל. " הדברים אף פעם לא נראים כפי שהם באמת "…
יכולתי להמשיך עם הסיפור עד למלון אם הייתי רוצה

-
קבל עוד רעיון .
ביום נישאין שלי טסתי עם אשתי לארהב.
אמנם באל על .. היינו צעירים .. לא הבנתי הרבה בחברות תעופה ..
ודאגתי לכך שקברניט המטוס יגיע למושב שלנו עם מנהלת הטיסה ויגיש לאשתי עוגת יום נישואין בשם אלעל מאחלת מזל טוב . כמובן שזה היה וואו גדול ימחיאות כפיים של הנוסעים.
במקרה שלי זה היה מתנה מאלעל ללא עלות .
אבל ייתכן שזה אפשרי כיום על בסיס תשלום .
אבל זה הפתעה לא שגרתית.
ודיי נמאס מהשגרה...
-
ראשית יופי של יזמה. בכל אשר תבחר.
ושאלה מתבקשת דרכון יש? אם זו פעם ראשונה. וזה לא לרגע האחרון.
תהנו בכל אשר תלכו.
-